המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:חברים אנחנו צריכים רכז, גורדון לא רכז. כרגע אין רכז בקבוצה, גם היקמן לא רכז.
אנטוניו כתב:מבין הגארדים החופשיים רק אוקיץ' וגורדון הם ברמה גבוהה(מקלאב לא בר השגה)
עדיפות שניה- פרקינס
מבין הסנטריםהחופשיים: מאריץ,ויאוקס,פרוביץ (אנדרסן לא בר השגה)
עדיפות שניה" דיוגו
לדעתי עדיף למכבי לשלם 2.5 מיליון דולר על מאריץ וגורדון וכך להעמיד קבוצה ראויה.
מאשר לקחת שחקנים זולים(מךיגת הקיץ) שיידרשו החלפה מאוחר יותר.
אין למכבי בעיה לעמוד בסכום זה על שני שחקנים איכותיים.!!!!!!!!
אז שלא יעבדו עליכם בעיניים.
קודי כתב:השם היחיד שיכול להיות רלוונטי מהכתבה של גרינוולד הוא ג'אמונט גורדון, שגם הוא שחקן פחות טוב מלנגפורד. ג'יימס וויט הוא מין סוג של אלן אנדרסון לעניים ולא סתם הוא מסתובב באירופה לא מעט שנים ואף קבוצה רצינית לא לוקחת אותו והשניים האחרים הם שחקנים ברמה של הפועל ירושלים (במקרה הטוב). דורון פרקינס, וגם אמרתי את זה קודם, הוא שחקן טוב אבל פשוט לא מתאים לקו האחורי הקיים במכבי אשר יחד איתו לא יכלול אפילו סקורר אחד ולא יכלול אפילו שחקן אחד שיכול לקלוע באחד על אחד כשההתקפה תקועה. אני מאוד מקווה שגרינוולד מדמיין, אחרת מצבנו רע ומר. תוסיפו לרשימה הזו גם את דייויד לוגאן, עליו מדבר הבוקר אבי סגל, ותבינו עד כמה אנשי מכבי מגששים באפלה. קו אחורי של היקמן, הלפרין (שלא ברור עדיין אם בכלל יגיע), לנדסברג ועוד איזה לוגאן או אחד מהשמות שגרינוולד הזכיר, לא יגיע לכלום גם אם הסנטר הפותח יהיה פאו גאסול.
jol9 כתב:קודי כתב:השם היחיד שיכול להיות רלוונטי מהכתבה של גרינוולד הוא ג'אמונט גורדון, שגם הוא שחקן פחות טוב מלנגפורד. ג'יימס וויט הוא מין סוג של אלן אנדרסון לעניים ולא סתם הוא מסתובב באירופה לא מעט שנים ואף קבוצה רצינית לא לוקחת אותו והשניים האחרים הם שחקנים ברמה של הפועל ירושלים (במקרה הטוב). דורון פרקינס, וגם אמרתי את זה קודם, הוא שחקן טוב אבל פשוט לא מתאים לקו האחורי הקיים במכבי אשר יחד איתו לא יכלול אפילו סקורר אחד ולא יכלול אפילו שחקן אחד שיכול לקלוע באחד על אחד כשההתקפה תקועה. אני מאוד מקווה שגרינוולד מדמיין, אחרת מצבנו רע ומר. תוסיפו לרשימה הזו גם את דייויד לוגאן, עליו מדבר הבוקר אבי סגל, ותבינו עד כמה אנשי מכבי מגששים באפלה. קו אחורי של היקמן, הלפרין (שלא ברור עדיין אם בכלל יגיע), לנדסברג ועוד איזה לוגאן או אחד מהשמות שגרינוולד הזכיר, לא יגיע לכלום גם אם הסנטר הפותח יהיה פאו גאסול.
אני לא ממש מחזיק מגורדון. אני אומר שאם כבר הביאו את היקמן ואת לאנדסברג, שיכולים באופן כזה או אחר למלא את הפונקציה של הסקורר,
אז שהרכז יהיה שחקן שונה.
לא יודע מה הסטטוס של ארויו, אבל הוא השחקן הכי מעניין היום בשוק האירופאי מבחינת מכבי.
LIAV10 כתב:כבר מעדיף את בונסו על הצב עם הראש נצנץ..
jol9 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.124033.html
גלדסטון טוען שזה או מאריץ' או מנסה בונסו
Mta_atic כתב:מה הסטאטוס של סוני ווימס? קצת מוזר לא לשמוע עליו הקיץ בטח אחרי עונה מאד יפה בז'לגיריס.
סווינגמן נהדר שיכול למלא יפה את החלל בעמדה 2 ולתת גיבוי גם על עמדה 3.
jol9 כתב:קודי כתב:השם היחיד שיכול להיות רלוונטי מהכתבה של גרינוולד הוא ג'אמונט גורדון, שגם הוא שחקן פחות טוב מלנגפורד. ג'יימס וויט הוא מין סוג של אלן אנדרסון לעניים ולא סתם הוא מסתובב באירופה לא מעט שנים ואף קבוצה רצינית לא לוקחת אותו והשניים האחרים הם שחקנים ברמה של הפועל ירושלים (במקרה הטוב). דורון פרקינס, וגם אמרתי את זה קודם, הוא שחקן טוב אבל פשוט לא מתאים לקו האחורי הקיים במכבי אשר יחד איתו לא יכלול אפילו סקורר אחד ולא יכלול אפילו שחקן אחד שיכול לקלוע באחד על אחד כשההתקפה תקועה. אני מאוד מקווה שגרינוולד מדמיין, אחרת מצבנו רע ומר. תוסיפו לרשימה הזו גם את דייויד לוגאן, עליו מדבר הבוקר אבי סגל, ותבינו עד כמה אנשי מכבי מגששים באפלה. קו אחורי של היקמן, הלפרין (שלא ברור עדיין אם בכלל יגיע), לנדסברג ועוד איזה לוגאן או אחד מהשמות שגרינוולד הזכיר, לא יגיע לכלום גם אם הסנטר הפותח יהיה פאו גאסול.
אני לא ממש מחזיק מגורדון. אני אומר שאם כבר הביאו את היקמן ואת לאנדסברג, שיכולים באופן כזה או אחר למלא את הפונקציה של הסקורר,
אז שהרכז יהיה שחקן שונה.
לא יודע מה הסטטוס של ארויו, אבל הוא השחקן הכי מעניין היום בשוק האירופאי מבחינת מכבי.
jol9 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.124033.html
Dperk כתב:LIAV10 כתב:כבר מעדיף את בונסו על הצב עם הראש נצנץ..
ממש לא. תחת בלאט מאריץ' יכול לחזור להיות אחד הסנטרים הדומיננטים באירופה. לבונסו אין משחק עם הגב לסל.
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:כבר מעדיף את בונסו על הצב עם הראש נצנץ..
ממש לא. תחת בלאט מאריץ' יכול לחזור להיות אחד הסנטרים הדומיננטים באירופה. לבונסו אין משחק עם הגב לסל.
מעדיף את מורן רוט כסנטר לפני מאריץ'..
rc4991 כתב:jol9 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.124033.html
מנסה בונסו יופי של שחקן אבל לא סנטר,אני מעדיף את מאריץ' מכל מועמד אחר עד כה(אולי חוץ מדייגו)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים