הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אפריל 2015, 23:22

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:כבר די נמאס לי מסופו ולא בא לי שישאר כאן, ראדוליצה יכול להיות אופציה ענקית (שכחתי ממנו לגמרי) ואם הוא יגיע אז באמת כדאי לאזן את העמדה עם איזה סנטר הגנתי ואז גם פטריק יאנג בא בחשבון
אני בעד להשאיר את עמדה 4 כמו שהיא - רנדל שחקן גדול ולאלכסנדר יש מלא כישרון (וגם את הקליעה שהרבה מחפשים) ואני בטוח שבעונה הבאה הוא יהיה הרבה יותר טוב
אחרי הסדרה הגדולה שלו אני לא מוכן לוותר על פארגו וגם לדעתי קיבלנו חיזוק לכך שהוא יצליח יותר כשיהיה לידו עוד גארד מתפקד (תראו איך הוא שיחק כשאוחיון היה טוב במשחק הראשון)
הוא אחד החודרים הטובים ביבשת והבעיה אצלו העונה היתה בכך שהוא החליט להפציץ מבחוץ אבל אם הוא יחזור לחדור הוא יהיה מהסקוררים הטובים ביבשת כשגם ניהול המשחק שלו די טוב
כמו שאמרתי, ליד פארגו אני ממש רוצה לראות קומבו גארד עם קליעה מצויינת לשלוש ועזרה בניהול המשחק, ס'ת קרי ענה בדיוק על ההגדרה הזאת ויכול ליצור עם פארגו צמד גארדים קטלני ומאוזן
בגזרת הישראלים אני רוצה את מקל במקום אוחיון ואת רוזפלט על חשבון כהן, במידה וחולון לא תשחרר אותו אז אולי כדאי ללכת על רותבארט

לסיכום:
1. פארגו, מקל
2. קרי, לאנדסברג
3. סמית', פניני
4. רנדל, אלכסנדר
5. ראדוליצה, יאנג, רוזפלט

לדעתי מדובר בסגל מאוד איכותי ומאוזן עם צמד גארדים שיכול להיות קטלני ומאוזן בחדירה (פארגו) וקליעה (קרי) יחד עם רנדל וסמית' העוגנים וביג מן רציני בצבע בדמותו של ראדוליצה
בנוסף למכבי יהיה ספסל חזק שמכיל שחקנים טובים שמתמקצעים באספקטים שונים של המשחק ויכולים לאפשר למאמן גמישות בהרכבים ולהיות האקס פקטורים/שחקנים למשימות מיוחדות

קונה בשתי ידיים אך מכיוון שרשמת רק 11 שחקנים אז הייתי מוסיף את יוגב ...
אגב בלי קשר , אף אחד מאיתנו לא התייחס לנושא החוקים החדשים לגבי גיל הישראלים בבניית הסגל וזה בגלל שאי אפשר להעמיד סגל איכותי ליורוליג ועדיין לעמוד בחוקים האלו.
מכבי יהיו חייבים לעשות רוטציה של ישראלים בליגה כשהצעירים יכולים להיות איתי שגב ושון דאוסן והישראלים הבכירים יעשו רוטציה.
החלום שלי שנעזוב עונה הבאה את הליגה ונעבור ל- vtb . שנה אחרי צעד כזה ובליגה יהיו סדרות של הטוב מ-7 ובלי הגבלות על זרים וישראלים ( בהגזמה כמובן כן... )

מכבי ממש לא צריכה לבנות את עצמה לליגה ובטח שלא דרך הישראלים
אין שום סיכוי להחזיק את אוחיון ומקל יחד מבחינה תקציבית ובכלל אני לא בעד להעמיס יותר מדי את העמדות, בליגה יוכלו לתת את הדקות האלה לשחקן הצעיר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 אפריל 2015, 23:28

yzafrir כתב:מסכים איתך לגבי ראדוליצה. ממש לא ברור לי איך הוא מצא את עצמו בסין אחרי העונה האחרונה שלו . או שהוא דורש סכומי עתק או שהוא לא רוצה לשחק באירופה יותר. הוא באמת יכול להיות מחליף מעולה לסופו , ובגלל שהוא גם מסוגל לשחק יותר מ-15 דק' אז יהיה יותר קל למצוא מחליף לטיוס במקרה שיעזוב.
אגב שחקן נוסף שאני חושב שמסיים חוזה ויכול להתאים לעמדה 4 הוא דריק בראון מקובאן . מה שכן הוא צריך להיות קצת יקר ואישית אני חושב שרנדל ואלכסנדר יכולים להחזיק את העמדה הזאת מספיק טוב ובזול.

ראדוליצה קיבל משכורת עתק בסין. 1.5 מיליון דולר עבור עונה יחסית קצרה. ערך השוק שלו בירידה אחרי שסחב פציעה לאורך כל העונה (גרם לסינים לקנות את החוזה שלו עבור 1.2 מ׳ דולר, ולסיום עונה מוקדם במינסוטה).
דרק בראון קיבל הצעות משוגעות מצסק״א ואולימפיאקוס תו״כ העונה. קובאן דחתה אותן והכיוון של בראון באופן עקרוני הוא חזרה לNBA. אם לא- תהיה קבוצה עשירה יותר שתקטוף אותו- ללא ספק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אפריל 2015, 23:39

החציל האצטקי כתב:תודה יוני.
ברור לי שלגבי ראדוליצה תהיה תמימות דעים... העניין הוא שאני מתקשה לראות את מכבי שמה את הביצים בסל הזה. הלוואי... גם עם סופו לא ממש האמנתי.

לגבי פארגו- לי אישית נמאס ממנו, וזה אחרי שאני מגבה אותו לאורך כל העונה. הוא שחקן כדורסל לא חכם שיותר מדי מאוהב בעצמו. הוא מוותר לעצמו בכל פרמטר.
התלות בו עצומה- 22% מהפוזשנים של מכבי הולכים אליו, הוא מתרגם את זה לתפוקות מאוד נמוכות ואף אחד סביבו לא משחק טוב יותר בזכותו. זה לא רכז, בקיצור.
נמאס עד כדי כך שאני מוכן ״להמר״ על ג׳ורדן טיילור, שהוא שחקן צעיר שאני מתרשם שיכול להכנס לנעליים האלה, בהסתכלות על הקריירה שלו עד עכשיו.
זה נכון שהוא סבל מכמה פציעות שהורידו את המניות שלו, אבל מבחינת כישרון- הוא מביא את כל האיכויות שאני מחפש מרכז מוביל.

כאילו, תן לג׳ורדן טיילור את ה-32 דקות למשחק שפארגו מקבל ביורוליג. כמה פחות אתה חושב שהוא ייתן מ13.7 (באחוזי קוטג׳- בעיקר משלוש נקודות), ו5.4 אסיסטים על 3 איבודים?
הוא גם ישמור- מבטיח.

לגבי דאנקן ויבזורי- כאמור, אני מאוד רוצה לראות 3 קלעים מעולים והנעת כדור ע״פ סלאשינג וכדררת. רוצים לחדור בדריבל? לכו לרנדל או לטיילור. זה לא סיסטם לכדורסל, על כל פנים.
מכבי קצת חיה בסרט העונה שהם הקליפרס עם הדאנקים והאלי-הופים, ושכחה לשחק כדורסל כמו שצריך. ההיי-לייטס זה לא מספיק ולא מעניין אף אחד כשעפים בסוויפ.

דאנקן אגב, מגה-צלף. שחקן שתופר כמעט 3 שלשות ב40% לאורך הקריירה שלו פר-40, קולע מעל 85% מהקו בקריירה ומביא את זה עם סייז מפחיד. סוג של וונאבי-בלו.
מאמין שהוא יכול להגיע לפה במשכורת סבירה ולהיות גניבה ענקית.

לגבי דגן, אני אישית מחזיק ממנו. מעבר לקליעה, הוא שחקן פרנצ׳ייז בחיפה וקבוצות באות לחסל אותו בכל משחק, והוא עדיין מביא המון- קצת בניהול המשחק, קצת בחטיפות. שחקן.
לנדסברג חייב לתרום בעמדות 2 ו-3 כדי לקנות לעצמו דקות. אני חושב שהוא עשה קפיצה יפה העונה כקלעי, הצעד הבא יהיה להרים את החדירה שלו לרמת יורוליג- לחלוטין אפשרי.
עם סגנון משחק שלא מבוסס על כדררת, תראו שהשניים האלה יכולים לסגור את עמדה 2 בצורה יפה מאוד.

לגבי גל מקל- אני לא אוהב את הקליעה שלו. הוא שומר מצויין, חודר טוב לסל ומנהל משחק טוב, אבל אני מאמין שהפוינט גארד שלך חייב להחזיק יכולות סקורינג יותר גבוהות מאלה.

בקיצור, יכולתי לבוא עם רוסטר של
ראדוליצה, טיוס, פישר
רנדל, תומפקינס, פניני
סמית׳, לנדסברג
פארגו, יבזורי
פארמר, אוחיון

צריך להיות ריאליים ופחות חזירים. אם הפדרמנים יחליטו שהם דווקא כן כאלה? אני אזרום איתם בכיף.

תזכיר לי באיזה ליגה יבזורי ודאנקן קולעים את השלשות שלהם ?? אתה באמת מאמין שגם ביורוליג יבזורי ודאנקן יקלעו ככה ?? אני בספק . בעצם אין לי ספק , הם פשוט לא ! תומפקינס לפחות כבר הראה שהוא עושה את זה גם ברמת יורוליג.

לגבי פארגו , אני ממש לא מסכים איתך ואני די בטוח שאם תשים את טיילור עם אותו סגל שהיה לפארגו הוא יעשה הרבה פחות ברמה האישית והקבוצתית. אני גם די בטוח שרייס לא היה עושה יותר ממה שפארגו הצליח לעשות וגם הוא היה זקוק להיקמן לידו כדי להצליח. אני בטוח שאחרי שתרגע קצת מההדחה ותסתכל שוב פעם על כל העונה גם אתה תבין שפארגו הוא האחרון שצריך לבוא אליו בטענות . אם יש משהו שפחדתי אחרי העונה שלו בצסקא זה שהוא איבד את הרעב שלו , אבל ראו העונה שהוא משחק עם המון רעב ואמוציות ואני אהבתי את זה.
מקל , מבחינת ניהול משחק הוא לא טוב , הוא מצויין . זה משהו שהוא עוד שיפר בשנתיים האחרונות וראו את זה גם בניבחרת . אל אתה מחפש רכז קלאסי שמנהל משחק טוב אז הוא הכי קרוב לזה.

אם אתה רוצה סגל ריאלי אז זה שכתב rc נראה די ריאלי וטוב לדעתי .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Hey Yeah » 21 אפריל 2015, 23:49

מה אתם אומרים על אנטון דיוט משטרסבורג? רכז בן 26 שיכול לקלוע מעולה ל3. יוכל לפנות כסף להחתים סנטר כמו פלייס.
Hey Yeah

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 אפריל 2015, 23:57

אני בטוח שדאנקן ויבזורי יקלעו את השלשות שלהם גם ברמת יורוליג. בטוח.
דאנקן זה שחקן שרק בליגה שלנו הפך ל״שחקן פנים״. קריירה שלמה הוא בנה על הטיקט של צלף אוטומטי. הוא קלעי אדיר.
יבזורי... עניין של ביטחון- אני מאמין שהוא יכול לעשות את ההתאמות אם יתנו לו את הבמה.

אנטואן דיו רכז מוכשר מאוד. אופציה מעניינת, אבל לא זולה בכלל. הוא גם הימור רציני כי לא שיחק דקה מחוץ לצרפת עדיין.
אגב, היה על הכוונת של פנרבחצ׳ה אחרי הוארטל, ולפני זיסיס...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אפריל 2015, 00:04

החציל האצטקי כתב:אני בטוח שדאנקן ויבזורי יקלעו את השלשות שלהם גם ברמת יורוליג. בטוח.
דאנקן זה שחקן שרק בליגה שלנו הפך ל״שחקן פנים״. קריירה שלמה הוא בנה על הטיקט של צלף אוטומטי. הוא קלעי אדיר.
יבזורי... עניין של ביטחון- אני מאמין שהוא יכול לעשות את ההתאמות אם יתנו לו את הבמה.

אנטואן דיו רכז מוכשר מאוד. אופציה מעניינת, אבל לא זולה בכלל. הוא גם הימור רציני כי לא שיחק דקה מחוץ לצרפת עדיין.

קריירה שלמה דאנקן בנה על הטיקט של צלף אוטומטי ?????
חצילון הכל בסדר איתך ???
אפילו לליגה שלנו ההגדרה הזאת לא מתאימה לו . גם יבזורי הראה חוסר יציבות ועוד בגילו אני כבר לא מאמין שיצליח לעשות את הקפיצה . בטח לא כשהוא מגבה שחקן כמו לאנדסברג שגם סביבו מרחפים סימני שאלה.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Hey Yeah » 22 אפריל 2015, 00:12

yzafrir כתב:
החציל האצטקי כתב:אני בטוח שדאנקן ויבזורי יקלעו את השלשות שלהם גם ברמת יורוליג. בטוח.

קריירה שלמה דאנקן בנה על הטיקט של צלף אוטומטי ?????
חצילון הכל בסדר איתך ???
אפילו לליגה שלנו ההגדרה הזאת לא מתאימה לו . גם יבזורי הראה חוסר יציבות ועוד בגילו אני כבר לא מאמין שיצליח לעשות את הקפיצה . בטח לא כשהוא מגבה שחקן כמו לאנדסברג שגם סביבו מרחפים סימני שאלה.

אני חייב להסכים עם חציל בנוגע לג'וש דאנקן. לוקח בכל העונות שלו 2-3 שלשות למשחק וקולע במעל 40. אני חושב שאם יתנו לו לזרוק יותר הוא ירד אומנם באחוזים אך עדיין ישאר בסביבות ה38-40.
מה שמאוד מדאיג זה העונה האחרונה והחלשה מאוד שלו.

יבזורי לא ברמה, חד וחלק. לא שומר לא אתלט, רק קולע משלוש. עדיף כבר דואסון.
Hey Yeah

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 אפריל 2015, 00:32

yzafrir כתב:קריירה שלמה דאנקן בנה על הטיקט של צלף אוטומטי ?????
חצילון הכל בסדר איתך ???

זה הDNA שלו. לקחת 3 זריקות מה-3 למשחק, כשאתה 2.07 עם מאסה כזאת, כשאתה משחק כולה 20 דקות למשחק, ולתפור אותן ב38-40%. זה ג׳וש דאנקן של זייבייר.
faceup ביגמן, שעם המעבר שלו לאירופה, התחיל לשדרג ולשדרג את המשחק שלו. ואני מבקש ממנו- לחזור ליסודות....

Hey Yeah, המספרים שלו בסדר.
הוא היה פצוע לא מעט העונה וחזר לכושר די טוב. שוב, זה רק אמור לשחק לטובת מכבי מבחינת השכר שלו...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 22 אפריל 2015, 01:20

אויי לנו אם נביא שחקן כמו גוש דאנקן,אסור לנו ליפול לטעויות האלה ולעונות שלהם פה ,נכון תמיד יש יוצא מהכלל ואני לא פוסל שחקנים מהליגה אבל יש ויש ,אם כל הכבוד להביא את גוש כדי שיקלע פה ושם זה לא פתרון מלא לעמדה 4 לא מבחינה הגנתית ולא מבחינת פוסט אפ ,מה עשינו בזה?שלחנו את טיוס הביתה בשביל דאנקן?
עכשיו בלי קשר לכסף וגם אם ,אני לא מנהל חשבונות של מכבי אבל אציע סגל לדעתי.
פארגו
יוגב אוחיון
סילבן לאנדסברג
גק כהן כי אין ברירה היתי מביא את רותברהאט
רנדל
דווין סמית
גיא פניני
גו אלכסנדר בכל מקרה אבל כנראה רק אם אזרחות אני חושב הפוטנציאל שלו ענק ולא ראינו כלום ממנו
עכשיו לעמדת הסנטר היתי מביא את רדוליצה מקווה שמכבי יוציאו את הראש מהתחת ולא יפחדו להשקיע קצת
,ממה שאני מבין יש להם כוונה כזו והם מבינים שחיב,גם ברעיונות זה ניכר ונאמר ,השאלה אם יקרה בפועל,ההבדל בין קבוצת פינל ללא זה לא התקציבים של פנר וצסקא זה הרבה פחות, אנחנו צריכים עוד 3 מליון דולר לדעתי וזה לא בשמים במיוחד שנכנס עוד משקיע במכבי שמשום מה לא משתמשים בו.
עכשיו לא היית מביא שחקן כמו יאנג הוא עוצמתי ואתלט אבל קצת נגרי חצי נגר ,אני לא יודע אם זה ילך נגד גבוהים אמיתים ,ראינו שעד רמה מסוימת השטיק הזה הולך אחרי זה באים גבוהים אמיתים ונגמרים האלי אופים.
הייתי מביא או את תומפקינס לא נראה לי בשמים גם ככה מכבי רוצה לתת 700 לטיוס,או את ארצג,הוא לא ישאר שם בגלאטאסראי,והוא הפתרון הכי טוב שלנו ל4 הוא כמו ביילצה על אותו עיקרון ,נכון לא זול.
עכשיו אחד מהשנים או פארמר או מקל ובנוסף גארד בעמדה 2
פארגו ואוחיון ואו מקל או פארמר
גארד בעמדה 2 זר חיבים גארד נוסף יוצר שיגיע לסל ולקו בנוסף לפארגו
סמית לאנדסברג
רנדל ואו ארצג או תומפקינס
ורדוליצה
בנוסף גק כהן ויבזורי ואלכסנדר
גם מקל וגם פארמר ,שחקנים אינטילגנטים חכמים מנהלי משחק ,אבל לא יוצרים לעצמה ברמה הגבוהה ביותר ,הם כן הרבה יותר טוב מאוחיון וזה כבר משו אבל זה מחייב להביא לכאן גארד נוסף
לא נראה לי סגל בשמיים
אם לא נראה פה אף אחד מאלה פארמר,מקל , ארצג ו,רדוליצה ,תופמפקינס כנראה שנלך לעונת פח נוספת אם שחקנים בינונים.
פדרמן אמר כיום אם התקציב המקסימום זה הצלבה,גם הוא מבין שצריך שינוי.
דריקס דיבר בראיון על פארמר כמו שההנהלה של מכבי רוצה היא מכניסה את היד לכיס ,השאלה אם ברח לו או שהכוונה לאותה עונה שפארמר בא בשביתה ,כי אם זה על השביתה איזה יד לכיס מכבי הכניסה?
גם רסקין אמר שאיזה סיבה יש לפארמר לבוא למשחקים של מכבי בטורקיה ,שהיו פגישות ונקבעו פגישות,אני בטוח שמשו מתבשל השאלה אם יגיעו להסכמה
אדם

הודעהעל ידי אדם » 22 אפריל 2015, 01:25

ברור לי שלגבי ראדוליצה תהיה תמימות דעים... העניין הוא שאני מתקשה לראות את מכבי שמה את הביצים בסל הזה. הלוואי... גם עם סופו לא ממש האמנתי.

לגבי פארגו- לי אישית נמאס ממנו, וזה אחרי שאני מגבה אותו לאורך כל העונה. הוא שחקן כדורסל לא חכם שיותר מדי מאוהב בעצמו. הוא מוותר לעצמו בכל פרמטר.
התלות בו עצומה- 22% מהפוזשנים של מכבי הולכים אליו, הוא מתרגם את זה לתפוקות מאוד נמוכות ואף אחד סביבו לא משחק טוב יותר בזכותו. זה לא רכז, בקיצור.
נמאס עד כדי כך שאני מוכן ״להמר״ על ג׳ורדן טיילור, שהוא שחקן צעיר שאני מתרשם שיכול להכנס לנעליים האלה, בהסתכלות על הקריירה שלו עד עכשיו.
זה נכון שהוא סבל מכמה פציעות שהורידו את המניות שלו, אבל מבחינת כישרון- הוא מביא את כל האיכויות שאני מחפש מרכז מוביל.

כאילו, תן לג׳ורדן טיילור את ה-32 דקות למשחק שפארגו מקבל ביורוליג. כמה פחות אתה חושב שהוא ייתן מ13.7 (באחוזי קוטג׳- בעיקר משלוש נקודות), ו5.4 אסיסטים על 3 איבודים?
הוא גם ישמור- מבטיח.

לגבי דאנקן ויבזורי- כאמור, אני מאוד רוצה לראות 3 קלעים מעולים והנעת כדור ע״פ סלאשינג וכדררת. רוצים לחדור בדריבל? לכו לרנדל או לטיילור. זה לא סיסטם לכדורסל, על כל פנים.
מכבי קצת חיה בסרט העונה שהם הקליפרס עם הדאנקים והאלי-הופים, ושכחה לשחק כדורסל כמו שצריך. ההיי-לייטס זה לא מספיק ולא מעניין אף אחד כשעפים בסוויפ.

דאנקן אגב, מגה-צלף. שחקן שתופר כמעט 3 שלשות ב40% לאורך הקריירה שלו פר-40, קולע מעל 85% מהקו בקריירה ומביא את זה עם סייז מפחיד. סוג של וונאבי-בלו.

לגבי דגן, אני אישית מחזיק ממנו. מעבר לקליעה, הוא שחקן פרנצ׳ייז בחיפה וקבוצות באות לחסל אותו בכל משחק, והוא עדיין מביא המון- קצת בניהול המשחק, קצת בחטיפות. שחקן.
לנדסברג חייב לתרום בעמדות 2 ו-3 כדי לקנות לעצמו דקות. אני חושב שהוא עשה קפיצה יפה העונה כקלעי, הצעד הבא יהיה להרים את החדירה שלו לרמת יורוליג- לחלוטין אפשרי.
עם סגנון משחק שלא מבוסס על כדררת, תראו שהשניים האלה יכולים לסגור את עמדה 2 בצורה יפה מאוד.

לגבי גל מקל- אני לא אוהב את הקליעה שלו. הוא שומר מצויין, חודר טוב לסל ומנהל משחק טוב, אבל אני מאמין שהפוינט גארד שלך חייב להחזיק יכולות סקורינג יותר גבוהות מאלה.

ראדוליצה, טיוס, פישר
רנדל, תומפקינס, פניני
סמית׳, לנדסברג
פארגו, יבזורי
פארמר, אוחיון

צריך להיות ריאליים ופחות חזירים. אם הפדרמנים יחליטו שהם דווקא כן כאלה? אני אזרום איתם בכיף.

הרוסטר שהבאת למטה ממש לא חזירי הוא קודם כל מצוין בעיני ,ולענין הכסף הוא סביר לגמרי לקבוצה ברמה של מכבי ולקבוצה שמכבי רוצה להיות ולמקומות שהיא רוצה להגיע ולהתמודד,זה הרבה יותר טוב מאשר לזרוק כסף מסביב 900 לסופו ,600 להינס ,200 ללינהראט ועוד ועוד,תוותר את כל אלו תשקיע נכון תוסיף קצת ותקבל את הרוסטר שלך בלי תקציב חלומי ובילבולי שכל של הנהלה
אדם

הודעהעל ידי אדם » 22 אפריל 2015, 01:26

סתם לידע כללי פאפאס מפאו ,יותר טוב מדווין?ךמה הוא יכול מול הגנת ברזל של צסקא להביא ניצחון ודווין שלו לא
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אפריל 2015, 01:27

הוא גם ישמור- מבטיח.

ראדוליצה, טיוס, פישר
רנדל, תומפקינס, פניני
סמית׳, לנדסברג
פארגו, יבזורי
פארמר, אוחיון

אמאלה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 22 אפריל 2015, 01:33

ראדוליצה, טיוס, פישר
רנדל, תומפקינס, פניני
סמית׳, לנדסברג
פארגו, יבזורי
פארמר, אוחיון

חציל- הסגל המושלם!

לא יקרה בחיים! אבל תמיד כיף לחלום...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 22 אפריל 2015, 01:34

yzafrir כתב:יוני , אני חושב שמקל יכול להיות גארד מעולה ברמת יורוליג ובטוח טוב מיוגב . יחד עם זאת אני מאמין שבסגל לעונה של 80 משחקים חייבים 4 גארדים איכותיים ולכן הייתי רוצה לראות את מקל יחד עם יוגב. ואני מאמין שגם ההנהלה הייתה רוצה. אגב כשמדובר בישראלי בכיר במכבי יודעים לפתוח את התקציב מעבר למה שתכננו בדיוק כמו שעשו בזמנו עם אליהו כשהחזירו אותו למרות שעמדה 4 כבר הייתה סגורה.
מישהו בכלל היה היה מחתים את לאנדסברג , יוגב , פניני , כהן ...אם הם לא היו ישראלים ? הרי זה ברור שבסכום שהם מקבלים אפשר למצוא זרים וובים בהרבה . אבל מה לעשות חייבים ישראלים בקבוצה.

יש הבדל בין אוחיון, פניני ולנדסברג לעומת מקל - הם הוכיחו את עצמם במכבי, והוא לא. גם הם, כל אחד מהם למעשה, התחיל משכר נמוך
בהרבה של משהו כמו 200K...
מתי בפעם האחרונה מכבי החתימה ישראלי בסכום כזה, כשהוא עוד לא שיחק אצלה בכלל? לא חושב שזה קרה מעולם.
מקל גם לא ממש הוכיח את עצמו עד עכשיו בנובגורוד, ולהערכתי ולפי מה שפליקס אמר, די מאוכזבים ממנו שם.
הוא יהיה חייב להוריד בדרישות, על מנת שהוא יהיה אופציה עבור מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אפריל 2015, 10:26

jol9 כתב:
yzafrir כתב:יוני , אני חושב שמקל יכול להיות גארד מעולה ברמת יורוליג ובטוח טוב מיוגב . יחד עם זאת אני מאמין שבסגל לעונה של 80 משחקים חייבים 4 גארדים איכותיים ולכן הייתי רוצה לראות את מקל יחד עם יוגב. ואני מאמין שגם ההנהלה הייתה רוצה. אגב כשמדובר בישראלי בכיר במכבי יודעים לפתוח את התקציב מעבר למה שתכננו בדיוק כמו שעשו בזמנו עם אליהו כשהחזירו אותו למרות שעמדה 4 כבר הייתה סגורה.
מישהו בכלל היה היה מחתים את לאנדסברג , יוגב , פניני , כהן ...אם הם לא היו ישראלים ? הרי זה ברור שבסכום שהם מקבלים אפשר למצוא זרים וובים בהרבה . אבל מה לעשות חייבים ישראלים בקבוצה.

יש הבדל בין אוחיון, פניני ולנדסברג לעומת מקל - הם הוכיחו את עצמם במכבי, והוא לא. גם הם, כל אחד מהם למעשה, התחיל משכר נמוך
מתי בפעם האחרונה מכבי החתימה ישראלי בסכום כזה, כשהוא עוד לא שיחק אצלה בכלל? לא חושב שזה קרה מעולם.
מקל גם לא ממש הוכיח את עצמו עד עכשיו בנובגורוד, ולהערכתי ולפי מה שפליקס אמר, די מאוכזבים ממנו שם.

אני ממש לא מסכים איתך . מקל לא צריך להוכיח את עצמו במכבי כדי שנדע שהוא שחקן יורוליג לגיטימי . מספיק שהוא לקח לנו פעמיים אליפות ושיחק ב- nba כדי להבין שהוא ברמות האלו. זה משהו שאף אחד מהישראלים של מכבי לא התקרב לעשות .
כמה זה שווה למכבי ? אני לא מאמין שיציעו לו יותר מ-600 לעונה בחוזה לשלוש שנים ולדעתי זה לא הרבה בכלל בשביל הישראלי הכי טוב חוץ מכספי כיום. ( פארמר לא ישראלי עדיין )
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 22 אפריל 2015, 10:40

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

אני ממש לא מסכים איתך . מקל לא צריך להוכיח את עצמו במכבי כדי שנדע שהוא שחקן יורוליג לגיטימי . מספיק שהוא לקח לנו פעמיים אליפות ושיחק ב- nba כדי להבין שהוא ברמות האלו. זה משהו שאף אחד מהישראלים של מכבי לא התקרב לעשות .
כמה זה שווה למכבי ? אני לא מאמין שיציעו לו יותר מ-600 לעונה בחוזה לשלוש שנים ולדעתי זה לא הרבה בכלל בשביל הישראלי הכי טוב חוץ מכספי כיום. ( פארמר לא ישראלי עדיין )

אני באמת לא מצליח להבין למה הופכים אותו לסופרסטאר...
אני לא אומר שהוא לא שחקן טוב, אבל אני גם לא חושב שהוא שווה למכבי מליון ברוטו, או משהו קרוב לזה.
שחקן של 9.5 נק' ויחס של 1.15 אס'/איב' בVTB שקולע ב45% מה-2 ו-20% מהשלוש אמור להרוויח כמעט כמו סמית'?

תשווה אותו רגע לרוצ'סטי, שמשחק באותה קבוצה עם אותם השחקנים - 16 נ'ק, יחס של 2.6 אס'/איב', 55% ל-2, 40% ל-3
וכל זה בפער של משהו כמו 7 דקות משחק בינהם...

אני לא בטוח שרוצ'סטי יהיה שווה מליון דולר בעונה הבאה, אז לשלם את זה ועוד יותר למקל? נפלנו על הראש?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אפריל 2015, 12:48

yzafrir כתב:אני ממש לא מסכים איתך . מקל לא צריך להוכיח את עצמו במכבי כדי שנדע שהוא שחקן יורוליג לגיטימי . מספיק שהוא לקח לנו פעמיים אליפות ושיחק ב- nba כדי להבין שהוא ברמות האלו. זה משהו שאף אחד מהישראלים של מכבי לא התקרב לעשות .

לא יציעו למקל סכומים כאלה והוא לא יגיע. הסגל הישראלי של מכבי קרוב לסגור. צריך לראות מה קורה עם האזרחות של אכסנדר ואז יצרפו מקסימום את רותבארט/יבזורי.
roy1000

הודעהעל ידי Chen » 22 אפריל 2015, 14:22

אחרי בדיקה קצרה על כל מיני שחקנים עשיתי כאן רשימה של כל מיני שמות שיכולים לעלות בכל מיני עמדות, חלקם ריאלים, חלקם הרבה פחות, הרוב היו כבר מועמדים:
PG
ארון ג'קסון(מסיים חוזה)
אלכס רנפרו(מסיים חוזה)
דמרכוס נלסון(לפאו יש אופציה)
מלקלום דילייני(מסיים חוזה)
דוייט באייקס(שחקן חופשי)

SG
ג'מונט גורדון(חתם בינואר בקבוצה טורקית אחרת, לא יודע מה מצב החוזה)
נולן סמית(שחקן חופשי)
ג'סטין קארטר(מסיים חוזה)
מרשון ברוקס(מסיים חוזה)
אטואן מור(לבולס יש אופציה)
סקוטי הופסון(מסיים חוזה,הרבה יותר מתאים לעמדה 3 מאשר 2 אבל סקורר נפלא)

PF:
דיון תומפסון(מסיים חוזה)
קרייג סמית'(מסיים חוזה)
ג'וליין רייט(מסיים חוזה)
רובי האמל(מסיים חוזה)
לוק באבביט(מסיים חוזה)

C:
אלכסיס אג'ינסה(מסיים חוזה)
גוני לאוואל(מסיים חוזה)
פאטריק יאנג(מסיים חוזה)
נייט ג'אווי(מסיים חוזה)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי toja27 » 22 אפריל 2015, 15:55

Chen כתב:אחרי בדיקה קצרה על כל מיני שחקנים עשיתי כאן רשימה של כל מיני שמות שיכולים לעלות בכל מיני עמדות, חלקם ריאלים, חלקם הרבה פחות, הרוב היו כבר מועמדים:
PG
ארון ג'קסון(מסיים חוזה)
אלכס רנפרו(מסיים חוזה)
דוייט באייקס(שחקן חופשי)

SG
נולן סמית(שחקן חופשי)
ג'סטין קארטר(מסיים חוזה)
מרשון ברוקס(מסיים חוזה)

PF:
דיון תומפסון(מסיים חוזה)
קרייג סמית'(מסיים חוזה)
ג'וליין רייט(מסיים חוזה)
רובי האמל(מסיים חוזה)
לוק באבביט(מסיים חוזה)

C:
גוני לאוואל(מסיים חוזה)
פאטריק יאנג(מסיים חוזה)
נייט ג'אווי(מסיים חוזה)

אתה יודע מה מצב החוזה של רוצ'יסטי?אני חושב שגם הוא מסיים חוזה והוא יכול לשחק כ-2. גם מלקום דלייני יכול להיות אופציה טובה.
אתמול אמרתי שכדאי לשכוח מפארמר אבל חשבתי על זה ולדעתי יש סיכוי שמכבי יהיו מוכנים לשלם לו 1.5 מיליון דולר כדי לראות אותו אצלם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Chen » 22 אפריל 2015, 16:05

toja27 כתב:
Chen כתב:אחרי בדיקה קצרה על כל מיני שחקנים עשיתי כאן רשימה של כל מיני שמות שיכולים לעלות בכל מיני עמדות, חלקם ריאלים, חלקם הרבה פחות, הרוב היו כבר מועמדים:
PG
ארון ג'קסון(מסיים חוזה)
אלכס רנפרו(מסיים חוזה)
דוייט באייקס(שחקן חופשי)

SG
נולן סמית(שחקן חופשי)
ג'סטין קארטר(מסיים חוזה)
מרשון ברוקס(מסיים חוזה)

PF:
דיון תומפסון(מסיים חוזה)
קרייג סמית'(מסיים חוזה)
ג'וליין רייט(מסיים חוזה)
רובי האמל(מסיים חוזה)
לוק באבביט(מסיים חוזה)

C:
גוני לאוואל(מסיים חוזה)
פאטריק יאנג(מסיים חוזה)
נייט ג'אווי(מסיים חוזה)

אתה יודע מה מצב החוזה של רוצ'יסטי?אני חושב שגם הוא מסיים חוזה והוא יכול לשחק כ-2. גם מלקום דלייני יכול להיות אופציה טובה.
אתמול אמרתי שכדאי לשכוח מפארמר אבל חשבתי על זה ולדעתי יש סיכוי שמכבי יהיו מוכנים לשלם לו 1.5 מיליון דולר כדי לראות אותו אצלם.

אכן מסיים חוזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים