פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים 22/23

15 יוני 2022, 13:24

Rampel כתב:
מילוס כתב:
Rampel כתב:
מילוס כתב:
Rampel כתב:כן... למקרה שזה לא היה ברור פה למי מאיתנו, שמות גדולים או שחקנים על סף פריצה לא יגיעו למכבי תחת קטש.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

מי ישמע כמה שמות גדולים התעקשו להגיע לידיים של פדרמן בכל העשור האחרון.. אפילו זרים בינוניים מתלבטים בינה לבין כלמני קבוצות יורוקאפ.
לפה מגיעים שמות גדולים לשעבר שנתקעו בלי קבוצה, שחקנים על סף פריצה שיחכו לפריצה עד סוף הקריירה, וכאילו שמות גדולים שמסיבה מסתורית אף קבוצה אחרת לא רצתה.

אין למכבי כסף והישגיות כדי למשוך שחקנים באמת מבוקשים (או אפילו להשאיר את הטובים יותר שכבר פה), אין להם סקאוטינג לגנוב שחקנים על סף פריצה..

וסקוטי וזי'ז'יץ' הם מה בדיוק? סקוטי הגיע בשנות הפריצה שלו והעדיף להגיע לפה במקום לאפס, ז'יז'יץ' הגיע לפה אחרי ה-NBA והעדיף את מכבי על פני ריאל. אחד הגיע לספאחיה ואחד לספרופולוס. לא מאמנים גדולים, אבל פיגורות מוכרות גם באירופה וגם ב-NBA (שימשו כעוזרים).

כשלמכבי היה סקאוטינג והיו גונבים האפמנים ופארקרים מתחת לאף של כולם, איזה ממזר ישראלי כמו פיני גרשון היה תופס. עכשיו הסקאוטינג שווה לתחת והתרגיל הזה לא יעבוד.
התקווה היחידה הייתה למאמן עם שם (רצוי אחד טוב הפעם), שהיה מושך שחקנים וגם אשכרה יודע מה לעשות איתם. כל דבר אחר לא יעבוד כשראש מערך הסקאוטינג הוא אבי אבן ואתה מתעקש לא להבין את זה. העיקר חסכנו להנעלה כמה גרושים אה?

רק אל תספר סיפורים כשגם סקוטי ילך לפנר וכמובן שתחליף ראוי לא יהיה פה.. ובחייאת שחרר את שומאכר. קיבלת את הרוי ניסני שלך. מקווה שאתה מבסוט. בוא נראה איזה פרארי (עלאק) יבנו לו.

סקוטי אכן היה ע"ס פריצה (ועדיין, עונת פריצה ביורוקאפ), ושילמת ערימות, ערימות של כסף כדי להגיע אליו. זיזיץ' שחקן טוב, רחוק מטופ יורוליג.. ואף אחד מהם לא הגיע בגלל איזה ספאחיה או יאניס, הם הגיעו כי מכבי היתה האופציה הכי סבירה שלהם בזמן הזה.

אתה עדיין מאמין לסיפורי זיזיץ' וריאל? כי סיפרו אותם אותם אנשים שמכרו לנו את פסקוואל, תיאודוסיץ' ורבים אחרים. הכל שטויות.
מכבי גנבה את סקוטי לאפס? איזה אפס, שסיימה אחרונה בעונה שלפני - ושמה באותו זמן את היד על לארקין שהיה 2 רמות מעל סקוטי ובלי ביי-אאוט מפוצץ?

שומאכר? מה עכשיו?
אני לא "רוצה" קטש, אני פשוט לא חושב שהחלופות שעולות באתרי הספקולציות עדיפות. אני חושב שכל מני מאמנים בינוניים, כושלים ויקרים זה עוד "יציאה מידי חובה" של מכבי. זה בדיוק כמו להנחית לפה שחקן כמו וויליאמס. "קחו, הבאנו לכם כוכב יורוליג", למרות שזה פשוט לא נכון.

אתה מעוות דברים גבר.

סקוטי לא היה על סף פריצה, אלא דפקטו פרץ. עונה לפני הזכייה ביורוקאפ הוא הגיע לפלייאוף היורוליג והוביל את הקו האחורי של בלאט יחד עם וונאמייקר (אגב, גם ז'יז'יץ' היה באותה קבוצה כן? הוא היה על סף פריצה).
גם הוא וגם ז'יז'יץ' נכון לעונה שעברה הם בטופ 5 בעמדות שלהם ביורוליג. זה מגובה במספרים, אתה מוזמן לבדוק. ואני אגלה לך עוד משהו, יחסית לאלטרנטיבות בעמדות שלהם, ז'יז'יץ' יותר משמעותי מסקוטי.

ואם אותם אנשים שסיפרו את סיפורי פסקוואל ותיאודוסיץ' היו מספרים את סיפורי סקוטי וז'יז'יץ' אז גם הם לא היו פה בסוף.
אולי אתה רומז שספורטאנדו ויורוהופס גם עובדים בשביל מכבי? חייב להגיד שזה הרבה יותר ספקולטיבי מ"אתרי הספקולציות". כי ספורטאנדו ויורוהופס התעקשו בזמנו שסקוטי וז'יז'יץ' לא ישחקו במכבי ושניהם הגיעו לפה אחרי שלפי דיווחים זרים סיכמו במקומות אחרים.
אגב, אנאדולו אמנם סיימה אחרונה ביורוליג עונה לפני כן, אבל הגדילה את התקציב שלה וכיוונה לכוכב שיוביל אותה. סקוטי דאז, היה הפנים של הכדורסל הטורקי, המתאזרח של הנבחרת ונחשב לשחקן עם הפוטנציאל הגבוה יותר. אבל הוא חתם במכבי (10.7) ולארקין חתם באנאדולו כאלטרנטיבה רק שבועיים מאוחר יותר (26.7). נורא קל לגחך על זה בדיעבד, אבל בפועל מדובר בשני כוכבים שקבוצה אחת בנתה נכון סביב הכוכב שלה ואחת שהיא מכבי.

אבל עזוב שטויות, בוא נדבר תכלס. לא רצית את קטש, אבל אתה מעדיף אותו על "החלופות שעלו באתרי הספקולציות".. אז את מי בדיוק רצית פה כמאמן?
ולגבי אותן חלופות, שבעיניך הם "מאמנים בינוניים, כושלים ויקרים" - על מי מבין פראסוביץ', מיטרוביץ' וג'ורג'ביץ', קטש עדיף בעיניך?

עונת היורוליג של דרושפאקה זו פריצה? הוא היה כינור שלישי בקבוצה בינונית (כמו מכבי). זו פריצה בערך כמו שקינן אוואנס "פרץ" השנה. עונת היורוקאפ, אם כבר. וזה עדיין יורוקאפ. אתה לא הופך לטופ יורוליג בגלל עונת יורוקאפ טובה.

סקוטי, כמו זיזיץ', זה עניין של דעה, אז מיותר להכנס לזה. אני חושב שלא, ואני חושב שמספרים ומדדים הם לא כל הסיפור. הסיפור זה יציבות, ורסטיליות והתרומה הכללית לקבוצה כקבוצה - מספרית ומעבר למספרים. זיזיץ' שחקן טוב, אבל לוקה בהרבה מאלה ויקר עבור קבוצמה כמו מכבי ביחס לחסרונות שלו. תרומה לא מגוונת, חוסר יציבות ומעט מאוד ערך מוסף. זה לא טופ יורוליג, דעתי.

עניין לארקין, זה נחמד התאריכים שאתה מציין, אבל מו''מ לא לוקח יומיים ואין לנו מושג מה הלך מאחורי הקלעים כדי לדעת מי העדיף מה. אנחנו כן יודעים ששחקן אחד היה יקר ולא מוכח (בזמנו), השני מוכח וזול יותר (לארקין), ואפס בחרה טוב.

ושוב נחזור לקטש. כן, מעדיף אותו ע"פ השמות שעלו. בפעם המאה, לא כי הוא עילוי, כי הוא אותו דבר ברבע מחיר - ובעיקר כי הוא כלי יח"צ חלש יותר עבור ההנהלה.

15 יוני 2022, 13:36

Shay_uzan כתב:
Jack55 כתב:עצוב מאוד אם ווילבקין לא ימשיך
זה יהיה אחד המוזרים לפתוח עונה בלעדיו
כמו שאמרתי, המכביסט האחרון...
עידן כתב:אז...אנחנו בדרך לעוד שנה שבה נאבק על מקום 8 ביורוליג (במקרה הטוב).

אופטימי משהו, מאבק על המקום ה12 במקרה הטוב

בהחלט. לכן רשמתי "במקרה הטוב". מנסה להיות אופטימי כי מה עוד נשאר לנו חוץ מהבאסה על כל ההתרחשויות האחרונות...

15 יוני 2022, 13:37

מילוס כתב:עניין לארקין, זה נחמד התאריכים שאתה מציין, אבל מו''מ לא לוקח יומיים ואין לנו מושג מה הלך מאחורי הקלעים כדי לדעת מי העדיף מה. אנחנו כן יודעים ששחקן אחד היה יקר ולא מוכח (בזמנו), השני מוכח וזול יותר (לארקין), ואפס בחרה טוב.

כמדומני, לארקין לא היה זול יותר גם באותה תקופה. לפי מה שאני זוכר, הוא קיבל קרוב ל-2 מיליון דולר נטו שם (1.8). שזה בערך מה ששילמו על ווילבקין + הבייאאוט חלקי שלוש (פלוס מינוס). אפס עפ"י מה שפורסם ניסתה ללכת עליו תחילה, אבל נרתעה מדרישת הבייאאוט של דרושפאקה (בצדק, בעיקר כי הייתה להם אופציה אחרת על השולחן).

15 יוני 2022, 13:41

לפחות יש לנו את יפתח זיו.

15 יוני 2022, 13:46

גיק מה אתה שומע מאחורי קלעים?

15 יוני 2022, 13:46

נמאס מהכל ומכולם

15 יוני 2022, 13:59

איפה הימים שהיתה פה כרמל וjol זוכרים אותם...?

15 יוני 2022, 16:09

Mmm כתב:גיק מה אתה שומע מאחורי קלעים?

למה אתה קורא לו כל הזמן גיק? אין לך במקלדת את סימן הגרש?

15 יוני 2022, 16:33

Mmm כתב:גיק מה אתה שומע מאחורי קלעים?

יאניס ספרופולוס מועמד

15 יוני 2022, 16:35

אני מאוד מקווה שמיליציץ לא יהיה עוזר של קטש... יש גבולות, זה כאילו לא יאמן.
המצב מדרדר מרגע לרגע

15 יוני 2022, 16:35

השאלה שלי היא כמה לעזאזל חוסר מודעות ואכפתיות לאוהדים יש לחבורת מטומטמים האלה???
ב24 שעות הם חצו בברוטליות את כל הגבולות האפשריים:
•ניהול משא ומתן כושל עם מאמן ש99% אחוז כבר היה פה (זאת לא פעם ראשונה שזה קורה)
•הבאת קונוס במקום אותו מאמן, שהם בעצמם אמרו שהם לא מאמינים בו וכל זה למרות שיש אופציות יותר טובות
•הבטחה ריקה מתוכן לעוזר מאמן בכיר כיאלו אנחנו לא זוכרים את 2015 והבכיר מעוזרי המאמן זה פאקינג שמיר!
•מכירת השחקן היחידי שהוא עוד סמל ומחובר לאוהדים תמורת (כרגע) שקל וטיק טק בזמן שאין שום מחליף באופק
•ויתור על השחקן השני (אוונס) שעוד היה לו איזשהו סיכוי להישאר פה
•אפילו לא ניהול משא ומתן אחד עם שחקן לעונה הבאה.
זה כיאלו משהו אחד נפל והם אמרו "בואו ננצל את זה בלעשות את כל שאר הדברים שאנחנו רוצים לעשות אבל אין לנו אומץ מול האוהדים"
גם אם מכבי תיקח את היורוליג אני מקווה שאף אחד לא ישכח ויסלח להם על ה24 שעות האלה עד שהם יעזבו בבושת פנים את הקבוצה, מקווה שהם יעזבו עוד לפני החגים.
עשו מחירת חיסול לאופי של הקבוצה

נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 15 יוני 2022, 16:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 יוני 2022, 16:38

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=404656

חח מצאו גימיק בשביל למכור עוד קצת מנויים

15 יוני 2022, 16:39

חחחחחחחחח מה זה יועץ חיצוני ?

15 יוני 2022, 16:39

Itaycohen7 כתב:חחחחחחחחח מה זה יועץ חיצוני ?

זה מישהו שבא מבחוץ בשביל למכור עוד מנויים

15 יוני 2022, 16:41

אשכרה גימיק. מילא אם זה כדמות שבוחרת את השחקנים אבסולוטית במקום השמוק הקרואטי אני מברך על זה. לא חושב שזה שם

15 יוני 2022, 16:41

גל גל כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=404656

"יועץ מקצועי חיצוני" שם שני למינוי מקורבים (גם אם הוא ראוי)
לא היה לי ספק שבכתבה הזאת בכלל לא יהיה שם של שחקן...
עם כל אהבתי לדיוויד בלאט זה הדבר האחרון שמעניין אותנו. בשלב הזה גם עם לוקה דונציץ ויאניס (לא המאמן) יחתמו זה לא יעניין אותנו, אני רוצה את ההנהלה הזאת בחוץ

15 יוני 2022, 16:42

Shay_uzan כתב:

עם כל אהבתי לדיוויד בלאט זה הדבר האחרון שמעניין אותנו. בשלב הזה גם עם לוקה דונציץ ויאניס יחתמו זה לא יעניין אותנו, אני רוצה את ההנהלה הזאת בחוץ

אתה יודע איזה יאניס יחתום פה.
לא זה שאתה מקווה אליו

15 יוני 2022, 16:45

מה זה יועץ חיצוני ? מה זה הדברים המוזרים האלה? מה זה אומר בכלל ? ניקולה מסכים לזה ? מה הם רוצים עוד לעשות.
אם אין מאמן בכיר זר, אני מעדיף את קטש.
אני אוהד של הקבוצה הזאת הרבה שנים, מנוי הרבה שנים. הקבוצה הזאת עשתה כל כך הרבה שטויות שאי אפשר להאמין להם, זה שטויות ברמה שאין לתאר.

עכשיו דווקא שהם צריכים לתקן ולעבוד כמו שצריך הם פשוט מחסלים את הקבוצה.

אני מאוהב בבלאט, מה זה יועץ חיצוני.
ואם הוא יתן להם עיצה להפסיק להתערב ?

15 יוני 2022, 16:56

גל גל כתב:
Shay_uzan כתב:

עם כל אהבתי לדיוויד בלאט זה הדבר האחרון שמעניין אותנו. בשלב הזה גם עם לוקה דונציץ ויאניס יחתמו זה לא יעניין אותנו, אני רוצה את ההנהלה הזאת בחוץ

אתה יודע איזה יאניס יחתום פה.
לא זה שאתה מקווה אליו
כן תיקנתי עוד לפני שראיתי מה שלחת
----------------------------------------------------------------
759 הודעות ו0 שחקנים או מאמנים בסגל לעונה הבאה, זה הקצב
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 15 יוני 2022, 16:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.

15 יוני 2022, 16:57

where is the love? כתב:מה זה יועץ חיצוני ? מה זה הדברים המוזרים האלה? מה זה אומר בכלל ? ניקולה מסכים לזה ? מה הם רוצים עוד לעשות.
אם אין מאמן בכיר זר, אני מעדיף את קטש.
אני אוהד של הקבוצה הזאת הרבה שנים, מנוי הרבה שנים. הקבוצה הזאת עשתה כל כך הרבה שטויות שאי אפשר להאמין להם, זה שטויות ברמה שאין לתאר.

עכשיו דווקא שהם צריכים לתקן ולעבוד כמו שצריך הם פשוט מחסלים את הקבוצה.

אני מאוהב בבלאט, מה זה יועץ חיצוני.
ואם הוא יתן להם עיצה להפסיק להתערב ?

אבל על השאלה הכי חשובה פה לא ענית. אתה תעשה מנוי גם שנה הבאה?
נושא נעול