אני חושב שלגבי 3 שחקנים אין וויכוח שהם 3 הגדולים, לארי, מג'יק ומייקל. ( עמדות 1-2-3 ).
לגבי מג'יק - הבן אדם היה תופעת טבע. זכיתי קצת לראות אותו משחק והוא ממש שינה את כל התפיסה של המשחק , לא היה רכז בגובה כזה של 2.06 עם יכולות פיזיות של פאוור פורוורד , שליטה מדהימה בכדור ובגוף, מסירות שלא יאמנו ויכולת חיבור של קבוצת כוכבים עם אגו לא קטן. האישיות שלו גם הייתה משהוא יוצא דופן שהיום לא רואים בנ.ב.א.
לברון מול דוראנט יהיה קרב מאוד מאוד מעניין שמצית את הדמיון. חבל שאני לא אוכל לצפות בזה.
בעיקר כי זה לילה ואני חייב לישון בשעות האלו . שידורים חוזרים גם יהיה קשה לי לראות כי אני לא יהיה כמעט מול טלוויזיה בשאר היום. שבתות אני שומר אז גם זו בעייה. מכסימום נראה תקצירים.
yarinsaky כתב:בעיקר כי זה לילה ואני חייב לישון בשעות האלו . שידורים חוזרים גם יהיה קשה לי לראות כי אני לא יהיה כמעט מול טלוויזיה בשאר היום. שבתות אני שומר אז גם זו בעייה. מכסימום נראה תקצירים.
misha כתב:יש שחקנים גדולים ויש אגדות. המורשת של לברון תלויה במה שהוא יעשה בעתיד, יש לו עוד הרבה מה להוכיח (עם כל הכבוד, MVPים של העונה הרגילה לא שווים כלום עם אין לך טבעות). כרגע ממש לא הייתי מזכיר אותו עם טופ 5 של כל הזמנים.
ברור שלא. אבל הוא וקובי יהיו בטופ 10 של כל הזמנים כנראה.
אוקלהומה עולים ל1-0. 105-94. אחרי פתיחה מעולה של מיאמי בזכות הרול פליירס שלהם, אוקלהומה עשו מהפך יפה בחצי השני. וזה למרות משחק מעולה של באטייה וצ'אלמרס, לעומת הארדן שלא הגיע. אוקלהומה הולכים לקחת את זה
אני לא מסוגלת כבר עם הפלופים והתלונות לשופטים של מיאמי לווייד ולברון יש סיכוי ממשי להשיג את הכדור או לשמור על השחקן אחרי שהם מאבדים אבל הם פשוט נעמדים וצועקים על השופט מה שמאפשר להתקפה לקלוע סל קל צ'אלמרס מבלה 80% מהמשחק על הפרקט במטרה שישרקו באטייה בכלל עם פלופים דוחים(התחלתי לשים לב לזה נגד בוסטון) יהיה קשה אבל נקווה שיהיה טוב הקבוצה שמנצחת את המשחק הראשון בסדרת הגמר מנצחת את הסידרה 72% מהפעמים הייתי שמחה אם זה היה יותר בכיוון של 99% אבל..מה אפשר לעשות לפני שנה אם אני לא טועה הסטטיסטיקה לא עבדה
סיפור קצת אחר שקשור לדראפט אני מציעה לכם לשים לב לשני שחקנים בדראפט הקרוב אחד הוא קנדל מרשל שהוא לפי דעתי הרכז הכי טוב שיוצא מהדראפט הזה השני הוא מאיירס לאונרד שהוא סיפור יותר מעניין בן 20, 2.16, יתום מאבא ונכנס לדראפט שנתיים לפני סיום הקולג' בשביל שהוא יוכל להרוויח כסף ואמא שלו תעבור ניתוח גב פוטנציאל אדיר שאני הולכת לעקוב אחריו המון וייבחר מתישהו בסיבוב הראשון יש כאלה שאומרים בחירה מספר 9, יש כאלה שבחירה מספר 10, יש כאלה שבחירה מספר 12, ובקיצור, 9 עד 25
נראה לי שהיום הסטריק שלי הולך להיעצר חלמתי שמיאמי מנצחים את אוקלהומה אבל יש לי תחושה שהפעם זה לא יילך הפוך במציאות אני חושבת שמיאמי יבואו אגרסיביים מאוד היום ונראה שיחזור של משחק מספר 4 מהסידרה של מיאמי-אינדיאנה
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי שהיום הסטריק שלי הולך להיעצר חלמתי שמיאמי מנצחים את אוקלהומה אבל יש לי תחושה שהפעם זה לא יילך הפוך במציאות אני חושבת שמיאמי יבואו אגרסיביים מאוד היום ונראה שיחזור של משחק מספר 4 מהסידרה של מיאמי-אינדיאנה
על מארשל כמובן כולם יודעים ועל הכישרון העצום שלו(מוכח כבר), על לאונרד הזה לא שמעתי - מאיזה מכללה? אגב, היום ווסטברוק הולך להפציץ זה בדיוק סוג ההגנות(חוסר הגנות) שנגדם ווסטברוק מפציץ ובכלל זו הולכת להיות סדרה שהוא יהיה בה דומיננטי יותר מן הרגיל.
orelzor כתב:על מארשל כמובן כולם יודעים ועל הכישרון העצום שלו(מוכח כבר), על לאונרד הזה לא שמעתי - מאיזה מכללה? אגב, היום ווסטברוק הולך להפציץ זה בדיוק סוג ההגנות(חוסר הגנות) שנגדם ווסטברוק מפציץ ובכלל זו הולכת להיות סדרה שהוא יהיה בה דומיננטי יותר מן הרגיל.
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי שהיום הסטריק שלי הולך להיעצר חלמתי שמיאמי מנצחים את אוקלהומה אבל יש לי תחושה שהפעם זה לא יילך הפוך במציאות אני חושבת שמיאמי יבואו אגרסיביים מאוד היום ונראה שיחזור של משחק מספר 4 מהסידרה של מיאמי-אינדיאנה
סעמק, מיאמי מפסידים עכשיו..
אני באמת לא חושבת ואני אגיד לך למה 1)ווייד תמיד אחרי משחקים חרא שכולם גומרים אותו נותן משחק אדיר 2)מיאמי תמיד אחרי שמפסידים וגומרים אותם נותנים משחק אדיר 3)אני פסימית 4)יש לי הרגשה חרא