yzafrir כתב:חביב , השינויי שעשו מהעונה הקודמת היו נכונים ואף כולם אמרו את זה אז שאלו השחקנים שצריך להחליף למעט אולי פישר שאם היה לנו בספסל היה יכול להיות מצויין .
כעיקרון סופו החליף את לאמפה (שהיה אמור להיות הסנטר הפותח המאסיבי שלנו ) שלא התאקלם ופישר שתוכנן כשחקן ספסל תפס את מקומו . כך שהחילוף הזה היה נחוץ מאוד ודובר על חילוף כזה עוד בזמן שלאמפה שוחרר....
את לאזמה החליף הנדריקס שזה אולי קידום מסוייםמבחינה התקפית אבל מבחינה הגנתית לדעתי לאזמה היה חוסם טוב יותר והחילוף הזה לא היה ממש הכרחי , הוא לא פגע בקבוצה אבל גם לא כלכך הוסיף . מה ששידרג את עמדה 4 זה אליהו שבא כתוספת לעומת מה שהיה עונה קודמת אבל הוא לא החליף שחקן בסגל...
ופארגו בעצם הגיע במקום וויז שלדעת כמעט כולם היה צריך להיזרק מהקבוצה .
אתה שואל מה הקשר לפרקינס ואיידסון ? הם שני השחקנים הבכירים בסגל שנשארו ובעצם גרמו לסגל גם העונה וגם בעונה הקודמת להתחבר ולהציג כדורסל טוב וסך הכל הבסיס של הסגל נשמר...פרקינס באותה עונה פשוט נישל את וויז מתפקיד הרכז המוביל וזה אחד הצעדים שגרמו לכך שמכבי הגיעו לאן שהגיעו באותה עונה אחרי שנראו לא טוב בתחילת העונה...
דווקא אני חושב שהנדריקס יותר טוב מלאזמה
מבחינה התקפית אין בכלל ויכוח שהנדריקס יותר טוב מהנגר הזה גם בריבאונד הנדריקס יותר טוב ממנו ונחשב לריבאונדר מצויין
מבחינה הגנתית אני חושב שהוא טוב מלאזמה,הדבר היחיד שלאזמה היה טוב בו בהגנה היה בלוקים אבל בשמירה האישית הוא לא ממש הצטיין ולעיתים קרובות עשה עבירות שטותיות,הנדריקס לעומתו גם חוסם,גם שומר נהדר ברמה האישית וגם בקבוצתית(הוא שומר נהדר על גארדים בחילופים והוא אחת הסיבות המרכזיות לניצחון שלנו בויטוריה) וכל זה עוד כשהוא לא משחק בעמדתו הטבעית
אני מאמין שהשנה הוא יראה לנו שיפור נוסף בתקווה שישחק גם בעמדה 4