פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: חיזוק בדרך? ביינס מועמד להגיע על חשבון מדלי או שרמאדיני

19 דצמבר 2012, 20:39

איפה כולם? :eek

האם כולם פתחו בשביתה נגד ההנהלה ולא סיפרו לי? :tongue3

19 דצמבר 2012, 20:53

בפגרה, כמו מכבי...

19 דצמבר 2012, 21:01

jol9 כתב:בפגרה, כמו מכבי...

תראה את הוידאו ששמתי באשכול ה NBA ;)

19 דצמבר 2012, 22:11

בקרואטיה מדווחים שמכבי ושירוקי סגרו את הסכם הביי אאוט על דרקו פלאניניץ ומכבי תשלם 300 אלף יורו על רכישתו.

19 דצמבר 2012, 22:34

http://sports.walla.co.il/?w=%2F7%2F2598656

19 דצמבר 2012, 23:25

קודי כתב:בקרואטיה מדווחים שמכבי ושירוקי סגרו את הסכם הביי אאוט על דרקו פלאניניץ ומכבי תשלם 300 אלף יורו על רכישתו.

פאק!
בקייץ פדרמן יגיד שאין כסף בגלל הביי-אאוט של פלניניץ' ויחתים את קוז'יקארו...

20 דצמבר 2012, 04:49

מה שמשחמח אותי בזה שלפלאנניץ' חתם זה שסוףסוף מדובר בסנטר אמיתי עם גוף של סנטר , דבר נוסף זה שאני בטוח שלניקולה וויצ'יץ' יש יד בהחלטה להחתים אותו וכנראה שהוא באמת כשרון , כמו כן מבחינת גיל הוא צעיר מגרגמל בסך הכל בשנה .
הדבר היחיד שאני יכול לומר שמציק לי בהחתמה זה שמכבי סופית ויתרו על העונה הזאת כי שחקן חסר ניסיון יורוליג שמגיע בשלב כזה של העונה , ספק גדול אם יוכל לתרום משהו .
אבל מבחינתו הוא מגיע לסיטואציה מעולה בשביל לפרוץ בגלל הקוו הקידמי החלש של הקבוצה .

20 דצמבר 2012, 04:56

אני מאוד מקווה שבלאט רצה אותו, אחרת זה סתם בזבוז כסף מיותר.

20 דצמבר 2012, 05:09

מהמעט שראיתי את פלאניניץ' הוא עושה רושם של סנטר נחמד מאוד. מצאה חן בעיני הקליעה היפה שלו מחצי מרחק מה שמראה שהבחור לא חד-גוני. הצלחתי לראות גם כמה מהלכי פוסט טובים, התמצאות יפה ברחבה וידיים טובות מאוד. בהגנה הוא לא פראייר ויודע לשים גוף (בכל מקרה שדרוג עצום לעומת האטרייה הגרוזינית הרופסת). הריבאונד בסדר, אמנם לא עילוי כמו ביינס אבל סביר בהחלט. העונשין פנטסטי (85% כמו שאמרו כאן), אבל מצד שני גם לגרגמל היה עונשין טוב עד שהוא הגיע לכאן ואיבד ביטחון..
המכשול היחיד שיכול להיות לו במכבי זה כמובן הגיל וחוסר הניסיון במפעל גדול, אבל אם בלאט יאמין בו וינסה באמת ליצור לו תרגילים ולשלב אותו כמו שצריך אז בהחלט יש פוטנציאל עצום.
ועכשיו לפחד הכי גדול: בלאט והחיבה הדי מעצבנת שלו לקפיצים אמריקאים.. אני מקווה שהפעם נראה פה סיפור הצלחה כמו וויצ'יץ' וסופו ופחות נפילות כמו מצ'באן ושרמדיני..

20 דצמבר 2012, 05:15

yzafrir כתב:מה שמשחמח אותי בזה שלפלאנניץ' חתם זה שסוףסוף מדובר בסנטר אמיתי עם גוף של סנטר , דבר נוסף זה שאני בטוח שלניקולה וויצ'יץ' יש יד בהחלטה להחתים אותו וכנראה שהוא באמת כשרון , כמו כן מבחינת גיל הוא צעיר מגרגמל בסך הכל בשנה .
הדבר היחיד שאני יכול לומר שמציק לי בהחתמה זה שמכבי סופית ויתרו על העונה הזאת כי שחקן חסר ניסיון יורוליג שמגיע בשלב כזה של העונה , ספק גדול אם יוכל לתרום משהו .
אבל מבחינתו הוא מגיע לסיטואציה מעולה בשביל לפרוץ בגלל הקוו הקידמי החלש של הקבוצה .

