my man כתב:מה? הזוי לחלוטין!יש מצב שזה קשור לפתיחה הלא משהו שלהם?
אף אחד לא יודע, גם לא סטיב נאש..המאמן שלו
אני פשוט לא מבין איך זה יכול להיות. אין לו משפחה שיודעת מה קורה איתו? פשוט הזוי
מניחה שהמשפחה יודעת, פשוט עולם הכדורסל לא
אולי זה דווקא נכון מבחינתו. אף אחד לא רוצה שכל העולם (פשוטו כמשמעו) יכנס לתוך החיים האישיים שלך. חיים אישיים זה חיים אישיים ולא נושא לכותרות לריכולים. גם העובדה שעדכן מעט מאוד אנשים מהקבוצה(מניח שהGM יודע) זה דבר חכם, זה כי מונע הדלפות לתקשורת. הוא דפק לי את הפנטזי לגמרי כי משום מה אף אחד לא האמין בו ואני קניתי אותו במחיר מציאה כמעט לכל הקבוצות שלי.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
toja27 כתב:איזה משחק מהנה בין סקרמנטו לאינדיאנה. רישון הולמס עם 6 חסימות כולל אחת מכריעה . הרוקי של סקרמנטו טייריס הליבורטון שחקן נחמד מאוד.
הליברטון מצוין. הרוקי הכי טוב ויעיל מפתיחת העונה, ביחד אולי עם לאמלו בול - שנותן לו נוקאאוט רק באספקט של הריבאונד (7 למשחק לעומת 2.7 של הליברטון). אבל מבחינת יעילות התקפית נטו, אין מה לדבר. מוביל את הרוקיס באחוזים ל-3 (מקום 9 בכל הליגה עם 50%; אבדיה שלישי מבין הרוקיס ו-22 בליגה עם כמעט 46%), שלישי באחוזים מהשדה, שביעי באחוזים מהקו, מקום שני באסיסטים (לאמלו בול ראשון), שני ביחס אס׳/אב׳ (וגם זה כשלוקחים בחשבון שחקנים שמוסרים רק אסיסט אחד למשחק, אחרת הוא מקום ראשון גם פה ומקום 9 בכל הליגה. אבדיה 4 מבין הרוקיס, לאמלו בול רק 8) ומקום שלישי בנק׳ למשחק (לאמלו במקום השני). מקום 8 בכל הליגה ב-True Shooting Pct (משכלל את האחוזים מ-2, מ-3 ומהקו) עם 68.3%, שזה מדהים כשלעצמו. מקום 3 בליגה בנתון הזה הוא השחקן השני שהזכרת, רישון הולמס (72.2%), שעשה קפיצה יפה מאז הצטרף לסקרמנטו בשנה שעברה.
my man כתב:מה? הזוי לחלוטין!יש מצב שזה קשור לפתיחה הלא משהו שלהם?
אף אחד לא יודע, גם לא סטיב נאש..המאמן שלו
אני פשוט לא מבין איך זה יכול להיות. אין לו משפחה שיודעת מה קורה איתו? פשוט הזוי
מניחה שהמשפחה יודעת, פשוט עולם הכדורסל לא
אולי זה דווקא נכון מבחינתו. אף אחד לא רוצה שכל העולם (פשוטו כמשמעו) יכנס לתוך החיים האישיים שלך. חיים אישיים זה חיים אישיים ולא נושא לכותרות לריכולים. גם העובדה שעדכן מעט מאוד אנשים מהקבוצה(מניח שהGM יודע) זה דבר חכם, זה כי מונע הדלפות לתקשורת. הוא דפק לי את הפנטזי לגמרי כי משום מה אף אחד לא האמין בו ואני קניתי אותו במחיר מציאה כמעט לכל הקבוצות שלי.
The NBA has formally announced that the Magic-Celtics game in Boston scheduled for Wednesday has been postponed. The Celtics do not have the league-required eight available players because of testing and contact tracing
הנהלת ה NBA התחילה לחקור את הוידאו בו קיירי אירווינג מופיע במסיבה ללא מסכה, והודיעה, שאם השחקן יאלץ להפסיד משחקים בגלל שלא שמר על הנחיות הקורונה, הוא יקנס ב 460,000 $ על כל משחק! 1/72 של החוזה שנתי שלו.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
The Rockets are sifting through finalists — Nets and 76ers — for a James Harden deal that could culminate quickly, with Brooklyn preparing an offer of all its future first-round picks and pick swaps, per sources
Holiday_Armadillo כתב:The Rockets are sifting through finalists — Nets and 76ers — for a James Harden deal that could culminate quickly, with Brooklyn preparing an offer of all its future first-round picks and pick swaps, per sources
The Rockets are pursuing a trade package from the 76ers that would be headlined by Ben Simmons and Tyrese Maxey, league sources say
Houston is increasingly determined to complete a James Harden trade **as soon as today**, league sources say, and has chased the promising Maxey in addition to Simmons
Philly is known to covet Houston's PJ Tucker in addition to Harden while the Nets have also remained in pursuit