המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:"אחשלי"
סמנכל תקשורת במועדון של 100 מיליון שקל
היה קליק בייטר ונשאר קליק בייטר~Box & 1~ כתב:זה ברור לכל בר דעת שגלדסטון רומז שזיזיץ' יהיה במכבי. הוא יודע שזה הדבר היחיד שהאוהדים רוצים לשמוע כרגע והוא עושה (יחד עם התמונה של שמעון דג עם החכה) הכל כדי לרמוז שזה אכן מה שיקרה. במילים אחרות, אם כל הטיזרים האלה היו לשווא, גלדסטון שורף את עצמו סופית ואף אחד כבר לא יקח אותו יותר ברצינות. זה עליו.
אדגר פו כתב:לפי וויסברג מכבי תציג מחר את הספונסרית החדשה.
גם ההודעה על אנטה זיזיץ' קרובה.
where is the love? כתב:אדגר פו כתב:לפי וויסברג מכבי תציג מחר את הספונסרית החדשה.
יש לך קישור ?
אדגר פו כתב:where is the love? כתב:אדגר פו כתב:לפי וויסברג מכבי תציג מחר את הספונסרית החדשה.
יש לך קישור ?
https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... 1t4nzVQ=KH
לשמוע את קופמן ווויסברג גורם לי לחלחלהאדגר פו כתב:where is the love? כתב:אדגר פו כתב:לפי וויסברג מכבי תציג מחר את הספונסרית החדשה.
יש לך קישור ?
https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... 1t4nzVQ=KH
MTA2311 כתב:"אחשלי"
סמנכל תקשורת במועדון של 100 מיליון שקל
אני כבר מלפניי יומיים שמעתי ממקורות מספיק אמינים בשבילי שהוא סופית במכבי, גם כתבתי את זה פה.Shay_uzan כתב:זוכרים שאמרתי שאל תיקחו שום אמירה ברצינות ל2 הצדדים כל עוד כתבים ממחזרים את אותו משפט? אז עברנו אתמול את השלב הזה ואני אופתע מאוד אם הוא לא פה בעונה הבאה
כן אני מדבר גם על כל אלה... היום היה הפיק אבל ללא ספק גם לפני יומיים התחיל לעלות למדליפים הביטחון. ללא הכתבה הממוחזרת של ברדה הייתי סגור כבר אז שזה 95% שהוא פה...Jack55 כתב:אני כבר מלפניי יומיים שמעתי ממקורות מספיק אמינים בשבילי שהוא סופית במכבי, גם כתבתי את זה פה.Shay_uzan כתב:זוכרים שאמרתי שאל תיקחו שום אמירה ברצינות ל2 הצדדים כל עוד כתבים ממחזרים את אותו משפט? אז עברנו אתמול את השלב הזה ואני אופתע מאוד אם הוא לא פה בעונה הבאה
קובי כתב:מה עם אמארה בסוף?
מה הקטע עם דחיית ההודעה לגבי ג׳ונס, שכביכול היה הראשון להיסגר?Mmm כתב:כמו כן התקדמות במומ עם אייסי וכן לגבי גונדי עוד אין סיכום אך ככל הנראה יסגור ל3 שנים.
מחר יוצג זיזיץ שכבר סגר במכבי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים