דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

הודעהעל ידי NY boy » 08 יוני 2014, 19:42

Assaf M כתב:
rc4991 כתב:צסק”א מציעה לבלאט: 5.5 מיליון יורו ל-3 שנים
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2753608

נכון שהוא מעדיף את החיים בארץ אבל זה כבר מגיע לסכומים של פי שלושה מבמכבי

יש הרבה דברים שימנעו מבלאט לאמן שם: 1. אם חותכים אותך אחרי שנה הסיכוי שתראה את הכסף נמוך, הרוסים לא פראיירים למרות שיש חוזה.
2. מיסוי בארץ, כל מה שהוא ירוויח שם הוא יאלץ להתקזז כאן. 3. המשפחה, אין מה להרחיב.

1) תצאו כבר מהעניין שאם חותכים הסיכוי שיראה את הכסף נמוך. זה קישקוש. הכסף שם מובטח בדיוק כמו במכבי, נגמרו היום הימים של בית זונות באירופה ואין כבר את העניין הזה בטח לא בקבוצות בסדר גודל של צסק"א. יש היום בית משפט מעשה של פיב"א שברגע שחותכים אותך אם לא ישלמו שם את כל הכסף פיב"א מחייבים אותך לשלם או שאתה לא יכול להחתים שחקנים. צסק"א לא קבוצה שכסף היא בעיה. תרצה לחתוך את בלאט תשלם לו את כל הכסף בטח שאין לו מה לדאוג מזה. אין שום דרך היום באירופה לחתוך מישהו ולא לשלם לו את מלוא שכרו (אם אין סיבה לחתוך שמותרת בחוזה) מציע לכם ללכת לעלעל בפסק דין של פיב"א לטובת פפלאלוקאס שחייב את אולימפייקוס לשלם לו איזה מיליון וחצי יורו לפני כמה חודשים. בלאט גם המעמד שלו ברוסיה גדול וחזק מאד שלא ירצו לקלקל את זה הוא מקורב לכל צמרת הניהול ברוסיה. בקיצור זה בטח לא שיקוך
2) המיסוי הוא בעייתי רק במידה ובלאט לא מתכנן ורוצה ללכת לNBA, במידה והוא רוצה אין לו בעיה אחרי השלוש שנים בצסק"א ללכת להיות עוזר שנתיים-שלוש בNBA גם אם זה בשביל רק לא לשלם את המיסוי בארץ. אני לא חושב שזה שיקול אצל בלאט כי הוא בונה על קריירה בארה"ב ואם היה רוצה היה כבר היום יכול להתחיל אותה אם יבחר בצסק"א הוא פשוט יכול להתחיל אחרי.
3) זה הדבר היחידי אולי שיכול להשפיע אבל שאלה כמה באמת גם המשפחה לא רוצה שיעזוב לרוסיה בשביל הצעה כזאת. גם משפחה לא מפגרים ומדובר פה בסכום שיסדר אותם לכל החיים גם אם בלאט יחליט לפרוש בעוד שלוש שנים. לא בטוח שהמשפחה תתנגד בסכומים האלה לכל סכום יש מחיר.
NY boy

הודעהעל ידי התנין » 08 יוני 2014, 19:53

מאמנים, שלא כמו שחקנים, אינם מוגבלים לקריירה של 10 - 12 שנים של כסף גדול. בגלל זה אני חושב שהדחף של בלאט לכסף של צסק"א אינו גדול כמו של כדורסלן למשל שרק רוצה להרוויח כמה שיותר בפרק הזמן הזה. לכן עם חוזה ארוך טווח במכבי שכולל שכר של מיליון דולר נטו לעונה, אני לא חושב שהוא ימהר כ"כ ללכת לחתום בקבוצות שמציעות לו יותר. בקיצור, אם בלאט יעזוב את מכבי זה יהיה רק לטובת ה-NBA.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יוני 2014, 20:05

סיכוי אפסי לדעתי שהוא יעזוב לצסקא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Roni1 » 08 יוני 2014, 20:12

MTA2311 כתב:סיכוי אפסי לדעתי שהוא יעזוב לצסקא.

הם מציעים לו 5.5 מיליון יורו, אם הוא נשאר הוא עולה לדרגת אל.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יוני 2014, 20:28

Roni1 כתב:
MTA2311 כתב:סיכוי אפסי לדעתי שהוא יעזוב לצסקא.

הם מציעים לו 5.5 מיליון יורו, אם הוא נשאר הוא עולה לדרגת אל.

או סתם בן אדם בן 55(?) שמעדיף להישאר בארץ עם המשפחה תמורת חוזה של מיליון דולר לעונה ל4-5 שנים, במקום לחיות לבד ברוסיה, לאמן מועדון בלי קהל, ועם סיכוי לא רע להיכשל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יוני 2014, 20:31

עכשיו שמתי לב שתמיד תרצו שמכבי לא הולכים עד הסוף כי בלאט תמיד עם נבחרת רוסיה ולא מכין את הקבוצה מוקדם בקיץ.
בשנה הראשונה שהוא לא מאמן את הרוסים מכבי זוכה ביורוליג :)

(כמובן שזה לא מוכיח את הטענה ועדיין זה היה סתם תירוץ)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יוני 2014, 21:56

ד"א, כמה ז'ליקו מקבל בטורקיה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יוני 2014, 17:28

סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 09 יוני 2014, 17:46

rc4991 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.170304.html

זה גלדסטון. כרגיל אין לו שום ידיעות בלעדיות. סתם כתבה על דברים שכולם יודעים, ועוד נסיון כושל לשחק אותה נביא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 09 יוני 2014, 18:47

חזרתי אתמול אחה"צ מחופשה ארוכה בארה"ב (טסתי ישירות ממילאנו לניו יורק) - חופשה בין עבודות (ביום ראשון אני מתחיל עבודה חדשה) - ולכן לא הספקתי לכתוב כלום על הזכייה המדהימה ביורוליג, על רייס שהפך ממוקצה לכוכב על ועל הכיף העצום במילאנו. אכתוב על כך בהמשך...

לגבי הנושא עצמו - נראה שאין הרבה סיכוי שבלאט ימשיך במכבי וגם הוא יודע שאם היום הוא על פסגת העולם מהר מאוד עונה אחת פחות טובה תדרדר אותו למקומות פחות נעימים. לכן אני מניח שהוא יעדיף לעזוב ולנצל הזדמנות חד פעמית להרוויח הון (בצסק"א) או להגיע ל-NBA.
מה שכן, אני מאוד מאוד לא רוצה לגודס יקבל את המושכות. הבחור הוא סוס עבודה ומשקיען גדול אבל ממש לא מישהו שאתה יכול להפקיד בידיו קבוצה כמו מכבי. לטעמי אין לו מספיק תחכום, יצירתיות וכושר אלתור כדי לאמן את מכבי וראינו את זה היטב כשאימן בירושלים. אם לא רוצים מאמן זר דוגמת פראסוביץ או קאציקריס, הייתי מביא את דן שמיר. כל מאמן שיגיע יהיה ירידה משמעותית ביחס לבלאט אבל זה מה יש וכנראה כדי שילדי הפלא יעריכו את בלאט הם צריכים לחיות כמה שנים בלעדיו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 09 יוני 2014, 19:23

אני מאמין שאם בלאט יעזוב זה יהיה רק למשרה נחשקת בnba . סך הכל בלאט הוא לא מאמן שזו עונת הפריצה שלו אלא אחד שכבר הרויח כסף גדול בקרירה שלו בנבחרת רוסיה ובקהוצות רוסיות ו באיטליה ותורכיה . הוא לא מסתנוור מהכסף הגדול שצסקא רוצה לתת לו .
לגבי ה מחליף שלו , אני מעדיף את גודס על שמיר בגלל ההערות העמוקה עם המערכת ועם הסגנון של בלאט...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 09 יוני 2014, 20:03

yzafrir כתב:אני מאמין שאם בלאט יעזוב זה יהיה רק למשרה נחשקת בnba . סך הכל בלאט הוא לא מאמן שזו עונת הפריצה שלו אלא אחד שכבר הרויח כסף גדול בקרירה שלו בנבחרת רוסיה ובקהוצות רוסיות ו באיטליה ותורכיה . הוא לא מסתנוור מהכסף הגדול שצסקא רוצה לתת לו .
לגבי ה מחליף שלו , אני מעדיף את גודס על שמיר בגלל ההערות העמוקה עם המערכת ועם הסגנון של בלאט...

אין בן אדם שפוי שלא יסתנוור מהצעה של 6 מיליון יורו נטו לשלוש שנים. גם בלאט.
שמיר מכיר את המערכת ואת הסגנון של בלאט טוב מאוד ולא הייתי מעדיף את גודס רק בגלל שהיה יותר שנים עוזר מאמן או בגלל שמרגישים ש"חייבים לו" כי הבטיחו לו בעבר. גודס מזכיר לי יותר מכל את צביקה שרף - עובד קשה מאוד אבל חסר כל תחכום וחוכמה. עם גודס נגיע כנראה למקומות סבירים - לא יותר ולא פחות. עם שמיר יש אמנם סיכון אבל מצד שני צריך גם לזכור את הכדורסל הנהדר שהקבוצה שלו שיחקה בעונתו הראשונה בירושלים, כדורסל שבזכותו הם זכו בגביע והיו ריבאונד התקפה אחד של ארנולד מזכייה באליפות. עם גודס לא תקרה התרסקות כמו שהיתה לשמיר בעונתו השניה בירושלים (אחרי שגם בעונה הזו הוא זכה בגביע) אבל גם לא תהיה התפוצצות של הקבוצה בדומה לחודשיים האחרונים השנה. האמת היא שאם לא הייתי חושב שאדלשטיין יריב עם מנהלי מכבי כל היום אז הייתי מעדיף אותו על פני כל מאמן אחר - בעיניי הוא ללא ספק מוח הכדורסל הטוב ביותר בארץ.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2014, 23:01

יובל, הבעיה של שמיר שהוא יודע בעיקר להכין קבוצות למשחקי נוק אאוט. זה טוב ויפה אבל בשביל זה צריך להגיע לשם. הוא גם לא יודע כל כך לבחור זרים(להוציא באמת את טרנס מוריס שהיה תגלית שלו כל הזרים שהוא הביא לפה די נעלמו מהרדאר). הייתי מעדיף זר אם בלאט יעזוב ובוודאי לא את גודס.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יוני 2014, 23:06

מקאדו 3 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4528549,00.html

הלוואי :rabbi
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יוני 2014, 23:08

גם אני אוהב את שמיר ומעדיף אותו על גודס (ומצד שני מעדיף מאמן זר טוב על שניהם)
שחף כתב:יובל, הבעיה של שמיר שהוא יודע בעיקר להכין קבוצות למשחקי נוק אאוט. זה טוב ויפה אבל בשביל זה צריך להגיע לשם. הוא גם לא יודע כל כך לבחור זרים(להוציא באמת את טרנס מוריס שהיה תגלית שלו כל הזרים שהוא הביא לפה די נעלמו מהרדאר). הייתי מעדיף זר אם בלאט יעזוב ובוודאי לא את גודס.

לא נכון,הוא גם הביא את דאנסטון ונראה לי שעוד שחקן-שנים טובים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 10 יוני 2014, 03:08

לא הוא הביא את דאנסטון. כמו כל הזרים בבני השרון היו"ר שלהם הביא אותו.

מי שהוא כן הביא זה את ראמל קרי ומרקוס סלוטר שגם הראו שהם שחקני יורוליג לא רעים רק שעשו את זה כמה וכמה שנים אחרי ולא אצלו בקבוצה שם נראו נורא (וסלוטר נחתך)
NY boy

הודעהעל ידי Assaf M » 10 יוני 2014, 10:22

NY boy כתב:לא הוא הביא את דאנסטון. כמו כל הזרים בבני השרון היו"ר שלהם הביא אותו.

מי שהוא כן הביא זה את ראמל קרי ומרקוס סלוטר שגם הראו שהם שחקני יורוליג לא רעים רק שעשו את זה כמה וכמה שנים אחרי ולא אצלו בקבוצה שם נראו נורא (וסלוטר נחתך)

אל תגיד דברים שאתה לא יודע. מי שהביא את דאנסטון לאריס בזמנו הוא שרון דרוקר אחרי שהוא עקב אחריו המון.
Assaf M

הודעהעל ידי NY boy » 10 יוני 2014, 14:10

מה הקשר ששרון דרוקר הביא את דאנסטון לאריס? שרון דרוקר הוא מי שחתך את דאנסטון באמצע העונה. מי שהביא את דאנסטון לארץ היה היו"ר של בני השרון שהביא לשם את כל הזרים בזמנו כולל את דאנסטון. שמיר רק לקח אותו איתו אחרי זה לחולון אחרי שבני השרון התפרקו בקיץ שהאיחוד שלהם התפרק.
NY boy

הודעהעל ידי Assaf M » 10 יוני 2014, 16:57

NY boy כתב:מה הקשר ששרון דרוקר הביא את דאנסטון לאריס? שרון דרוקר הוא מי שחתך את דאנסטון באמצע העונה. מי שהביא את דאנסטון לארץ היה היו"ר של בני השרון שהביא לשם את כל הזרים בזמנו כולל את דאנסטון. שמיר רק לקח אותו איתו אחרי זה לחולון אחרי שבני השרון התפרקו בקיץ שהאיחוד שלהם התפרק.

דיברנו על שרון דרוקר כמי שלא יודע להביא שחקנים לא? מי שהביא את דאנסטון לאירופה היישר מדרום קוריאה זה שרון דרוקר. בהמלצתו, הוא גם הגיע לבני השרון.
Assaf M

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים