המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמוליק כתב:באמת נראה טוב ה BYRON MULLENS. השדרים דברו שם על 49% משלוש כך שזה לא רק היילייטס. הטווח שהוא לוקח, מטר מעבר ל 3 ולא חד פעמי. הוא גם אגריסיבי בתוך הצבע. מרשים. אולי באמת כדאי שניקולה ינהל שיחה עם אנטוני פרקר בהקשר אליו.
מועמד למכבי בעוד 3...2...1...TAYO כתב:דווייט באייקס שוחרר מבוסטון...
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמוליק כתב:באמת נראה טוב ה BYRON MULLENS. השדרים דברו שם על 49% משלוש כך שזה לא רק היילייטס. הטווח שהוא לוקח, מטר מעבר ל 3 ולא חד פעמי. הוא גם אגריסיבי בתוך הצבע. מרשים. אולי באמת כדאי שניקולה ינהל שיחה עם אנטוני פרקר בהקשר אליו.
החציל האצטקי כתב:שמוליק כתב:באמת נראה טוב ה BYRON MULLENS. השדרים דברו שם על 49% משלוש כך שזה לא רק היילייטס. הטווח שהוא לוקח, מטר מעבר ל 3 ולא חד פעמי. הוא גם אגריסיבי בתוך הצבע. מרשים. אולי באמת כדאי שניקולה ינהל שיחה עם אנטוני פרקר בהקשר אליו.
זה משהו שחייב לקרות. אין לי מושג איך שחקן עם מימדים וכשרון כזה מבזבז קריירה שלמה, אבל זה יכול להסתיים הקיץ. מישהי תרים אותו, בטח אם יעשה סאמר ליג חזק.
אורלנדו כבר מחזיקה את במבה, ווצ׳ביץ׳, ביומבו ובירץ׳. גם עמדה 4 שלהם עמוסה. אני לא ממש רואה אותו ממשיך שם.
צריך לבצע מחטף כאן. זה שחקן שאמור להתמודד מצויין גם מול סנטרים טופ-יורוליג. יש לו את כל הנתונים ונראה שהראש שלו נמצא במקום.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:שמוליק כתב:באמת נראה טוב ה BYRON MULLENS. השדרים דברו שם על 49% משלוש כך שזה לא רק היילייטס. הטווח שהוא לוקח, מטר מעבר ל 3 ולא חד פעמי. הוא גם אגריסיבי בתוך הצבע. מרשים. אולי באמת כדאי שניקולה ינהל שיחה עם אנטוני פרקר בהקשר אליו.
זה משהו שחייב לקרות. אין לי מושג איך שחקן עם מימדים וכשרון כזה מבזבז קריירה שלמה, אבל זה יכול להסתיים הקיץ. מישהי תרים אותו, בטח אם יעשה סאמר ליג חזק.
אורלנדו כבר מחזיקה את במבה, ווצ׳ביץ׳, ביומבו ובירץ׳. גם עמדה 4 שלהם עמוסה. אני לא ממש רואה אותו ממשיך שם.
צריך לבצע מחטף כאן. זה שחקן שאמור להתמודד מצויין גם מול סנטרים טופ-יורוליג. יש לו את כל הנתונים ונראה שהראש שלו נמצא במקום.
אם הוא כזה טוב, למה הוא לא מצליח להשתלב ב NBA?
felix_r כתב:ממש דוקטוראט כתבת פה.
אותי, שנכעת. נשאר לך לשכנע את פדרמן!
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:ממש דוקטוראט כתבת פה.
http://forum.tzahevet.co.il/viewtopic.p ... A1#p246500
זו לא הפעם הראשונה שאני כותב עליו.
אז ״שיווקתי״ אותו כ-4, אבל האמת היא שהוא לגמרי מה שהפך היום ל״סטרץ׳ 5״ (משהו שמאוד התפתח בשנתיים האחרונות, כשכל סנטר שני בNBA התחיל לזרוק שלשות).
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:ממש דוקטוראט כתבת פה.
viewtopic.php?f=2&t=2833&p=246500&hilit=%D7%91%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F+%D7%9E%D7%90%D7%9C%D7%A0%D7%A1#p246500
זו לא הפעם הראשונה שאני כותב עליו.
אז ״שיווקתי״ אותו כ-4, אבל האמת היא שהוא לגמרי מה שהפך היום ל״סטרץ׳ 5״ (משהו שמאוד התפתח בשנתיים האחרונות, כשכל סנטר שני בNBA התחיל לזרוק שלשות).
felix_r כתב:ממש דוקטוראט כתבת פה.
מקובי כתב:בהמשך אותו עמוד רשמת על קווינסי מילר.. הרבה לפני כולם
אתמול היה בגולד את נס מילאנו הראשון, וכ"כ התגעגעתי לשחקן כמו סופו שהוא באנקר בצבע.
החציל האצטקי כתב:מקובי כתב:בהמשך אותו עמוד רשמת על קווינסי מילר.. הרבה לפני כולם
אתמול היה בגולד את נס מילאנו הראשון, וכ"כ התגעגעתי לשחקן כמו סופו שהוא באנקר בצבע.
גם כריס סינגלטון מככב שם. אז עוד בא מעונה בליגת הקיץ הסינית וחצי עונה חביבה בג׳י ליג.
היו כמה אופציות מעולות בשוק באותו קיץ, אבל מכבי התקמצנה והלכה על רנדל ואופייבו.
היו שם גם כמה שמות פחות טובים, אבל אין ספק שנחמד להציץ באשכול הזה לאורך השנים.
שחקני מטרה בצבע זה קצת מיושן, אבל אחד כזה שגם יודע לצאת החוצה ולקלוע, גם לשחק פיק אנד רול, גם למסור... זה המצרך הכי מבוקש שיש.
על הנייר למאלנס יש הכל.
argof כתב:אל ג’פרסון רוצה אירופה (יורוהופס). שמא?
argof כתב:אל ג’פרסון רוצה אירופה (יורוהופס). שמא?
החציל האצטקי כתב:מקובי כתב:בהמשך אותו עמוד רשמת על קווינסי מילר.. הרבה לפני כולם
היו כמה אופציות מעולות בשוק באותו קיץ, אבל מכבי התקמצנה והלכה על רנדל ואופייבו
TAYO כתב:דווייט באייקס שוחרר מבוסטון...
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־15 אורחים