סקאוטינג V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סקאוטינג V2

הודעהעל ידי שמוליק » 06 יולי 2018, 09:42

באמת נראה טוב ה BYRON MULLENS. השדרים דברו שם על 49% משלוש כך שזה לא רק היילייטס. הטווח שהוא לוקח, מטר מעבר ל 3 ולא חד פעמי. הוא גם אגריסיבי בתוך הצבע. מרשים. אולי באמת כדאי שניקולה ינהל שיחה עם אנטוני פרקר בהקשר אליו.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי moring1 » 06 יולי 2018, 09:56

שמוליק כתב:באמת נראה טוב ה BYRON MULLENS. השדרים דברו שם על 49% משלוש כך שזה לא רק היילייטס. הטווח שהוא לוקח, מטר מעבר ל 3 ולא חד פעמי. הוא גם אגריסיבי בתוך הצבע. מרשים. אולי באמת כדאי שניקולה ינהל שיחה עם אנטוני פרקר בהקשר אליו.

כן ממש ניקולה הטמטום המוחלט הזה. היה שחקן טוב אבל מנהל מקצועי מהגרועים במקצוע ובן אדם מאוס.
moring1

הודעהעל ידי TAYO » 06 יולי 2018, 10:39

דווייט באייקס שוחרר מבוסטון...

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 יולי 2018, 10:41

TAYO כתב:דווייט באייקס שוחרר מבוסטון...

מועמד למכבי בעוד 3...2...1...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 יולי 2018, 11:52

שמוליק כתב:באמת נראה טוב ה BYRON MULLENS. השדרים דברו שם על 49% משלוש כך שזה לא רק היילייטס. הטווח שהוא לוקח, מטר מעבר ל 3 ולא חד פעמי. הוא גם אגריסיבי בתוך הצבע. מרשים. אולי באמת כדאי שניקולה ינהל שיחה עם אנטוני פרקר בהקשר אליו.

זה משהו שחייב לקרות. אין לי מושג איך שחקן עם מימדים וכשרון כזה מבזבז קריירה שלמה, אבל זה יכול להסתיים הקיץ. מישהי תרים אותו, בטח אם יעשה סאמר ליג חזק.
אורלנדו כבר מחזיקה את במבה, ווצ׳ביץ׳, ביומבו ובירץ׳. גם עמדה 4 שלהם עמוסה. אני לא ממש רואה אותו ממשיך שם.

צריך לבצע מחטף כאן. זה שחקן שאמור להתמודד מצויין גם מול סנטרים טופ-יורוליג. יש לו את כל הנתונים ונראה שהראש שלו נמצא במקום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 06 יולי 2018, 11:59

החציל האצטקי כתב:

זה משהו שחייב לקרות. אין לי מושג איך שחקן עם מימדים וכשרון כזה מבזבז קריירה שלמה, אבל זה יכול להסתיים הקיץ. מישהי תרים אותו, בטח אם יעשה סאמר ליג חזק.
אורלנדו כבר מחזיקה את במבה, ווצ׳ביץ׳, ביומבו ובירץ׳. גם עמדה 4 שלהם עמוסה. אני לא ממש רואה אותו ממשיך שם.

צריך לבצע מחטף כאן. זה שחקן שאמור להתמודד מצויין גם מול סנטרים טופ-יורוליג. יש לו את כל הנתונים ונראה שהראש שלו נמצא במקום.

אם הוא כזה טוב, למה הוא לא מצליח להשתלב ב NBA?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 יולי 2018, 18:05

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:

אם הוא כזה טוב, למה הוא לא מצליח להשתלב ב NBA?

שאלה טובה.
קודם כל, הוא הצליח בעבר.
ב2010-2012 הוא היה שחקן שנע בין הספסל לחמישיה בשארלוט, ועשה עבודה לא רעה עם מספרים שנעו סביב ה10 ו-5.
שארלוט הייתה קבוצת תחתית, וכשהוא עזב אותה הוא כבר התקשה למצוא קבוצה בNBA כגבוה מחליף.

הוא יותר שחקן התקפה מהגנה, ובאותו זמן היה נראה שהוא גם לא מבין לגמרי איך להשתמש בכישורים ובנתונים הטבעיים המצויינים שלו.
היה מרבה לאבד כדורים, לוקח זריקות רעות מבחוץ, לא התאמץ בריבאונד וההתמצאות ההגנתית החלשה שלו גם כן לא עזרה מי יודע מה.

משם התגלגל לכסף גדול בסין, ולא ממש הצליח להתאקלם (למרות שדפק מספרים של 30 ו15), אולי נפצע. לא ברור.
הוא התגלגל לדי-ליג ושיחק ליד או במקום קהם בירץ׳ בקבוצת הבת של מיאמי, שהעדיפה לקדם את הגבוה האתלטי-הגנתי על פני הביג מן הכבד שאוהב לזרוק מבחוץ.
בעונה הבאה הוא כבר לקח אליפות עם אותה קבוצה כמחליף של ג׳ארנל סטוקס (שהיה הMVP של הליגה), כשגם קית׳ בנסון גוזל ממנו דקות משמעותיות.

עדיין, עשה בשנתיים האלה עבודה סבירה לגמרי. שוב עם הבעיה המוכרת של אחוזי שדה נמוכים (סביב ה40% לביגמן עצום), וסביב ה33% משלוש, עם מספרי ריבאונד וחסימות נמוכים.
את העונה ההיא הוא סיים בליגה הטורקית בקבוצה שהייתה בדרך לירידת ליגה, והמספרים שלו באו בהמשך ישיר למה שעשה בעונה בדי-ליג.

אחרי שאתה בא כמחליף בג׳י-ליג ומסיום עונה פושר בתחתית הטבלה של הליגה הטורקית, קשה למצוא חוזה- אז הוא הלך לכסף הגדול שהציעו לו בדובאי.
רק שהוא קרע שם את הצולבת. ואז, מי כבר תיקח שחקן כזה אחרי קרע בצולבת? אז הוא הלך לאיראן. במהלך השנתיים האלה הוא ירד משמעותית במשקל, ולאט לאט נכנס לכושר.
ואז הוא הגיע לג׳י-ליג כשהוא במצב פיזי מצויין, עם קצת יותר הבנה של מה הוא אמור או יכול לעשות כדי לתרום כשחקן כדורסל, ועשה מספרים מצויינים.

הבחור הזה היה מדורג #1 בתיכונים בכל ארצות הברית כשהיה ילד, במחזור 2008. במחזור של ברנדון ג׳נינגס, דמאר דרוזן, קמבה ווקר ושות׳. בתיכון הוא עשה מה שהוא רצה.
ואז הוא הגיע לקולג׳ים ולא כל כך הסתדר באוהיו סטייט (8.8 נק׳, 4.7 ריב׳, 1.1 חס׳ ב20 דק׳ בממוצע. זרק שלשה אחת ב33 משחקים, קלע ב64% מהשדה ו56% מהקו. עלה מהספסל).
הוא עשה ״וואן אנד דאן״ וברח משם בידיעה שקריירת התיכונים שלו לבדה והדראפט החלש שנמצא בו יספיקו לבחירת סיבוב ראשון, מה שהיה נכון.
נבחר 24 בדראפט, שיחק שנתיים כמניף מגבות באוקלהומה סיטי שכבר הפכה לקבוצת צמרת, ונזרק לשארלוט החלשה.

משם אנחנו מתחברים לראשית הסיפור בשארלוט.
בקיצור, קריירה שהלכה לאיבוד לגמרי בגלל קבלת החלטות רעה, חוסר מזל וחוסר התאמה לכדורסל ששוחק באותם זמנים.
מי שמקבל את הלייבל של ״באסט״ מאוד מתקשה לחזור ממנו. זה על כמעט בלתי אפשרי בNBA, שאוהבת להמליך מלכים ולזרוק לכלבים.

היום, מבוא ל2018-19, אנחנו חוזים בסנטר 2.16 נייד ואתלטי, עם משחק פנים-חוץ מלוטש, יכולת חסימה סבירה, רצון גדול יותר לתרום כריבאונדר, ומוטיבציה להחזיר את הקריירה שלו למסלול.

אם מחברים את כל הנקודות יחד, זה הזמן הכי נכון עבורו לעשות את הredemption. עדיין צעיר מספיק כדי לחזור לתודעה, רק עם הרבה מאוד ניסיון והשלמה של מי הוא ומה הוא.
סיום העונה המצויין בלייקלנד מג׳יק מראה שהוא בהחלט שווה את ההימור, ומי שתיקח אותו הולכת להרוויח שחקן אחר לגמרי מהילד המבולבל שהיה.
לNBA זה כנראה לא יספיק, אבל עם הרזומה הזה, יש לו מקום גם ביורוליג, אצל המשוגעת שתסכים להסתכן ולתת לו את הצ׳אנס.

מכבי, עם ה300,000$ העלובים שלה, יכולה לעשות כאן עסקה גדולה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 06 יולי 2018, 18:14

ממש דוקטוראט כתבת פה.
אותי, שנכעת. נשאר לך לשכנע את פדרמן! :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 יולי 2018, 18:20

felix_r כתב:ממש דוקטוראט כתבת פה.

viewtopic.php?f=2&t=2833&p=246500&hilit=%D7%91%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F+%D7%9E%D7%90%D7%9C%D7%A0%D7%A1#p246500
זו לא הפעם הראשונה שאני כותב עליו.

אז ״שיווקתי״ אותו כ-4, אבל האמת היא שהוא לגמרי מה שהפך היום ל״סטרץ׳ 5״ (משהו שמאוד התפתח בשנתיים האחרונות, כשכל סנטר שני בNBA התחיל לזרוק שלשות).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי moring1 » 06 יולי 2018, 18:54

החציל האצטקי כתב:

http://forum.tzahevet.co.il/viewtopic.p ... A1#p246500

אז ״שיווקתי״ אותו כ-4, אבל האמת היא שהוא לגמרי מה שהפך היום ל״סטרץ׳ 5״ (משהו שמאוד התפתח בשנתיים האחרונות, כשכל סנטר שני בNBA התחיל לזרוק שלשות).

בדיוק שחקן כזה אנחנו חייבים. הוא פשוט מפלצת מבחינת סייז ויכול למשוך שמירות כפולות בצבע. הקליעה שלו משלוש זה רק בונוס. אבל חבל שזה לא יקרה, הצוות המקצועי וההנהלה פשוט אטומים וזה ברור, כל קיץ מחדש אותם מועמדים, ממש לא פתוחים לאופקים חדשים.
moring1

הודעהעל ידי מקובי » 06 יולי 2018, 18:56

החציל האצטקי כתב:

viewtopic.php?f=2&t=2833&p=246500&hilit=%D7%91%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F+%D7%9E%D7%90%D7%9C%D7%A0%D7%A1#p246500

בהמשך אותו עמוד רשמת על קווינסי מילר.. הרבה לפני כולם :)

אתמול היה בגולד את נס מילאנו הראשון, וכ"כ התגעגעתי לשחקן כמו סופו שהוא באנקר בצבע.
מקובי

הודעהעל ידי שמוליק » 06 יולי 2018, 18:57

ּ+1
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 יולי 2018, 01:08

מקובי כתב:בהמשך אותו עמוד רשמת על קווינסי מילר.. הרבה לפני כולם :)

אתמול היה בגולד את נס מילאנו הראשון, וכ"כ התגעגעתי לשחקן כמו סופו שהוא באנקר בצבע.

גם כריס סינגלטון מככב שם. אז עוד בא מעונה בליגת הקיץ הסינית וחצי עונה חביבה בג׳י ליג.
היו כמה אופציות מעולות בשוק באותו קיץ, אבל מכבי התקמצנה והלכה על רנדל ואופייבו.
היו שם גם כמה שמות פחות טובים, אבל אין ספק שנחמד להציץ באשכול הזה לאורך השנים.

שחקני מטרה בצבע זה קצת מיושן, אבל אחד כזה שגם יודע לצאת החוצה ולקלוע, גם לשחק פיק אנד רול, גם למסור... זה המצרך הכי מבוקש שיש.
על הנייר למאלנס יש הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 07 יולי 2018, 06:52

החציל האצטקי כתב:

גם כריס סינגלטון מככב שם. אז עוד בא מעונה בליגת הקיץ הסינית וחצי עונה חביבה בג׳י ליג.
היו כמה אופציות מעולות בשוק באותו קיץ, אבל מכבי התקמצנה והלכה על רנדל ואופייבו.
היו שם גם כמה שמות פחות טובים, אבל אין ספק שנחמד להציץ באשכול הזה לאורך השנים.

שחקני מטרה בצבע זה קצת מיושן, אבל אחד כזה שגם יודע לצאת החוצה ולקלוע, גם לשחק פיק אנד רול, גם למסור... זה המצרך הכי מבוקש שיש.
על הנייר למאלנס יש הכל.

אתה נכס אמיתי לפורום חציל , בזכותך התרדהזה הוא הכי מעניין ומקצועי .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי argof » 07 יולי 2018, 07:15

אל ג’פרסון רוצה אירופה (יורוהופס). שמא?
argof

הודעהעל ידי TAYO » 07 יולי 2018, 07:49

argof כתב:אל ג’פרסון רוצה אירופה (יורוהופס). שמא?

לא זקן כבר?

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי SirCharles » 07 יולי 2018, 09:19

אני חושב שלהפוך את מציצה מאלנס לסנטר בלתי עציר ברמת היורוליג על סמך 12 משחקי ג'י ליג מוצלחים, כשמוקדם יותר העונה הוא נתן 12 נק' ו5 כ"ח בליגה האירנית, זה בוא נגיד בעדינות, טיפה'לה מופרך.
SirCharles

הודעהעל ידי Ran222 » 07 יולי 2018, 09:57

argof כתב:אל ג’פרסון רוצה אירופה (יורוהופס). שמא?

יורוהופס עיוותו את הציטוט המקורי, בו נאמר שאינדיאנה הציעה לו חוזה (כנראה מינ') לעונה, והוא דחה אותם ועידכן שהוא הולך לשחק overseas. שזה לאו דווקא אירופה.

לי זה נראה כמו סין, ולא לאירופה.
Ran222

הודעהעל ידי Ran222 » 07 יולי 2018, 10:00

החציל האצטקי כתב:

היו כמה אופציות מעולות בשוק באותו קיץ, אבל מכבי התקמצנה והלכה על רנדל ואופייבו

מפתיע....

לי עוד יש תכתובת מיילים שמורה עם מישהו בכיר מההנהלה מלפני כמה שנים שכשאמרתי לו שכדאי ללכת על קורי היגינס שבדיוק סיים עונת רוקי באירופה בטורקיה כמלך הסלים של היורוצ'אלנג' ועלה בערך 350k דולר.

התשובה היתה "מכירים את השם אבל הוא לא יתפתח לרמת יורוליג"...

נו טוב
Ran222

הודעהעל ידי Ran222 » 07 יולי 2018, 10:13

TAYO כתב:דווייט באייקס שוחרר מבוסטון...

וכצפוי, בוואלה כבר מפורסם שהוא מועמד למכבי...
Ran222

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־15 אורחים