פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים נון סטופ

17 מאי 2012, 13:17

felix_r כתב:אני חושב, שאם לא יהיו הפתעות בסוף הסגל של מכבי יהיה כזה:

1) אוחיון, רכז זר (?)
2) לאנגפורד, הלפרין
3) סמית, פניני, לאנדסברג
4) אליהו, ג'יימס, אלכס טיוס
5) שרמאדיני, מאריץ'

מאז ימי למפה, כשעמדת לבדך בשער וזעקת כשהחתימו אותו, אני מכבד כל פיסקה שאתה כותב, אבל:

טיוס נחמד אך עדיין לא הוכיח עצמו. לא מאמין שיקחו אותו.

לנגפורד לא ישאר. לדעתי טוב שכך. אמנם שכיר חרב בעל יכולות מדהימות אבל לא אהבתי את נתח הדקות הקבוע שלקח לעצמו (כולם הצידה.....עכשיו תורי) כל משחק. הוציא לי את הכיף לראות את המשחק, וכמעט שהעדפתי שבורשטיין יעלה (מסייג: כמעט).

אם כבר הזכרתי אותו, אני לא רואה בסגל שלך את בורשטיין: מהמקלדת שלך....לזגוגית העין של דאבל דייויד ומשם לאונה השמאלית שלהם.

17 מאי 2012, 13:23

חנו'ש כתב:
yarinsaky כתב:
אגב, אתם חושבים שיש סיכוי שדריק לא יהיה איתנו שנה הבאה?? :sorry

אני מאמין שישאר. 90K מכובד ביותר.
דווקא הייתי נותן לשרפ את התפקיד של שלף. הוא יוכל לייצר את אותה תחושה שהייתה פעם לכל שחקן מכבי כשמוני טיפל בו.

17 מאי 2012, 13:24

שמוליק כתב:
חביב אורנג'ד כתב:שמוליק, אני מסכים מאוד עם הניתוח שלך בנוגע לבור בתחום כוח האש משלוש. למעשה, אני חושב שגם עם בלי יש לנו לא מעט בעיות בתחום זה, שהרי בלו הוא רק שחקן אחד שגם הוא שחקן ספסל, ועוד משחק בעמדה ממנה בד"כ לא אמורים לקבל את כוח האש מחוץ לקשת. קבוצה צריכה יותר משחקן אחד שיהיה קלעי יציב מחוץ לקשת ושחקנים כאלו בד"כ צריכים להיות גארדים.

בנוגע לאיך פותרים את הבעיה, כאן אני קצת נוטה להסתייג מדבריך.
אני ממש לא חושב שהבאת טלטוביץ' או שחקנים אחרים מקבוצות הצמרת של אירופה, היא הפתרון היחידי לבעיה זו.
כמו שאני רואה את הדברים, מכבי צריכה להביא גארדים עם יד טובה מחוץ לקשת. פעם הדבר הזה היה מובן מאליו, אך אילו כיום למכבי בקושי יש שחקנים כאלו. אפילו האוהדים כבר התאהבו בכל מיני גארדים בעלי יכולת קליעה חלשה ונראה שהדרישה שגארד ישמור על יד יציבה מחוץ לקשת נהייתה בגדר מותרות.

העונה במכבי נוצר מצב כמעט אבסורדי. שלושה גארדים (פאפאלוקאס, בורשטיין ושאייר) בקושי קלעו וחיברו יחד 10 שלשות בכל משחקי היורוליג. גם אם נוסיף למספר הזה את מספר השלשות שמאלט קלע במדי מכבי ביורוליג, עדיין לא נגיע לכמות השלשות אותן דיויד בלו קלע העונה וכל זאת כאשר בלו משחק בכלל בעמדה מס' 4.
הפתרון שאני רואה, הוא להתחיל לחשוב קצת אחרת בגזרת הקו האחורי. צירופו של הלפרין הוא מהלך מבורך שיעזור מאוד בנושא והייתי שמח לראות כאן גם רכז וגם סקנד גארד זרים בעלי יד טובה מבחוץ.
הפרדות מבלו והבאת שחקנים סטייל פאפאלוקאס או פרקינס, רק יגרמו לבעיה להחמיר.

הגיוני. גם פרקר מעבר לשיא שינחת לשנת פרידה יהיה הגיוני כי יד משלוש נשארה לו . דרך אגב, גם שאייר היה הגיוני לפני 11 חודשים .

אני לא יודע איך מה שקרה לפני 11 חודשים או לפני 7 שנים רלונטי להיום או אפילו "הגיוני".
בכל אופן, הדרישה שגארד יקלע מבחוץ לא צריכה להיות הדרישה היחידה מגארד. רכז צריך גם לדעת לנהל משחק וגם לקלוע וקלעי צריך גם לקלוע במגוון דרכים וגם לעזור בהובלת הכדור. שחקנים שמוסגלים רק לקלוע גם לא יזיקו, אבל כאלו אעדיף לספסל.

17 מאי 2012, 13:44

שמוליק כתב:
felix_r כתב:אני חושב, שאם לא יהיו הפתעות בסוף הסגל של מכבי יהיה כזה:

1) אוחיון, רכז זר (?)
2) לאנגפורד, הלפרין
3) סמית, פניני, לאנדסברג
4) אליהו, ג'יימס, אלכס טיוס
5) שרמאדיני, מאריץ'

מאז ימי למפה, כשעמדת לבדך בשער וזעקת כשהחתימו אותו, אני מכבד כל פיסקה שאתה כותב, אבל:

טיוס נחמד אך עדיין לא הוכיח עצמו. לא מאמין שיקחו אותו.

לנגפורד לא ישאר. לדעתי טוב שכך. אמנם שכיר חרב בעל יכולות מדהימות אבל לא אהבתי את נתח הדקות הקבוע שלקח לעצמו (כולם הצידה.....עכשיו תורי) כל משחק. הוציא לי את הכיף לראות את המשחק, וכמעט שהעדפתי שבורשטיין יעלה (מסייג: כמעט).

אם כבר הזכרתי אותו, אני לא רואה בסגל שלך את בורשטיין: מהמקלדת שלך....לזגוגית העין של דאבל דייויד ומשם לאונה השמאלית שלהם.

ברור שטיוס לא הוכיח כלום, אבל על פי כל הדיווחים הוא עומד לקבל אזרחות, וזה משנה הכל. בתור גבוה חמישי, ישראלי, שמקבל דקות בעיקר בקופליג, הוא מספיק טוב.

אני דווקא מחבב את לאנגפורד ומקווה שהוא ישאר. אני לא אומר שהוא מושלם, פשוט לדעתי אין סיכוי שמכבי יכולה לשים יד על גארד ברמה שלו. צריך לזכור, שבגלל העדר רכז מחליף, לאנגפורד שיחק הרבה כרכז, שזו לא העמדה הטבעית שלו. פשוט תפסיק להקשיב לעופר שלח, ואז תוהב את לאנגפורד יותר :grin

אם אינני טועה, היו דיווחים בזמן האחרון, שיש מצב שבורשטיין לא ימשיך.

17 מאי 2012, 14:43

פליקס, שתי הערות לסגל שהצעת:
1. טיוס עדיין רחוק מהרמה שמכבי צריכה ויש כבר ישראלי אחד עודף (לנדסברג) ובטח שחבל לזרוק כסף על שניים כאלה. ארבעה גבוהים בשתי ליגות זה די והותר.
2. שון ג'יימס הוא לא 4 ולא יעזור כלום. הוא משחק ושיחק גם במכבי אך ורק בעמדה 5. הוא לא מסוגל לשמור על מספרי 4 או לתרום משהו בהתקפה כשהוא ממוקם בעמדה הזו.

17 מאי 2012, 14:47

rc4991 כתב:ספורט5 מפציצים על מה שהולך לקרות כאן בקיץ:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20941.html
כמה נקודות:
1.מצ'באן לא צפוי לחזור למכבי וכנראה יושאל שוב(זה כבר ממש מעצבן שיחליטו כבר מה עושים איתו לטוב או לרע)
2.יש סיכוי לא רע שבורשטיין יעזוב וזה תלוי בבדיקות הרפואיות שלו(הלוואי)
3.אם לאנגפורד יחתום מכבי לא תחתים גם את פרקינס כי היא לא תשלם לשני גארדים שני מיליון דולר(אני לא רוצה את פרקינס אבל מקווה שהם כן יהיו מוכנים להוציא 800 על שחקן כמו ג'קסון)
4.הנדריקס צפוי לעזוב ומאריץ' המועמד המוביל להחליפו(טוב מאוד)

סעיף 3 הכי מדאיג אותי
ואם לאנגפורדל א יישאר אז כן ישלמו לפרקינס מליון דולר שהוא לא שווה? או אפילו 800K?

17 מאי 2012, 14:50

Holiday_Armadillo כתב:
כמה נקודות:
1.מצ'באן לא צפוי לחזור למכבי וכנראה יושאל שוב(זה כבר ממש מעצבן שיחליטו כבר מה עושים איתו לטוב או לרע)
3.אם לאנגפורד יחתום מכבי לא תחתים גם את פרקינס כי היא לא תשלם לשני גארדים שני מיליון דולר(אני לא רוצה את פרקינס אבל מקווה שהם כן יהיו מוכנים להוציא 800 על שחקן כמו ג'קסון)

סעיף 3 הכי מדאיג אותי
ואם לאנגפורדל א יישאר אז כן ישלמו לפרקינס מליון דולר שהוא לא שווה? או אפילו 800K?

מקווה מאד שלא. הוא לא שווה היום את הסכומים האלה..ובספק אם לפני הפציעה היה שווה מליון...

17 מאי 2012, 14:52

לגבי הכתבה של גלדסטון:
1. אם מכבי עדיין ב-800 אלף דולר ולנגפורד במחיר האופציה שהיא 1.1 מיליון, אז על מה הם בדיוק מדברים כבר כמה שבועות, שהרי אלה היו העמדות הראשוניות של שני הצדדים?
2. נראה לי הזוי שמצ'באן יושאל עונה נוספת. או שמשאירים אותו ובונים עליו (מה שלדעתי צריך לקרות אם בלו עוזב) או שמשחררים את שני הצדדים המחוזה הזה וסוגרים את הסיפור (ולדעתי זה צריך לקרות אך ורק אם בלו עוזב), שהרי כל השאלה תעלה לא מעט כסף וזה לא לוקסוס שמכבי יכולה להרשות לעצמה.

17 מאי 2012, 14:53

מתAMסרת כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
כמה נקודות:

סעיף 3 הכי מדאיג אותי

מקווה מאד שלא. הוא לא שווה היום את הסכומים האלה..ובספק אם לפני הפציעה היה שווה מליון...

לא יודע אם פרקינס שווה את זה, היה שווה את זה או יהיה שווה את זה, אבל מה שבטוח הוא שלנגפורד שווה הרבה יותר מזה (וגם הרבה יותר מפרקינס) וחייב להישאר כאן גם אם זה יעלה קצת יותר ממיליון דולר.

17 מאי 2012, 15:09

קודי כתב:
מתAMסרת כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
כמה נקודות:

סעיף 3 הכי מדאיג אותי

לא יודע אם פרקינס שווה את זה, היה שווה את זה או יהיה שווה את זה, אבל מה שבטוח הוא שלנגפורד שווה הרבה יותר מזה (וגם הרבה יותר מפרקינס) וחייב להישאר כאן גם אם זה יעלה קצת יותר ממיליון דולר.

אני די מתלבטת בעיניין שלו. בלי קשר לכמה הוא שווה, מצד אחד יש לו איכויות שאי אפשר לקחת ממנו, ומצד שני, קרובה יותר בדעתי ל- Holiday . קשה לי עם הבידודים שלו. כשהכדור אצלו יש תחושה שאף אחד לא יודע מה הולך לקרות.
כשהוא על המגרש זה אומר פחות אסיסטים, פחות משחק קבוצתי, פחות שטף.... לא יודעת. לא כל כך אוהבת את זה...
מצד שלישי באמת חייבים סקורר ברמה, שיודע להוביל כדור, לייצר מצבים לעצמו ואחרים ולקלוע באחוזים גבוהים

17 מאי 2012, 15:12

מתAMסרת כתב:
קודי כתב:
מתAMסרת כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
כמה נקודות:

סעיף 3 הכי מדאיג אותי

אני די מתלבטת בעיניין שלו. בלי קשר לכמה הוא שווה, מצד אחד יש לו איכויות שאי אפשר לקחת ממנו, ומצד שני, קרובה יותר בדעתי ל- Holiday . קשה לי עם הבידודים שלו. כשהכדור אצלו יש תחושה שאף אחד לא יודע מה הולך לקרות.
כשהוא על המגרש זה אומר פחות אסיסטים, פחות משחק קבוצתי, פחות שטף.... לא יודעת. לא כל כך אוהבת את זה...
מצד שלישי באמת חייבים סקורר ברמה, שיודע להוביל כדור, לייצר מצבים לעצמו ואחרים ולקלוע באחוזים גבוהים

לא תמצאי וגם פדרמן, ילדיו ונכדיו לא ימצאו גארד טוב ממנו ב-1.1 מיליון דולר וגם לא ב-1.5 מיליון. יש לו איכויות שכל קבוצה עם שאיפות חייבת, בוודאי כשמשחקים מול קבוצות חזקות שמשבשות את משחק ההתקפה ומצריכות אילתורים וגם משחק אחד על אחד, עם כמה שזה לא ממש "יפה לעין".

17 מאי 2012, 15:16

לכל שחקן אפשר למצוא תחליף ברמה שלו ואולי אפילו טוב יותר . השאלה אם ימצאו אותו כבר בשנה הבאה או בעוד שנתיים שלוש .
לאנגפורד הוא מנאיה בטוחה בעוד שחקן זול ולא מוכר הוא אופציה שיכולה לטוס למעלה ויכולה גם להתרסק . זה הצליח עם פארגו אבל לא בטוח שזה יצליח תמיד...בכל מקרה אני מעדיף להמר על שחקן כזה בעמדה 2 מאשר עמדה 1...

17 מאי 2012, 15:17

תנו לי סגל כזה אני מרוצה(לא יקרה בחיים):
אוחיון,רוט
לאנגפורד,הלפרין
איידסון,פניני
אליהו,בלו
סופו,הנדריקס

17 מאי 2012, 15:18

yzafrir כתב:לכל שחקן אפשר למצוא תחליף ברמה שלו ואולי אפילו טוב יותר . השאלה אם ימצאו אותו כבר בשנה הבאה או בעוד שנתיים שלוש .
לאנגפורד הוא מנאיה בטוחה בעוד שחקן זול ולא מוכר הוא אופציה שיכולה לטוס למעלה ויכולה גם להתרסק . זה הצליח עם פארגו אבל לא בטוח שזה יצליח תמיד...בכל מקרה אני מעדיף להמר על שחקן כזה בעמדה 2 מאשר עמדה 1...

לא יודע מה זה עמדה 2 ועמדה 1. לנגפורד יחד עם הלפרין בחמישיה, עם גיבוי מהספסל של אוחיון וגארד צעיר נוסף נותנים יחד יופי של קו אחורי. באמת שלא משנה חלוקת התפקידים בין הלפרין ללנגפורד - שניהם מובילי כדור, שניהם קלעים ושניהם מוסרים - וזה יכול וצריך להיות יופי של שילוב.

