המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:בקיץ 2008 של קטש ושרף מכבי החתימה כבר ביוני 4 שחקנים, אבל יוני של אז זה כמו יולי של היום כי הליגה נגמרה מוקדם יותר. אז חתמו טרנס מוריס, מרכוס פייזר, וונטיגו קאמינגס ודייויד בלו ( אז בלותנטאל ).
אדגר פו כתב:עוד מלפפון נרקב - רנדולף ממשיך בקובאן.
אדם כתב:ראנדלוף לא ממש היה מועמד.
אבל שוב בגלל שאני לא רואה מועמדים אני אומר שתומפסון יכול להיות טוב למרות שאני לא יודע את ההרגשה שלי לגביו , נראה שחקן שנתקע .
יש למישו אופציות?
roy1000 כתב:אדם כתב:ראנדלוף לא ממש היה מועמד.
אבל שוב בגלל שאני לא רואה מועמדים אני אומר שתומפסון יכול להיות טוב למרות שאני לא יודע את ההרגשה שלי לגביו , נראה שחקן שנתקע .
יש למישו אופציות?
תומפסון שחקן טוב, אבל בשום דבר הוא לא יותר טוב מרנדל. אני בכלל לא מבין את ההגיון של להחליף את רנדל בתומפסון. הוא אפילו לא זול מרנדל.
קובי כתב:אדגר פו כתב:בקיץ 2008 של קטש ושרף מכבי החתימה כבר ביוני 4 שחקנים, אבל יוני של אז זה כמו יולי של היום כי הליגה נגמרה מוקדם יותר. אז חתמו טרנס מוריס, מרכוס פייזר, וונטיגו קאמינגס ודייויד בלו ( אז בלותנטאל ).
שאפו, תודה.
אדגר פו כתב:קובי כתב:אדגר פו כתב:בקיץ 2008 של קטש ושרף מכבי החתימה כבר ביוני 4 שחקנים, אבל יוני של אז זה כמו יולי של היום כי הליגה נגמרה מוקדם יותר. אז חתמו טרנס מוריס, מרכוס פייזר, וונטיגו קאמינגס ודייויד בלו ( אז בלותנטאל ).
שאפו, תודה.
בבקשה.
אני רק מקווה שקיץ 2016 לא יהיה דומה לקיץ 2009 כי הקיץ הזה דומה ל 2008 .
er79 כתב:השמועה על תומפסון מקורה ברוי מרום, אותו רוי שלא פוגע בשיט, אותו רוי שטחן שבועות שמקל במכבי. הייתי מציע לא להתקשקש יותר מדי על תומפסון
אדגר פו כתב:בקיץ 2008 של קטש ושרף מכבי החתימה כבר ביוני 4 שחקנים, אבל יוני של אז זה כמו יולי של היום כי הליגה נגמרה מוקדם יותר. אז חתמו טרנס מוריס, מרכוס פייזר, וונטיגו קאמינגס ודייויד בלו ( אז בלותנטאל ).
felix_r כתב:אני עדיין חושב, שצריכים להביא את פישר (או להחזיר את טיוס) בגלל החוק הרוסי.
על מנת שנוכל לעלות בליגה עם פארמר, רוצ'סטי וסמית' בשלושת העמדות הראשונות, חייבים גבוה ישראלי בכיר אחד לפחות (אם פארמר מקבל דרכון).
ההרכב שלי:
1) אוחיון, פארמר, אור לאומי*
2) רוצ'סטי, יבזורי
3) סמית', לאנדסברג, פניני
4) הרנגודי, איתי שגב*, אלטיט**
5) אמבקווה, פבראני, פישר
* עד 22
* עד 25
סך הכל 14 שחקנים, שבליגה בגלל חוק הצעירים לא ירשמו 2 שחקנים בכירים, וביורוליג לא ירשמו 2 צעירים.
felix_r כתב:אני עדיין חושב, שצריכים להביא את פישר (או להחזיר את טיוס) בגלל החוק הרוסי.
על מנת שנוכל לעלות בליגה עם פארמר, רוצ'סטי וסמית' בשלושת העמדות הראשונות, חייבים גבוה ישראלי בכיר אחד לפחות (אם פארמר מקבל דרכון).
ההרכב שלי:
1) אוחיון, פארמר, אור לאומי*
2) רוצ'סטי, יבזורי
3) סמית', לאנדסברג, פניני
4) הרנגודי, איתי שגב*, אלטיט**
5) אמבקווה, פבראני, פישר
* עד 22
* עד 25
סך הכל 14 שחקנים, שבליגה בגלל חוק הצעירים לא ירשמו 2 שחקנים בכירים, וביורוליג לא ירשמו 2 צעירים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים