המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:הרמה של הגארדים האמריקאיים יורדת באירופה בצורה די קונסיסנטיטית לאורך השנים, לדעתי לאנגפורד לא היה נחשב בין 10 הגארדים הטובים רק לפני 10 שנים.
אין בכלל מה להשוות אותו לפארקר או אפילו למרכוס בראון.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:אולי מכבי לא תצליח למצוא גארד ברמתו של לאנגפורד במידה ויעזוב, אבל גם לא צריך להיות כ"כ דרמטיים.
אם לאנג' לא ימשיך נתמודד עם זה, כמו שהתמודדנו תמיד עם עזיבה של שחקנים טובים (ותאמין לי שאיבדנו בעבר שחקנים פי כמה יותר טובים וחשובים ממנו).
הייתי מעדיפה לראות את לאנג' נשאר, אבל גם לא הייתי גומרת על העונה הבאה במידה ויעזוב.
היו שחקנים שההתמודדות עם העזיבה שלהם, לקחה כמה שנים, והיו כאלה שהוחלפו מייד.
דווקא אחד השחקנים הגדולים ששיחקו במכבי - האפמן, הוחלף ע"י שחקן גדול לא פחות מיד בעונה שלאחר מכן.
מנגד, לפארקר ולשאראס, לא ממש נמצא מחליף ראוי ועד היום בעצם לא היה שחקן שנכנס לתפקיד שלהם, שממש הצליח להשכיח אותם (פארמר היה קרוב, ארויו היה קורבן
לעונה קבוצתית חלשה, אידסון היה טוב אבל ממש לא כמו פארקר).
אני מאמין שלאנגפורד הוא לא מהקטגוריה של שאראס ופארקר, אבל מאוד יכול להיות, שמכבי תיתקע עם שחקן פחות איכותי, שלא יצליח (ולא חסרו כאלה בשנים האחרונות).
yarinsaky כתב:ד"א, לא הזכירו את זה כאן היום, אבל גם בישראל היום אמרו היום שהמו"מ עם מאריץ' הוקפא בגלל השתהות השחקן.
שחף כתב:yarinsaky כתב:ד"א, לא הזכירו את זה כאן היום, אבל גם בישראל היום אמרו היום שהמו"מ עם מאריץ' הוקפא בגלל השתהות השחקן.
איפה ראית את זה? לא כתוב שם כלום.
שחף כתב:yarinsaky כתב:ד"א, לא הזכירו את זה כאן היום, אבל גם בישראל היום אמרו היום שהמו"מ עם מאריץ' הוקפא בגלל השתהות השחקן.
איפה ראית את זה? לא כתוב שם כלום.
LIAV10 כתב:זה מהתאריך 12 באפריל: http://twitter.com/chemadelucas/statuse ... 3719239681
מישהו מכיר את הבחור?
where is the love? כתב:לליאב ולחציל אני מאוד שמח שהבנתם את מהות החספוס.
אני לא מבין למה הכוונה השתהות השחקן לגבי מאריץ, הרי זה ברור שהוא לא יכול לקבל החלטה כשבעוד יומיים משחק העונה מבחנתו והאחרון, אני לא יודע אם זה השתהות אבל זה פשוט המצב.
~BenTom~ כתב:where is the love? כתב:לליאב ולחציל אני מאוד שמח שהבנתם את מהות החספוס.
אני לא מבין למה הכוונה השתהות השחקן לגבי מאריץ, הרי זה ברור שהוא לא יכול לקבל החלטה כשבעוד יומיים משחק העונה מבחנתו והאחרון, אני לא יודע אם זה השתהות אבל זה פשוט המצב.
מבחינתך לאנגפורד מחוספס ולוחם?
LIAV10 כתב:~BenTom~ כתב:where is the love? כתב:לליאב ולחציל אני מאוד שמח שהבנתם את מהות החספוס.
אם להשתמש בלשון הציורית של where is the love? אז כנראה שכן, הקטע הזה שהוא שם את הכפות ידיים על החולצה ומנגב אותם עלייה לפני הזריקות עונשין זה מחוספס
~BenTom~ כתב:LIAV10 כתב:~BenTom~ כתב:where is the love? כתב:לליאב ולחציל אני מאוד שמח שהבנתם את מהות החספוס.
אם להשתמש בלשון הציורית של where is the love? אז כנראה שכן, הקטע הזה שהוא שם את הכפות ידיים על החולצה ומנגב אותם עלייה לפני הזריקות עונשין זה מחוספס
או את המגן שיניים על האוזן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־18 אורחים