אפשר לדעת למה הכנסת את וויצ'יץ' לעניין??
זה שהוא סנטר קרואטי אומר שהוא מתווך שם כאלה למכבי?

20 דצמבר 2012, 05:56

בוא נחכה עם ה'חתם' עד שייסגר סופית. גם את ביינס החתימו לפני הזמן.

מישראל היום:

"קיבלנו הצעה רשמית ממכבי ת"א על דארקו פלאניניץ', ובימים הקרובים נדע סופית מה קורה", כך אמר אתמול נשיא קבוצת שירוקי הבוסנית, אנטה סוטון.

אחרי שמועמדותו של ארון ביינס ירדה מהפרק, פלאניניץ' הוא הסנטר המוביל להצטרף למכבי ת"א, במקומו של גיורגי שרמדיני. השחקן הצעיר בן ה-22 יעזוב ככל הנראה את המועדון בקרוב, והקבוצה מתל אביב היא האפשרות הראשונה שלו.

"שתי הקבוצות מדברות זו עם זו, והמטרה שלנו היא למצוא את הפתרון הכי טוב לשלושת הצדדים: שירוקי, מכבי ת"א והשחקן עצמו", סיפר סוטון והוסיף: "יש לנו עוד הצעות ממילאנו, מקאחה לבוראל וגם מריאל מדריד, אבל מכבי ת"א הכי רצינית והכי מעשית מכולן. אני מקווה שבימים הקרובים נסיים את הסיפור הזה".

לגבי קבוצתו אמר סוטון: "בשבילנו זו תהיה אבידה גדולה, אבל אין לנו ברירה. אנחנו מועדון קטן עם תקציב זעום, ומכירת שחקן בדרג הזה חשובה לנו". פלאניניץ', שמשחק בשירוקי מאז היה נער, מרשים העונה ביכולתו בליגה האדריטית עם ממוצעים של 16.8 נקודות, 6.3 ריבאונדים ו-85 אחוזים מקו העונשין.

סוטון החמיא לשחקן שלו: "הוא שחקן טוב, מאוד חכם, נחוש, עובד קשה ורוצה להתקדם. כל כולו בכדורסל והוא גם בא מרקע טוב וממשפחה טובה. אנחנו קבוצה שמתבססת על שחקנים צעירים, ואפשר לומר שהוא התלמיד הכי טוב בבית הספר שלנו. אני צופה לו עתיד גדול, יש לו את הנתונים להפוך לסנטר הכי טוב באירופה ובאיזשהו שלב הוא גם יגיע לאן.בי.אי".

20 דצמבר 2012, 06:18

MTA2311 כתב:אני מאוד מקווה שבלאט רצה אותו, אחרת זה סתם בזבוז כסף מיותר.

בלאט רצה אותו עוד בקיץ ודרך אגב הוא היה מועמד להחליף את קרסטיץ' בצסקא עם זה הולך לnba

20 דצמבר 2012, 07:11

itay92 כתב:
yzafrir כתב:מה שמשחמח אותי בזה שלפלאנניץ' חתם זה שסוףסוף מדובר בסנטר אמיתי עם גוף של סנטר , דבר נוסף זה שאני בטוח שלניקולה וויצ'יץ' יש יד בהחלטה להחתים אותו וכנראה שהוא באמת כשרון , כמו כן מבחינת גיל הוא צעיר מגרגמל בסך הכל בשנה .

אפשר לדעת למה הכנסת את וויצ'יץ' לעניין??
זה שהוא סנטר קרואטי אומר שהוא מתווך שם כאלה למכבי?

ניקולה לא מתווך אבל אני בטוח ששאלו את דעתו לגבי השחקן ואני בטוח שהוא נתן המלצה חיובית מאוד אם מכבי כלכך רוצים אותו...

Re: סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

20 דצמבר 2012, 07:48

מתחמם מתחמתם...

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34410.html

20 דצמבר 2012, 08:31

ברגע שהוא חותם הייתי מתחיל להריץ אותו בחמישייה בקופליג לדקות רבות בשביל להכניס אותו לעיניינים כמה שיותר מהר .
מה שכן עכשיו נראה יותר חמישייה עם ג'יימס בסנטר ותומאס כ-4 מה שעבד לא רע בכלל מבחינה הגנתית במשחקים האחרונים...

20 דצמבר 2012, 09:01

מה שנראה טוב בכיוון הזה של פלאניניץ', הוא הבנייה לטווח הארוך.

אף פעם לא אהבתי החתמות אינסטנט שכאלה לכמה חודשים, שכביכול אמורות למלא חורים ולעבוד, סטייל העונה של אפי-פיני, עם די בראון ושות' שהגיעו באמצע העונה. בזבוז כסף משווע שגרם לחסכון בעונה שלאחר מכן וכפועל יוצא, לדוגמא, הבאת לאמפה כסנטר המוביל של הקבוצה.

האם זה יעבוד או לא קשה לדעת, אבל הכיוון נכון. מקווה שלא מחתימים אותו כאן לחצי שנה, אלא למספר שנים. עפ"י סכום הביי אווט המדובר, כנראה שמדובר על פרוספקט עתידי למועדון.
על הנייר, נראה מבטיח יותר מביינס.

20 דצמבר 2012, 09:59

בבוסניה מפרסמים שהעסקה בנוגע לפלאניניץ סגורה ושהשחקן ישחק עוד שני משחקים במדי שירוקי - הערב וביום ראשון - ולאחר מכן יטוס לארץ ויצטרף למכבי.

20 דצמבר 2012, 11:01

קודי כתב:בבוסניה מפרסמים שהעסקה בנוגע לפלאניניץ סגורה ושהשחקן ישחק עוד שני משחקים במדי שירוקי - הערב וביום ראשון - ולאחר מכן יטוס לארץ ויצטרף למכבי.

אז הוא לא יזכה אפילו להתחמם קצת עם מכבי במשחק ליגה לפני תחילת הטופ 16??
לא בסדר. מכבי צריכה להתעקש שיגיע כב בסופ"ש הקרוב.

20 דצמבר 2012, 11:05

חנו'ש כתב:
קודי כתב:בבוסניה מפרסמים שהעסקה בנוגע לפלאניניץ סגורה ושהשחקן ישחק עוד שני משחקים במדי שירוקי - הערב וביום ראשון - ולאחר מכן יטוס לארץ ויצטרף למכבי.

אז הוא לא יזכה אפילו להתחמם קצת עם מכבי במשחק ליגה לפני תחילת הטופ 16??
לא בסדר. מכבי צריכה להתעקש שיגיע כב בסופ"ש הקרוב.

לא חושב שזה מאוד קריטי. ממילא לא מדובר בשחקן שיתן אימפקט מיידי אלא במקרה הטוב יתחיל לעזור עוד חודש.

20 דצמבר 2012, 11:42

קובי כתב:מה שנראה טוב בכיוון הזה של פלאניניץ', הוא הבנייה לטווח הארוך.

אף פעם לא אהבתי החתמות אינסטנט שכאלה לכמה חודשים, שכביכול אמורות למלא חורים ולעבוד, סטייל העונה של אפי-פיני, עם די בראון ושות' שהגיעו באמצע העונה. בזבוז כסף משווע שגרם לחסכון בעונה שלאחר מכן וכפועל יוצא, לדוגמא, הבאת לאמפה כסנטר המוביל של הקבוצה.

האם זה יעבוד או לא קשה לדעת, אבל הכיוון נכון. מקווה שלא מחתימים אותו כאן לחצי שנה, אלא למספר שנים. עפ"י סכום הביי אווט המדובר, כנראה שמדובר על פרוספקט עתידי למועדון.
על הנייר, נראה מבטיח יותר מביינס.

דווקא לאמפה הוא אחרון השחקנים היקרים שמכבי הביאו . בעונה הזאת של פיני דווקא נפתח/נפרץ הארנק של פדרמן שהנחית פה את איידסון כולל תשלום בייאווט אחרי שהיה מאוד מבוקש בתור ה-MVP של היורקאפ ואנדרסון אחרי חצי עונה טובה בציבונה ואת לאמפה שהגיע במחיר לא זול בכלל מחימקי...אפילו וויז הגיע במחיר גבוהה מכל שחקן שנמצא במכבי היום....
הלוואי שהתקציב של מכבי יחזור להיות כמו התקציב באותה עונה .
נושא נעול