מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 יוני 2012, 09:11

קודי כתב:
yarinsaky כתב:בסדר, הבנתי - דיאו. לא יגיע כנראה.

כנראה??? אם הבחור יהיה פנוי הוא יקבל הצעות עתק (ואני מדבר על שני מיליון דולר וצפונה, הרבה צפונה מזה) מצסק"א, ברצלונה ועוד כמה קבוצות שישמחו לקלוט אותו.

ומאיפה אתה יודע באת זה? לברצלונה כבר יש רכז ראשון שאיתו היא תמשיך לעוד עונה. צסקא הולכת על ג'קסון שיתכן ויחבור לתאודוסיץ' (ואיפה דיאמטידיניס ישתלב כאן?). חימקי בדרך להביא את קופונן וריאל סגורה עם יול.
אני לא רואה כמה קבוצות יתנפלו על דיאמטידיס וכמה מהן יציעו לו יותר משני מליון.
מה שבטוח, שאם מכבי לא תשאר עם לגנפורד היא יכולה להציע לדיאמטידיס לפחות 1.1 מליון דולר, כאשר בינתיים אף קבוצה אחרת עוד לא חשבה עליו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 09:14

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:

כנראה??? אם הבחור יהיה פנוי הוא יקבל הצעות עתק (ואני מדבר על שני מיליון דולר וצפונה, הרבה צפונה מזה) מצסק"א, ברצלונה ועוד כמה קבוצות שישמחו לקלוט אותו.

ומאיפה את יודע באת זה? לברצלונה כבר יש רכז ראשון שאיתו היא תמשיך לעוד עונה. צסקא הולכת על ג'קסון שיתכן ויחבור לתאודוסיץ' (ואיפה דיאמטידיניס ישתלב כאן?). חימקי בדרך להביא את קופונן וריאל סגורה עם יול.
מה שבטוח, שאם מכבי לא תשאר עם לגנפורד היא יכולה להציע לדיאמטידיס לפחות 1.1 מליון דולר, כאשר בינתיים אף קבוצה אחרת עוד לא חשבה עליו.

1.1 מיליון דולר לא יזיזו לדיאמנטידיס. כל קבוצה אירופאית "תמצא" בשבילו מקום. אתה באמת חושב שברצלונה (שאגב, התעניינו בספאנוליס בימים האחרונים) לא יחתימו אותו כי יש להם את הוארטס? צסק"א מקסימום תוסיף גם אותו או תעיף את ג'קסון, מה זה בשבילם עוד 2-3 מיליון דולר? זה שחקן שקבוצות עם כסף יביאו בלי קשר לסגל הנוכחי שלהן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 יוני 2012, 09:22

קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:

ומאיפה את יודע באת זה? לברצלונה כבר יש רכז ראשון שאיתו היא תמשיך לעוד עונה. צסקא הולכת על ג'קסון שיתכן ויחבור לתאודוסיץ' (ואיפה דיאמטידיניס ישתלב כאן?). חימקי בדרך להביא את קופונן וריאל סגורה עם יול.

1.1 מיליון דולר לא יזיזו לדיאמנטידיס. כל קבוצה אירופאית "תמצא" בשבילו מקום. אתה באמת חושב שברצלונה (שאגב, התעניינו בספאנוליס בימים האחרונים) לא יחתימו אותו כי יש להם את הוארטס? צסק"א מקסימום תוסיף גם אותו או תעיף את ג'קסון, מה זה בשבילם עוד 2-3 מיליון דולר? זה שחקן שקבוצות עם כסף יביאו בלי קשר לסגל הנוכחי שלהן.

זה עדיין לא סותר את זה שלמכבי לא תהיה הרבה תחתרות.
אם ברצלונה תצליח להביא את ספנוליס, אני גם ממש לא רואה אותה מביאה גם את דיאמטידיס ואני גם לא מאמין שצסקא תרצה עוד רכז זר.

1.1 מליון זאת עדיין הצעה טובה (ואדגיש שכתבתי, לפחות 1.1 מליון), ושחקן כמו לנגפורד, שעלה לא פחות מדיאמטידיס לפני שהגיע למכבי, הסתפק העונה בפחות מזה.

בכל אופן, נראה שפאו נמצאת במצב של מכירת חיסול ולמרות שכמעט שליש מסגל הקבוצה הוזכר כמועמדים לקבוצות אחרות, את שמו של דימנטידיס עדיין לא שמענו. יחד עם זאת, הקבוצות הגדולות כבר סגורות בעמדת הרכז הראשון ואילו שלא, מעדיפות לכוון לשחקנים צעירים יותר (ומעניין מדוע הן עושות זאת). כרגע, נוצר מצב של שעת כושר עבור מכבי והיא יכולה לנצל אותו בשביל להביא את דיאמטידיס עבור סכום די גבוה.
אני לא טוען שהוא יסכים ואני גם לא בעד החתמה כזאת, אבל למכבי יש סיכוי לא רע להביא אותו או לפחות לנסות לעשות זאת. לא יפתיע שאם וכאשר לגנפורד יודיע שהוא לא ממשיך במכבי, שמו של דימטידיס יעלה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יוני 2012, 09:34

חביב, לדיאו יש חוזה גם לשנה הבאה בפאו על איזה 3.5 מיליון יורו ( הוא חתם על חוזה של 3 שנים ב 2010 בסכום כולל של כמעט 11 מיליון יורו ).
כדי לשחרר אותו מפאו וגם לשלם לו משכורת פדרמן יצטרך למכור את הפטרו כימיים .
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 25 יוני 2012, 09:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי tomerp » 25 יוני 2012, 09:36

בלאטו נפגש עם לאנגפורד בארהב והשיחה הייתה טובה וחיובית....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 09:38

עזוב רגע את זה שיש לו חוזה, על אף כל דיבורי הקיצוץ בתקציב, זה עדיין לא יהיה קיצוץ דרסטי. דיברו בזמנו על קיצוץ מ-24 מליון יורו ל-20 מליון יורו. על השכר של ז'ליקו הם כבר לא יצטרכו לשלם, הם גם יכולים לחתוך בקצוות את שאראס ואת מאריץ' או באטיסט. זה מספיק. בדיא הם לא יפגעו בחיים. הוא יקיר המועדון והאוהדים. אם נהיה קיצוניים, אני חושב שיש סיכויים שתראה פה את פרמאר עוד לפני שתראה פה את דיא, על אף הבדלי השכר ביניהם. אם פדרמן באמת יביא שם מפוצץ, הוא יביא אחד שימכור מינויים ושגם יתרום בליגה. אין יותר טוב מפרמאר. אגב לעניין אחר, בלאט נפגש עם לנגפורד בארה"ב, פגישה שהוגדרה כחיובית. לא שזה אומר הרבה, אבל אני מקווה שזה קצת ישפיע על לנגפורד מעבר לשיקולים כספיים.
er79

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 09:38

בלאט שוחח ארוכות עם לאנג בשיחה שהוגדרה כטובה, ושניהם אמורים להפגש בארה"ב שם הוא נמצא עם נבחרת רוסיה.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23150.html
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 09:39

בטורקיה מפרסמים שקרלוס ארויו מועמד לחזור למכבי. ארויו שחקן חופשי הקיץ ובכל מקרה יהיה לבשיקטאש קשה להציע לו סכום משמעותי, מאחר שהספונסר הראשי שלהם עזב והם צפויים לירידה דראסטית בתקציב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 09:39

תומר, עקפת אותי בשתי דקות :-)
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 יוני 2012, 09:40

yarinsaky כתב:חביב, לדיאו יש חוזה גם לשנה הבאה בפאו על איזה 2.5 מיליון יורו ( הוא חתם על חוזה של 3 שנים ב 2010 בסכום כולל של כמעט 11 מיליון יורו ). .

אז זה רק מחזק את הסיכויים שהוא יצטרך לקצץ או לעזוב. לא רואה את פאו משלמת כאלו סכומים כאשר תקציבה צפוי להיות קטן יותר משל מכבי.
כמו כן, הסיבה לעזיבתו של אוברדוביץ' היתה מחלקות בינו לבין ההנהלה, שרוצה ללכת על קונספט דומה לזה של אולימפיאקוס ולהתבסס על שחקנים צעירים.
לא מן הנמנע שגם הוא ישוחרר משם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 09:40

סליחה תומר, לא ראיתי שכבר כתבת את זה.
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יוני 2012, 09:41

קודי כתב:בטורקיה מפרסמים שקרלוס ארויו מועמד לחזור למכבי. ארויו שחקן חופשי הקיץ ובכל מקרה יהיה לבשיקטאש קשה להציע לו סכום משמעותי, מאחר שהספונסר הראשי שלהם עזב והם צפויים לירידה דראסטית בתקציב.

לאור המצב היום, יאללה להחתים . :hi
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 יוני 2012, 09:41

קודי כתב:בטורקיה מפרסמים שקרלוס ארויו מועמד לחזור למכבי. ארויו שחקן חופשי הקיץ ובכל מקרה יהיה לבשיקטאש קשה להציע לו סכום משמעותי, מאחר שהספונסר הראשי שלהם עזב והם צפויים לירידה דראסטית בתקציב.

אופציה לא רעה.
אני לא נופל מארויו וגם לא נפלתי ממנו כאשר היה כאן, אבל לאור האלטרנטיבות, הוא בהחלט יכול להיות החתמה טובה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 09:41

בטורקיה מפרסמים שקרלוס ארויו מועמד לחזור למכבי. ארויו שחקן חופשי הקיץ ובכל מקרה יהיה לבשיקטאש קשה להציע לו סכום משמעותי, מאחר שהספונסר הראשי שלהם עזב והם צפויים לירידה דראסטית בתקציב.

היו לי שלוש תחזיות: פרמאר, אידסון וארויו. לפי דעתי אחת מהן תתגשם. הרצוי זה הראשון, המצוי זה השניים האחרים. האמת, תמיד אהבתי את ארויו, היו לי טענות נגד הסגל שאפי בנה סביבו, לא נגדו.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יוני 2012, 09:44

האם זה אומר שמכבי תביא אותו על חשבון לאנגפורד(לא ריאלי)או בנוסף אליו(או אל גארד אחר)ובעצם תבנה סגל עם שבעה זרים?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2012, 09:45

קודי כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני אוהב את הרעיון שהחלפת לגנפורד תהיה ע"י שחקן שונה ממנו ולא ע"י שחקן שאמור להיות טוב יותר ממנו באותם תחומים בהם הוא מצטיין.
עם זאת, אידסון אחרי עונה לא טובה במיוחד, כבר בן 32 ולא נראה לי הכי מתאים לעמדה מס' 2.
לפרוביץ' בכלל אין מה למכור במכבי, כך שהייתי יורד מהטרייד הזה.

אני מסכים לגמרי עם המשפט הראשון. לדעתי מדובר בטעות שמכבי עושה לאורך שנים, כשהיא מנסה להחליף שחקן טוב שעזב, בשחקן אחר עם תכונות
דומות. גם לבלו לא צריך לחפש מחליף דומה.
שינוי הכיוון יאפשר לקבוצה לצאת לדרך חדשה, ולקהל לא להתעסק כל היום בהשוואות בין בלו/לאנגפורד/כל אחד אחר לבין זה שהחליף אותו

עם זה אני מסכים, אבל מה לעשות שצריך בקו האחורי לפחות סקורר אחד. אם הלפרין יגיע אז אידסון נראה לי קצת מיותר ועדיף להביא סקורר.

נכון. הדיבור הוא ברמה הכללית. כמו שלא צריך להביא מחליף לבורשטיין שהיה די מיותר העונה, כך גם לא צריך להחליף את בלו ב-4 שקולע משלוש,
כי הוא לא יצליח כאן בגלל שבוודאות הוא קלעי פחות טוב מבלו.
מכבי כן תצטרך סקורר בקו האחורי - זה נכון. נחכה ונראה מה יהיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 09:45

מישהוא ראה אותו משחק השנה ?
איך הוא ביחס לתק' בה שיחק אצלנו ?
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 09:47

rc4991 כתב:

האם זה אומר שמכבי תביא אותו על חשבון לאנגפורד(לא ריאלי)או בנוסף אליו(או אל גארד אחר)ובעצם תבנה סגל עם שבעה זרים?

למכבי לא יהיה כסף להחזיק את שניהם יחד ולכן אני מניח שהוא אחד הגיבויים למקרה שלנגפורד לא ישאר ואוחיון ינדוד לרוסיה.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יוני 2012, 09:48

מתAMסרת כתב:בלאט שוחח ארוכות עם לאנג בשיחה שהוגדרה כטובה, ושניהם אמורים להפגש בארה"ב שם הוא נמצא עם נבחרת רוסיה.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23150.html

זה לא אומר הרבה. העניין הוא כלכלי גרידא , מקצועית ברור ששניהם היו רוצים להמשיך את ההתקשרות.( אני מאמין שגם לאנגפורד וגם בלאט היו רוצים להמשיך יחד.)
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 25 יוני 2012, 09:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 09:49

לאו דווקא, אבל זה לא חייב להיות 7 זרים. למשל:
1. ארויו, רוט.
2. הלפרין, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, זר.
5. מאריץ', שרמדיני.

יש לך סגל של 5 זרים ו-5 ישראלים אליהם סביר להניח שיוותסף זר נוסף וישראלי נוסף. הזר יכול להיות לנגפורד, ואז יהיו 6 זרים. השאלה אם הם יוכלו לעמוד בלנגפורד תקציבית אחרי החתמת ארויו. קשה לי להאמין.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 25 יוני 2012, 09:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־13 אורחים