המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Number8 כתב:בתכלס חירטטו אותנו. קנו את פארמר כדי למכור מנויים, והצליחו. אבל רואים ששום דבר במטרות של מכבי לא השתנה. הסגל הנוכחי לא מספיק טוב כדי לעבור אפילו את ההצלבה,
ואני לוקח בחשבון את השמות שעולים פה לעמדה 4 (כולל בנדר). אני גם אגיד יותר מזה, בסגל הנוכחי אם מקל יגיע לירושלים, ירושלים תהווה איום רציני מאוד על האליפות השנה, גם כי זו קבוצה
שברובה ממשיכה ביחד וכבר יש חיבור, וגם כי קו הפנים שלהם נראה טוב יותר כרגע.
Number8 כתב:בתכלס חירטטו אותנו. קנו את פארמר כדי למכור מנויים, והצליחו. אבל רואים ששום דבר במטרות של מכבי לא השתנה. הסגל הנוכחי לא מספיק טוב כדי לעבור אפילו את ההצלבה,
ואני לוקח בחשבון את השמות שעולים פה לעמדה 4 (כולל בנדר). אני גם אגיד יותר מזה, בסגל הנוכחי אם מקל יגיע לירושלים, ירושלים תהווה איום רציני מאוד על האליפות השנה, גם כי זו קבוצה
מקובי כתב:Number8 כתב:בתכלס חירטטו אותנו. קנו את פארמר כדי למכור מנויים, והצליחו. אבל רואים ששום דבר במטרות של מכבי לא השתנה. הסגל הנוכחי לא מספיק טוב כדי לעבור אפילו את ההצלבה,
אתה רק שוכח שבתחילת הקיץ אנשים היו מוכנים לוותר על כליה בשביל קו אחורי של פארמר-רוצ'סטי...
והקבוצה שנמצאת פה נראית עם אפסייד גדול.
תחילת העונה היא עוד חודש וחצי... אני בטוח שיגיעו עד אז שחקנים.
לפעמים עדיף גם לחכות לדברים שצצים במהלך הזמן.
(ראה ערך מכבי כדורגל שמקבלת את ריקן במחיר מבצע, הרי בתחילת הקיץ היו משלמים עליו מיליון בשקט...)
אנקראם- התכוונת בארינה... מצד שני אנחנו השפלנו אותם בגמר הגביע באותו מקום בדיוק (רבע אחרון היה גארבג')
מסכים איתך שגודס לא מאמן (ולדעתי הוא לא יסיים את העונה)
ankram כתב:מקובי כתב:Number8 כתב:בתכלס חירטטו אותנו. קנו את פארמר כדי למכור מנויים, והצליחו. אבל רואים ששום דבר במטרות של מכבי לא השתנה. הסגל הנוכחי לא מספיק טוב כדי לעבור אפילו את ההצלבה,
אתה רק שוכח שבתחילת הקיץ אנשים היו מוכנים לוותר על כליה בשביל קו אחורי של פארמר-רוצ'סטי...
והקבוצה שנמצאת פה נראית עם אפסייד גדול.
תחילת העונה היא עוד חודש וחצי... אני בטוח שיגיעו עד אז שחקנים.
לפעמים עדיף גם לחכות לדברים שצצים במהלך הזמן.
(ראה ערך מכבי כדורגל שמקבלת את ריקן במחיר מבצע, הרי בתחילת הקיץ היו משלמים עליו מיליון בשקט...)
אנקראם- התכוונת בארינה... מצד שני אנחנו השפלנו אותם בגמר הגביע באותו מקום בדיוק (רבע אחרון היה גארבג')
מסכים איתך שגודס לא מאמן (ולדעתי הוא לא יסיים את העונה)
מכבי תל אביב , לא יכולה להרשות לעצמה כמועדון להיות מובסת ומושפלת בבית ובחוץ מול מועדונים כמו ירושליים,הפועל תל אביב , גליל עליון(!!!!) , ראשון לציון(!!!) , חיפה או הפועל אילת.
אפשר וצפוי שתגיע השפלה כמו ההשפלה ההיא שעברנו מול הפועל תל אביב בעונה השנייה של שאראס , אבל אחת כזאת , 2 כאלו , לא יותר ובטח לא בבית.
לצערי גודס "מומחה" בהתפרקויות כאלו , אני מאד מקווה שזה לא יהיה מנת חלקנו בעונה הבאה.
ankram כתב:חנוש ,
אל תשכחי שהעונה המופלאה של בלאט לפני שנתיים נשענה בתכלס על כמה נקודות משבר (אילת בבית , מילאנו במשחק הראשון) שרק בעזרת מזל מהסרטים , לא הלכו נגדנו.בראיה מפוקחת של העונה האחרונה של בלאט אם מוציאים את כלל ההשגים ומשחקי הפוקסים שלנו (חצי הגמר כמשל) , היתה עונה די מחורבנת , עם כדורסל רע , כמה וכמה נפילות קשות וכואבות (צסק"א בחוץ , הפועל תל אביב בהדר יוסף , הפועל ירושליים בליגה , נס ציונה).
אדגר פו כתב:ראיוון עם פארמר כבר עלה :
מוסף שישי שבת.
http://digital-edition.israelhayom.co.i ... ageno=1%20
הוא אומר שיש לו סעיף יציאה לנ.ב.א בקיץ.
חנו'ש כתב:ankram כתב:חנוש ,
אל תשכחי שהעונה המופלאה של בלאט לפני שנתיים נשענה בתכלס על כמה נקודות משבר (אילת בבית , מילאנו במשחק הראשון) שרק בעזרת מזל מהסרטים , לא הלכו נגדנו.בראיה מפוקחת של העונה האחרונה של בלאט אם מוציאים את כלל ההשגים ומשחקי הפוקסים שלנו (חצי הגמר כמשל) , היתה עונה די מחורבנת , עם כדורסל רע , כמה וכמה נפילות קשות וכואבות (צסק"א בחוץ , הפועל תל אביב בהדר יוסף , הפועל ירושליים בליגה , נס ציונה).
יש לי תיאוריה לגבי זה שבעצם מוכיחה שקארמה חייבת להיות מאוזנת.
שבעצם 2 העונות האחרונות היו די דומות עם איכות סגל די דומה, פשוט בעונה האחרונה של בלאט נפל עלינו כל המזל שבעולם עם ניסים ונפלאות שלא מהעולם הזה.
וכדי לאזן את כל הטוב הזה, בעונה האחרונה נפל עלינו כל הנאחס שבעולם עם כל הפציעות שגם באו בתיזמון כל כך מחורבן.
פשוט 2 עונות שאיזנו לנו את הקארמה....
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:ראיוון עם פארמר כבר עלה :
מוסף שישי שבת.
ברגע שמכבי החליטה לרשום את פארמר כישראלי, ברור לחלוטין שהוא לא יישאר פה מעבר לעונה אחת, כי בעונה השניה הוא ימוסה בצורה מלאה, ולא ניתן לשנות את הרישום בחזרה לזר. פארמר זה שחקן לעונה אחת בלבד.
ankram כתב:roy1000 כתב:אדגר פו כתב:ראיוון עם פארמר כבר עלה :
מוסף שישי שבת.
ברגע שמכבי החליטה לרשום את פארמר כישראלי, ברור לחלוטין שהוא לא יישאר פה מעבר לעונה אחת, כי בעונה השניה הוא ימוסה בצורה מלאה, ולא ניתן לשנות את הרישום בחזרה לזר. פארמר זה שחקן לעונה אחת בלבד.
וזאת שגיאה מאד , מאד רצינית.
MTA2311 כתב:מרגע החתימה קיוויתי שמכבי לא ירשמו אותו כישראלי. עד שעשו פה החתמה גדולה באמת, היא באה עם דד ליין של שנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Blazergun, Google Adsense [Bot] ו־38 אורחים