17 מאי 2012, 15:20

[
לא יודע אם פרקינס שווה את זה, היה שווה את זה או יהיה שווה את זה, אבל מה שבטוח הוא שלנגפורד שווה הרבה יותר מזה (וגם הרבה יותר מפרקינס) וחייב להישאר כאן גם אם זה יעלה קצת יותר ממיליון דולר.[/quote]

מצד שלישי באמת חייבים סקורר ברמה, שיודע להוביל כדור, לייצר מצבים לעצמו ואחרים ולקלוע באחוזים גבוהים[/quote]

לא תמצאי וגם פדרמן, ילדיו ונכדיו לא ימצאו גארד טוב ממנו ב-1.1 מיליון דולר וגם לא ב-1.5 מיליון. יש לו איכויות שכל קבוצה עם שאיפות חייבת, בוודאי כשמשחקים מול קבוצות חזקות שמשבשות את משחק ההתקפה ומצריכות אילתורים וגם משחק אחד על אחד, עם כמה שזה לא ממש "יפה לעין".[/quote][/quote][/quote]

מסכימה איתך שצריך שחקן כזה. לו רק אפשר היה לשפר את שיקול הדעת....מתי קבוצתי ומתי אחד על אחד... היה יכול להיות מושלם.

17 מאי 2012, 15:22

קודי כתב:
yzafrir כתב:לכל שחקן אפשר למצוא תחליף ברמה שלו ואולי אפילו טוב יותר . השאלה אם ימצאו אותו כבר בשנה הבאה או בעוד שנתיים שלוש .

לא יודע מה זה עמדה 2 ועמדה 1. לנגפורד יחד עם הלפרין בחמישיה, עם גיבוי מהספסל של אוחיון וגארד צעיר נוסף נותנים יחד יופי של קו אחורי. באמת שלא משנה חלוקת התפקידים בין הלפרין ללנגפורד - שניהם מובילי כדור, שניהם קלעים ושניהם מוסרים - וזה יכול וצריך להיות יופי של שילוב.

ממש לא מסכים איתך . להפקיד את עמדה 1 שוב בידיו של הלפרין תיהיה טעות . ולאנגפורד לא רכז לא משנה איך תהפוך את זה....
במקרה של הלפרין זה לא רק העניין של הובלת כדור או חוכמת משחק אלא מנהיגות , ואת זה אין לו...

17 מאי 2012, 15:33

אוחיון ורוט בעמדת הרכז? ירדת מהפסים?

17 מאי 2012, 15:37

אולי סוף סוף חדשות טובות בגזרה הכי חשובה. זו ההחתמה הכי חשובה של הקבוצה, יותר מכל שחקן - גארד, סנטר, ישראלי או זר. רק למה שום הוא "סיכם"? שיחתום כבר ונגמור עם הסיפור הזה. מבחינתי, אגב, אפשר גם להחתים אותו לשמונה שנים ולא להסתפק בשלוש.

17 מאי 2012, 15:42

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.120941.html

אולי סוף סוף חדשות טובות בגזרה הכי חשובה. זו ההחתמה הכי חשובה של הקבוצה, יותר מכל שחקן - גארד, סנטר, ישראלי או זר. רק למה שום הוא "סיכם"? שיחתום כבר ונגמור עם הסיפור הזה. מבחינתי, אגב, אפשר גם להחתים אותו לשמונה שנים ולא להסתפק בשלוש.

:cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3

17 מאי 2012, 15:42

עוד פעם לועסים מסטיק לעוס?
אנחנו יודעים שהוא סיכם כבר מזמן, שיפסיקו עם הסחבת הזאת ושישחררו הצהרות כשיש חתימה רשמית.
נושא נעול