Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מישהו יודע את לוחות הזמנים של משחקי הגביע?
רשום בכתבה..''הקרבות ייערכו בעוד כשבועיים, ב-8 בינואר.''
אבל מתי יערכו המשחקים הבאים?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מישהו יודע את לוחות הזמנים של משחקי הגביע?
רשום בכתבה..''הקרבות ייערכו בעוד כשבועיים, ב-8 בינואר.''
Ofir@ כתב:המשחק של מכבי כנראה ידחה ל-9 בינואר. עוד באותו שבוע ייערך רבע הגמר,וב-12-16 לפברואר החצאים והגמר.
jol9 כתב:איזו התרסקות של מגדל מאז הפציעה של נעימי. אין ספק שהבחור עשה קפיצת מדרגה השנה, אבל הקבוצה
של קטש היא פשוט פח.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:איזו התרסקות של מגדל מאז הפציעה של נעימי. אין ספק שהבחור עשה קפיצת מדרגה השנה, אבל הקבוצה
של קטש היא פשוט פח.
ומה עוד חדש??
jol9 כתב:עוד משהו, אני חושב שמאמני הנבחרת צריכים לחשוב על ריענון בקו האחורי.
אני מאוד אוהב את המשחק של ברנר. אני חושב שצריך בנבחרת שחקן אחד כזה - ברנר או ליפשיץ.
עמדה 1 היא עמדה בעייתית בנבחרת. אוחיון, נעימי וברנר יכולים להיות שילוב נחמד ליד יותם. מקל וניסים לא צריכים להיות שם.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:עוד משהו, אני חושב שמאמני הנבחרת צריכים לחשוב על ריענון בקו האחורי.
אני מאוד אוהב את המשחק של ברנר. אני חושב שצריך בנבחרת שחקן אחד כזה - ברנר או ליפשיץ.
עמדה 1 היא עמדה בעייתית בנבחרת. אוחיון, נעימי וברנר יכולים להיות שילוב נחמד ליד יותם. מקל וניסים לא צריכים להיות שם.
ברנר? יוגב לא מספיק נגר בשבילך? אני מעדיף את רוט..
Holiday_Armadillo כתב:מנפלאות השפה האנגלית ומנפלאות ג'ו קרופורד-we were a lot more calmer
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מנפלאות השפה האנגלית ומנפלאות ג'ו קרופורד-we were a lot more calmer
לא שמעתי את הראיון איתו אבל שום דבר לא גרוע כמו מחלת הyou know של שחקנים אמריקאים, כל עוד אין לו את זה, שידבר איך שהוא רוצה
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מנפלאות השפה האנגלית ומנפלאות ג'ו קרופורד-we were a lot more calmer
לא שמעתי את הראיון איתו אבל שום דבר לא גרוע כמו מחלת הyou know של שחקנים אמריקאים, כל עוד אין לו את זה, שידבר איך שהוא רוצה
זה פחות מפריע לי מ''כאילו''\''LIKE''..אין דבר שיותר מפריע לי מזה..ה-YOU KNOW לא מזיז לי את הגבה השמאלית אפילו..
טיקי חוזר כתב:הכי מצחיק שתוצעה היתה צריכה להיות הרבה יותר משפילה . ברבע אחרון כדיור וקוקיה כל הזמן הפילו שחקני בקע ללא שריקה (רק נגד מכבי הם שורקים ) .... ועוד דבר שואלים את קטש על 2 זרים שלא מתלבשים .. הגאון אומר שגם למכבי יש 3 שחקנים שלא מתלבשים ... רק ההבדל הקטן שלמכבי בשלב הזה יש 3 משחקים בשבוע ולך חבוב -אחד .... מה אתה חושב ששחקן ישחק פעם בשבועיים ויהיה בכושר המשחק ? ועוד דבר מצלחיק - הם באו לא מוכנים ......כהיה משחק בציבונה ביום ג' ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־18 אורחים