מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי קודי » 28 יולי 2012, 06:17

jol9 כתב:
מכביסט כתב:

קודם כל בונסו הוא נגר מדופלם שלא ראוי בשום מצב ללבוש את הגופיה הצהובה,
בנוסף לכך פיק אנד רול זה לא הכל בכדורסל ואסור בשום אופן להתבסס רק על זה,
עוד דבר חשוב מאוד זה שנכון להיום אין לנו שום שחקן בקו הקדמי שיכול לקנות סל בהתקפה עומדת שזה חמור מאוד וללא אחד כזה אין לנו מה למכור ביורוליג.

עם זה אני דווקא לא מסכים. הקו הקדמי של מכבי, גם במתכונת הנוכחית שלו (בלי הסנטר הנוסף), הוא קו קדמי מגוון וטוב.
התקפית בכלל אין בעיה, שקיימת דווקא בהגנה, שכן ג'יימס הוא השחקן היחיד בקו הקדמי עם אוריינטציה הגנתית. דווקא בגלל זה אני חושב
ששחקן כמו דורסי או מאריץ' הם אלה שצריכים להגיע, שכן הם שחקני הגנה מצויינים.

מאריץ דווקא לא שומר טוב. בכל מקרה, אם מכבי באמת רוצה את מנסה-בונסו, אני לא מבין למה הם מחכים מאחר שממחר הוא משחק במשחקים האולימפיים וכמה משחקים טובים שלו יקפיצו את מחירו פלאים. אם מכבי היתה מחכה עם החתמת שאראס אחרי משקחי אליפות אירופה שהיו לאחר שהוחתם, לא היה סיכוי בעולם שהוא היה מגיע לכאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 28 יולי 2012, 06:21

מכביסט כתב:
argof כתב:
misha כתב:
yarinsaky כתב:
misha כתב:בקובאן לא רוצים לקחת גם את לוגאן? יהיה מאוד מבאס אם השחקן החד גוני הזה יחתום. אם זה בינו לבין מור, אז אני לגמרי בעד ללכת על הפוטנציאל של מור מאשר על בינוניות הידועה מראש של לוגאן.

מסכים.
אם כי גם מור , לטעמי, לא נכנס בשטנץ של גארד בכיר מוכח, בטח לא לקבוצה חדשה עם קו אחורי טעון הוכחה גם כך.

נראה לי שגם אחרוני האופטימיים מתחילים כבר להפנים שלא נראה פה שחקנים בכירים ומוכחים בקרוב.

חיפשת אופטימיים, אז שיירשם לפרוטוקול:
1. אני מאמין שלפחות הגארד שיוחתם יהיה שחקן מרשים.
2. אני לא רואה בעיה עם בונסו כגבוה המשלים, ואשמח בו. נכון שאין לו פוסט, אבל באירופה כמעט שאין פוסט יעיל. הכי יעיל לדקה, אגב, היה פה בשנתיים האחרונות. את כל שאר הדברים, בונסו עושה מצוין. לא יקרה שום אסון אם ההתקפה תתבסס על פיקאנדרול. אם יש משהו שיכול להבליט את מורן רוט, זו התקפת פיקאנדרול טובה עם אליהו ובונסו.

קודם כל בונסו הוא נגר מדופלם שלא ראוי בשום מצב ללבוש את הגופיה הצהובה,
בנוסף לכך פיק אנד רול זה לא הכל בכדורסל ואסור בשום אופן להתבסס רק על זה,
עוד דבר חשוב מאוד זה שנכון להיום אין לנו שום שחקן בקו הקדמי שיכול לקנות סל בהתקפה עומדת שזה חמור מאוד וללא אחד כזה אין לנו מה למכור ביורוליג.

מנסה-בונסו הוא ממש לא נגר. זה כמו לומר שבאסטון הוא נגר. אז אין לו קליעה מבחוץ (לסופו או למאריץ יש?), אבל יש לו אתלטיות וידיים טובות שמאפשרות לו לשים את הכדור בסל בקלות. אגב, מכבי של שנת 2000-1 שיחקה בהתקפה כמעט רק פיק אנד רול (האפמן היה פיק אנד רולר נפלא אבל כמעט ולא היה לו משחק פוסט), אבל היו לה גארדים נהדרים בפיק אנד רול (מקדולד ושפר) ולמכבי היום אין (ועזבו את מורן רוט שבאמת אין לו מה לחפש ביורוליג).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מכביסט » 28 יולי 2012, 06:56

בונסו ועוד איך נגר
חוץ מזה הוא בכלל לא סנטר והוא גם רזה ובנוי כמו איטריה
כל עוד יש לנו את שון ג'יימס אין מה להביא אותו
אם כן מביאים שישחררו את ג'יימס
שניהם יחד זה מיותר לגמרי.
ואם חס וחלילה יביאו את הנגר הזה אז מכבי יצאו שקרנים מדופלמים אחרי שהם כל הזמן דיברו על ביג בן מאסיבי עם משחק פוסט-אפ.
מכביסט

הודעהעל ידי yellowaura » 28 יולי 2012, 06:58

אם מנסה- בונסו חותם העונה נגמרה. שחקן שדווקא נקודת החולשה שלו בהגנה. אל תשוו אותו לבאסטון הוא רק נראה דומה פיזית. בפועל מדובר בחוסם בינוני ובעיקר בשחקן הגנה אחד על אחד לא טוב. מי ישמור על הגבוהים של היריבה ? שרמדיני ? אליהו ? בונסו ?
הרכב כזה אנחנו נקבל חסרונות של גבוהים (כבדות) בלי יכולת להגן על הגבוהים של היריבה.

כרגע האופצ' היחידות מהשמות המוזכרים שהם ראויים: דורסי, פרוביץ'. אני חושב שדורסי זו אופ' טובה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי קודי » 28 יולי 2012, 07:38

מנסה-בונסו הוא ממש לא שומר אישי רע, להיפך - הוא שומר אישי טוב בהרבה ממאריץ. אני לא אומר כרגע אם זה טוב או לא שפופס יגיע לכאן. מה שאני אומר הוא שאין יותר מדי אפשרויות כרגע ובמצב הזה ראשי מכבי חייבים להחליט עכשיו כי עוד מעט יהיה מצב שגם פופס כבר לא יהיה בהישג יד וישארו רק כל מיני איטריות ובאגטים חסרי תועלת. בוודאי שאני מעדיף שפרוביץ יגיע והייתי גם שמח אם מאריץ או ויוקאס היו מגיעים, אבל כנראה שמכבי לא מסוגלת להחתים סנטר אמיתי.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 יולי 2012, 08:02

מאריץ' שומר אישי הרבה יותר טוב על סנטרים פיזיים וגבוהים מאשר בונסו. ועם כאלה אנחנו נצטרך להתמודד ביורוליג, לא מול אטריות מהקופליה שאיתם אולי בונסו עדיף.
בונוסו שחקן הגנה בינוני מאוד. חוסר נחמד (אבל גם בזה הוא לא מצטיין כמו פישר או ג'יימס), אבל די טיפש ולא שומר אישי מי יודע מה בכלל
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2012, 08:13

אם הקונספט של מכבי יהיה בסופו של דבר להביא קפיץ אתלטי שמנגר בהתקפה, הייתי הולך על דורסי לפני בונסו. בונסו הוא מלפפון כל קיץ, הוא יישאר מלפפון גם הקיץ הזה, לא מעבר. כרגע, לאור חתימת כל הסנטרים הטובים בקבוצות אחרות, אלו 2 האופציות המועדפות עליי (לא הייתי מעוניין בהם מקודם אבל היום כבר אין אלטרנטיבות אחרות): 1. פרוביץ׳. 2. דורסי. בסוף מכבי לא יביאו אף אחד מהם ויחתימו איזה הימור קיקיוני בחצי מליון. אם ההימור יפגע או לא אני כבר לא יודע.
er79

הודעהעל ידי refael » 28 יולי 2012, 08:17

היו צריכים לשים יל מאריץ את המילון שהוא כנראה רצה ולסגור את הסיפור בעמדת הסנטר.
עכשיו מכבי נתקעו עם עם כל מיני עלק סנטרים בסגנון של פופס מנסה בונסו.
אני באמת מקווה שהוא לא באמת מועמד ויש למכבי מישהו בכצת רציני.
בקשר לעמד הגארד- אני באמת רוצה לראןת פה פרקינס אני באמת חושה ששילוב שלו עם היקמן יהיה יוצא מן הכלל משהו שמזכיר את צמד הפפ של לפני שנתיים.
אולי זה לא יהיה אותו דבר מבחינה הגנתית(סיכוי כוב שדווקא כן יהיה) אבל מבחינת השילוב זה יהיה טוב היקמן יהיה אחראי על התקפה ונקודות ופרקינס יביא את האיכויות שלו שכולנו מכיריפ הגנה ריבאונד אתלטיות מנהיגות ניסיון ואישיות נהדרת שיכולה לחבר את הקוצה הזאת.
לסיכום -פרקינס ושחקן משמעותי לעמדת הסנטר ולסגור עניין.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יולי 2012, 08:22

