המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Weems13 כתב:עכשיו אני רואה ששינו לתחילת אוגוסט, וזה מתחבר למה שרשמתי כאן אתמול והרבה פקפקו בכך. כל התנאים עם מקריי סוכמו (גם הכספיים, למרות שהיו דיווחים שקריים שסתרו זאת), ואם לא תגיע הצעה מהנבא בימים הקרובים, הוא יהפוך רשמית לשחקן מכבי ת"א.
ShiriV כתב:תבוא מחר בעוד יומיים
שועל כתב:ShiriV כתב:תבוא מחר בעוד יומיים![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
שועל כתב:jol9 כתב:תודה כרמל.
קאנון, הדברים האלה לא מקובלים כאן, ואתה יודע את זה.
אם יש לך משהו קונקרטי, אתה מוזמן לכתוב, אם אסור לך לחשוף, תשמור את המידע לעצמך.
שייצא מהרכב וייתן לי לעשות את זהShiriV כתב:צריך לשנות את הכותרת. בינתיים הוא מתקרב. אולי בעתיד הוא יתרחק שוב..
לא הייתי מתגאה בשליטה בסדרה הנמוכה הזו... אני כועס על עצמי שראיתי את הזבל המזוקק הזה מסיבה לא ברורה.ShiriV כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:תבוא מחר בעוד יומיים![]()
למה ככה?
סומך על ספאחיה שלא יתן לאף אחד להחתים אותושמואל1 כתב:Weems13 כתב:עכשיו אני רואה ששינו לתחילת אוגוסט, וזה מתחבר למה שרשמתי כאן אתמול והרבה פקפקו בכך. כל התנאים עם מקריי סוכמו (גם הכספיים, למרות שהיו דיווחים שקריים שסתרו זאת), ואם לא תגיע הצעה מהנבא בימים הקרובים, הוא יהפוך רשמית לשחקן מכבי ת"א.
נתפלל ביומיים הקרובים שלא יקבל הצעה.
מקווה שספאחיה מפעיל את הקשרים.
ShiriV כתב:צריך לשנות את הכותרת. בינתיים הוא מתקרב. אולי בעתיד הוא יתרחק שוב..
שועל כתב:לא הייתי מתגאה בשליטה בסדרה הנמוכה הזו... אני כועס על עצמי שראיתי את הזבל המזוקק הזה מסיבה לא ברורה.ShiriV כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:תבוא מחר בעוד יומיים![]()
למה ככה?
arel123 כתב:ShiriV כתב:צריך לשנות את הכותרת. בינתיים הוא מתקרב. אולי בעתיד הוא יתרחק שוב..
לבקשתך
ShiriV כתב:arel123 כתב:ShiriV כתב:צריך לשנות את הכותרת. בינתיים הוא מתקרב. אולי בעתיד הוא יתרחק שוב..
לבקשתך
תכתוב שהוא סיכם
arel123 כתב:ShiriV כתב:arel123 כתב:ShiriV כתב:צריך לשנות את הכותרת. בינתיים הוא מתקרב. אולי בעתיד הוא יתרחק שוב..
לבקשתך
תכתוב שהוא סיכם
ShiriV כתב:arel123 כתב:ShiriV כתב:arel123 כתב:ShiriV כתב:צריך לשנות את הכותרת. בינתיים הוא מתקרב. אולי בעתיד הוא יתרחק שוב..
לבקשתך
תכתוב שהוא סיכם
Good boy
עריכה: משהו? לא לא.. אני לא ארשה שכונה כזאת בשכונה שלי
arel123 כתב:ShiriV כתב:arel123 כתב:ShiriV כתב:arel123 כתב:לבקשתך
תכתוב שהוא סיכם
Good boy
לא הבנתי...
ShiriV כתב:arel123 כתב:ShiriV כתב:arel123 כתב:ShiriV כתב:
תכתוב שהוא סיכם
Good boy
לא הבנתי...
זה לא אתה כתבת את ה״משהו״ בכותרת?
Holiday_Armadillo כתב:שייצא מהרכב וייתן לי לעשות את זהShiriV כתב:צריך לשנות את הכותרת. בינתיים הוא מתקרב. אולי בעתיד הוא יתרחק שוב..
שועל כתב:לא הייתי מתגאה בשליטה בסדרה הנמוכה הזו... אני כועס על עצמי שראיתי את הזבל המזוקק הזה מסיבה לא ברורה.ShiriV כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:תבוא מחר בעוד יומיים![]()
למה ככה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים