המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עדיין את אוואנס.גל גל כתב:לורנזו בראון זה טוב.
מי הייתם רוצים לראות פה בתור רכז מחליף במידה וזה לא אוונס ?
cannon כתב:התחממות במשא ומתן עם לורנזו בראון…
Rampel כתב:כל כך מיותר. אין שום דבר טוב בטווינר נמוך שלא מסוגל לנהל משחק.cannon כתב:יעקב מאיר מפרסם שג׳ונדי נשאר בקבוצה. לגבי זיו עוד אין החלטה. שמח על ג׳ונדי.
ואם זה על חשבון היידיגר זה חלם אה לה קטש-גודס של הנבחרת.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Assaf M כתב:כתבנו פה בצהבת ב16/06 שלורנזו בראון הוא המועמד מספר 1 של מכבי לעמדת הרכז. במכבי המתינו לשחרורו מקאזאן ולסיום
סאגת אזרוחו בנבחרת ספרד. בראון יצטרך לוותר על האזרחות האמריקאית שלו כדי לקבל את הספרדית, מה שכמובן אין סיכוי שיקרה.
אגב, גם בולדויין היה חזק בתמונה, בלאט הביא אותו בזמנו לאולימפיאקוס.
בנוסף לבראון, מכבי תצרף עוד קלעי (היליארד) וקומבו גארד מוביל כדור 'זול'. כמובן שיהיו עוד שני גבוהים.
cannon כתב:אומר פה שוב, מייקון וגריגוניס הם העדיפויות לגארד הנוסף אם בראון חותם
Assaf M כתב:כתבנו פה בצהבת ב16/06 שלורנזו בראון הוא המועמד מספר 1 של מכבי לעמדת הרכז. במכבי המתינו לשחרורו מקאזאן ולסיום
סאגת אזרוחו בנבחרת ספרד. בראון יצטרך לוותר על האזרחות האמריקאית שלו כדי לקבל את הספרדית, מה שכמובן אין סיכוי שיקרה.
אגב, גם בולדויין היה חזק בתמונה, בלאט הביא אותו בזמנו לאולימפיאקוס.
בנוסף לבראון, מכבי תצרף עוד קלעי (היליארד) וקומבו גארד מוביל כדור 'זול'. כמובן שיהיו עוד שני גבוהים.
National team career
Brown was granted Spanish citizenship and renounced American citizenship and will represent Spain at EuroBasket 2022
Neo כתב:לא ממעריצי לורנזו , שחקן ללא קליעה יציבה לא מקובל עליי
גם בהגנה הוא לא בדיוק גארי פייטון
ואני חושב שאתה מחמיר עם רמת ההגנה של היידיגר שלא שומר יותר רע מג'ונדי. כשיאניס הביא אותו לפה וניסה אותו בנישות מסוימות בהכנה אני זוכר שהוא נתן את אותו הלחץ שג'ונדי נותן ונתן תחושה כאילו הוא שומר באותה מידה.felix_r כתב:Rampel כתב:כל כך מיותר. אין שום דבר טוב בטווינר נמוך שלא מסוגל לנהל משחק.cannon כתב:יעקב מאיר מפרסם שג׳ונדי נשאר בקבוצה. לגבי זיו עוד אין החלטה. שמח על ג׳ונדי.
ואם זה על חשבון היידיגר זה חלם אה לה קטש-גודס של הנבחרת.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אני לא חובב גדול של ג'ונדי. הוא תמיד מזכיר לי את התיקנים האלה שמתחילים לרוץ ללא כיוון מסוים ברגע שמדליקים את האור.
אבל לדעתי, אתה קצת טועה לגבי רמת ההתאמה של היידיגר למכבי. אז נכון היידיגר הוא סקורר מצוין, אבל ברוב המקרים סקוררים צריכים ביטחון בשביל לקלוע. רובם הם לא דיוויד בלו, שהיה לו בטחון בכל רגע ובכל מצב.
היידיגר לא יקבל את הביטחון הזה במכבי, כי הוא לא יקבל הרבה דקות משחק קבועות. למה? כי הוא חור ענק בהגנה. מה שמצפים משחקנים ישראלים במכבי, זה לעלות מהספסל וקודם כל לתת דקות של הגנה חזקה, והקליעה היא בונוס. זאת בדיוק הסיבה למה ג'ייק כהן אף פעם לא הפך לשחקן משמעותי (השחקן השישי או השביעי) במכבי למרות יכולת הקליעה הטובה שיש לו. הוא חור בהגנה.
כפי שאתה יודע לא פחות טוב ממני, בהגנה מספיק ששחקן אחד מזייף, וכל ההגנה לא שווה כלום. זה לא כמו בהתקפה. בהתקפה 4 שחקנים יכולים לעמוד כמו עמודי חשמל, וסקוטי וילבקין ישחק לבד ולרוב גם יקלע. בהגנה זה שונה לחלוטין. מספיק שג'ייק כהן/ז'יז'יץ'/לאנדסברג לא שומר טוב, היריבות ישחקו עליו פעם אחר פעם, ויענישו בכל פעם.
אתה יכול לומר לי: "רגע, אבל גם ג'ונדי לא שומר טוב!" ואני אסכים איתך לחלוטין. עדיין הזריזות של ג'ונדי והלחץ על מוביל הכדור שהוא עושה לפעמים, יוצרים אשלייה כאילו הוא שחקן הגנה הרבה יותר טוב ממה שהוא באמת.
cannon כתב:וזיו. היליארד, מייקון/גריגוניס וג׳ונדי יכולים גם להוביל כדור אבל לא רכזים טבעיים מן הסתם.
איך עושים שזה יהיה גריגוניס?..cannon כתב:אומר פה שוב, מייקון וגריגוניס הם העדיפויות לגארד הנוסף אם בראון חותם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־23 אורחים