פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 מאי 2011, 03:21
משה כתב:yzafrir כתב:לסיכום השחקן היחיד שהייתי חושב שיש סיכוי להביא הוא ווליצקוביץ בטרייד עם ריאל תמורת מילאן ואולי גם הנדריקס אבל זה פשוט לא יקרה כי זה לא הכי נחוץ כרגע...
תזכור את ההודעה הזאת בעוד שנתיים-שלוש כשמילאן מאצ'בן יהפוך ל4 הטוב באירופה.
לא יודע אם הוא יהיה ה-4 הכי טוב באירופה אבל בהחלט אחד הטובים...העלתי את הרעיון סתם כדי לנסות להבין איך בדיוק גרינאוואלד רואה את המקום של וליצקוביץ' במכבי והדרך היחידה זה במקום מילאן והנדריקס...
אגב גם וליצקוביץ' יהיה בין ה-4 הטובים באירופה בקבוצה אחרת....
22 מאי 2011, 08:28
יש אלוהים!!
כל הכבוד להנהלה שהצליחה להשאיר אותו וכל הכבוד לדיוויד שמצליח להטמיע במערכת את חשיבות ההמשכיות.
החתמה מעולה וללא הגזמה פראית בשכר. מיליון דולר לעונה לטעמי זה סכום מכובד אך הגיוני.
כל הכבוד!!
22 מאי 2011, 08:30
גם וואלה מצטרפים
22 מאי 2011, 08:43
סיכם לא חתם סיכם... נחכה ונראה מה יקרה אחרי הפיינל פור .
22 מאי 2011, 08:45
סחטיין על מכבי, באמת שהייתי די בספק שיצליחו אבל אני בהחלט מורידה בפניהם את הכובע (כל זה בהנחה שהסיכום יהפוך לחתימה כמובן).
עכשיו לעבור הילוך גם עם צ'אקי ואני אהיה מאושרת....
22 מאי 2011, 08:48
הללויה!
עדיין אין חתימה (לפי האמור זה תלוי בשביתה ב-NBA) אבל ללא ספק צעד משמעותי אחרי
הסחבת הענקית שנוצרה לגבי שני השחקנים.
שאפו גדול להנהלה.
22 מאי 2011, 08:50
לפי וואלה, יהיה לו סעיף יציאה לנ.ב.א עד יולי שזה מצוין. גם לא משאירים לו יותר מידי זמן לברוח לנו, וגם אם יקרה ולא תהיה שביתה והוא ישיג חוזה, למכבי יישאר מספיק זמן למצוא לו תחליף ולא תמצא את עצמה ברגע האחרון ללא רכז.
22 מאי 2011, 09:05
עכשיו נשאר להחתים את אידסון
22 מאי 2011, 09:28
בהחלט מהלך מצויין.
לא יודע, אבל היתה לי תחושה טובה לגבי ההישארות של הסגל הזה, למרות כל הדיבורים.
כולם מבינים שזה הכי טוב לקבוצה וגם השחקנים לא ימהרו לעזוב מקום שטוב להם בו. עוד מוקדם לברך על המוגמר, אבל הכיוון נראה טוב
22 מאי 2011, 09:32
הכל טוב ויפה , אבל עם מכבי תסגור את הסגל מהר מה בדיוק אנחנו האוהדים נעשה כל הקיץ , בדיוק ? אאאאאאאא? גם ככה אחנו כבר בחצי פגרה שכזאת ..... הדיונים של האם סופו יכול לשחק יותר מ10 -15 דק' זה כבר פסה ...., גרין לא ימשיך בכל מקרה ..... זה מין בעיה כזאת לא פשוטה נפשית . עד אקטובר אני אתפגר ....
22 מאי 2011, 09:41
טיקי חוזר כתב:הכל טוב ויפה , אבל עם מכבי תסגור את הסגל מהר מה בדיוק אנחנו האוהדים נעשה כל הקיץ , בדיוק ? אאאאאאאא? גם ככה אחנו כבר בחצי פגרה שכזאת ..... הדיונים של האם סופו יכול לשחק יותר מ10 -15 דק' זה כבר פסה ...., גרין לא ימשיך בכל מקרה ..... זה מין בעיה כזאת לא פשוטה נפשית . עד אקטובר אני אתפגר ....
גם אני חשבתי על זה למרות שאולי נראה עוד איזה שתי החתמות של שחקנים צעירים בגלל האדריאטית
בכל מקרה צרות של עשירים
22 מאי 2011, 10:23
טיקי חוזר כתב:הכל טוב ויפה , אבל עם מכבי תסגור את הסגל מהר מה בדיוק אנחנו האוהדים נעשה כל הקיץ , בדיוק ? אאאאאאאא? גם ככה אחנו כבר בחצי פגרה שכזאת ..... הדיונים של האם סופו יכול לשחק יותר מ10 -15 דק' זה כבר פסה ...., גרין לא ימשיך בכל מקרה ..... זה מין בעיה כזאת לא פשוטה נפשית . עד אקטובר אני אתפגר ....
תחשוב מה עובר על אוהדה פאו כבר 9 שנים השלד הוא אותו דבר,ורק מוסיפים שחקן או שניים כל שנה.
22 מאי 2011, 10:41
itay92 כתב:טיקי חוזר כתב:הכל טוב ויפה , אבל עם מכבי תסגור את הסגל מהר מה בדיוק אנחנו האוהדים נעשה כל הקיץ , בדיוק ? אאאאאאאא? גם ככה אחנו כבר בחצי פגרה שכזאת ..... הדיונים של האם סופו יכול לשחק יותר מ10 -15 דק' זה כבר פסה ...., גרין לא ימשיך בכל מקרה ..... זה מין בעיה כזאת לא פשוטה נפשית . עד אקטובר אני אתפגר ....
תחשוב מה עובר על אוהדה פאו כבר 9 שנים השלד הוא אותו דבר,ורק מוסיפים שחקן או שניים כל שנה.
וגם את השחקן היחיד שמחתימים, יודעים כבר מהתחלה, שזה הסנטר של פרטיזן
22 מאי 2011, 10:58
ממש מסכנים ..... אבל השנה ביוון אולי יהיה עקשן בגלל המסים. אני בדקתי דרך המקורות שלי בשוק ההון על בעלים של פאו שכתבו שלהם איזה חברת תרופות ענקית .... עם חברה שאין לה אף תרופה רשומה על מה ומכורת 70 אחוז להתוצרת לאפריקה ענקית אז אני צנצנת . השווי שלה לפני 5 שנים היה 800 מיליון יורו (חצי ממחזור שנתי של טבע

), ירד לפני שנתיים ל380 מיליון ובטח שווי עכשיו חצי מזה במקרה הטוב . נראה עד כמה הם היו "לרג'ים " העונה .
22 מאי 2011, 11:07
felix_r כתב:itay92 כתב:טיקי חוזר כתב:הכל טוב ויפה , אבל עם מכבי תסגור את הסגל מהר מה בדיוק אנחנו האוהדים נעשה כל הקיץ , בדיוק ? אאאאאאאא? גם ככה אחנו כבר בחצי פגרה שכזאת ..... הדיונים של האם סופו יכול לשחק יותר מ10 -15 דק' זה כבר פסה ...., גרין לא ימשיך בכל מקרה ..... זה מין בעיה כזאת לא פשוטה נפשית . עד אקטובר אני אתפגר ....
וגם את השחקן היחיד שמחתימים, יודעים כבר מהתחלה, שזה הסנטר של פרטיזן

היו עוד סנטרים חוץ ממאריץ' ופקוביץ'?
22 מאי 2011, 11:12
יש להם סעיף בתקציב : רכישית שחקן פרטיזן במיליון דולר ...
ונחזור לעניינו : איזה מלפפונים האהובים נעלה הפעם כי כבר המון זמן לא דיברנו על :
רדולצה
פופס מונסו-בונסו
עמר קוק
תמשיכו.........
22 מאי 2011, 12:36
מרכוס הייסליפ
מאסיי
וויצ'יץ'
שאראס
22 מאי 2011, 15:03
itay92 כתב:מרכוס הייסליפ