המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
בפוטנציה נשמע מגרה אבל כשחושבים על זה לעומק יש פה כמה בעיות מטרידות
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
למה לא מאצ'בן? אני פשוט לא מבין מה ההיגיון בלא להחזיר אותו, ועוד שאם בלו פורש, אז בכלל נשמע לי מוזר. חתום אצלנו אחד הכשרונות הגדולים ביבשת, למה צריך להסתבך ולהתחכם?
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
למה לא מאצ'בן? אני פשוט לא מבין מה ההיגיון בלא להחזיר אותו, ועוד שאם בלו פורש, אז בכלל נשמע לי מוזר. חתום אצלנו אחד הכשרונות הגדולים ביבשת, למה צריך להסתבך ולהתחכם?
אני לא מנסה להסתבך או להתחכם פשוט למצ'באן יש חוזה ולסופו אין ובגלל זה הרבה יותר קל לתמרן את הכסף של סופו מאשר את של מצ'באן
Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
אני לא מנסה להסתבך או להתחכם פשוט למצ'באן יש חוזה ולסופו אין ובגלל זה הרבה יותר קל לתמרן את הכסף של סופו מאשר את של מצ'באן
זה לא היה בלאט שאמר רק לא מזמן שמאצ'בן יעלה למכבי פחות מסופו??
itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
איזה בעיות יש בהרכב של הנדריקס ואליהו ב-4 וסופו ושרמדיני ב-5?
itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
גם אם מצ'באן יעלה 900K או 850K זה עדיין לא קצת ככה ש''פחות'' זה לאו דווקא ''זול''
MTA2311 כתב:itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
הנדריקס מוגבל התקפית ואליהו, סופו ושרמאדיני מוגבלים הגנתית.
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
סופו יעלה יותר ממאצ'בן למכבי. בלאט אמר את זה, והוא אמר שהוא יעלה יותר ממנו, לא במעט. חוץ מזה, הצוות המקצועי לא ממש רוצה את סופו.
אגב, את לא היית בין המתנגדים הגדולים לסופו? למה פתאום את כן רוצה אותו? אני חושב שעדיף את מאצ'בן ב4 והנדריקס ב5, מאשר הנדריקס ב4 וסופו ב5. בלי ספק. לא משנה מה קורה, לא משנה מי בא ומי נשאר, בעמדה 4 לא צריך לגעת, ולא צריך לחפש סיבוכים. יש את מאצ'בן וליאור, ואולי גם את בלו. זהו. צריך להתעסק אך ורק בעמדת הסנטרגם אם מצ'באן יעלה 900K או 850K זה עדיין לא קצת ככה ש''פחות'' זה לאו דווקא ''זול''
מאצ'בן ירוויח פחות מהסכום הזה.
itay92 כתב:MTA2311 כתב:itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
אתה צריך לזכור שהנדריקס שיחק כ- 5 בשתי העונות,כ-4 המגבלה הופכת להרבה פחות משמעותית.
ובלי קשר אתה חושב שאפשר להרכיב גבוהים בלי שום מגבלות?? אנחנו לא פאו,צסקא ולא ברצלונה,תמיד נצטרך להתמודד עם איזשהי בעיה...
MTA2311 כתב:itay92 כתב:MTA2311 כתב:itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בלו פורש,כמה פה ירצו את הנדריקס בעמדה 4 ביחד עם ליאור, סופו שיבין שאם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתפשר על פחות(750K?)ועמדה 5 תהיה הוא ושרמאדיני?
אתה צריך לזכור שהנדריקס שיחק כ- 5 בשתי העונות,כ-4 המגבלה הופכת להרבה פחות משמעותית.
ובלי קשר אתה חושב שאפשר להרכיב גבוהים בלי שום מגבלות?? אנחנו לא פאו,צסקא ולא ברצלונה,תמיד נצטרך להתמודד עם איזשהי בעיה...
הוא שיחק 5, כי הוא 5. זה שהוא 2.03 ביום טוב, לא הופך אותו אוטומטית לפורוורד, הוא פשוט סנטר קטן.
ביקשתי גבוהים בלי מגבלות? אנחנו צריכים להיות חכמים, ולמצוא גבוהים שמשלימים אחד את השני. הרכב של סופו והנדריקס זה יעיל? או של ליאור ושרמאדיני?
במידה וסופו יישאר, או ששרמאדיני יחתום, יש צורך בסנטר שני הגנתי. במצבת הפורוורדים לא צריך לגעת. מילאן ומצ'באן זה שילוב טוב.
MTA2311 כתב:השני תוקן.. את יודעת כמה אני עייף אז את תסלחי לי על זה.
ובנוגע לראשון אני די בטוח שאת מסכימה איתי. היו לנו לא מעט שיחות על הנושא, לא?
יוסי22 כתב:לא הבנתי מה בעיה בסופו והנדריקס? זה עבד מושלם כל עוד סופו היה כשיר לגמרי.
ב-4 ליאור ומאצ'באן בהחלט נשמע שילוב קטלני והייתי שמח אם זה יתממש.
הבעיה היא שנדמה לי שהסיכוי לקבל את רביעיית החלומות (מבחינתי) כרוך בעזיבה של בלאט ואני לא בטוח שזה נכון למכבי , אם כי בשביל סופו ומצ'באן בהחלט הייתי שוקל את זה.
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:לא הבנתי מה בעיה בסופו והנדריקס? זה עבד מושלם כל עוד סופו היה כשיר לגמרי.
ב-4 ליאור ומאצ'באן בהחלט נשמע שילוב קטלני והייתי שמח אם זה יתממש.
הבעיה היא שנדמה לי שהסיכוי לקבל את רביעיית החלומות (מבחינתי) כרוך בעזיבה של בלאט ואני לא בטוח שזה נכון למכבי , אם כי בשביל סופו ומצ'באן בהחלט הייתי שוקל את זה.
מה הבעיה בסופו והנדריקס? שני שחקנים שיסתמו את הצבע וידרכו אחד על השני, זאת לא סיטואציה בעייתית בעיניך? ליד סופו, צריך 4 שמשחק בעיקר עם הפנים לסל, יודע לקלוע מבחוץ, ולמסור פנימה. או במילים אחרות: מצ'באן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים