ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי rc4991 » 22 פברואר 2017, 20:54

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:3 זרים בעמדות 1-2, אוקיי. תוסיף לזה 3 זרים נוספים לחמישייה (עמדות 3-5, כשאחד מהם הוא נכון לעכשיו סמית') ושני מחליפים לעמדות פנים (אלא אם אחד מבין טיוס/הוואל יוחתם), וכבר קיבלת 8 זרים. לדעתי המקסימום שמכבי צריכה לפתוח איתו את העונה הבאה הוא 7 זרים. גם כדי שהכסף לא יתפזר על יותר מידי זרים בינוניים מינוס, וגם כי עם 8 זרים עוד פעם ישחקו את משחק הכיסאות המוזיקליים המתיש והמיותר.

האוול או טיוס זה די מאסט בשבילנו. אני בטוח שגם במכבי מבינים את זה כבר.
האוול כבר היה עם רגל וחצי בפנים, ככה שאם יש לו דרך החוצה מהחוזה בהפועל אני לא רואה סיבה שלא ישחק כאן.
8 זרים זה סוג של כישלון ניהולי.

רוני, מלאגה הייתה קבוצה של שיטה.
בקבוצה נורמלית, כשאתה משחק טוב, אתה משחק הרבה. אצל פלאצה אתה משחק 20 דקות לא משנה מה עשית ומה תעשה. גם קוזמינסקאס לא בדיוק הפציץ שם.

למלאגה באמת היתה שיטה, כזאת שבשלב הבתים הוציאה את המיטב מהשחקנים שלה
וחלאס עם קוזמינקאס. הוא לא אף פעם לא היה שחקן גדול ודווקא נתן שם אצ העונה הטובה בקריירה שלו
לפני אותה עונה במלאגה (שדווקא בה הוא רשם מספרים טובים מאוד) אני בספק כמה בכלל היו מעלים אותו כאופציה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2017, 20:58

A_P_18 כתב:קבוצה עם שני סקוררים בעמדות הגארד יהיה הרבה יותר קשה לבנות.
אתה צריך ששאר השחקנים יהיו נטולי אגו ,שהם יודעים שהם השחקנים המשלימים כביכול (סוג של דה קולו ותאודוסיץ בצסקא) , לא רואה את זה קורה במכבי עם כל האמריקאים האלו שמגיעים ומשחקים לרב בשביל הסטטיסטיקה האישית שלהם.
שלא תקבל רוצסטי פארמר עוד פעם.

אם אתה תקוע עם מקל, עדיף לך שישחק בקבוצה עוד גארד כזה.
אני מעדיף שלישיה של מקל-גאודלוק-ג'קסון ממקל-גאודלוק-סילי.

(לאו דווקא ההרכב הפותח, אבל מקל ישחק פה, כן?)

מאחר וגל איטי בטירוף בעמדה 1, ההרכבים האלה של 3 גארדים מתאימים לו הכי טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A_P_18 » 22 פברואר 2017, 20:59

rc4991 כתב:
A_P_18 כתב:
אחדשיודע כתב:
A_P_18 כתב:
אחדשיודע כתב:סילי וגאולדוק שילוב טוב? גם כשהשילוב הזה בא ע"ח רכז זר?
לא חושב שמכבי צריכה מחליף זר לעמדה 2.

ברור שלא , כמו שאמרתי רכז טוב זה בעדיפות ראשונה לשנה הבאה
כל מה שציינתי זה שסטטיסטית אין שום סיבה לוותר על סילי , הוא עושה את שלו.

הישראלים מוכיחים כל שנה שהיורוליג גדולה עליהם,לא רואה שום בעיה בקבוצה עם 3 שחקנים זרים בעמדות 1 ו-2 , בקלות מוותר על שחקן כמו אוחיון בשביל סילי.

3 זרים בעמדות 1-2, אוקיי. תוסיף לזה 3 זרים נוספים לחמישייה (עמדות 3-5, כשאחד מהם הוא נכון לעכשיו סמית') ושני מחליפים לעמדות פנים (אלא אם אחד מבין טיוס/הוואל יוחתם), וכבר קיבלת 8 זרים. לדעתי המקסימום שמכבי צריכה לפתוח איתו את העונה הבאה הוא 7 זרים. גם כדי שהכסף לא יתפזר על יותר מידי זרים בינוניים מינוס, וגם כי עם 8 זרים עוד פעם ישחקו את משחק הכיסאות המוזיקליים המתיש והמיותר.

המחשבה הראשונית שלי נוטה לכיוון של 8 זרים אלא אם מחתימים את טיוס אז 7 .
צר לי אבל השחקנים הישראלים חלשים ברמה מפחידה , לא רואה אף אחד מהם תורם משהו ביורוליג .
מעדיף שישברו את הראש בליגה ולפחות ביורוליג יהיה לך מה למכור.

שבעה זרים איכותיים > שמונה זרים שחלקם בינוניים
זאת הנוסחא הכי ברורה שצריכה להיות כשבונים את הקבוצה

לא חושב שזה נכון לחשוב בכיוון של זה זר תותח או זה זר בינוני.
אני חושב שבכל קבוצה צריכים להיות השלושה ארבעה שחקנים שיובילו אותה פלוס אותם שחקנים משלימים שיעבדו בשבילם .בשבילי שחקן כמו סילי לדוגמא הוא בול על המשבצת של השחקן המשלים.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי A_P_18 » 22 פברואר 2017, 21:09

החציל האצטקי כתב:
A_P_18 כתב:קבוצה עם שני סקוררים בעמדות הגארד יהיה הרבה יותר קשה לבנות.
אתה צריך ששאר השחקנים יהיו נטולי אגו ,שהם יודעים שהם השחקנים המשלימים כביכול (סוג של דה קולו ותאודוסיץ בצסקא) , לא רואה את זה קורה במכבי עם כל האמריקאים האלו שמגיעים ומשחקים לרב בשביל הסטטיסטיקה האישית שלהם.
שלא תקבל רוצסטי פארמר עוד פעם.

אם אתה תקוע עם מקל, עדיף לך שישחק בקבוצה עוד גארד כזה.
אני מעדיף שלישיה של מקל-גאודלוק-ג'קסון ממקל-גאודלוק-סילי.

(לאו דווקא ההרכב הפותח, אבל מקל ישחק פה, כן?)

מאחר וגל איטי בטירוף בעמדה 1, ההרכבים האלה של 3 גארדים מתאימים לו הכי טוב.

גאדלוק , גקסון סילי או לא משנה מי , רכז זר לעונה הבאה זה מאסט , קשה לי לראות הרכב עם מקל כ"רכז טבעי" יחיד מצליח.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2017, 21:16

A_P_18 כתב:גאדלוק , גקסון סילי או לא משנה מי , רכז זר לעונה הבאה זה מאסט , קשה לי לראות הרכב עם מקל כ"רכז טבעי" יחיד מצליח.

צריך להיות פסיכי כדי לחשוב שזה יעבוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 22 פברואר 2017, 21:29

A_P_18 כתב:
rc4991 כתב:
A_P_18 כתב:
אחדשיודע כתב:
A_P_18 כתב:

הישראלים מוכיחים כל שנה שהיורוליג גדולה עליהם,לא רואה שום בעיה בקבוצה עם 3 שחקנים זרים בעמדות 1 ו-2 , בקלות מוותר על שחקן כמו אוחיון בשביל סילי.

3 זרים בעמדות 1-2, אוקיי. תוסיף לזה 3 זרים נוספים לחמישייה (עמדות 3-5, כשאחד מהם הוא נכון לעכשיו סמית') ושני מחליפים לעמדות פנים (אלא אם אחד מבין טיוס/הוואל יוחתם), וכבר קיבלת 8 זרים. לדעתי המקסימום שמכבי צריכה לפתוח איתו את העונה הבאה הוא 7 זרים. גם כדי שהכסף לא יתפזר על יותר מידי זרים בינוניים מינוס, וגם כי עם 8 זרים עוד פעם ישחקו את משחק הכיסאות המוזיקליים המתיש והמיותר.

צר לי אבל השחקנים הישראלים חלשים ברמה מפחידה , לא רואה אף אחד מהם תורם משהו ביורוליג .

אני חושב שבכל קבוצה צריכים להיות השלושה ארבעה שחקנים שיובילו אותה פלוס אותם שחקנים משלימים שיעבדו בשבילם .בשבילי שחקן כמו סילי לדוגמא הוא בול על המשבצת של השחקן המשלים.

כמובן שהכוונה לא לשבעה תותחים אבל כן אפשר להביא 3-4 שחקנים ברמה טובה מאוד ולהשלים אותם בכמה זרים טובים גם כן
הסילים למיניהם לא עונים על ההגדרה הזאת ובכל מקרה זה מוגזם להחזיק זר מחליף בעמדות האלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 פברואר 2017, 21:29

החציל האצטקי כתב:
A_P_18 כתב:גאדלוק , גקסון סילי או לא משנה מי , רכז זר לעונה הבאה זה מאסט , קשה לי לראות הרכב עם מקל כ"רכז טבעי" יחיד מצליח.

צריך להיות פסיכי כדי לחשוב שזה יעבוד.

אני מכיר מישהו שעומד בדרישות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 פברואר 2017, 21:29

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:3 זרים בעמדות 1-2, אוקיי. תוסיף לזה 3 זרים נוספים לחמישייה (עמדות 3-5, כשאחד מהם הוא נכון לעכשיו סמית') ושני מחליפים לעמדות פנים (אלא אם אחד מבין טיוס/הוואל יוחתם), וכבר קיבלת 8 זרים. לדעתי המקסימום שמכבי צריכה לפתוח איתו את העונה הבאה הוא 7 זרים. גם כדי שהכסף לא יתפזר על יותר מידי זרים בינוניים מינוס, וגם כי עם 8 זרים עוד פעם ישחקו את משחק הכיסאות המוזיקליים המתיש והמיותר.

האוול או טיוס זה די מאסט בשבילנו. אני בטוח שגם במכבי מבינים את זה כבר.
האוול כבר היה עם רגל וחצי בפנים, ככה שאם יש לו דרך החוצה מהחוזה בהפועל אני לא רואה סיבה שלא ישחק כאן.
8 זרים זה סוג של כישלון ניהולי.

רוני, מלאגה הייתה קבוצה של שיטה.
בקבוצה נורמלית, כשאתה משחק טוב, אתה משחק הרבה. אצל פלאצה אתה משחק 20 דקות לא משנה מה עשית ומה תעשה. גם קוזמינסקאס לא בדיוק הפציץ שם.

גם לדעתי 8 זרים יהיה כישלון ניהולי. התרחישים האידאליים שלי הם של מקסימום 7 זרים, לפחות לתחילת העונה.
אם אתה מצליח להחתים אחד מבין הוואל/טיוס, תוכל אולי להסתפק ב-3 זרים לעמדות הפנים. ובסנריו כזה, יש אפשרות לבחור בין זר מחליף לעמדה 2 או זר נוסף לעמדה 3. בהנחה שסמית' נשאר במכבי וכספי נשאר ב-NBA, אני מעדיף זר נוסף לעמדה 3. אם כי זה תלוי גם במצבת הישראלים כמובן. איפה שיש פחות ישראלים טובים = יותר זרים, והפוך.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 22 פברואר 2017, 21:34, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2017, 21:32

אחדשיודע כתב:גם לדעתי 8 זרים יהיה כישלון ניהולי. לכן אני מצמצם את כל התרחישים האפשריים למקסימום 7 זרים, נכון לתחילת העונה.
אם אתה מצליח להחתים אחד מבין הוואל/טיוס, תוכל אולי להסתפק ב-3 זרים לעמדות הפנים. ובסנריו כזה, יש אפשרות לבחור בין זר מחליף לעמדה 2 או זר נוסף לעמדה 3. בהנחה שסמית' נשאר במכבי וכספי נשאר ב-NBA, אני מעדיף זר נוסף לעמדה 3. אם כי זה תלוי גם במצבת הישראלים כמובן. איפה שיש פחות ישראלים טובים = יותר זרים, והפוך.

אתה לא חושב שדווין הוא 4 מחליף, במצבו הפיזי היום?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 פברואר 2017, 21:34

יכול, איכשהו הוא תמיד מסיים שם את העונה, אבל מעדיף אותו כ-3 מחליף. אם הוא נשאר בקבוצה בכמובן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2017, 21:44

אחדשיודע כתב:יכול, איכשהו הוא תמיד מסיים שם את העונה, אבל מעדיף אותו כ-3 מחליף. אם הוא נשאר בקבוצה בכמובן.

לדעתי זו רק משאלת לב שלנו שהוא יעזוב. בקבוצה משפריצים ממנו, וייאמר לזכותו שהוא נתן ונותן עבודה.
בכל מקרה, אם נשאר, אני לא חושב שהוא לא יכול להיות 3 מחליף. ההגנה שלו זה אחד החסרונות הגדולים של מכבי השנה.

הרבה יותר קל להחביא אותו בעמדה 4 מול כל מיני גבוהים שקולעים מבחוץ. הוא עדיין לוקח המון ריבאונדים ומסוגל לתת בלוק נחמד פעם ב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 פברואר 2017, 21:51

אני חושב שבשני המקרים אנחנו נסבול ממנו בהגנה.
מעדיף לשם שינוי להתחיל עונה עם שני שחקנים שהם 4, שניים שיכולים לתרום שם באופן קבוע.
את כל השיקולים יצטרכו לבחון בקיץ.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שחף1 » 23 פברואר 2017, 00:45

מה הקשר אדווין ג׳קסון. אין למכבי כסף לערימות של זרים בינוניים. מעבר לזה שהוא בת׳כלס גאודלוק לעניים
לגבי דווין, להחזיק זר שגם ככה יכול לשחק רק ביורוליג והוא לא איזה סופרסטאר זה ביזבוז של כסף. בטח בסכומים שהוא מקבל
שחף1

הודעהעל ידי arel123 » 23 פברואר 2017, 00:48

דווין בעונה הבאה לא צריך להיות פה משתי סיבות :
א' - תוסף מקום של זר
ב' - הוא מאוד יקר, אם השכר שלו אפשר להביא לפה שחקן הרבה יותר צעיר עם יכולות הרבה יותר טובות מאשר של דווין
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 פברואר 2017, 00:56

אתם יוצאים מנקודת ההנחה שאפשר להפטר מהחוזה.
לא בטוח שזה מצב אפשרי בכלל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף1 » 23 פברואר 2017, 01:13

ימצאו קבוצה שתיקח חצי מהחוזה שלו ואת החצי השני יצטרכו להשלים. גם במצב הזה וגם במצב שישלמו עליו 40 אחוז ממה שהוא מרוויח פה זה לא משתלם להשאיר אותו כמישהו שתופס מקום ברוסטר
שחף1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 פברואר 2017, 01:15

שחף1 כתב:מה הקשר אדווין ג׳קסון. אין למכבי כסף לערימות של זרים בינוניים. מעבר לזה שהוא בת׳כלס גאודלוק לעניים
לגבי דווין, להחזיק זר שגם ככה יכול לשחק רק ביורוליג והוא לא איזה סופרסטאר זה ביזבוז של כסף. בטח בסכומים שהוא מקבל

הוא אתלט בלבל אחר לגמרי. הוא שומר טוב יותר. יכול לשחק גם כ3.
שחקן שקולע 23 נק' בערב בACB ויעלה לך מה, 300 אלף דולר?

זה שחקן שצריך להסתכל עליו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 23 פברואר 2017, 01:16

A_P_18 כתב:
rc4991 כתב:
A_P_18 כתב:
אחדשיודע כתב:
A_P_18 כתב:

מסכים איתך לגבי סילי. זאת בדיוק המשבצת שאני רואה אותו .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 23 פברואר 2017, 01:17

הפתעת טוז'ה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 23 פברואר 2017, 01:21

שועל כתב:הפתעת טוז'ה

שלא תגיד אחר כך שאני צפוי מדי וחוזר על עצמי..שומר על מקוריות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים