אשכול הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

הודעהעל ידי NY boy » 10 פברואר 2013, 01:49

אחרי שהגיע לפה שייר, כוכב מכללות ענק יחסית וראינו שזה לא שווה הרבה. או שרואים את ז'אק רוזן, מישהו שדיברו עליו ברצינות כפרוספקט NBA הקיץ אפילו והיה במחנות קיץ של קבוצות NBA, והיה כמובן גם שחקן מכללות טוב מכהן... אז צריך לקחת בפרופורציה והבין ששחקנים כאלה מקומם לא במכבי. אפשר להחתים בכסף קטן להרבה שנים ולהשאיל, עם אפשרויות יציאה. אפשר להחתים כשחקן 11-12 ולתת להתפתח בתוך מכבי. בשום צורה אי אפשר להחתים כשחקן רוטציה שבונים עליו באיזה דרך.
NY boy

הודעהעל ידי גל מקל » 10 פברואר 2013, 02:59

NY boy כתב:אחרי שהגיע לפה שייר, כוכב מכללות ענק יחסית וראינו שזה לא שווה הרבה. או שרואים את ז'אק רוזן, מישהו שדיברו עליו ברצינות כפרוספקט NBA הקיץ אפילו והיה במחנות קיץ של קבוצות NBA, והיה כמובן גם שחקן מכללות טוב מכהן... אז צריך לקחת בפרופורציה והבין ששחקנים כאלה מקומם לא במכבי. אפשר להחתים בכסף קטן להרבה שנים ולהשאיל, עם אפשרויות יציאה. אפשר להחתים כשחקן 11-12 ולתת להתפתח בתוך מכבי. בשום צורה אי אפשר להחתים כשחקן רוטציה שבונים עליו באיזה דרך.

לא הבנתי בדיוק למה הכוונה "שחקנים כאלה מקומם לא במכבי".
שחקנים יהודים? לבנים ?ג'ינג'ים?
הרי אני מניח שאתה לא שולל כל כוכב מכללות כלשהו, הרי כבר הגיעו למכבי שחקנים ישר מהקולג'ים וחלקם הצליחו .(גם בנ.ב.א נדיר שרוקי פורץ בעונה הראשונה.)

אם הכוונה ליהודים, אז על כל פלופ כמו רוזן,קרמר,שאייר,גורדון. יש גם הצלחות כמו גרונפלד בשרון,לנדסברג בחיפה, ראיין לקסר בחולון (כשהורשה לקחת תרופות :grin )
ובטח בשנים עברו.
להחתים שחקן כמקום 11 ולקוות שיתפתח זה אוקסימרון.
אני לא מכיר דוגמא לשחקן כזה.

אם הכוונה היא לחסרי ניסיון בכדורסל מקצועני כלשהו, אני מסכים איתך שאין תחליף ל-2,3 שנים של משחק תחרותי בליגה טובה.

ולעניין כהן שני הבדלים בינו לבין האחרים. הוא בתפקיד ובגובה בו קשה למצוא ישראלים טובים. (להבדיל מגארדים שלפחות על הנייר יש לנו.)
והשני שהוא הוכיח עצמו גם בנבחרת העתודה שהיא בדר"כ מנבא הצלחה סביר לקריירת בוגרים, למרות שבמקרה שלו זה היה בדרג ב.
גל מקל

הודעהעל ידי NY boy » 10 פברואר 2013, 14:47

שחקנים שמסיימים קולג' בלי ניסיון כן. מקומם לא במכבי. אין אף שחקן שהגיע מקולג' למכבי והצליח. ולכן אין למכבי מה לבזבז זמן, מחשבה או כסף על השטויות האלה. שילכו לשחק בחיפה, בשרון, בגליל או בחולון, נראה כי טוב והם מספיק טובים נעביר אלינו. את הכסף שלנו יש להשקיע במקומות הנכונים.

ואין שום הבדל עם כהן, רוזן או שייר הוכיחו את עצמם הרבה יותר. סלח אבל הוכיח את עצמו בנבחרת העתודה? שכחת כנראה שנבחרת העתודה משחקת בדרג פאקינג ב'... דרג שהוא שנות אור מהיכולת שצריך להציג במכבי ת"א. לא צריך להזכיר איזה שחקנים נוספים כיכבו בנבחרת העתודה (טישמן למשל) ולא מגיעים לכלום.

למכבי פשוט אין מזומנים מיותרים לבזבז על הפרוייקטים האלה, כל שקל שהולך לשחקן כזה זה שקל שאפשר להשקיע אותו בזר יותר טוב.

זה לא אומר שכהן לא יכול להתפתח לשחקן שיכול להיות שחקן טוב במכבי, שנתיים-שלוש ניסיון ואולי הוא יתפתח ואולי לא. אבל את הכסף בשביל לגלות את זה עדיף שגליל או חיפה תשקיע, ואנחנו אם נראה שהוא טוב מספיק ניקח אלינו אחרי זה.
NY boy

הודעהעל ידי Chen » 10 פברואר 2013, 16:34

דריוס אודום ג'ונסון נתן שורה נאה במשחק הראשון שלו בVTB:

http://www.vtb-league.com/en/player/dar ... ?sid=62743

המשחק הבא של קבוצתו ביום שישי, נראה מה הוא יתן שם...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי גל מקל » 15 פברואר 2013, 20:50

עוד משחק מפלצתי של ג'ייק כהן.
32 נקודות ו 4 חסימות, נגד המכללה השנייה בטיבה בקונפרנס ואצלה בבית.
(לא העלו באתר של המכללה שלו כי הם כנראה לא מצלמים בחוץ, ובמקום זה הם מתרכזים בגמדים שמנסים לחנוק זה את זה בענף שיצא מהאולימפיאדה השבוע.)

שייתן פיניש טוב וייסים את הלימודים עם סטיסטיקות שיא.
אגב לבחור מניו יורק טישמן לא כיכב בעתודה אלא איכזב בגדול בכל הפרמטרים, ולא הצליח לעבור חלק את השלב בין תיכונים לעתודה.
אני מוכן לעבור אחד אחד על חמישיות המצטיינים בטורנירי העתודה מאז התחיל המפעל, יש קורלציה כמעט מלאה בין המצטיינים שם למצטיינים בטורנירי הבוגרים באירופה.
ישראל מאז אמצע שנות האלפיים בולטת לרעה (מאז כספי שהיה האחרון) הסיבות לכך רבות אך לא קשורות ליחס בין הצלחה בעתודה לבוגרת באופן כללי.
גל מקל

הודעהעל ידי NY boy » 15 פברואר 2013, 21:23

זאת אכן הייתה נבחרת הנוער שם הוא כיכב (בדרג א') עם 18 נק' בממוצע ונבחר לחמישייה השלישית של האליפות. בעתודה הוא היה פחות טוב עם 8 נק'.

אבל כמובן שאתה מגזים לגביי כהן פעם אחרי פעם. לדוגמא מי שכיכב עם כהן באותה נבחרת בדיוק היה יותם שירן הבינוני מהפועל ת"א. 16.6 נק' ו 5.4 ריב' בממוצע היו לו. אז מה זה אומר שצריך לרוץ ולהחתים את יותם שירן גם למכבי?

כהן סביר להניח פוטנציאל נחמד ושחקן טוב. שחקנים טובים ממנו משמעותית מהקולג'ים כמו לאנדסברג ושייר התקשו לתרום במכבי גם כשלא הגיעו ישירות מקולג' או כשהגיעו ישירות כמו בלו. יכול להיות ש2-3 שנים אחרי הקולג' כהן בהחלט יוכל להיות שחקן תורם במכבי. אין שום טעם לבזבז כסף עד שזה יקרה. שיוכיח שהוא יכול לתרום ברמות נמוכות ממכבי קודם, אחרי שזה יקרה ויראה מספיק דברים שהוא מתאים לרמה של מכבי אפשר יהיה להשקיע בו.
NY boy

הודעהעל ידי Chen » 18 פברואר 2013, 20:38

מה אתם אומרים על טרנס וויליאמס? בן 25, 100kg 1.98m לעמדה 2/3...

קיבל חוזה זמני בבוסטון ל10 יום אחרי ששיחק בליגה הסינית. אולי בסוף העונה יהיה חופשי.. אני לא כל כך מכיר את השחקן אך לפי מה שאני רואה פה מדובר בשחקן טוב מאוד, אתלטי , חזק בהגנה, מוסר טוב.. קליעה קצת לוקה בחסר..

http://en.wikipedia.org/wiki/Terrence_Williams
http://www.nbadraft.net/players/terrence-williams
http://www.draftexpress.com/profile/ter ... 507/stats/

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 פברואר 2013, 20:48

הוא שחקן אדיר, לא מבין את הסיפור איתו, כנראה הוא טראבל מייקר לא קטן, אחרת אין לי מושג מה הקטע שלו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 18 פברואר 2013, 21:14

מדברים עליו כעל הד קייס.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 19 פברואר 2013, 01:32

misha כתב:מדברים עליו כעל הד קייס.

בלי קשר אם הוא הד קייס או לא, שחקנים כאלה על גבול ה NBA לא מגיעים בדרך כלל למכבי, כי הם תמיד מושכים עד הרגע האחרון בנסיון לחתום ב NBA. דווקא הקבוצות הקטנות בקופליג מביאות שחקנים כאלה לא פעם, כי הן לוקחות אותם לאחר תחילת העונה. לדוגמא: דרק קארקטר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 19 פברואר 2013, 11:41

לכל הפנטזים - פארגו סגר בסיקסרס עד לסוף העונה, וקרוב לוודאי שימשיך שם גם אחרי. אפשר לעבור הלאה ברשימת הפנטזיות.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 19 פברואר 2013, 11:41

misha כתב:מדברים עליו כעל הד קייס.

הבעיה היא לא שהוא הד קייס, הבעיה היא שהוא שחקן כדורסל די גרוע. לא יודע לקלוע ממטר ועדיין לוקח המון זריקות. אתלט גדול. שחקן כדורסל קטן מאוד.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 19 פברואר 2013, 20:58

היום ב 20:45 ביורוספורט 2 , מי שמעוניין, יכול לראות את ארל רולאנד במשחק בין בילבאו ל VEF ריגה במסגרת היורוקאפ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 20 פברואר 2013, 08:44

roy1000 כתב:לכל הפנטזים - פארגו סגר בסיקסרס עד לסוף העונה, וקרוב לוודאי שימשיך שם גם אחרי. אפשר לעבור הלאה ברשימת הפנטזיות.

אם ישחק טוב הוא ימשיך ואם לא אז ישוחרר ...גם בקליבלאנד הוא פתח טוב ושוחרר בסוף , תלוי ביכולת שלו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 פברואר 2013, 09:13

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:לכל הפנטזים - פארגו סגר בסיקסרס עד לסוף העונה, וקרוב לוודאי שימשיך שם גם אחרי. אפשר לעבור הלאה ברשימת הפנטזיות.

אם ישחק טוב הוא ימשיך ואם לא אז ישוחרר ...גם בקליבלאנד הוא פתח טוב ושוחרר בסוף , תלוי ביכולת שלו .

ה-NBA זאת ליגה מגעילה

עד כמה שמפריע לי מה שפארגו עשה לנו, כשאירווינג נפצע והוא היה צריך לשחק הוא נתן כמה משחקים נפלאים, באמת יוצאים מן הכלל אפילו במונחים של NBA ועדיין ברגע שאירווינג חזר הוא לא ראה פרקט

שם ומוניטין זה הדבר היחיד שמשחק שם, לא יכולת
אם יכולת הייתה מדד פארגו לא היה נודד בין קבוצה לקבוצה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 פברואר 2013, 11:23

yzafrir כתב:אם ישחק טוב הוא ימשיך ואם לא אז ישוחרר ...גם בקליבלאנד הוא פתח טוב ושוחרר בסוף , תלוי ביכולת שלו .

קליבלנד זו קבוצה בבלאגן שרצתה לפנות מקום לטריידים. לפארגו יש מקום ב- NBA. הוא לא פחות טוב מביינום ובראיין רוברטס ומרבית הסיכויים שהוא ימצא קבוצה גם לעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 20 פברואר 2013, 13:12

היות ואני לא מתמצא בכל שחקן ושחקן בשוק , להלן הצעתי:
מכבי צריכה ללכת בכל הכוח על כספי , כספי מזוהה עם מכבי , הוא שחקן שיכול להתמודד פיסית עם כל מספר 3 באירופה , והקליעה שלו היא יותר מסבירה , הוא גם יעניק הרבה אנרגיות בריבאונד ובהגנה , לפיכך בעמדה זאת יש להגיד שלום יפה לסמית' , ולהחליפו בשחקן זר לא יקר שייתן בעיקר משהו אחר מכספי , כלומר יכולת להוריד כדור לרצפה , לתרום בכמה אספקטים ובעיקר לא להוריד דרמטית את היכולת של הקבוצה שהמחליפים נכנסים לעניינים , יש בליגה שלנו כמה שחקנים ברמה הזאת לדעתי סמית של חיפה הוא דוגמא לשחקן כזה.
הרכז חייב להיות שחקן איכותי, שבעיקר יש לו יכולת לשחק פיק נ רול ברמה גבוה , קרי לקלוע מבחוץ , או למסור לגבוה שחותך אחרי חסימה , לדאבוני אין אף שחקן כזה היום במכבי זולת רוט , שעושה את זה טוב אך לא ברמת יורוליג. הרכז הוא המנוע של הקבוצה , ופה לא יכולות להיות פשרות.
אם יוגב יהיה מוכן , הוא יכול לשמש מחליף לרכז כזה , אם הוא לא מעוניין יש תחליפים לא רעים (מקל ,נעימי , אפיק ניסים לדוגמא) בכל מקרה יוגב לא יכול להיות הרכז הראשון של מכבי.
בעמדה מספר 5 , שוב , חייבים שחקן גבוה ומסיבי , שיוכל להשלים את ליאור , קרי שחקן הגנה איכותי , ריבאונדר טוב , ואם זאת לא בקשה מוגזמת מדי , יכולת לקלוע מבחוץ (תחום שליאור מאד חסר בו). בכל מקרה זה לא יכול להיות שון ג'יימס.וקרוב לוודאי שזה יחד עם הרכז יהיהו השחקנים היקרים בקבוצה.
גיימס הוא מחליף סנטר מצויין , וצריך להביא שחקן שישלים אותו כדי לסגור מצבת גבוהים , זה חייב להיות שחקן עם יכולת קליעה מבחוץ , וריבאונדר , הוא לא חייב להיות שחקן יקר , אבל הוא צריך לפתוח את הרחבה שלשון ולא לסתום אותה כפי שהציוות שון - אליהו עושה היום (סטייל קלאת'ס מחיפה , או דאנקן מירושליים , שחקן שאני אישית מאד אוהב.

אופצייה נוספת היא להביא את תיוס במקומו של ג'יימס (אני יודע שבגלל העונה של ג'יימס , זה כמעט הירהורי כפירה) , ואז המשלים שלו יצטרך להיות שחקן בLEVEL , יותר גבוה ממה שהצעתי מקודם.

בסגל עד לרגע זה יש 5\4 זרים ( 2\3 בעמדות הגבוהים , רכז ומחליף לכספי).

אחרי שסגרנו את עמדה 5,3,1,4, צריך לסגור את עמדת ה שוטינג גארד , פה מכבי יכולה להמר , מהסיבה שיש לה את לנסברג בעמדה זאת שלדעתי יעבור שדרוג בשנה הבאה. היקמן , סקוטי הופסון , בליגה שלנו ובאירופה לא חסרים שחקנים כאלו בסכומים יחסית נמוכים , אבל הוא חייב לעלות טוב מהספסל.

כפי שראיתם למעט שון והיקמן את על הזרים אני חש שלא צריך להמשיך איתם:

סמית' - די הגיע לתקרת הזכוכית שלו , למרות שאני מאד מעריך אותו , ביחוד העונה פה הוא השחקן הכי טוב בליגה , עדיין ברמות הגבוהות הוא לא פקטור.
לוגן - מכבי לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כל כך לא יציב , עם אינטיליגנציית משחק כל כך נמוכה.
מדלי - נו באמת
פלאניניץ' - אולי הוא יפרוץ מתי שהו אבל אני בטוח שזה לא יהיה בעונה הבאה בכל מקרה , שחקן עם יסודות כדורסל ברמה מאד נמוכה ועושה רושם גם שהוא לא עד כדי כך אינטיליגנט , בר השאלה.

לצערי גם על גיא פניני הייתי מוותר למרות שאני זוכר לו חסד נעורים , הבחור רע במובן הרע של המילה , נמצא בכושר מזוויע , מושך אש מיותרת , ואינו מוצא את מקומו , ראוי ששני הצדדים יפרדו.
על רוט מאד חבל לי כי הוא שחקן שנותן את כל כולו לקבוצה , אבל הוא גם אינו ברמה של רכז מחליף ביורוליג.

אשמח לדעותיכם.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Chen » 20 פברואר 2013, 13:42

ankram כתב:היות ואני לא מתמצא בכל שחקן ושחקן בשוק , להלן הצעתי:
מכבי צריכה ללכת בכל הכוח על כספי , כספי מזוהה עם מכבי , הוא שחקן שיכול להתמודד פיסית עם כל מספר 3 באירופה , והקליעה שלו היא יותר מסבירה , הוא גם יעניק הרבה אנרגיות בריבאונד ובהגנה , לפיכך בעמדה זאת יש להגיד שלום יפה לסמית' , ולהחליפו בשחקן זר לא יקר שייתן בעיקר משהו אחר מכספי , כלומר יכולת להוריד כדור לרצפה , לתרום בכמה אספקטים ובעיקר לא להוריד דרמטית את היכולת של הקבוצה שהמחליפים נכנסים לעניינים , יש בליגה שלנו כמה שחקנים ברמה הזאת לדעתי סמית של חיפה הוא דוגמא לשחקן כזה.
הרכז חייב להיות שחקן איכותי, שבעיקר יש לו יכולת לשחק פיק נ רול ברמה גבוה , קרי לקלוע מבחוץ , או למסור לגבוה שחותך אחרי חסימה , לדאבוני אין אף שחקן כזה היום במכבי זולת רוט , שעושה את זה טוב אך לא ברמת יורוליג. הרכז הוא המנוע של הקבוצה , ופה לא יכולות להיות פשרות.
אם יוגב יהיה מוכן , הוא יכול לשמש מחליף לרכז כזה , אם הוא לא מעוניין יש תחליפים לא רעים (מקל ,נעימי , אפיק ניסים לדוגמא) בכל מקרה יוגב לא יכול להיות הרכז הראשון של מכבי.
בעמדה מספר 5 , שוב , חייבים שחקן גבוה ומסיבי , שיוכל להשלים את ליאור , קרי שחקן הגנה איכותי , ריבאונדר טוב , ואם זאת לא בקשה מוגזמת מדי , יכולת לקלוע מבחוץ (תחום שליאור מאד חסר בו). בכל מקרה זה לא יכול להיות שון ג'יימס.וקרוב לוודאי שזה יחד עם הרכז יהיהו השחקנים היקרים בקבוצה.
גיימס הוא מחליף סנטר מצויין , וצריך להביא שחקן שישלים אותו כדי לסגור מצבת גבוהים , זה חייב להיות שחקן עם יכולת קליעה מבחוץ , וריבאונדר , הוא לא חייב להיות שחקן יקר , אבל הוא צריך לפתוח את הרחבה שלשון ולא לסתום אותה כפי שהציוות שון - אליהו עושה היום (סטייל קלאת'ס מחיפה , או דאנקן מירושליים , שחקן שאני אישית מאד אוהב.

אופצייה נוספת היא להביא את תיוס במקומו של ג'יימס (אני יודע שבגלל העונה של ג'יימס , זה כמעט הירהורי כפירה) , ואז המשלים שלו יצטרך להיות שחקן בLEVEL , יותר גבוה ממה שהצעתי מקודם.

בסגל עד לרגע זה יש 5\4 זרים ( 2\3 בעמדות הגבוהים , רכז ומחליף לכספי).

אחרי שסגרנו את עמדה 5,3,1,4, צריך לסגור את עמדת ה שוטינג גארד , פה מכבי יכולה להמר , מהסיבה שיש לה את לנסברג בעמדה זאת שלדעתי יעבור שדרוג בשנה הבאה. היקמן , סקוטי הופסון , בליגה שלנו ובאירופה לא חסרים שחקנים כאלו בסכומים יחסית נמוכים , אבל הוא חייב לעלות טוב מהספסל.

כפי שראיתם למעט שון והיקמן את על הזרים אני חש שלא צריך להמשיך איתם:

סמית' - די הגיע לתקרת הזכוכית שלו , למרות שאני מאד מעריך אותו , ביחוד העונה פה הוא השחקן הכי טוב בליגה , עדיין ברמות הגבוהות הוא לא פקטור.
לוגן - מכבי לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כל כך לא יציב , עם אינטיליגנציית משחק כל כך נמוכה.
מדלי - נו באמת
פלאניניץ' - אולי הוא יפרוץ מתי שהו אבל אני בטוח שזה לא יהיה בעונה הבאה בכל מקרה , שחקן עם יסודות כדורסל ברמה מאד נמוכה ועושה רושם גם שהוא לא עד כדי כך אינטיליגנט , בר השאלה.

לצערי גם על גיא פניני הייתי מוותר למרות שאני זוכר לו חסד נעורים , הבחור רע במובן הרע של המילה , נמצא בכושר מזוויע , מושך אש מיותרת , ואינו מוצא את מקומו , ראוי ששני הצדדים יפרדו.
על רוט מאד חבל לי כי הוא שחקן שנותן את כל כולו לקבוצה , אבל הוא גם אינו ברמה של רכז מחליף ביורוליג.

אשמח לדעותיכם.

בנוגע לנושא פארגו, סביר להניח שהוא יהיה חופשי ויקבל הצעות כאלה ואחרות מקובצות NBA, אני חושב שאנחנו יכולים להציע עליו משהו כמו מיליון וחצי ולראות מה תיהיה התשובה כי אולי קבוצות הNBA יציעו טיפה פחות.

אנקראם, אני מסכים מאוד בנוגע לכספי, הוא יכול להיות רודי פרננדס שלנו פחות או יותר, אני חושב שסמית שחקן טוב, אבל לא יותר מזה, אם לא כספי אפשר להביא שחקנים טובים ואתלטים בסגנון סוני ווימס במחירים סבירים. בנוגע לרכז אני גם מסכים ואני חושב שכדאי ללכת על פארגו אם הוא לא ישאר בNBA, אבל הרכז צריך להיות רכז טוב שאפשר לסמוך עליו ולא הימור..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 פברואר 2013, 14:23

אני לא יודע אם יש סיכוי שכספי יחזור לפה, אבל הדבר המפחיד בנושא כספי הוא שכבר שנים אין לנו מדד אמיתי ליכולת שלו, מאיפה אנחנו יודעים מה הוא יכול לעשות ביורוליג? בנבחרת הוא לא קלע כל כך הרבה יותר מאשר אליהו או אוחיון (שלשניהם ביורוליג ממוצע של 15 נקודות ביחד), גם בהגנה הוא לא שוס (גם בנבחרת) וכמובן ירידת מדרגה ענקית לעומת סמית׳.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 20 פברואר 2013, 15:30

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אם ישחק טוב הוא ימשיך ואם לא אז ישוחרר ...גם בקליבלאנד הוא פתח טוב ושוחרר בסוף , תלוי ביכולת שלו .

קליבלנד זו קבוצה בבלאגן שרצתה לפנות מקום לטריידים. לפארגו יש מקום ב- NBA. הוא לא פחות טוב מביינום ובראיין רוברטס ומרבית הסיכויים שהוא ימצא קבוצה גם לעונה הבאה.

יש גם הרבה שחקנים באירופה שמקומם ב-NBA והם עדיין בחרו לשחק באירופה .
ברור שזה תלוי במחיר אבל פארגו לא הולך לקבל חוזה בNBA של 1.5 נטו , כך שבסכום הנכון אפשר להביא אותו....הוא עדיין לא עשה בNBA את מה שפארמר עשה כדי לקבל חוזה מליונים מובטח....

לגבי כספי , בקמפיין האחרון של הנבחרת הוא היה ברמה אחת מעל כולם ובכלל רואים אצלו את השיפור גם מבחינה פיזית וגם מבחינת המשחק . השאלה כמה כסף שווה למכבי לשלם לו , ולדעתי הוא רחוק מהיכולת הכספית של מכבי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים