המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:טוב, זה לא מפתיע. מגדל אמנם ניצחה את מכבי בהיכל, אבל כשלה בכל שאר המקומות.
אני חייב להגיד שאיך שמגדל נראית היום ואיך שמכבי נראתה עד לפני שבועיים, בטח מעודד מאוד את כל היריבות, והתחרות על הפיינל פור השנה תהיה חזקה מאוד.
misha כתב:ליובין צריך להתחיל לדאוג.
misha כתב:ליובין צריך להתחיל לדאוג.
jol9 כתב:misha כתב:ליובין צריך להתחיל לדאוג.
אני חושב ומקווה שלא. קטש יכול למצוא קבוצה אחרת.
סהכ ליובין עושה עבודה טובה ואין לגליל שום סיבה להחליף.
קודי כתב:קטש התפטר בערך כמו שחרוש התפטר בזמנו ממכבי.
חנו'ש כתב:קודי כתב:קטש התפטר בערך כמו שחרוש התפטר בזמנו ממכבי.
או במילים אחרות, הוא כנראה התפוטר...
קודי כתב:קטש התפטר בערך כמו שחרוש התפטר בזמנו ממכבי. הוא נזרק משם ובצדק. הוא נכשל שנה שניה ברציפות לא רק במבחן התוצאה אלא עוד יותר מכך במבחן הדרך. מדהים שאחרי שנה ירושלים רצו לזרוק את גודס בקיץ בשביל להביא את קטש, שכמו שטענתי גם אז הוא מאמן פחות טוב ממנו.
התקווה היחידה שלי הוא ששרף לא יקבל את התפקיד, מאחר שהוא אדם שאני מאוד אוהב ומעריך ואני לא מעוניין שהוא יתחבר עם החבורה המתועבת של דני קליין וגידי דודי.
JasonWilliams12 כתב:קודי כתב:קטש התפטר בערך כמו שחרוש התפטר בזמנו ממכבי. הוא נזרק משם ובצדק. הוא נכשל שנה שניה ברציפות לא רק במבחן התוצאה אלא עוד יותר מכך במבחן הדרך. מדהים שאחרי שנה ירושלים רצו לזרוק את גודס בקיץ בשביל להביא את קטש, שכמו שטענתי גם אז הוא מאמן פחות טוב ממנו.
התקווה היחידה שלי הוא ששרף לא יקבל את התפקיד, מאחר שהוא אדם שאני מאוד אוהב ומעריך ואני לא מעוניין שהוא יתחבר עם החבורה המתועבת של דני קליין וגידי דודי.
צביקה מכיבסט אין סיכוי שהוא יאמן קבוצה כמו מגדל
היה ידוע שקטש יעוף אחרי ההצגה הזוועתית של השחקנים שלו אתמול
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־43 אורחים