yzafrir כתב:אולי בג'יימס זה היה רעיון גרוע , אבל לא היה איכפת לי אם היינו מחליפים את מדלי....בטח בזמנו שהוא היה נראה כמו עבם לגמרי...
או את תומאס....
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אולי בג'יימס זה היה רעיון גרוע , אבל לא היה איכפת לי אם היינו מחליפים את מדלי....בטח בזמנו שהוא היה נראה כמו עבם לגמרי...
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:אולי בג'יימס זה היה רעיון גרוע , אבל לא היה איכפת לי אם היינו מחליפים את מדלי....בטח בזמנו שהוא היה נראה כמו עבם לגמרי...
או את תומאס....
or163 כתב:וואלה גם פירסמו הרבה לפני שהיקמן חתם שהוא על הכוונת של מכבי, כך שיש דברים בגו ומכבי כנראה באמת עוקבת אחר גרין.
jol9 כתב:סמית' סתם שחקן, והיה גומר בדיוק כמו שהוא גמר במגדל.
yzafrir כתב:אין ספק שהוא עוד הימור לא קטן . אם זה המגמה לשנה הבאה אז כנראה שאנחנו צריכים להוריד ציפיות . אבל בגלל שמדובר בוואלה אז....
yzafrir כתב:jol9 כתב:סמית' סתם שחקן, והיה גומר בדיוק כמו שהוא גמר במגדל.
לא מסכים איתך . הוא דווקא עשה עבודה טובה במיגדל רק שדרוקר המטומטם דאג לריב איתו...כמחליף במכבי הוא יכל להיות מצויין לדעתי , סוג של קייל היינס...
rc4991 כתב:גרינוולד טוען שהסוכן של סמית' יגיע בשבוע הבא כדי להציע למכבי גם את מייק גרין שהוזכר אתמול,מתברר שהוא גם הסוכן שלו.
rc4991 כתב:גרינוולד טוען שהסוכן של סמית' יגיע בשבוע הבא כדי להציע למכבי גם את מייק גרין שהוזכר אתמול,מתברר שהוא גם הסוכן שלו.
Holiday_Armadillo כתב:אני צריכה איזה כותרת של ''מ-ה-פ-כ-ה'' מספורט5 או משהו כי צריך להעיף 70% מהסגל אם לא יותר
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני צריכה איזה כותרת של ''מ-ה-פ-כ-ה'' מספורט5 או משהו כי צריך להעיף 70% מהסגל אם לא יותר
מהפכה? כשהגענו לרבע הגמר? הצחקת את דני פדרמן. תכף הוא יספר לנו איזה קבוצה מעולה זה לוגאן והיקמן, וכמה מדלי הוא מוכשר וליאור הוא לא אפס(הוא כן).
Holiday_Armadillo כתב:אני צריכה איזה כותרת של ''מ-ה-פ-כ-ה'' מספורט5 או משהו כי צריך להעיף 70% מהסגל אם לא יותר
בשיחות בין חברי ההנהלה נשמעו דעות אישיות ושונות: דיברו שם על כך ששון ג'יימס לא יכול להסתדר עם מאסה, על חולשת דווין סמית' עד לחילוף של קיינר מדלי ועל בעיית הריכוז. בהנהלה לא מתכוונים לקבל החלטות פזיזות . "סיכומים עושים בסוף העונה", מבהירים שם. אולם שוב משוחחים בשיחות פנימיות על החלפתו של לוגן, ועל כך הישארותו של ריקי היקמן מוטלת בספק. כמו גם הצורך ברכז. בלאט מעוניין לצרף את יותם הלפרין ואלכס טיוס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים