המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
NY boy כתב:אחרי שהגיע לפה שייר, כוכב מכללות ענק יחסית וראינו שזה לא שווה הרבה. או שרואים את ז'אק רוזן, מישהו שדיברו עליו ברצינות כפרוספקט NBA הקיץ אפילו והיה במחנות קיץ של קבוצות NBA, והיה כמובן גם שחקן מכללות טוב מכהן... אז צריך לקחת בפרופורציה והבין ששחקנים כאלה מקומם לא במכבי. אפשר להחתים בכסף קטן להרבה שנים ולהשאיל, עם אפשרויות יציאה. אפשר להחתים כשחקן 11-12 ולתת להתפתח בתוך מכבי. בשום צורה אי אפשר להחתים כשחקן רוטציה שבונים עליו באיזה דרך.
misha כתב:מדברים עליו כעל הד קייס.
misha כתב:מדברים עליו כעל הד קייס.
roy1000 כתב:לכל הפנטזים - פארגו סגר בסיקסרס עד לסוף העונה, וקרוב לוודאי שימשיך שם גם אחרי. אפשר לעבור הלאה ברשימת הפנטזיות.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:לכל הפנטזים - פארגו סגר בסיקסרס עד לסוף העונה, וקרוב לוודאי שימשיך שם גם אחרי. אפשר לעבור הלאה ברשימת הפנטזיות.
אם ישחק טוב הוא ימשיך ואם לא אז ישוחרר ...גם בקליבלאנד הוא פתח טוב ושוחרר בסוף , תלוי ביכולת שלו .
yzafrir כתב:אם ישחק טוב הוא ימשיך ואם לא אז ישוחרר ...גם בקליבלאנד הוא פתח טוב ושוחרר בסוף , תלוי ביכולת שלו .
ankram כתב:היות ואני לא מתמצא בכל שחקן ושחקן בשוק , להלן הצעתי:
מכבי צריכה ללכת בכל הכוח על כספי , כספי מזוהה עם מכבי , הוא שחקן שיכול להתמודד פיסית עם כל מספר 3 באירופה , והקליעה שלו היא יותר מסבירה , הוא גם יעניק הרבה אנרגיות בריבאונד ובהגנה , לפיכך בעמדה זאת יש להגיד שלום יפה לסמית' , ולהחליפו בשחקן זר לא יקר שייתן בעיקר משהו אחר מכספי , כלומר יכולת להוריד כדור לרצפה , לתרום בכמה אספקטים ובעיקר לא להוריד דרמטית את היכולת של הקבוצה שהמחליפים נכנסים לעניינים , יש בליגה שלנו כמה שחקנים ברמה הזאת לדעתי סמית של חיפה הוא דוגמא לשחקן כזה.
הרכז חייב להיות שחקן איכותי, שבעיקר יש לו יכולת לשחק פיק נ רול ברמה גבוה , קרי לקלוע מבחוץ , או למסור לגבוה שחותך אחרי חסימה , לדאבוני אין אף שחקן כזה היום במכבי זולת רוט , שעושה את זה טוב אך לא ברמת יורוליג. הרכז הוא המנוע של הקבוצה , ופה לא יכולות להיות פשרות.
אם יוגב יהיה מוכן , הוא יכול לשמש מחליף לרכז כזה , אם הוא לא מעוניין יש תחליפים לא רעים (מקל ,נעימי , אפיק ניסים לדוגמא) בכל מקרה יוגב לא יכול להיות הרכז הראשון של מכבי.
בעמדה מספר 5 , שוב , חייבים שחקן גבוה ומסיבי , שיוכל להשלים את ליאור , קרי שחקן הגנה איכותי , ריבאונדר טוב , ואם זאת לא בקשה מוגזמת מדי , יכולת לקלוע מבחוץ (תחום שליאור מאד חסר בו). בכל מקרה זה לא יכול להיות שון ג'יימס.וקרוב לוודאי שזה יחד עם הרכז יהיהו השחקנים היקרים בקבוצה.
גיימס הוא מחליף סנטר מצויין , וצריך להביא שחקן שישלים אותו כדי לסגור מצבת גבוהים , זה חייב להיות שחקן עם יכולת קליעה מבחוץ , וריבאונדר , הוא לא חייב להיות שחקן יקר , אבל הוא צריך לפתוח את הרחבה שלשון ולא לסתום אותה כפי שהציוות שון - אליהו עושה היום (סטייל קלאת'ס מחיפה , או דאנקן מירושליים , שחקן שאני אישית מאד אוהב.
אופצייה נוספת היא להביא את תיוס במקומו של ג'יימס (אני יודע שבגלל העונה של ג'יימס , זה כמעט הירהורי כפירה) , ואז המשלים שלו יצטרך להיות שחקן בLEVEL , יותר גבוה ממה שהצעתי מקודם.
בסגל עד לרגע זה יש 5\4 זרים ( 2\3 בעמדות הגבוהים , רכז ומחליף לכספי).
אחרי שסגרנו את עמדה 5,3,1,4, צריך לסגור את עמדת ה שוטינג גארד , פה מכבי יכולה להמר , מהסיבה שיש לה את לנסברג בעמדה זאת שלדעתי יעבור שדרוג בשנה הבאה. היקמן , סקוטי הופסון , בליגה שלנו ובאירופה לא חסרים שחקנים כאלו בסכומים יחסית נמוכים , אבל הוא חייב לעלות טוב מהספסל.
כפי שראיתם למעט שון והיקמן את על הזרים אני חש שלא צריך להמשיך איתם:
סמית' - די הגיע לתקרת הזכוכית שלו , למרות שאני מאד מעריך אותו , ביחוד העונה פה הוא השחקן הכי טוב בליגה , עדיין ברמות הגבוהות הוא לא פקטור.
לוגן - מכבי לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כל כך לא יציב , עם אינטיליגנציית משחק כל כך נמוכה.
מדלי - נו באמת
פלאניניץ' - אולי הוא יפרוץ מתי שהו אבל אני בטוח שזה לא יהיה בעונה הבאה בכל מקרה , שחקן עם יסודות כדורסל ברמה מאד נמוכה ועושה רושם גם שהוא לא עד כדי כך אינטיליגנט , בר השאלה.
לצערי גם על גיא פניני הייתי מוותר למרות שאני זוכר לו חסד נעורים , הבחור רע במובן הרע של המילה , נמצא בכושר מזוויע , מושך אש מיותרת , ואינו מוצא את מקומו , ראוי ששני הצדדים יפרדו.
על רוט מאד חבל לי כי הוא שחקן שנותן את כל כולו לקבוצה , אבל הוא גם אינו ברמה של רכז מחליף ביורוליג.
אשמח לדעותיכם.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם ישחק טוב הוא ימשיך ואם לא אז ישוחרר ...גם בקליבלאנד הוא פתח טוב ושוחרר בסוף , תלוי ביכולת שלו .
קליבלנד זו קבוצה בבלאגן שרצתה לפנות מקום לטריידים. לפארגו יש מקום ב- NBA. הוא לא פחות טוב מביינום ובראיין רוברטס ומרבית הסיכויים שהוא ימצא קבוצה גם לעונה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים