yzafrir כתב:rc4991 כתב:כבר די נמאס לי מסופו ולא בא לי שישאר כאן, ראדוליצה יכול להיות אופציה ענקית (שכחתי ממנו לגמרי) ואם הוא יגיע אז באמת כדאי לאזן את העמדה עם איזה סנטר הגנתי ואז גם פטריק יאנג בא בחשבון
אני בעד להשאיר את עמדה 4 כמו שהיא - רנדל שחקן גדול ולאלכסנדר יש מלא כישרון (וגם את הקליעה שהרבה מחפשים) ואני בטוח שבעונה הבאה הוא יהיה הרבה יותר טוב
אחרי הסדרה הגדולה שלו אני לא מוכן לוותר על פארגו וגם לדעתי קיבלנו חיזוק לכך שהוא יצליח יותר כשיהיה לידו עוד גארד מתפקד (תראו איך הוא שיחק כשאוחיון היה טוב במשחק הראשון)
הוא אחד החודרים הטובים ביבשת והבעיה אצלו העונה היתה בכך שהוא החליט להפציץ מבחוץ אבל אם הוא יחזור לחדור הוא יהיה מהסקוררים הטובים ביבשת כשגם ניהול המשחק שלו די טוב
כמו שאמרתי, ליד פארגו אני ממש רוצה לראות קומבו גארד עם קליעה מצויינת לשלוש ועזרה בניהול המשחק, ס'ת קרי ענה בדיוק על ההגדרה הזאת ויכול ליצור עם פארגו צמד גארדים קטלני ומאוזן
בגזרת הישראלים אני רוצה את מקל במקום אוחיון ואת רוזפלט על חשבון כהן, במידה וחולון לא תשחרר אותו אז אולי כדאי ללכת על רותבארט
לסיכום:
1. פארגו, מקל
2. קרי, לאנדסברג
3. סמית', פניני
4. רנדל, אלכסנדר
5. ראדוליצה, יאנג, רוזפלט
לדעתי מדובר בסגל מאוד איכותי ומאוזן עם צמד גארדים שיכול להיות קטלני ומאוזן בחדירה (פארגו) וקליעה (קרי) יחד עם רנדל וסמית' העוגנים וביג מן רציני בצבע בדמותו של ראדוליצה
בנוסף למכבי יהיה ספסל חזק שמכיל שחקנים טובים שמתמקצעים באספקטים שונים של המשחק ויכולים לאפשר למאמן גמישות בהרכבים ולהיות האקס פקטורים/שחקנים למשימות מיוחדות
קונה בשתי ידיים אך מכיוון שרשמת רק 11 שחקנים אז הייתי מוסיף את יוגב ...
אגב בלי קשר , אף אחד מאיתנו לא התייחס לנושא החוקים החדשים לגבי גיל הישראלים בבניית הסגל וזה בגלל שאי אפשר להעמיד סגל איכותי ליורוליג ועדיין לעמוד בחוקים האלו.
מכבי יהיו חייבים לעשות רוטציה של ישראלים בליגה כשהצעירים יכולים להיות איתי שגב ושון דאוסן והישראלים הבכירים יעשו רוטציה.
החלום שלי שנעזוב עונה הבאה את הליגה ונעבור ל- vtb . שנה אחרי צעד כזה ובליגה יהיו סדרות של הטוב מ-7 ובלי הגבלות על זרים וישראלים ( בהגזמה כמובן כן... )
מכבי ממש לא צריכה לבנות את עצמה לליגה ובטח שלא דרך הישראלים
אין שום סיכוי להחזיק את אוחיון ומקל יחד מבחינה תקציבית ובכלל אני לא בעד להעמיס יותר מדי את העמדות, בליגה יוכלו לתת את הדקות האלה לשחקן הצעיר