המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא כעס. חושב שהוא אובר רייטד, ולא מתחבר באופן כללי.
כן. בלאט מאמן יותר טוב מגודס. אם אתה אומר שבמקום בלאט היינו מקבלים את גודס, או מאמן ברמתו כבר לפני 6 שנים, אז כן, אתה צודק. אני ממש לא משוכנע בזה.
בלאט מאמן בטופ העולמי והוא ישראלי.
הוא יודע לבנות מארג קבוצתי, כימיה ולייצר מחוייבות ו-ווינריות ברמות הכי גבוהות שיש בכדורסל ואת זה הוא מוכיח בכל מקום.
הוא גם מצליח לבנות קבוצות שמשחקות הגנה מצויינת וגם בעל טביעת עין טובה לשחקנים, והוא גם מנהל משחק מנוסה וטוב שראה הכל.
ההתקפות שלו לא תמיד נראות טוב והמשחק רחוק מלהיות שוטף כמו של הווריורס או הספרס, אבל הכדורסל שלו מנצח משחקים וזו עובדה.
הוא אוברייטד באיזה סטנדרט?
קודם כל הוא מתאזרח, לא ישראלי. חוץ מזה המשחק של קבוצתו נראה ממש על הפנים.
פליקס, הוא מתאזרח בדיוק כמו שאתה מתאזרח.
די מפתיע לשמוע את זה ממך האמת.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא כעס. חושב שהוא אובר רייטד, ולא מתחבר באופן כללי.
כן. בלאט מאמן יותר טוב מגודס. אם אתה אומר שבמקום בלאט היינו מקבלים את גודס, או מאמן ברמתו כבר לפני 6 שנים, אז כן, אתה צודק. אני ממש לא משוכנע בזה.
הוא יודע לבנות מארג קבוצתי, כימיה ולייצר מחוייבות ו-ווינריות ברמות הכי גבוהות שיש בכדורסל ואת זה הוא מוכיח בכל מקום.
הוא גם מצליח לבנות קבוצות שמשחקות הגנה מצויינת וגם בעל טביעת עין טובה לשחקנים, והוא גם מנהל משחק מנוסה וטוב שראה הכל.
ההתקפות שלו לא תמיד נראות טוב והמשחק רחוק מלהיות שוטף כמו של הווריורס או הספרס, אבל הכדורסל שלו מנצח משחקים וזו עובדה.
הוא בעיקר יודע להתנהל מול אנשים שונים. הוא גם רטוריקן מצויין ודי כריזמטי.
מבחינת כדורסל-לא ראיתי ממנו שום דבר שהרשים אותי. גם לא בהגנה.
המסקנה היא שבשביל להיות מאמן בטופ העולמי, בטח בנבא, לא צריך להיות גאון כדורסל.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא כעס. חושב שהוא אובר רייטד, ולא מתחבר באופן כללי.
הוא בעיקר יודע להתנהל מול אנשים שונים. הוא גם רטוריקן מצויין ודי כריזמטי.
מבחינת כדורסל-לא ראיתי ממנו שום דבר שהרשים אותי. גם לא בהגנה.
המסקנה היא שבשביל להיות מאמן בטופ העולמי, בטח בנבא, לא צריך להיות גאון כדורסל.
אבל אתה לא יכול לנתק את הדברים. גם פיל ג'קסון היה יותר גאון בתחום היחסים הבינאישיים מאשר בכדורסל.
הוא עטף את עצמו באנשי מקצוע מעולים, ידע לתת להם את המקום שלהם, ומעבר לכל, ידע לגרום לכוכבים הגדולים ששיחקו אצלו,
לשחק בשבילו ובשביל הקבוצה.
בגלל זה הוא המאמן הגדול בהיסטוריה, וממש לא בגלל שהטמיע את התקפת המשולש.
פיני היה מאמן משחק טוב יותר מבלאט, זה ברור, אבל בלאט הצליח בגדול גם בגלל הכדורסל וגם בגלל הדברים שציינת.
אי אפשר לנתק אחד מהשני.
קח את אדלשטיין, שנחשב למוח כדורסל מבריק. עד לאן זה הביא אותו? אילו הישגים מקצועיים יש לו בקריירה?
MTA2311 כתב:
זה בדיוק מה שאני אומר.
אני לא מזלזל בבלאט, אני פשוט אומר שהוא רחוק מאוד מלהיות גאון כדורסל, וזו התדמית שלו בלא מעט מקומות, כולל פה, בשנים האחרונות.
הוא מאמן כדורסל מוצלח מאוד, זאת עובדה. יש לזה מעט מאוד קשר להיותו מוח כדורסל מבריק.
החציל האצטקי כתב:רוצים לדבר קצת על דריימונד גרין ולעזוב שניה את עניין השפות באשכול הNBA?
החציל האצטקי כתב:אני חשבתי בזמנו שיוכל להגיע למכבי... היכולת שלו לעשות כל דבר על המגרש בצורה כל כך טובה לא נורמלית. הוא אגדה בהתהוות.
הווריורס הם כלום בלעדיו.
ומעבר לכדורסל בכלל- הייתי יוצא עם האיש הזה לכל מלחמה. איזה גבר.
my man כתב:כרמל מה שאני לפעמים לא אוהב בתגובות שלך זה שאת נותנת תחושה שרק מה שאת אוהדת ואוהבת זה מה שצריך לאהוד ולאהוב.
אני אוהד את קליבלנד ומסוגל לראות אותה ולהנות ממנה...אני ראיתי השנה כל משחק כולל כולם ופשוט אי אפשר לומר שאיך שהם שיחקו מול הווריורס אתמול זה הסגנון שלהם. השנה כמות התנועה של הכדור גדלה משמעותית ביחס לעונה שעברה. הכדורסל שלהם לפרקים הוא על גבול המושלם כמו גם שבדיוק באותה מידה הוא יכול להיות לפרקים מבודד וחסר מעוף. אבל זה רק מוכיח שהם עדיין לא תפסו את ה'קאץ' ' שלהם העונה כי רק השבוע זו היתה הפעם הראשונה שאשכרה כל הסגל היה לרשותם.
בלאט יודע את זה ולכן הוא החליט להוריד את הקצב של כל המשחק כי גולדן הרבה יותר מחוברת כרגע.
חכו חודש ותראו מפלצת- ככה אני מאמין...
מקווה שלא הייתי חד מדי..
my man כתב:כרמל מה שאני לפעמים לא אוהב בתגובות שלך זה שאת נותנת תחושה שרק מה שאת אוהדת ואוהבת זה מה שצריך לאהוד ולאהוב.
אני אוהד את קליבלנד ומסוגל לראות אותה ולהנות ממנה...אני ראיתי השנה כל משחק כולל כולם ופשוט אי אפשר לומר שאיך שהם שיחקו מול הווריורס אתמול זה הסגנון שלהם. השנה כמות התנועה של הכדור גדלה משמעותית ביחס לעונה שעברה. הכדורסל שלהם לפרקים הוא על גבול המושלם כמו גם שבדיוק באותה מידה הוא יכול להיות לפרקים מבודד וחסר מעוף. אבל זה רק מוכיח שהם עדיין לא תפסו את ה'קאץ' ' שלהם העונה כי רק השבוע זו היתה הפעם הראשונה שאשכרה כל הסגל היה לרשותם.
בלאט יודע את זה ולכן הוא החליט להוריד את הקצב של כל המשחק כי גולדן הרבה יותר מחוברת כרגע.
מקווה שלא הייתי חד מדי..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:כרמל מה שאני לפעמים לא אוהב בתגובות שלך זה שאת נותנת תחושה שרק מה שאת אוהדת ואוהבת זה מה שצריך לאהוד ולאהוב.
מקווה שלא הייתי חד מדי..
זכותי לא לאהוב סגנון משחק
רשמתי ''חבורת בורים, מה אתם בכלל רואים משחקים שלהם''? לא, רשמתי שאני לא מבינה איך אחרים נהנים מזה
אל תוציא עליי עצבים כי הפסדתם
שחף כתב:הקאבס צריכים להחליף מאמן. מה שהתאים עם רייס והיקמן לא ממש מתאים לקבוצה שיש לה כל כך הרבה כישרון. הכדורסל הזה מביך
שחף כתב:ראיתי גם השנה וגם שנה שעברה. הכדורסל ההתקפי של בלאט רע. זה שלברון גדול ומאסיבי לא אומר שכל התקפה צריכה להתחיל בבידוד שלו בפוסט מול ארבעה שחקנים אחרים.
שחף כתב:בתור מי שעוקב אחרי בלאט ב-10 או 12 השנים האחרונות קצת קשה לי לצפות שקליבלנד יתחילו לשחק כדורסל אחר. מעשית, זה פחות או יותר הכדורסל של בלאט. הוא מאמן הגנה מעולה ומצויין בלשבש ליריב את המשחק, בהתקפה הוא היה ונשאר מאוד מאוד שבלוני. המון בידודים. פעם זה לאנגפורד, פעם זה פארגו ופעם זה טייריס רייס. כשזה היה דייויד לוגאן זה נראה הרבה פחות טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים