דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יוני 2014, 23:13

פיני גרשון בפליטת פה בחדשות הספורט נותן רומז מאוד מאוד עבה על מידע שיש ברשותו לפיו דיוויד בלאט סגור בצסק"א.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 יוני 2014, 23:20

אני צריך לשמוע את זה לבד, יש לך מנהג להקצין דברים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יוני 2014, 23:32

LIAV10 כתב:אני צריך לשמוע את זה לבד, יש לך מנהג להקצין דברים.

גלדסטון דיווח שבלאט צריך להודיע עד יום שני אם הוא מממש את האופציה.
קצת אחרי הגמר יש לבלאט פגישה עם ההנהלה ומיד אחר כך הוא ממריא לשבדיה, להעביר הרצאות או משהו כזה.
פיני גרשון אמר שלא סתם הוא קבע נסיעה לשבדיה ואמר שבלאט כבר סגור איפשהו. כשאלי אילדיס ניסה להבין במה מדובר, פיני אמר שיש לו מידע לפיו "לצסק"א יש מאמן לעונה הבאה".
תעשה 1+1.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 יוני 2014, 23:33

לא מאמין שבלאט ילך לצסקא. אולי ל NBA, זה כן.
נראה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי cannon » 10 יוני 2014, 23:38

אז מי ילך לצסקא?
cannon

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יוני 2014, 23:41

בתכ'לס אם חושבים על זה- אפשר להבין למה בלאט סגור בצסק"א.
5.5 מיליון יורו נטו ל 3 שנים זו הצעה שאי אפשר לסרב לה, גם אם זה אומר להעתיק את המשפחה לרוסיה. זה פי 2.5 יותר שכר ממה שמכבי מוכנה , והוא גם יקבל תקציב בלתי מוגבל ובעלים שלא משפילים אותו בתקשורת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2014, 00:09

עכשיו אתה כבר מדבר עליו שהוא סגור.
מעניין איך אופירע עדיין לא מצאה אותך, חש לך פוטנציאל אדיר להצליח בone.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יוני 2014, 00:13

אני מקווה מאוד שזה לא נכון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יוני 2014, 00:58

LIAV10 כתב:עכשיו אתה כבר מדבר עליו שהוא סגור.
מעניין איך אופירע עדיין לא מצאה אותך, חש לך פוטנציאל אדיר להצליח בone.

לפיני גרשון יש המון מקורבים באירופה ואני מאמין שאם הוא אומר דבר כזה גדול בחדשות הספורט אז יש אמת בדבריו.
חוץ מזה, בימים האחרונים הרוח נושבת בכיוון הזה. ההצעה של צסק"א פשוט חסרת תקדים, כזאת שבלאט לא יכול לסרב לה (אלא אם כן באמת יש לו הצעה למאמן ראשי ב NBA).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2014, 12:32

נקודה אחת שלא ממש מתייחסים אליה כאן היא שאחד היתרונות הגדולים של מכבי בשנים האחרונות היתה עמדת המאמן. מכבי החזיקה מאמן של שני מיליון יורו בשכר של רבע מזה והוא איפשר לה להסתדר עם סגל מוגבל וזול מול קבוצות עשירות בהרבה. הרי בלאט היה מחליף בשניה את הסגל של מכבי עם הסגל של יתר המתמודדות בפיינל פור ויש עוד קבוצות שלא הגיעו למעמד דוגמת מילאנו או קובאן שגם מחזיקות בסגל לא פחות טוב משל מכבי. אני חושב שראשי מכבי קצת מסתנוורים מההצלחה הזו ולא מבינים שלולא בלאט שנתן להם עדיפות על כל מי שעמד מולו, הם לא היו מתקרבים למעמד הזה עם הסגל הנוכחי. מספיק לחזור כמה שנים אחורה ולהיזכר בתוצאות של סגלים סבירים עם מאמנים פחות טובים כדי להבין לאן אפשר מהר מאוד להגיע בלי מאמן בכיר על הקווים.
לכן אני לא מבין את הרצון למנות את גודס, שלא יתן למכבי יתרון כמעט על אף מאמן יורוליג. אז הוא מכיר את המערכת ואת השיטות של בלאט, אז מה? הוא לא יותר ממאמן סביר שלא מתקרב אפילו לרמה של בלאט. אני הייתי מנסה להביא לניקולה חבר קרואטי נוסף - את פראסוביץ - או שהייתי הולך על אחד מבין דן שמיר או ארז אדלשטיין (בהנחה שיהיה איתו עוזר מאמן שקצת ירגיע אותו דוגמת אבי אבן או ליאור לובין).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יוני 2014, 13:01

ארז אלדשטיין? באמת? מה הוא עשה בקריירה שלו מעבר לליגה ישראלית?
הפארסה עם אפי בירנבוים הספיקה לנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2014, 13:25

שמואל1 כתב:ארז אלדשטיין? באמת? מה הוא עשה בקריירה שלו מעבר לליגה ישראלית?

ומה עשה גודס מעבר לליגה הישראלית? אפי, בדיוק כמו פיני, הוא חיית כדורסל ומוח כדורסל מהמבריקים שיש. אין לי ספק שאם הוא לא היה בן אדם בעייתי וקריזיונר הוא היה חותם במכבי מזמן. הנקודה היא שמאמן ברמה של בלאט לא נקבל, אז אני רואה שלוש אלטרנטיבות סבירות: פראסוביץ, שמיר או אדלשטיין. גודס הוא הסתפקות בבינוניות והקבוצה אמנם לא תתרסק איתו אבל גם לא תגיע להרבה יותר ממה שהיא שווה על הנייר. מדובר בגרסה הצעירה של צביקה שרף ואם מישהו מתגעגע לשנים שלו אז גודס הוא הבחירה הנכונה בשבילו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יוני 2014, 13:29

קודי כתב:

ומה עשה גודס מעבר לליגה הישראלית? אפי, בדיוק כמו פיני, הוא חיית כדורסל ומוח כדורסל מהמבריקים שיש. אין לי ספק שאם הוא לא היה בן אדם בעייתי וקריזיונר הוא היה חותם במכבי מזמן. הנקודה היא שמאמן ברמה של בלאט לא נקבל, אז אני רואה שלוש אלטרנטיבות סבירות: פראסוביץ, שמיר או אדלשטיין. גודס הוא הסתפקות בבינוניות והקבוצה אמנם לא תתרסק איתו אבל גם לא תגיע להרבה יותר ממה שהיא שווה על הנייר. מדובר בגרסה הצעירה של צביקה שרף ואם מישהו מתגעגע לשנים שלו אז גודס הוא הבחירה הנכונה בשבילו.

גודס נמצא במערכת כבר 6 שנים, מתוכם 4 עם דיוויד בלאט. הוא זכה בגביע אירופה, היה במעמדים הכי גבוהים. זה נותן לו יתרון על כל מאמן אחר בליגה הישראלית.
אני לא רואה הבדל בין אדלשטיין לאפי בירנבוים, שהיה אחד המאמנים הגרועים בתולדות הקבוצה.
ואיך בדיוק גודס הוא הגרסה הצעירה של שרף? אין שום קשר ודימיון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2014, 13:33

שמואל1 כתב:
קודי כתב:

גודס נמצא במערכת כבר 6 שנים, מתוכם 4 עם דיוויד בלאט. הוא זכה בגביע אירופה, היה במעמדים הכי גבוהים. זה נותן לו יתרון על כל מאמן אחר בליגה הישראלית.
אני לא רואה הבדל בין אדלשטיין לאפי בירנבוים, שהיה אחד המאמנים הגרועים בתולדות הקבוצה.

אז מה אם גודס במערכת? גם עמי ביטון במערכת... גם יעקב ז'ינו זכה בגביע אירופה בתור עוזר במכבי וגם אלעד חסין, אז מה? גודס גם היה במערכת כשמכבי איבדה 2 אליפויות, מה זה אומר?
גודס הוא לא מאמן מבריק במיוחד ולא ראיתי ממנו שום דבר יצירתי כשהוא אימן בירושלים אלא שבלוניות שמאוד הזכירה לי את שרף. גם בתור בן אדם הוא לא ממש שיא החוכמה.
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יוני 2014, 13:37

קודי כתב:
שמואל1 כתב:
קודי כתב:

אז מה אם גודס במערכת? גם עמי ביטון במערכת... גם יעקב ז'ינו זכה בגביע אירופה בתור עוזר במכבי וגם אלעד חסין, אז מה? גודס גם היה במערכת כשמכבי איבדה 2 אליפויות, מה זה אומר?
גודס הוא לא מאמן מבריק במיוחד ולא ראיתי ממנו שום דבר יצירתי כשהוא אימן בירושלים אלא שבלוניות שמאוד הזכירה לי את שרף. גם בתור בן אדם הוא לא ממש שיא החוכמה.

ירושלים לא דוגמה כי כמעט כל מאמן לא הצליח שם בשנים האחרונות, כולל מאמנים מהשורה הראשונה כמו שמיר וקטש.
בראשון לציון הוא היה מצויין וניצח את מכבי פעמים רבות.
לומר את האמת- אני גם לא מתלהב יותר מידי מגיא גודס בתור מאמן מכבי. אולם אם מסתכלים על האלטרנטיבות- יש לו כאן יתרון ברור והוא הניסיון ברמות הגבוהות ועבודה משותפת עם דיוויד בלאט, מגדול המאמנים במכבי בכל הזמנים.
חוץ מזה, הבנאדם פאקינג 6 שנים נשאר עוזר מאמן במכבי ומחכה להזדמנות, מתוך חלום להפוך למאמן ראשי בבוא היום. אני חושב שהגיע הזמן לתת לו את הצ'אנס.
ארז אדלשטיין הוא תואם אפי בירנבוים מבחינתי- מאמן ש"הצליח" בליגה הישראלית אבל מעולם לא עשה את קפיצת המדרגה והרחיב את אופקיו מעבר לביצה המקומית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 11 יוני 2014, 14:00

אדלשטיין זה ניפוח של התקשורת, אפילו אוהדי הפועל אומרים שהוא צ׳וקר
Roni1

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2014, 16:06

העובדה שגודס "מחכה להזדמנות" בסבלנות ומתנהג יפה לא צריכה לגרום לראשי מכבי לתת לו את התפקיד. דן שמיר עשה לא פחות ממנו - גם בארץ וגם בחו"ל - והוא מאמן טוב יותר ויצירתי הרבה יותר. אני רק מזכיר לך מה קרה בפעם האחרונה שהוא אימן בירושלים ובמכבי היה מאמן סביר (ספאחיה, שלטעמי עוד טוב יותר מגודס) - ירושלים זכתה בגביע והיתה מרחק ריבאונד התקפה של ג'יימי ארנולד מלזכות באליפות (במשחק בו ירושלים הובילה לכל אורכו). בעשור האחרון, בכל פעם שהיה למכבי מאמן סביר ולא מאמן על, היא נראתה נורא, ולא משנה אם היה קוראים למאמן קטש, ספאחיה, בירנבוים או שרף (שאגב, היה לו סגל מטורף בקנה מידה של היום). שלא תצפה שעם גודס ועם התקציב המקוצץ של היום זה יהיה שונה. גודס לא נותן למכבי יתרון בעמדת המאמן כמעט על אף קבוצה וזו בעיה לקבוצה שנהנתה מיתרון גדול בעמדה הזו בשנים האחרונות.
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יוני 2014, 16:16

כאב ראש, כאב ראש, כאב ראש: מה צופן העתיד לדיוויד בלאט?
האנשים ששמעו מה הוא החליט. הסוכן שמשווק אותו בארה"ב בצורה מוזרה. המנהלים שקיבלו תשובה ברורה בנוגע לצסק"א. הכיוון המסתמן והכיוון הנכון. וכמובן, הלכלוכים. הבלוג של גרינוולד חושף מה עומד מאחורי הדיווחים על בלאט ל-NBA וכיצד הימים הגורליים של מכבי ת"א יסתיימו

http://sports.walla.co.il/?w=/170/2754579
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 11 יוני 2014, 16:46

Roni1 כתב:3 שעות לפני המשחק, העקביות של וואלה ספורט מעוררת הערצה. איך אני מחכה למה שגרינוולד מכין לנו ל3 שעות שלפני במשחק ביום רביעי.

שמואל1 כתב:כאב ראש, כאב ראש, כאב ראש: מה צופן העתיד לדיוויד בלאט?
האנשים ששמעו מה הוא החליט. הסוכן שמשווק אותו בארה"ב בצורה מוזרה. המנהלים שקיבלו תשובה ברורה בנוגע לצסק"א. הכיוון המסתמן והכיוון הנכון. וכמובן, הלכלוכים. הבלוג של גרינוולד חושף מה עומד מאחורי הדיווחים על בלאט ל-NBA וכיצד הימים הגורליים של מכבי ת"א יסתיימו

http://sports.walla.co.il/?w=/170/2754579

כאמור. שימות כבר.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 יוני 2014, 20:18

יש מצב ש3 אתרי הספורט המרכזיים בארץ העלו היום כתבה על "האמת מאחורי השמועות על עזיבת בלאט"?
אי אפשר ככה יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים