קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:בסדר, הבנתי - דיאו. לא יגיע כנראה.
כנראה??? אם הבחור יהיה פנוי הוא יקבל הצעות עתק (ואני מדבר על שני מיליון דולר וצפונה, הרבה צפונה מזה) מצסק"א, ברצלונה ועוד כמה קבוצות שישמחו לקלוט אותו.
ומאיפה את יודע באת זה? לברצלונה כבר יש רכז ראשון שאיתו היא תמשיך לעוד עונה. צסקא הולכת על ג'קסון שיתכן ויחבור לתאודוסיץ' (ואיפה דיאמטידיניס ישתלב כאן?). חימקי בדרך להביא את קופונן וריאל סגורה עם יול.
אני לא רואה כמה קבוצות יתנפלו על דיאמטידיס וכמה מהן יציעו לו יותר משני מליון.
מה שבטוח, שאם מכבי לא תשאר עם לגנפורד היא יכולה להציע לדיאמטידיס לפחות 1.1 מליון דולר, כאשר בינתיים אף קבוצה אחרת עוד לא חשבה עליו.
1.1 מיליון דולר לא יזיזו לדיאמנטידיס. כל קבוצה אירופאית "תמצא" בשבילו מקום. אתה באמת חושב שברצלונה (שאגב, התעניינו בספאנוליס בימים האחרונים) לא יחתימו אותו כי יש להם את הוארטס? צסק"א מקסימום תוסיף גם אותו או תעיף את ג'קסון, מה זה בשבילם עוד 2-3 מיליון דולר? זה שחקן שקבוצות עם כסף יביאו בלי קשר לסגל הנוכחי שלהן.
זה עדיין לא סותר את זה שלמכבי לא תהיה הרבה תחתרות.
אם ברצלונה תצליח להביא את ספנוליס, אני גם ממש לא רואה אותה מביאה גם את דיאמטידיס ואני גם לא מאמין שצסקא תרצה עוד רכז זר.
1.1 מליון זאת עדיין הצעה טובה (ואדגיש שכתבתי,
לפחות 1.1 מליון), ושחקן כמו לנגפורד, שעלה לא פחות מדיאמטידיס לפני שהגיע למכבי, הסתפק העונה בפחות מזה.
בכל אופן, נראה שפאו נמצאת במצב של מכירת חיסול ולמרות שכמעט שליש מסגל הקבוצה הוזכר כמועמדים לקבוצות אחרות, את שמו של דימנטידיס עדיין לא שמענו. יחד עם זאת, הקבוצות הגדולות כבר סגורות בעמדת הרכז הראשון ואילו שלא, מעדיפות לכוון לשחקנים צעירים יותר (ומעניין מדוע הן עושות זאת). כרגע, נוצר מצב של שעת כושר עבור מכבי והיא יכולה לנצל אותו בשביל להביא את דיאמטידיס עבור סכום די גבוה.
אני לא טוען שהוא יסכים ואני גם לא בעד החתמה כזאת, אבל למכבי יש סיכוי לא רע להביא אותו או לפחות לנסות לעשות זאת. לא יפתיע שאם וכאשר לגנפורד יודיע שהוא לא ממשיך במכבי, שמו של דימטידיס יעלה.