המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:כן , הגיע באמצע העונה למינכן ונתן עונה טובה
כבר דיברנו עליו לפני המון , אחלה של שחקן
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:כן , הגיע באמצע העונה למינכן ונתן עונה טובה
כבר דיברנו עליו לפני המון , אחלה של שחקן
מדמיין קבוצה של ג׳יימס, קניגהאם, האניקט, רנדולף וטיוס במגרש פתוח. אמאל׳ה.
ֿהוא הגיע לשם בתחילת העונה אגב.
בכל מקרה, הקונספט הזה של קבוצה מהירה ואתלטית זה משהו שמכבי צריכה לחשוב עליו. זה הכדורסל שאנחנו אוהבים לשחק בלאו הכי, והגנה שתתבסס על לחץ ויציאה למתפרצות זה משהו שעבד פה לאורך ההיסטוריה.
אני אפילו לא בטוח שתג המחיר שלו גבוה.
גל גל כתב:תכלס ? זה מה שניסו לעשות השנה במכבי עם קול גקסון בולדן וטיוס
אבל זה הרכב די חלש פיזית בצד ההגנתי
אני לא יודע כל כך איך ההגנה של קנינגאהם אבל הרכב כזה נשמע פשוט פסיכי בצד ההגנתי ומשחק ריצה
מה שכן מכבי ימשיכו להיות בטופ של היורוליג בריבאונד התקפה והגנה אם לא יותר טובה
דרך אגב איך ההגנה של גיימס ?
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:תכלס ? זה מה שניסו לעשות השנה במכבי עם קול גקסון בולדן וטיוס
אבל זה הרכב די חלש פיזית בצד ההגנתי
אני לא יודע כל כך איך ההגנה של קנינגאהם אבל הרכב כזה נשמע פשוט פסיכי בצד ההגנתי ומשחק ריצה
מה שכן מכבי ימשיכו להיות בטופ של היורוליג בריבאונד התקפה והגנה אם לא יותר טובה
דרך אגב איך ההגנה של גיימס ?
קניגהאם שומר טוב. יש לו סייז בעייתי- 1.93 מ׳ ומאוד רזה, אבל הוא סופר אתלט וזריז, וחוטף מצויין. תהיה לו בעיה מול שחקנים גדולים יותר פיזית.
ג׳יימס לא רע בהגנה, אבל גם לא שומר גדול.
יותר אפקטיבי בהגנת מעבר, לחץ על הכדור וכניסה לנתיבי מסירה. באחד על אחד אפשר לעבור אותו. אפשר לשחק עליו בפוסט. יש לו מגבלות.
גל גל כתב:חציל שמעת על Jameel Warney ? היה קצת בדאלאס ביקר ב גי ליג והיה אחד השחקנים הטובים שם לפני חודש וקצת עבר לסין
שמע אני חושב שהוא פוטנציאל אדיר, סוג של קייל היינס רק עם פוטנציאל הרבה יותר גדול בהתקפה
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:חציל שמעת על Jameel Warney ? היה קצת בדאלאס ביקר ב גי ליג והיה אחד השחקנים הטובים שם לפני חודש וקצת עבר לסין
שמע אני חושב שהוא פוטנציאל אדיר, סוג של קייל היינס רק עם פוטנציאל הרבה יותר גדול בהתקפה
כן, אני מכיר את וורני מצויין. עשה אחלה עבודה גם בטורניר האמריקאפ של פיב״א.
הוא פרוספקט מעניין, אבל עדיין לא חלוט. אם ישחק באירופה קצת תחת מאמנים טובים הוא יכול להתקדם.
קייל היינס למד באירופה להיות פליימייקר, מה שלא ממש היה לו כשהגיע. הייתה לו שליטה יותר טובה בכדור מלוורני והוא גם זריז יותר, אבל התכונות הפיזיות שלהם בסה״כ דומות.
וורני מנסה לקחת את המשחק שלו לכיוון הNBA והתחיל לזרוק הרבה שלשות. לא כ״כ עובד לו עם 29% (עדיין זורק קרוב ל-2 שלשות למשחק).
הוא מעניין, אבל לא בשל לרמות האלה כרגע. שווה להמשיך לעקוב.
הוא לא בחור צעיר, בעונה הבאה יהיה כבר בן 25, כך שמעבר לאירופה הקיץ יעשה לו הרבה טוב. השאלה מי יכולה להמר עליו והאם הוא (או הסוכן שלו) חכם מספיק בשביל ללכת לקבוצה נכונה.
בליגת הקיץ הסינית הוא לא מצליח מי יודע מה כרגע. שלא נאמר, בכלל לא מצליח. אולי סוחב איזו פציעה.
גל גל כתב:מה עם ברנדון פול ? זוכר שדיברנו עליו לפני איזה שנתיים מאז הספיק עבור באנאדולו אפס ובסאן אנטוניו
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:מה עם ברנדון פול ? זוכר שדיברנו עליו לפני איזה שנתיים מאז הספיק עבור באנאדולו אפס ובסאן אנטוניו
יש לו חוזה כעקרון. אם יוותרו עליו- יכול להיות צירוף מעניין.
שמוליק כתב:מה אומרים על Bruno Caboclo שהקינגז שיחררו לעמדה 4? 2:06 עם מוטת ידיים 2:31, קולע מ 3 חוסם ומאוד פיזי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־15 אורחים