MTA2311 כתב:yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:refael כתב:היו צריכים לשים יל מאריץ את המילון שהוא כנראה רצה ולסגור את הסיפור בעמדת הסנטר.
עכשיו מכבי נתקעו עם עם כל מיני עלק סנטרים בסגנון של פופס מנסה בונסו.
אני באמת מקווה שהוא לא באמת מועמד ויש למכבי מישהו בכצת רציני.
בקשר לעמד הגארד- אני באמת רוצה לראןת פה פרקינס אני באמת חושה ששילוב שלו עם היקמן יהיה יוצא מן הכלל משהו שמזכיר את צמד הפפ של לפני שנתיים.
אולי זה לא יהיה אותו דבר מבחינה הגנתית(סיכוי כוב שדווקא כן יהיה) אבל מבחינת השילוב זה יהיה טוב היקמן יהיה אחראי על התקפה ונקודות ופרקינס יביא את האיכויות שלו שכולנו מכיריפ הגנה ריבאונד אתלטיות מנהיגות ניסיון ואישיות נהדרת שיכולה לחבר את הקוצה הזאת.
לסיכום -פרקינס ושחקן משמעותי לעמדת הסנטר ולסגור עניין.
למה החלטת שלא נתנו למאריץ' מספיק כסף ובגלל זה הוא לא הגיע?
מאריץ' לפי כל הדיווחים לא הגיע כי הוא חזר בו מההסכם עם מבי אחרי שהוא קלט את מצב השוק..זה קשור לרצון של מאריץ' להרוויח עוד כסף מגוחך בקבוצה כמו קובאן ופחות בהצעה של מכבי כי עם כל הכבוד למאריץ' הוא לא שווה כספים מיותרים
כי אם כל הכבוד מכבי הציעו לו 900,000 על פי דיווחים. הוא קיבל הצעה של 1.5 מיליון מקובאן... אני בטוח שהוא היה מעדיף את מכבי בגלל הרבה פקטורים כמו מזג אוויר, הטיסות הקשות בליגה הרוסית, מעמד מכבי ביורוליג לעומת קובאן (בנוסף הוא גם פנה אלינו). מכבי יכלו לשפר קצת את ההצעה.
מכבי יכלו לקחת אותו ב 1.2 מיליון (15 % פחות). זה בכלל לא משנה אם הוא שווה את זה או לא. זה סכום שמכבי יכולה וצריכה לעמוד בו ויש להתחשב גם בהיצע ובביקוש בשוק.
1.2 מיליון על מאריץ'????? לא יודע מי יבוא בסוף, אבל זה בטוח יהיה יותר טוב מלשלם כזה סכום הזוי, על שחקן כמו מאריץ'.
כבר בסכום הזה עדיף את פרוביץ יותר צעיר וגם יעשה לו טוב להיות עם בלאט...