פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

22 יוני 2014, 14:27

פליקס צודק . איזה שחקן רוסי שמשחק באירופה משחק היום מחוץ לרוסיה ? הוא חתם שם לפני שנתיים בטח ל3 שנים לפחות .

22 יוני 2014, 14:29

חוץ מזה שחוץ מזה שהוא קולע באחוזים גבוהים לשלוש, הוא באמת באמת שחקן בינוני שלא עושה שום דבר.

22 יוני 2014, 14:58

זה לא משנה, לא שאלתי אם אתם בעד להחתים אותו על חוזה ארוך טווח במכבי ולמנות אותו כקפטן, השאלה הייתה נקודתית.

22 יוני 2014, 17:02

סטפאן לאזמה רשמית באנאדולו אפס

22 יוני 2014, 19:45

שמועות בספרד על משבר בין ריאל למירוטיץ, שרוצה לסגור בבולס.

22 יוני 2014, 19:49

er79 כתב:שמועות בספרד על משבר בין ריאל למירוטיץ, שרוצה לסגור בבולס.

מה המשבר כאן? ידוע מזמן שהוא עובר ל NBA

22 יוני 2014, 22:21

אבל הודיעו שכנראה ישאר עונה הבאה.

22 יוני 2014, 23:07

שמואל1 כתב:
er79 כתב:שמועות בספרד על משבר בין ריאל למירוטיץ, שרוצה לסגור בבולס.

מה המשבר כאן? ידוע מזמן שהוא עובר ל NBA

גם אני שמעתי שהוא היה אמור להישאר שם עונה נוספת, אבל אם באמת עבר ביניהם חתול שחור לך תדע...

23 יוני 2014, 15:31

ג'ופרי לוברן (הסנטר הצרפתי של פרטיזן) חתם לשנתים בחימקי

23 יוני 2014, 18:23

דריו סריץ' חתם באפס...ישאר שם עד 2016 לפחות...

23 יוני 2014, 18:25

היה צריך ללכת לדראפט. שיישק לקריירה שלו להתראות.

23 יוני 2014, 18:26

הוא הולך לדראפט ויבחר גבוה מאד אבל ישחק עוד שנתיים באירופה לפני שהוא יצא לNBA. ברגע שיצא הוא יקבל את החוזה המובטח בNBA לפי המקום שהוא נבחר. ככה הוא גם יעשה הרבה כסף וגם יגיע לNBA יותר מוכן.

אפס הולכת להיות אחת מהקבוצות היותר טובות לדעתי בשנה הבאה באירופה. יש מאמן, יש כסף ונראה שסוף סוף הקיץ יש שם גם בניה נכונה וחכמה.

23 יוני 2014, 18:46

NY boy כתב:הוא הולך לדראפט ויבחר גבוה מאד אבל ישחק עוד שנתיים באירופה לפני שהוא יצא לNBA. ברגע שיצא הוא יקבל את החוזה המובטח בNBA לפי המקום שהוא נבחר. ככה הוא גם יעשה הרבה כסף וגם יגיע לNBA יותר מוכן.

אפס הולכת להיות אחת מהקבוצות היותר טובות לדעתי בשנה הבאה באירופה. יש מאמן, יש כסף ונראה שסוף סוף הקיץ יש שם גם בניה נכונה וחכמה.

שטויות, כל שנה חוזר אותו ניגון על הטורקיות. עד שיבינו שם שיש להם פאק בניהול, הם ימשיכו לשמש בית קברות לשחקנים

23 יוני 2014, 19:02

אני לא חושב ככה. בשנים קודמות תמיד היו מאמנים גרועים קודם כל. אחרי זה הייתה בנייה לא טובה שהיה אפשר לראות שהם יהיו בלופ גדול. השנה בינתיים ההחתמות גם של המאמן וגם של שחקנים נראה כאילו יש מחשבה מאחוריהם.

23 יוני 2014, 20:03

קרסטיץ' עזב את צסקא. הרוסים מימשו את האופציה לחתוך אותו.

23 יוני 2014, 20:04

פופס מנסה-בונסו חתם באולימפיאקוס.

23 יוני 2014, 20:17

NY boy כתב:אני לא חושב ככה. בשנים קודמות תמיד היו מאמנים גרועים קודם כל. אחרי זה הייתה בנייה לא טובה שהיה אפשר לראות שהם יהיו בלופ גדול. השנה בינתיים ההחתמות גם של המאמן וגם של שחקנים נראה כאילו יש מחשבה מאחוריהם.

אז מה תגיד על אולקר?
יש שם בטורקיה איזושהי קארמה, משהו לא ברור. ..

23 יוני 2014, 20:21

אני חושב שחד משמעית אולקר עשו טעויות בבניית הקבוצה וזה היה ברור. השנה הם הביאו מאמן אבל כזה שהיה לו הרבה ירושה לא טובה משנים קודמות, אני מניח שגם אצלם יהיה שינוי הקיץ אבל זה מוקדם להגיד.

אפס בינתיים עושים החתמות טובות בנוסף למאמן צמרת. בניגוד נגיד לאולקר של שחקנים מעבר לשיא, אפס מחתימים עד עכשיו שחקנים שהם בשיא או בדרך למעלה. נראה בינתיים שהם עושים החלטות טובות. זה לא מבטיח כלום אבל בניגוד לשנים קודמות לי זה מרגיש כמו משהו שונה...

23 יוני 2014, 22:31

NY boy כתב:אני חושב שחד משמעית אולקר עשו טעויות בבניית הקבוצה וזה היה ברור. השנה הם הביאו מאמן אבל כזה שהיה לו הרבה ירושה לא טובה משנים קודמות, אני מניח שגם אצלם יהיה שינוי הקיץ אבל זה מוקדם להגיד.

אפס בינתיים עושים החתמות טובות בנוסף למאמן צמרת. בניגוד נגיד לאולקר של שחקנים מעבר לשיא, אפס מחתימים עד עכשיו שחקנים שהם בשיא או בדרך למעלה. נראה בינתיים שהם עושים החלטות טובות. זה לא מבטיח כלום אבל בניגוד לשנים קודמות לי זה מרגיש כמו משהו שונה...

ושוב, אתה עדיין חוזר על אותם דברים שנאמרים ונעשים כל שנה בטורקיה. גם השנה הם ישפכו ימבה כסף ויאכלו לוקשים, כרגיל

24 יוני 2014, 00:45

er79 כתב:
NY boy כתב:אני חושב שחד משמעית אולקר עשו טעויות בבניית הקבוצה וזה היה ברור. השנה הם הביאו מאמן אבל כזה שהיה לו הרבה ירושה לא טובה משנים קודמות, אני מניח שגם אצלם יהיה שינוי הקיץ אבל זה מוקדם להגיד.

ושוב, אתה עדיין חוזר על אותם דברים שנאמרים ונעשים כל שנה בטורקיה. גם השנה הם ישפכו ימבה כסף ויאכלו לוקשים, כרגיל

זה מדהים שצריך לחזור עד פטאר נאומוסקי בשביל להיזכר מתי היתה בטורקיה קבוצה באמת טובה.
אבל שחקנים כאלה מגיעים פעם בעשור או אפילו יותר, ולטורקים ממש אין מזל עם ה"כוכבים" שהם מחתימים
נושא נעול