Cobra כתב:Rampel כתב:Cobra כתב:Rampel כתב:הוא הטוב ביותר שנוכל להשיג. האלטרנטיבה היחידה שאני רואה ברמה הזו היא פייריה הנרי, שאגב שיחק תחת קטש באילת. אם כבר יכול לצאת משהו טוב מהמינוי הזה..
בקבוצה טובה קלאסית, הקליעה של הרכז היא נשק משני. רוצים מישהו שיקלע? שיביאו קלעי ב-2. סטריקט שוטר. רצוי מאוד שגם ידע לשמור.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מאוד לא התלהבתי מהנרי השנה בפנר , קליעה לא מספקי טובה , קבלת החלטות לא מספיק טובה , שחקן סופר בינוני .
בעייני לפחות אולי שווה לתת לקינן את המפתחות ובעיני לעונה ראשונה ביורוליג הוא נתן עונה טובה כי בראון והנרי כבר לא בגיל שיעשו אפגרייד מסוים ואוואנס לדעתי תוך עונה יכול להיות טוב מהם, לא הוא היה הבעיה של הקבוצה של השנה ולדעתי שנה הבאה הוא יעשה את אפגרייד ויש לו את הפוטנציאל להפוך לאחד הרכזים הטובים במפעל.
לא צריך שיעשו בעצמם אפגרייד, צריך שיתנו תרומה מיידית וניסיון לסגל יורוליג מאוד מאוד חלש שיהיה פה בעונה הבאה עם יותר מדי קמרון טיילורים שמפנטזים עליהם בת'רד סקאוטינג.
גם לורנזו בראון נתן עונה מאוד אפורה בפנר ועונה שעברה היה אחד הרכזים הטובים במפעל בקאזאן.
אני מסכים עם זה שלאוואנס יש פוטנציאל להיות טוב מהם בסופו של דבר ואני מקווה שהוא ישאר פה. אבל חשבת פעם שאולי לא יהיה כל כך רע אם הוא יתחיל מהספסל וילמד מניסיון של רכז בכיר ברמה הזו קודם?
אני מסכים שצריך שחקנים עם ניסיון יורוליג אבל אם יביאו בלאט/ מדר יחד עם אוונס אני חושב שזה עמדה 1 מספיק טובה ואני חושב שהשחקנים עם הניסיון צריך לבוא בעמדות השלוש והארבע ושם צריכים להיות שחקנים מכוחים ביורוליג ולא שחקנים שהם סוסים מתים / הימורים ללא פוטנציאל גדול . בנוסף אני חושב שזה לא נכון להוריד את אוונס לספסל אחרי שבעונה ראשונה יורוליג נתת לו לפתוח והוא עשה עבודה טובה לדעתי וזה לא שאתה מביא רכזים מהטופ של אירופה (לדעתי בראון והנרי לא בטופ של הרכזים באירופה)
זו עמדה 1 מספיק טובה למי? לוילרבאן? להמבורג? למי בדיוק היא מספיק טובה?
חלק גדול מהבעיה היא שזרקו את אוואנס למים עמוקים מדי ומה שהוא בחר לעשות הרבה פעמים זה להסתתר מאחורי ווילבקין. עושה רושם שהעונה לא יהיה ווילבקין ואתה רוצה לזרוק אותו שוב למים מבלי שיהיה מאחורי מי להסתתר.. למה זה לא ברור שהוא בן 26 חודש הבא ועדיין לפני פריצה ולא פשוט לשחקן לקחת קבוצה עם ים לחץ כמו מכבי על הכתפיים? כל פעם שביקשו ממנו לעשות את זה הוא קרס. כל פעם. אם מה שאתה מציע יקרה, לא רק שזה יוביל לכישלון, אלא גם נפספס את אוואנס באופן ודאי.
יותר מזה - ובוא נשים דברים על השולחן - הוא כבר עכשיו מתנדנד בדיוק בגלל מה שרשמתי כאן. כי יש פה 0 סבלנות. כי אנחנו לא וילרבאן.
אתה צודק שהפוטנציאל שם וצריך להשקיע בו. חלק מזה זה מנטורינג, זה לתת לו לצמוח ברמה הזו. לזרוק אותו שוב למים זה הבל הבלים. כמעט ברמת ה"לורנזו בראון פנוי.. מה זה משנה, בוא נביא את קמרון טיילור מהמבורג".