ת'רד המלפפונים 22/23 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 22/23 V2

הודעהעל ידי Assaf M » 24 יוני 2022, 11:38

כתבנו פה בצהבת ב16/06 שלורנזו בראון הוא המועמד מספר 1 של מכבי לעמדת הרכז. במכבי המתינו לשחרורו מקאזאן ולסיום
סאגת אזרוחו בנבחרת ספרד. בראון יצטרך לוותר על האזרחות האמריקאית שלו כדי לקבל את הספרדית, מה שכמובן אין סיכוי שיקרה.
אגב, גם בולדויין היה חזק בתמונה, בלאט הביא אותו בזמנו לאולימפיאקוס.

בנוסף לבראון, מכבי תצרף עוד קלעי (היליארד) וקומבו גארד מוביל כדור 'זול'. כמובן שיהיו עוד שני גבוהים.
Assaf M

הודעהעל ידי גל גל » 24 יוני 2022, 11:40

אז הולכים על 7 זרים

בראון זר
היליארד
קולסון
זר
פויתרס זר
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי cannon » 24 יוני 2022, 11:40

בדיוק בגלל זה אוונס עוד לא שוחרר. מכבי מנסה לראות אם תצליח להביא שחקן טוב יותר ממנו…
cannon

הודעהעל ידי Rampel » 24 יוני 2022, 11:40

גל גל כתב:לורנזו בראון זה טוב.

מי הייתם רוצים לראות פה בתור רכז מחליף במידה וזה לא אוונס ?
עדיין את אוואנס.
אחר כך הרבה כלום.. ואז אולי הייתי שוקל את ג'יילן אדאמס.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי אנטוניו » 24 יוני 2022, 11:42

cannon כתב:התחממות במשא ומתן עם לורנזו בראון…

סוף סוף קצת עניין
מקווה שיחתום
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי Neo » 24 יוני 2022, 11:45

לא ממעריצי לורנזו , שחקן ללא קליעה יציבה לא מקובל עליי
גם בהגנה הוא לא בדיוק גארי פייטון
Neo

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2022, 11:47

Rampel כתב:
cannon כתב:יעקב מאיר מפרסם שג׳ונדי נשאר בקבוצה. לגבי זיו עוד אין החלטה. שמח על ג׳ונדי.
כל כך מיותר. אין שום דבר טוב בטווינר נמוך שלא מסוגל לנהל משחק.

ואם זה על חשבון היידיגר זה חלם אה לה קטש-גודס של הנבחרת.

אני לא חובב גדול של ג'ונדי. הוא תמיד מזכיר לי את התיקנים האלה שמתחילים לרוץ ללא כיוון מסוים ברגע שמדליקים את האור.

אבל לדעתי, אתה קצת טועה לגבי רמת ההתאמה של היידיגר למכבי. אז נכון היידיגר הוא סקורר מצוין, אבל ברוב המקרים סקוררים צריכים ביטחון בשביל לקלוע. רובם הם לא דיוויד בלו, שהיה לו בטחון בכל רגע ובכל מצב.

היידיגר לא יקבל את הביטחון הזה במכבי, כי הוא לא יקבל הרבה דקות משחק קבועות. למה? כי הוא חור ענק בהגנה. מה שמצפים משחקנים ישראלים במכבי, זה לעלות מהספסל וקודם כל לתת דקות של הגנה חזקה, והקליעה היא בונוס. זאת בדיוק הסיבה למה ג'ייק כהן אף פעם לא הפך לשחקן משמעותי (השחקן השישי או השביעי) במכבי למרות יכולת הקליעה הטובה שיש לו. הוא חור בהגנה.

כפי שאתה יודע לא פחות טוב ממני, בהגנה מספיק ששחקן אחד מזייף, וכל ההגנה לא שווה כלום. זה לא כמו בהתקפה. בהתקפה 4 שחקנים יכולים לעמוד כמו עמודי חשמל, וסקוטי וילבקין ישחק לבד ולרוב גם יקלע. בהגנה זה שונה לחלוטין. מספיק שג'ייק כהן/ז'יז'יץ'/לאנדסברג לא שומר טוב, היריבות ישחקו עליו פעם אחר פעם, ויענישו בכל פעם.

אתה יכול לומר לי: "רגע, אבל גם ג'ונדי לא שומר טוב!" ואני אסכים איתך לחלוטין. עדיין הזריזות של ג'ונדי והלחץ על מוביל הכדור שהוא עושה לפעמים, יוצרים אשלייה כאילו הוא שחקן הגנה הרבה יותר טוב ממה שהוא באמת.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 24 יוני 2022, 11:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Weems13 » 24 יוני 2022, 11:48

שוב, כמו שכבר כתבתי, לורנזו בראון בלי סקורר על לידו זה התאבדות. לורנזו בראון כאופציה ראשונה זה בזבוז ענק של כסף ויהיה אפשר להתחיל להתכונן לעונה הבאה כבר בחודש דצמבר.
שחקן טוב, לא כינור ראשון.
קשה לי להאמין גם שיביאו עוד גארד יקר לצידו. חבל.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי Rampel » 24 יוני 2022, 11:48

Assaf M כתב:כתבנו פה בצהבת ב16/06 שלורנזו בראון הוא המועמד מספר 1 של מכבי לעמדת הרכז. במכבי המתינו לשחרורו מקאזאן ולסיום
סאגת אזרוחו בנבחרת ספרד. בראון יצטרך לוותר על האזרחות האמריקאית שלו כדי לקבל את הספרדית, מה שכמובן אין סיכוי שיקרה.

בנוסף לבראון, מכבי תצרף עוד קלעי (היליארד) וקומבו גארד מוביל כדור 'זול'. כמובן שיהיו עוד שני גבוהים.

זה מצוין. רק חבל שקטש לא קולט שכבר עכשיו על הספסל יש לו קומבו גארד מוביל כדור 'זול' שגם יכול להקנות המשכיות מסוימת.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי cannon » 24 יוני 2022, 11:50

במונחים אירופאיים כולל יורוליג, לא תמצא רכז טהור יותר טוב ממנו שגם יודע לחדור, גם שומר טוב וגם עם אופי טוב ומנהיג. בחירה מעולה אם יגיע לפה. אוונס לידו יכול להיות פיט פחות טוב כי גם הוא יותר 1 מ-2 לטעמי. אוונס יכול להיות אחלה כגארד גיבוי מהספסל אם ילכו לשלושה גארדים זרים פלוס היליארד, מה שלא נראה לי. היידיגר חייב להיות בסגל אם אוונס נשאר כגארד שני כי הוא קלעי מצויין ואז את זיו אפשר יהיה לשחרר. אם אוונס לא נשאר, יהיה צורך ברכז נוסף על הספסל ואז סיכוייו של זיו להשאר עולים כי ג׳ונדי והיידיגר לא רכזים טבעיים.
cannon

הודעהעל ידי cannon » 24 יוני 2022, 11:51

אומר פה שוב, מייקון וגריגוניס הם העדיפויות לגארד הנוסף אם בראון חותם
cannon

הודעהעל ידי גל גל » 24 יוני 2022, 11:53

cannon כתב:אומר פה שוב, מייקון וגריגוניס הם העדיפויות לגארד הנוסף אם בראון חותם

אבל אז נשארים עם רכז אחד בלבד בסגל
בראון
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2022, 11:55

Assaf M כתב:כתבנו פה בצהבת ב16/06 שלורנזו בראון הוא המועמד מספר 1 של מכבי לעמדת הרכז. במכבי המתינו לשחרורו מקאזאן ולסיום

בויקיפדיה כתוב שבראון כן קיבל אזרחות ספרדית וייצג את ספרד ביורובאסקט

National team career
Brown was granted Spanish citizenship and renounced American citizenship and will represent Spain at EuroBasket 2022

https://en.wikipedia.org/wiki/Lorenzo_Brown
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי cannon » 24 יוני 2022, 11:55

וזיו. היליארד, מייקון/גריגוניס וג׳ונדי יכולים גם להוביל כדור אבל לא רכזים טבעיים מן הסתם.
cannon

הודעהעל ידי Jack55 » 24 יוני 2022, 11:59

מכבי לא ילכו על אופציה של 7 זרים אם לא יצליחו להחתים סופרסטאר לעמדה 2 סטייל מייק גיימס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אנטוניו » 24 יוני 2022, 12:00

Neo כתב:לא ממעריצי לורנזו , שחקן ללא קליעה יציבה לא מקובל עליי
גם בהגנה הוא לא בדיוק גארי פייטון

טחן את מכבי מול קאזאו 26 נק 6 רב 6 אס ושליטה מוחלטת במגרש.
היה ליגה אחרת
אין פלא שרוצים אותו במכבי
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי Rampel » 24 יוני 2022, 12:00

felix_r כתב:
Rampel כתב:
cannon כתב:יעקב מאיר מפרסם שג׳ונדי נשאר בקבוצה. לגבי זיו עוד אין החלטה. שמח על ג׳ונדי.
כל כך מיותר. אין שום דבר טוב בטווינר נמוך שלא מסוגל לנהל משחק.

ואם זה על חשבון היידיגר זה חלם אה לה קטש-גודס של הנבחרת.

אני לא חובב גדול של ג'ונדי. הוא תמיד מזכיר לי את התיקנים האלה שמתחילים לרוץ ללא כיוון מסוים ברגע שמדליקים את האור.

אבל לדעתי, אתה קצת טועה לגבי רמת ההתאמה של היידיגר למכבי. אז נכון היידיגר הוא סקורר מצוין, אבל ברוב המקרים סקוררים צריכים ביטחון בשביל לקלוע. רובם הם לא דיוויד בלו, שהיה לו בטחון בכל רגע ובכל מצב.

היידיגר לא יקבל את הביטחון הזה במכבי, כי הוא לא יקבל הרבה דקות משחק קבועות. למה? כי הוא חור ענק בהגנה. מה שמצפים משחקנים ישראלים במכבי, זה לעלות מהספסל וקודם כל לתת דקות של הגנה חזקה, והקליעה היא בונוס. זאת בדיוק הסיבה למה ג'ייק כהן אף פעם לא הפך לשחקן משמעותי (השחקן השישי או השביעי) במכבי למרות יכולת הקליעה הטובה שיש לו. הוא חור בהגנה.

כפי שאתה יודע לא פחות טוב ממני, בהגנה מספיק ששחקן אחד מזייף, וכל ההגנה לא שווה כלום. זה לא כמו בהתקפה. בהתקפה 4 שחקנים יכולים לעמוד כמו עמודי חשמל, וסקוטי וילבקין ישחק לבד ולרוב גם יקלע. בהגנה זה שונה לחלוטין. מספיק שג'ייק כהן/ז'יז'יץ'/לאנדסברג לא שומר טוב, היריבות ישחקו עליו פעם אחר פעם, ויענישו בכל פעם.

אתה יכול לומר לי: "רגע, אבל גם ג'ונדי לא שומר טוב!" ואני אסכים איתך לחלוטין. עדיין הזריזות של ג'ונדי והלחץ על מוביל הכדור שהוא עושה לפעמים, יוצרים אשלייה כאילו הוא שחקן הגנה הרבה יותר טוב ממה שהוא באמת.
ואני חושב שאתה מחמיר עם רמת ההגנה של היידיגר שלא שומר יותר רע מג'ונדי. כשיאניס הביא אותו לפה וניסה אותו בנישות מסוימות בהכנה אני זוכר שהוא נתן את אותו הלחץ שג'ונדי נותן ונתן תחושה כאילו הוא שומר באותה מידה.

למה לא ראו את זה בהרצליה ואולדנבורג? כי הוא היה אחד הכוכבים והמוציאים לפועל המרכזיים בקבוצות האלו ובדיוק כמו אוואנס בהפועל חיפה, הוא חילק עומסים כדי לבלוט בצד ההתקפי. אני לא אומר שהוא שומר כמו אוואנס, כי הוא לא. אבל גם על ההגנה של אוואנס אמרו פה שהיא לא קיימת.

נכון, הוא לא שומר גדול וכמו שאמרת, גם ג'ונדי לא. והנושא הזה חשוב לך, אבל קטש לא לגמרי יודע מה זה הגנה.
בעיני ג'ונדי הוא גם נטל התקפי כטווינר גארד עם קליעה לא יציבה ונמוך מדי בשביל לעשות אפילו רושם שונה על מישהו.
אמרת שקלעי צריך לצבור בטחון בשביל לבוא לידי ביטוי. להיידיגר יהיו את הרבה דקות בליגה כדי לוודא שזה קורה והוא יוכל לקבל דקות יורוליג בהתאם לכושר שהוא יהיה בו ולצורך.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Neo » 24 יוני 2022, 12:01

בראון טמבל , קיבל הצעה 850 אלף מפרטיזן .......לא רוצה אותו
מקווה מאוד שיסגור בסרביה
Neo

הודעהעל ידי גל גל » 24 יוני 2022, 12:01

cannon כתב:וזיו. היליארד, מייקון/גריגוניס וג׳ונדי יכולים גם להוביל כדור אבל לא רכזים טבעיים מן הסתם.

זה מה שחסר לנו
אם בראון מפצע אין רכז.
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 24 יוני 2022, 12:10

cannon כתב:אומר פה שוב, מייקון וגריגוניס הם העדיפויות לגארד הנוסף אם בראון חותם
איך עושים שזה יהיה גריגוניס?..

גריגוניס הוא קלעי ופחות מוביל כדור. לצד קו אחורי של בראון וגריגוניס, אוואנס מתאים יותר והיות ויש שני רכזים זרים, המתאזרח המתאים הוא בכלל היידיגר ולזיו אין מקום.

בקיצור, אם גריגוניס פה זה שחמט. הבעיה היא שקטש הסתום חם על עוד קומבו נמוך כמו מייקון. כאילו שג'ונדי לא מספיק.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־23 אורחים