המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:דני בחוץ היום

Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:דני בחוץ היום
בספק זה לא אומר בחוץ, אבל כנראה. נחכה ונראה
עידן כתב:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:דני בחוץ היום
הסיכוי ששחקן שמוגדר Doubtful ישחק בסופו של דבר הוא בסביבות ה-5% ממה שאני יודע. אז כן, הוא בחוץ אלא אם כן יקרה משהו יוצא דופן.

Shay_uzan כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:דני בחוץ היום
הסיכוי ששחקן שמוגדר Doubtful ישחק בסופו של דבר הוא בסביבות ה-5% ממה שאני יודע. אז כן, הוא בחוץ אלא אם כן יקרה משהו יוצא דופן.
הוא לא ישחק הלילה
ההגדרה של הNBA זה 25% לDoubtful, כן לרוב זה פחות וכנראה הוא לא ישחק אבל מדייק
omerk כתב:יאניס נפצע ויפסיד את האולסטאר וגם את מקומו בחמישיית העונה.
נראה במקומו של דני כמעט מובטח במצב הזה
כן רק שיאניס שחקן המזרח...omerk כתב:יאניס נפצע ויפסיד את האולסטאר וגם את מקומו בחמישיית העונה.
נראה במקומו של דני כמעט מובטח במצב הזה

Gevaudan כתב:עם כל הכבוד לפרסים ולתחרויות, הבריאות של דני חשובה לי הרבה יותר.
אם המשמעות של זה שהוא ינוח עוד כמה משחקים וייתן לפציעה הנודניקית הזו זמן להחלים היא שיפסיד טייטל כזה או אחר, אני לגמרי בעד.
הבריאות יותר חשובה אבל ב nba סטטיסטיקות ופרסים מגדירים כוכבים וזה מבאס שהוחמצה הזדמנות מטורפת לזכות בפרס שזוכים בו רק הטופ של הטופ. מקווה שיהיו לו עוד הזדמנויות בהמשךGevaudan כתב:עם כל הכבוד לפרסים ולתחרויות, הבריאות של דני חשובה לי הרבה יותר.
אם המשמעות של זה שהוא ינוח עוד כמה משחקים וייתן לפציעה הנודניקית הזו זמן להחלים היא שיפסיד טייטל כזה או אחר, אני לגמרי בעד.

שמואל1 כתב:הבריאות יותר חשובה אבל ב nba סטטיסטיקות ופרסים מגדירים כוכבים וזה מבאס שהוחמצה הזדמנות מטורפת לזכות בפרס שזוכים בו רק הטופ של הטופ. מקווה שיהיו לו עוד הזדמנויות בהמשךGevaudan כתב:עם כל הכבוד לפרסים ולתחרויות, הבריאות של דני חשובה לי הרבה יותר.

omerk כתב:מה קורה במצב שאחרי שבוחרים את המחליפים מגלים שיש יותר מדי אמריקאים/בינלאומיים? בחרו בשיטה הכי עקומה ומוזרה ever
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google Adsense [Bot] ו־23 אורחים