המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:לג'אווי יש את המשקל של סופו. בכל מה שקשור ליכולת הוא יותר מזכיר את צ'ארלס גיינס.
Allan Turing כתב:שחף כתב:לג'אווי יש את המשקל של סופו. בכל מה שקשור ליכולת הוא יותר מזכיר את צ'ארלס גיינס.
אחרי שראית את צמד ההופעות שלו מול בארסה, אתה חוזר בך?
מול ואסקס, פרוביץ ולורבק, דאבל דאבל עם 20 נקודות. זה גיינס???
refael כתב:לג'וואי יש חרא של אופי כמו שאמרו פה שחקן שזורק כדור על חבר לקבוצה פסול בעיני לחלוטין(תארו לכם זה קורה במכבי),חוץ מזה אני כבר שני משחקים רואה אותו נגד ברצלונה והוא לא מפסיק לצעוק על חבריו לקבוצה בקיצור כאב ראש לא קטן מבחינה חברתית. NEXTTTT
שחף כתב:לא נראה לי שאחרי שנתיים עם סופו בלאט רוצה עוד התעסקויות סביב הסנטר שלו. אני הייתי הולך על פול דייויס.
MTA2311 כתב:גם קית לנגפורד לא שיחק הגנה לפני שהוא הגיע למכבי
asafb96 כתב:הייתי חושב ברצינות על ג'ואי דורסי
מאוד מרשים אותי. שחקן האסל ומלחמה נהדר. יכול להיות סנטר מחליף מצוין. פיזי מאוד, אתלטי מאוד, ריבאונדר מצוין, שחקן הגנה מצוין, ועם הרבה מאוד אנרגיות. לא הכי כשרוני בהתקפה, אבל מאוד יעיל
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:גם קית לנגפורד לא שיחק הגנה לפני שהוא הגיע למכבי
לא לגמרי מסכימה איתך אבל בשורה התחתונה לשני השחקנים האלה הייתה(ולדיוויס עדיין יש)בעיה של רצון..לאנגפורד אמר שברגע שהוא הגיע למכבי הוא עבר תהליך התבגרות חזק מאוד..לך תדע אם אפשר לסמוך על דיוויס שיקרה לו את אותו הדבר..מה גם שאני לא חושבת שהוא לרמות הכי גבוהות באירופה..הוא לא יסריח את הפרקט אבל גם לא יריח משהו..asafb96 כתב:הייתי חושב ברצינות על ג'ואי דורסי
מאוד מרשים אותי. שחקן האסל ומלחמה נהדר. יכול להיות סנטר מחליף מצוין. פיזי מאוד, אתלטי מאוד, ריבאונדר מצוין, שחקן הגנה מצוין, ועם הרבה מאוד אנרגיות. לא הכי כשרוני בהתקפה, אבל מאוד יעיל
הבן אדם עבה אבל הוא גם 2.03..אתה באמת רוצה שני סנטרים(במידה והנדריקס באמת סיכם כמו שטוענים)של 2.03? אפילו אני שצוחקת על אלה שדורשים דרישות מגוחכות לגודל של סנטרים חושבת שלשים קו קדמי של שני 2.03 כשה-PF שלך(ליאור)יותר גבוה משניהם זה טיפה מגוחך..
אם הנדריקס לא היה פה אז אולי כי שניהם פחות או יותר אותו סוג של שחקן(הנדריקס יותר טוב לפי דעתי)אבל אם הנדריקס פה באמת שאין סיבה..
הבן אדם עבה אבל הוא גם 2.03..אתה באמת רוצה שני סנטרים(במידה והנדריקס באמת סיכם כמו שטוענים)של 2.03? אפילו אני שצוחקת על אלה שדורשים דרישות מגוחכות לגודל של סנטרים חושבת שלשים קו קדמי של שני 2.03 כשה-PF שלך(ליאור)יותר גבוה משניהם זה טיפה מגוחך..
אם הנדריקס לא היה פה אז אולי כי שניהם פחות או יותר אותו סוג של שחקן(הנדריקס יותר טוב לפי דעתי)אבל אם הנדריקס פה באמת שאין סיבה..
asafb96 כתב:הבן אדם עבה אבל הוא גם 2.03..אתה באמת רוצה שני סנטרים(במידה והנדריקס באמת סיכם כמו שטוענים)של 2.03? אפילו אני שצוחקת על אלה שדורשים דרישות מגוחכות לגודל של סנטרים חושבת שלשים קו קדמי של שני 2.03 כשה-PF שלך(ליאור)יותר גבוה משניהם זה טיפה מגוחך..
במקום הנדריקס, לא לצידו. הוא יתן האסל, הגנה, ריבאונד, ואתלטיות ברמה לא פחות גבוה מריץ'. היתרון היחיד של ריץ' עליו זה בהתקפה, אבל דורסי יהיה הרבה יותר זול, ויכול להיות סנטר מחליף נחמד מאוד. בתקווה שהסנטר הראשון יהיה סופו
נו, אפשר לחשוב שסופו שומר מדהים. הבנתי שהאיש לא כזה שומר רע כמו שאת מתארת. יש שחקנים שהתחילו לשמור ברצינות כשהגיעו לקבוצות גדולות. שחקן של 16 ו-8 בספרד, הליגה הכי גדולה פיזית באירופה חוץ מהיורוליג, לא מתאים לרמות הגבוהות של אירופה? יצא לי לראות אותו. יש לו סייז, אתלטיות, משחק עם הגב והפנים לסל. שחקן שלם. לי הוא מריח מצויין, בוודאי אם יהיה רכז טוב שיוכל להפעיל אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־14 אורחים