refael כתב:היו צריכים לשים יל מאריץ את המילון שהוא כנראה רצה ולסגור את הסיפור בעמדת הסנטר.
בקשר לעמד הגארד- אני באמת רוצה לראןת פה פרקינס אני באמת חושה ששילוב שלו עם היקמן יהיה יוצא מן הכלל משהו שמזכיר את צמד הפפ של לפני שנתיים.
אולי זה לא יהיה אותו דבר מבחינה הגנתית(סיכוי כוב שדווקא כן יהיה) אבל מבחינת השילוב זה יהיה טוב היקמן יהיה אחראי על התקפה ונקודות ופרקינס יביא את האיכויות שלו שכולנו מכיריפ הגנה ריבאונד אתלטיות מנהיגות ניסיון ואישיות נהדרת שיכולה לחבר את הקוצה הזאת.

למה החלטת שלא נתנו למאריץ' מספיק כסף ובגלל זה הוא לא הגיע?
מאריץ' לפי כל הדיווחים לא הגיע כי הוא חזר בו מההסכם עם מבי אחרי שהוא קלט את מצב השוק..זה קשור לרצון של מאריץ' להרוויח עוד כסף מגוחך בקבוצה כמו קובאן ופחות בהצעה של מכבי כי עם כל הכבוד למאריץ' הוא לא שווה כספים מיותרים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2012, 08:36

refael כתב:היו צריכים לשים יל מאריץ את המילון שהוא כנראה רצה ולסגור את הסיפור בעמדת הסנטר.

על איזה מליון אתה מדבר? זה לא היה עוזר. הובטח לו מליון בעונה השנייה שלו במכבי. אתה קולט שקובאן הציעו לו 3.25 מליון לשנתיים? זה מעל מליון וחצי לעונה. ממתי פדרמן מוציא כאלה סכומים על שחקן? היום שבו שחקן יקבל מעל מליון דולר חוזה במכבי יהיה היום שפדרמן יעזוב ויבוא משקיע לא קמצן. לא רואה את היום הזה באופק.
er79

הודעהעל ידי jay » 28 יולי 2012, 08:40

זה ילדותי מצידי לייחל לקובאן כשלון מהדהד העונה?
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי קודי » 28 יולי 2012, 09:14

ביורובאסקט טוענים שמנסה-בונסו קרוב מאוד לחתימה בקאזאן. מצוטט שם גם בכיר בקבוצה הרוסית שאומר שהם אכן קרובים לסיכום התנאים. מדהים שקאזאן, קבוצה לא עשירה יותר ממכבי, מצליחה להחתים גם את ויוקאס וגם את פופס, כשלנו אין עדיין סנטר. טוב, נשארנו עם שניים בלבד - פרוביץ (שבוודאי יהיה יקר מדי) ודורסי (שויתור על הנדריקס בשבילו הוא טמטום). לגבי כל היתר - עדיף לחסוך את הכסף.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יולי 2012, 09:22

קודי כתב:ביורובאסקט טוענים שמנסה-בונסו קרוב מאוד לחתימה בקאזאן. מצוטט שם גם בכיר בקבוצה הרוסית שאומר שהם אכן קרובים לסיכום התנאים. מדהים שקאזאן, קבוצה לא עשירה יותר ממכבי, מצליחה להחתים גם את ויוקאס וגם את פופס, כשלנו אין עדיין סנטר. טוב, נשארנו עם שניים בלבד - פרוביץ (שבוודאי יהיה יקר מדי) ודורסי (שויתור על הנדריקס בשבילו הוא טמטום). לגבי כל היתר - עדיף לחסוך את הכסף.

קאזאן קבוצה עם יכולות פיננסיות יפות מאוד
החתימו את וויוקאס
החתימו את קאימאקוגלו
החתימו את באניץ'
עכשיו בדרך להחתים את מנסה-בונסו
לא חושבת שהקבוצה הזאת תשיג משהו מדהים אבל הם עושים החתמות קלאסיות של קבוצות עם תקציב גבוה שלא יכולות למשוך את השחקנים הטובים באמת אז הם מוציאים מלא כסף על שחקנים נחמדים כמו קאימאקוגלו ובאניץ'
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 28 יולי 2012, 09:49

רק נס יסיים את הקיץ הזה בצורה חיובית
שחף

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2012, 09:52

איך הגעת למסקנה שיש לנו יותר כסף מקאזאן? יש 15 קבוצות עשירות ממכבי השנה, קאזאן היא אחת מהן.
er79

הודעהעל ידי קודי » 28 יולי 2012, 09:58

שחף כתב:רק נס יסיים את הקיץ הזה בצורה חיובית

מסכים לגמרי. מאחר שבעלי הקבוצה לא יכניסו את היד לכיס גם אם תהיה התרסקות, אז ברור שכרגע זקוקים לנס. ילדי הפלא שפוצצו משאים ומתנים על 30 אלף דולר יצטרכו לשלם עכשיו הרבה יותר כדי להשיג שחקנים סבירים. מאחר שזה לא יקרה אז ברור שהקיץ הזה הולך להיגמר רע מאוד אבל אף אחד לא ישלם על הכשלון הזה, חוץ מהאוהדים כמובן...
כל האמירות השחצניות שלהם על קבוצה נהדרת ויותר טובה משנה שעברה, על כך שהם בכל לא רצו אף אחד מאלה שברח ועל כך שהנדריקס בכלל לא היה רצוי פה בגלל שהוא 4.5 והם בכלל יביאו במקומו 5 אמיתי - נראות עכשיו פאתטיות וכמו פליטות פה של כמה ילדים מטומטמים. אם לפני כמה חודשים אמרנו שאין להם הכשרה לתפקיד אז היום כבר ברור שגם אין להם כשרון והם פשוט מנהלים את הקבוצה גרוע. נקווה שלפחות ההורים יקחו חזרה את המושכות לידיים. אבל מה שהכי מדהים אותי זו יכולת הספיגה של בלאט, שפשוט מושפל פעם אחר פעם וממשיך להוריד את הראש.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 28 יולי 2012, 10:00

er79 כתב:איך הגעת למסקנה שיש לנו יותר כסף מקאזאן? יש 15 קבוצות עשירות ממכבי השנה, קאזאן היא אחת מהן.

התקציב של קאזאן ושל כל הרוסיות המובילות התפרסם לפני כמה שבועות והוא קצת יותר נמוך ממה שאמור להיות התקציב של מכבי, רק שכנראה חלק מהתקציב של מכבי הולך לבעלים.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2012, 10:06

זה לא משנה אם הולך לבעלים או לא הולך, שורה תחתונה זה שתקציב השחקנים של מכבי נמוך מלפחות 15 קבוצות באירופה, כולל קאזאן. זה שהכסף של פדרמן הולך לבלטות של הבית שלו, לא פקטור מבחינתי.
er79

הודעהעל ידי yellowaura » 28 יולי 2012, 10:28

Holiday_Armadillo כתב:

מאריץ' לפי כל הדיווחים לא הגיע כי הוא חזר בו מההסכם עם מבי אחרי שהוא קלט את מצב השוק..זה קשור לרצון של מאריץ' להרוויח עוד כסף מגוחך בקבוצה כמו קובאן ופחות בהצעה של מכבי כי עם כל הכבוד למאריץ' הוא לא שווה כספים מיותרים

כי אם כל הכבוד מכבי הציעו לו 900,000 על פי דיווחים. הוא קיבל הצעה של 1.5 מיליון מקובאן... אני בטוח שהוא היה מעדיף את מכבי בגלל הרבה פקטורים כמו מזג אוויר, הטיסות הקשות בליגה הרוסית, מעמד מכבי ביורוליג לעומת קובאן (בנוסף הוא גם פנה אלינו). מכבי יכלו לשפר קצת את ההצעה.
מכבי יכלו לקחת אותו ב 1.2 מיליון (15 % פחות). זה בכלל לא משנה אם הוא שווה את זה או לא. זה סכום שמכבי יכולה וצריכה לעמוד בו ויש להתחשב גם בהיצע ובביקוש בשוק.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יולי 2012, 10:38

yellowaura כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כי אם כל הכבוד מכבי הציעו לו 900,000 על פי דיווחים. הוא קיבל הצעה של 1.5 מיליון מקובאן... אני בטוח שהוא היה מעדיף את מכבי בגלל הרבה פקטורים כמו מזג אוויר, הטיסות הקשות בליגה הרוסית, מעמד מכבי ביורוליג לעומת קובאן (בנוסף הוא גם פנה אלינו). מכבי יכלו לשפר קצת את ההצעה.
מכבי יכלו לקחת אותו ב 1.2 מיליון (15 % פחות). זה בכלל לא משנה אם הוא שווה את זה או לא. זה סכום שמכבי יכולה וצריכה לעמוד בו ויש להתחשב גם בהיצע ובביקוש בשוק.

1.2 מיליון על מאריץ'????? לא יודע מי יבוא בסוף, אבל זה בטוח יהיה יותר טוב מלשלם כזה סכום הזוי, על שחקן כמו מאריץ'.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים