פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

25 ספטמבר 2011, 16:46

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:תשמעי, גם אני לא חושב שיש יחס ישיר בין משכורת לבין תוצרת של שחקן.

אבל לטווח ארוך אין שום סיכוי שקבוצה שהולכת על חוזים של 500 עד 700 אלף דולר לשחקן תוכל להתמודד לאורך זמן עם קבוצות שישקיעו פי שתיים או שלוש ( בממוצע ). עכשיו יש את בלאט שמוציא 200 אחוז מהשחקנים כמו שהוא מוציא מנבחרת רוסיה, עוד שנה או שנתיים יגיע למועדון איזה מאמן צעיר ודברים יראו הרבה פחות טוב ( קטש ? ).
שחקנים איכותיים עולים כסף. הרבה כסף. נאברו עולה הרבה כסף, מוריס עלה הרבה כסף, דיא עולה הרבה כסף, דברים כאלו.

אני מדחיקה את מה שאמרת ובוחרת להאמין שבלאט יישאר פה עוד לפחות 15 שנה :gum
I reject your reality and substitute my own

זה לא שאנחנו רוצים שחקן ב-5 מיליון יורו, אנחנו פשוט רוצים שחקן (מישהו שיתאים) כי כרגע די ברור שחסר לנו..
בחיים לא אמרתי פדרמן מניאק כי הוא לא מביא את ברוקס ב-3 מיליון דולר, מצידי שיביאו מישהו ב-300 אלף דולר ושיעלה על הציפיות, אם אין שיעלו את התקציב לשחקן וישאילו את מילאן..

בסדר אבל כבר 10 פעמים אמרתי לכם להביא שמות לשחקנים מציאותיים שלא רוצים סעיף יציאה..
עדיין לא קיבלתי תשובה

גם אני מדחיק , כולנו מדחיקים, כי אף אחד לא רוצה לחשוב על הימים השחורים של שנות ה 90 , אבל אצלי זה יושב תמיד חזק בראש. אני תמיד חושש מזה כמו שאני חושש מפטריה ברגל שתמיד מאיימת לחזור.

אבל אולי באמת נהנה מהימים האלו של בלאט ולא נדאג, אם כי הוא בעצמו טוען שהוא לא ישאר יותר מדי שנים באימון. הוא כל הזמן רומז שהוא רוצה ללכת לכיוון הדיפלומטי המקצועי.
אם ההנהלה תמרר לו את החיים זה יקרה מוקדם מהצפוי והוא בטח ילך להחליף את פרושאור באו"ם. :D

25 ספטמבר 2011, 16:47

אבל לטווח ארוך אין שום סיכוי שקבוצה שהולכת על חוזים של 500 עד 700 אלף דולר לשחקן תוכל להתמודד לאורך זמן עם קבוצות שישקיעו פי שתיים או שלוש ( בממוצע ). עכשיו יש את בלאט שמוציא 200 אחוז מהשחקנים כמו שהוא מוציא מנבחרת רוסיה, עוד שנה או שנתיים יגיע למועדון איזה מאמן צעיר ודברים יראו הרבה פחות טוב ( קטש ? ).
שחקנים איכותיים עולים כסף. הרבה כסף. נאברו עולה הרבה כסף, מוריס עלה הרבה כסף, דיא עולה הרבה כסף, דברים כאלו.

זאת בדיוק הטעות שלך ושל רוב קבוצות אירופה, הן מנסות לקנות כימיה בכסף. וזו הטעות, קבוצה שמשחקת ביחד זמן רב יותר, ומאומנת כראוי, תצליח יותר מחמישית כוכבים אירופאיים שאין ביניהם כל קשר.
מכבי הופכת בעצם הופכת לקבוצת טופ באירופה לא בזכות התקציב שלה אם כי בזכות ההבנה ששחקן שיחתום בקבוצה יזכה לכל היחס (המדהים) מההנהלה, אבל יצטרך לעבוד קשה כדי לזכות בדקות. הדבר הזה מוריד מהכוכבים הכי גדולים את האגו, הם מבינים שהם צריכים להתאמץ כדי להשיג את המטרה ולא מגיעים למשחק מפונקים ונעלבים שהמאמן מוריד אותם "חס וחלילה" הדבר גם גורם למכבי להביא שחקנים בתחילת דרכם ולהפוך אותם לכוכבים לכל דבר. שחקנים עם כישרון שעדיין לא התפרץ, ובעזרת הקבוצתיות והכימיה הקבוצתית הם פורצים. תבין , זה לא משנה כמה תשלם על שחקן, מה שמשנה הוא שאתה מביא שחקנים עם אופי טוב, לוחמני שרוצים להתקדם ולא חושבים רק על הכסף, אלא חיבור לקבוצה והצלחה.

25 ספטמבר 2011, 16:47

אני לא סקאוט, תאמיני לי שיש (עשרות)..
לאו דווקא מהאן בי איי..

אם כל מה שיש לך להגיד זה ''אני לא סקאוט'' ו''תאמיני לי שיש עשרות'' אז אל תגיד שאתה מצפה ממכבי לעשות משהו אם אפילו שם אחד שנראה לך טוב(לא סביר,לא בינוני,טוב,שיכול לשדרג)אתה לא מסוגל לשלוף מהשרוול..

25 ספטמבר 2011, 16:49

Holiday_Armadillo כתב:
לאו דווקא מהאן בי איי..

אם כל מה שיש לך להגיד זה ''אני לא סקאוט'' ו''תאמיני לי שיש עשרות'' אז אל תגיד שאתה מצפה ממכבי לעשות משהו אם אפילו שם אחד שנראה לך טוב(לא סביר,לא בינוני,טוב,שיכול לשדרג)אתה לא מסוגל לשלוף מהשרוול..

האמת, אם כבר מדברים, אני מוצא את שאראס שחקן מושלם בשבילנו כרגע...האם אפשרי?

25 ספטמבר 2011, 16:52

gurni111 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לאו דווקא מהאן בי איי..

האמת, אם כבר מדברים, אני מוצא את שאראס שחקן מושלם בשבילנו כרגע...האם אפשרי?

חתם בפאו ומבחינתי הפך להיות לא רלוונטי אחרי שפאפא חתם..גם אחרי אליפות אירופה הטובה שלו..

אני אישית הייתי מעדיפה להביא את לנדסברג..גם עם ביי-אאוט קטן..הוא נראה לי הולך לעשות השנה יופי של קפיצה ביכולת..
אבל זה לא הולך לקרות..

25 ספטמבר 2011, 16:52

gurni111 כתב:

זאת בדיוק הטעות שלך ושל רוב קבוצות אירופה, הן מנסות לקנות כימיה בכסף. וזו הטעות, קבוצה שמשחקת ביחד זמן רב יותר, ומאומנת כראוי, תצליח יותר מחמישית כוכבים אירופאיים שאין ביניהם כל קשר.
מכבי הופכת בעצם הופכת לקבוצת טופ באירופה לא בזכות התקציב שלה אם כי בזכות ההבנה ששחקן שיחתום בקבוצה יזכה לכל היחס (המדהים) מההנהלה, אבל יצטרך לעבוד קשה כדי לזכות בדקות. הדבר הזה מוריד מהכוכבים הכי גדולים את האגו, הם מבינים שהם צריכים להתאמץ כדי להשיג את המטרה ולא מגיעים למשחק מפונקים ונעלבים שהמאמן מוריד אותם "חס וחלילה" הדבר גם גורם למכבי להביא שחקנים בתחילת דרכם ולהפוך אותם לכוכבים לכל דבר. שחקנים עם כישרון שעדיין לא התפרץ, ובעזרת הקבוצתיות והכימיה הקבוצתית הם פורצים. תבין , זה לא משנה כמה תשלם על שחקן, מה שמשנה הוא שאתה מביא שחקנים עם אופי טוב, לוחמני שרוצים להתקדם ולא חושבים רק על הכסף, אלא חיבור לקבוצה והצלחה.

מה שאתה אומר זה נכון, אבל זו לא סיסטמה שבהכרח עובדת לאורך זמן, כי לא תמיד במכבי הייתה כימיה גדולה בין שחקנים.

אני לא צריך להזכיר את השנים של קטש, ספאחיה, שרף ופיני של השנתיים האחרונות כדי להזכיר שכימיה היא דבר חמקמק ואם אתה טועה בכמה שחקנים אתה נופל חזק על הישבן.

אתם מתבשמים מאוד מההצלחה של השנה שעברה, אבל זה לא מבטיח כלום ושום דבר לגבי העתיד. אל תשכח שמכבי לא בונה קבוצות לטווח ארוך וכמעט כל שנה מתחלפים שחקנים ואי אפשר לדעת איך הכימיה תעבוד.

כרגע יש מאמן שיודע לבחור שחקנים עם אופי טוב, לא בטוח שזה ימשיך כל הזמן.

בכל מקרה, אתה חייב שחקנים איכותיים בקבוצה. כימיה זה תמיד בונוס מעולה וזה יכול להקפיץ אותך למעלה. אבל בלי שחקנים איכותיים לא תגיע לשום מקום.
הכי טוב זה גם וגם כמו בקבוצה של 2003-2004 . שחקנים איכותיים שגם היו עם אופי מיוחד והייתה כימיה מיוחדת. אבל זה יחזור יחד עם משיח בן יוסף, כנראה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 25 ספטמבר 2011, 17:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

25 ספטמבר 2011, 16:57

Holiday_Armadillo כתב:
לאו דווקא מהאן בי איי..

קרטיס סטינסון, אברי ברדלי, ג'רום דייסון, אוריין גרין, דונאלד סלואן..
סבבה?

25 ספטמבר 2011, 17:01

אולי מספיק לנסות לנהל את ספרי החשבונות של הקבוצה.
אני באמת לא רוצה ולא מנסה להתיימר לדעת מה התקציב של מכבי ומה מכבי מסוגלת או לא מסוגלת להוציא.
אני רק יודעת דבר אחד, היה אמור להיות למכבי שחקן מרכזי בעמדת הרכז וקראו לו ג'רמי פארגו.
השחקן הזה כבר לא יגיע כי הוא זבל, ואף אחד לא מאשים בכך את מכבי, אבל זה אומר דבר אחד - צריך שחקן במקומו!!!

ואת זה מכבי מחויבת להביא, לא במקום שחקן אחר, ולא על השכר של מישהו אחר, אלא פשוט מאוד להביא שחקן במקום שחקן שהבריז לקבוצה!!!

25 ספטמבר 2011, 17:04

מאה אחוז, זה בערך מה שטוענים כאן אנשים, רק שאת אומרת את זה בתמצית ובדרך אחרת . איפה השחקן שצריך להחליף את המניאק ? :)

25 ספטמבר 2011, 17:04

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לאו דווקא מהאן בי איי..

סבבה?

לא לא סבבה..
אמרתי לך את מה שאמרתי והלכת לבדוק מי חופשי ומי נראה לך סביר..
כל השחקנים האלה לא יעשו הבדל משמעותי בין מכבי של עכשיו למכבי של אחרי שהם יגיעו..

25 ספטמבר 2011, 17:05

חנו'ש כתב:אולי מספיק לנסות לנהל את ספרי החשבונות של הקבוצה.
אני באמת לא רוצה ולא מנסה להתיימר לדעת מה התקציב של מכבי ומה מכבי מסוגלת או לא מסוגלת להוציא.
אני רק יודעת דבר אחד, היה אמור להיות למכבי שחקן מרכזי בעמדת הרכז וקראו לו ג'רמי פארגו.
השחקן הזה כבר לא יגיע כי הוא זבל, ואף אחד לא מאשים בכך את מכבי, אבל זה אומר דבר אחד - צריך שחקן במקומו!!!

ואת זה מכבי מחויבת להביא, לא במקום שחקן אחר, ולא על השכר של מישהו אחר, אלא פשוט מאוד להביא שחקן במקום שחקן שהבריז לקבוצה!!!

זה הדבר היחיד שאנחנו רוצים, עוד שחקן, לא לנהל את התקציבים..

25 ספטמבר 2011, 17:05

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לאו דווקא מהאן בי איי..

סבבה?

לבראדלי יש חוזה בבוסטון ל-3 העונות הקרובות. שאר השחקנים שהצעת לא בטוח שיותר טובים מהשחקן ההוא מקירישקאה שורד כהן הציעה היום ואנשים חשבו שהיא צוחקת...

25 ספטמבר 2011, 17:08

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לאו דווקא מהאן בי איי..

סבבה?

לא לא סבבה..
אמרתי לך את מה שאמרתי והלכת לבדוק מי חופשי ומי נראה לך סביר..
כל השחקנים האלה לא יעשו הבדל משמעותי בין מכבי של עכשיו למכבי של אחרי שהם יגיעו..

איך את יודעת, אני חושב שהם יכולים להצליח כמו שפארגו הצליח..
אמריקאים אתלטיים לרוב מצליחים פה..
בנוסף ברדלי וסלואן מאוד צעירים..
אני כן חושב שהם יכולים לעשות הבדל, ואם לא הם אני בטוח שדייויד יכול למצוא איזה אמריקאי שחור ואתלטי שכן יכול לעשות את ההבדל..
אני מאוד לא רוצה להתקע בסוף העונה עם בורשטיין, שייר, אוחיון ופאפא..

25 ספטמבר 2011, 17:38

אנחנו רוצים שחקן שיבוא במקום פארגו, זה מה שאנחנו מבקשים.

השאלה היא מה יש בשוק? את מי בלאט רוצה... מה הקתציב שיתנו לזה?

זה פשוט קיץ מאוד קשה.

לפני השחקן שיגיע או לא יגיע למכבי, אני חושב שהדבר הכי טוב שיקרה גם למכבי וגם לכדורסל האירופי וגם בכלל שה NBA יחזור !
השביתה הזאת מוציאה כאן את כולנו מדעתנו.....

והאם לדעתכם בלאט רוצה את לאנגפורד?

25 ספטמבר 2011, 17:48

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לאו דווקא מהאן בי איי..

סבבה?

אני מעדיף להחזיר את מיקי מפרישה מאשר אחד השמות האלה.
לשלוף שחקנים אמריקאים שסיימו קולג'/עברו קצת בדי ליג או בספסל של הNBA כל ילד בן 7 יודע למצוא. זה לא חכמה. יש לנו אחד כזה, וקוראים לו שאייר. שחקן כזה כמו שכתבת לא ישדרג את הקבוצה בשיט.

25 ספטמבר 2011, 17:58

where is the love? כתב:אנחנו רוצים שחקן שיבוא במקום פארגו, זה מה שאנחנו מבקשים.

השאלה היא מה יש בשוק? את מי בלאט רוצה... מה הקתציב שיתנו לזה?

זה פשוט קיץ מאוד קשה.

לפני השחקן שיגיע או לא יגיע למכבי, אני חושב שהדבר הכי טוב שיקרה גם למכבי וגם לכדורסל האירופי וגם בכלל שה NBA יחזור !
השביתה הזאת מוציאה כאן את כולנו מדעתנו.....

והאם לדעתכם בלאט רוצה את לאנגפורד?

כן??? שחקן במקום פארגו, זה מה שאתה מבקש? כי מה שזכור לי זה זה:
אף אחד לא מבין, אני מקווה שהעיתונאים ישאלו את השאלות הנוקבות האלו במסיבת העיתונאים, אני חושב שזו זכותנו הלגיטית לדעת, גם אם זה לכיסוי חובות, זכותנו לדעת, גם אם זה לחסיכה זכותנו לדעת, אבל שלא יגידו לנו שהכסף נעלם.

אף אחד מההנהלה לא חייב לאף אחד פה דין וחשבון. הם שילמו לא מעט כסף בשביל לנהל את מכבי, ועושים את זה מצוין עד עכשיו. רוצה לקבל חשבוניות? תקנה מניות. כל בעל מנוי היום צריך לדעת לאן הולך הכסף? שילמת למנוי כדי לראות את מכבי, לא כדי לקבל חשבוניות של ההוצאות. רוצה לדעת כמה משלמים ולמי? לך תקנה מנייה. קנית מנוי? לך תראה כדורסל ותהינה במקום לקטר ולדרוש תשובות כל יומיים מההנהלה.
בקשר ללנאנגפורד, אתה באמת מצפה שמישהו יענה לך אם בלאט רוצה אותו או לא?

25 ספטמבר 2011, 18:15

שחף כתב:כרמל, זה כמו שתלכי למסעדה ותקבלי שירות גרוע וכשתשאלי על זה יבואו ויגידו לך ''לא טוב לך אל תאכלי פה''. נשמע לך הגיוני? אף אחד לא דורש החזר כספי מהבעלים אם מכבי נותנת עונה מסריחה. דורשים לדעת לאיפה הולך הכסף שאנשים משלמים. זה לדעתי לגיטימי.

כשאתה הולך לקנות ספה מביתילי, או כשאתה משלם על מנוי לYES, או כשאתה הולך למסעדה, או כשאתה צורך כל דבר או כמעט כל דבר, אתה משלם על משהו ומקבל תמורה בעדו.
זה לא אומר שאתה יכול לקבל את הזכות להציץ בספרי המספרים של אותו נותן השירות שרכשת ממנו את השירות.

האם תבקש מנהג המונית שלך להראות לך את חשבון הבנק שלו?

ישנן חברות שנסחרות בבורסה שמחייבת שקיפות מסוג כזה או אחר. מכבי היא לא כזאת ולכן היא לא מחוייבת לא לך ולא לאף אחד אחר שום דבר.
מה שהיא מחוייבת, זה להעמיד בכל שנה את הקבוצה הכי טובה שהיא יכולה, כזו שתהיה תחרותית ותתמודד על כל התארים.
גם העונה זה נעשה. אם יצליח או לא, אני לא יודע, אבל גם אם כל אחד מאתנו היה מקבל כאן את התקציב של מכבי, ואת הנגישות להכל, זה לאו דווקא היה משנה את התוצאות.

אתה רוצה לעשות שינוי? תקים קבוצת אוהדים, שתרכוש חלק מהמניות של מכבי ותזכה בנתח מהקבוצה ובקול הצבעה בדירקטוריון. בכל מצב אחר
אין מה להתלונן.

25 ספטמבר 2011, 18:21

כרמל מזל טוב,כתבת כבר אלפיים הודעות :party
איך את עושה את זה? :heat

25 ספטמבר 2011, 18:34

rc4991 כתב:כרמל מזל טוב,כתבת כבר אלפיים הודעות :party
איך את עושה את זה? :heat

לצערי אני כבר עם המספר הזה..
אני צריכה להתחיל לכתוב פחות :neutral

25 ספטמבר 2011, 18:55

אולי תפסיקו להיכנס למכבי לכיס? אין לנו מושג מה קורה, אולי מכבי הוציאה השנה הרבה יותר ממה שנדמה לכם, אולי מתכננים עכשיו החתמה, אז תפסיקו להתלונן כאילו פדרמן כינס מסיבת עיתונאים ואמר "שקל לא תראו ממני". אולי בלאט אשם, בזה שהוא לא מוצא שחקנים? מי אמר שיש לו שחקנים וההנהלה לא מוכנה לשלם?!
נושא נעול