felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:אני לא חובב גדול של מרכוס וויליאמס, אבל אני חייב לציין שבחצי העונה השני הוא השתפר מאוד לעומת מה שראינו ממנו במשחקים נגד מלאגה בשלב הבתים.
באמת? לקלוע 10.9 נק' למשחק ב-35% מהשדה (34.3% מה-2 ו-37% מה-3) ולמסור 2.6 אס' על 1.6 איבודים בטופ-16 זה נקרא להשתפר? מרכוס וויליאמס זרק הכי הרבה זריקות במאלאגה (ביורוליג) בעונה שעברה למרות שהיה אחד השחקנים הכי פחות יעילים מבחינה התקפית בקבוצה, לצורך העניין - זה כמו שיוגב אוחיון יוביל את מכבי בזריקות למשחק. בכלל, אם משווים אותו לשחקני מכבי מבחינת יעילות התקפית אז היו רק 3 שחקנים שהיו פחות טובים ממנו - מלקולם תומאס, ניק קיינר-מדלי ומורן רוט.
הינה עוד סקאוט אחד של סטטיסטיקות שלא ראה משחק בחייו.
ואפילו בסטטיסטיקה אתה לא מומחה גדול:
לידיעתך, האחוזים לשלוש של אוחיון גבוהים יותר גם מאלו של היקמן וגם מאלו של סמית'.
דרך אגב, האחוזים הכי טובים לשלוש במכבי הם אצל קנר-מדלי. אחלה לשחקן שבעולם! פחחח...
נו, כרגיל אתה חושב שהשמש זורחת לך מהתחת. אם אין לך מושג מה זה יעילות התקפית (ולא, זה לא רק אחוזים מהשלוש. אוחיון למרות האחוזים מה-3 עדיין היה אחד השחקנים הכי פחות יעילים התקפית בסגל של מכבי) אתה מזומן לשאול, להתהדר בבורות לא מוסיף לך שום דבר. אין לי שום צורך בשחקן שכל מה שהוא יודע לעשות זה לזרוק הרבה זריקות קשות ולקלוע מעט מהן כי על כל משחק שהזריקות האלה נכנסות יש 2-3 שהוא מחרב לי את המשחק לחלוטין.