המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:לא נראה לי שמישהו פה מסרב לראות את לאנגפורד....הזדמנויות כאלו אסור לפספס...
asafb96 כתב:yzafrir כתב:לא נראה לי שמישהו פה מסרב לראות את לאנגפורד....הזדמנויות כאלו אסור לפספס...
אתה צודק, זה הזדמנות של פעם ב..
ובכל זאת, אם תחזור אחורה קצת, תראה שיש כאלה שלא כל כך מתלהבים מזה, ומעדיפים שיבוא קומבו. אני מעדיף את פרקינס, פאפאס, שאייר ולאנגפורד שיובלו את הקוו האחורי, מאשר איזה קומבו ברמה פחות טובה
Ido_Maccabi כתב:אני לא סובל את לאנגפורד... לא שונה מאנדרסון. הוא שחקן טוב, אבל אני לא אוהב שחקנים כאלה
Ido_Maccabi כתב:אני לא סובל את לאנגפורד... לא שונה מאנדרסון. הוא שחקן טוב, אבל אני לא אוהב שחקנים כאלה
Chen כתב:השאלה מה יהיה אם פרקינס לא יהיה ופארמר יעזוב? בכל מצב יהיה חסר גארד נוסף שיוכל לפתוח, ופרקינס הוא הפתרון האידיאלי.
LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני לא סובל את לאנגפורד... לא שונה בהרבה מאנדרסון. הוא שחקן טוב, אבל אני לא אוהב שחקנים כאלה
ממש לא..כבר ראיתי שרשמת את זה בפורום המגעיל..
לעומת אנדרסון יש לו קלאסה כמו בלאט לעומת פיני..
גם יש לו אופי הרבה (הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה) יותר נוח משל אלן..
asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני לא סובל את לאנגפורד... לא שונה מאנדרסון. הוא שחקן טוב, אבל אני לא אוהב שחקנים כאלה
אל תזכיר אותם באותו משפט, באמת שאל.. זה סוג שונה
לא רק שלאנגפורד שחקן טוב יותר, לאנגפרוד שחקן בלי בעיות משמעת או בעיות חברתיות. הוא גם ממש לא אגואיסט, מסר העונה 2.5 אסיסטים מעמדת הSG, ולדעתי זה התבטא הכי טוב מול מכבי באחד המשחקים (אני לא זוכר איזה), שפרקינס שמר אותו די טוב, יחד עם עזרה קבוצתית, ובמקום ללכת ראש בקיר, הוא קלע משהו כמו 10 נקודות, וניצל את העזרה של מכבי בשביל למסור לשחקנים חופשיים, וסיים עם משהו כמו 5-6 אסיסטים אם אני לא טועה. אנדרסון, מול פרטיזן ובמקרים אחרים, למרות העזרות בהגנה הלך ראש בקיר. (זה לא מוריד מהאיכות שלו, שלדעתי עם קבוצה כמו שנה שעברה היה מסתדר הרבה יותר טוב, שכן קבוצות לא היו מביאות את הסנטר שיחסום את החדירה של אנדסון וישאיר את סופו לבד..).
אחד מ3 הSG הטובים באירופה לדעתי, מקווה מאוד שההנהלה יפתחו את הכיס עבורו
Holiday_Armadillo כתב:אני חייבת להסכים פה עם עידו..
אני לא יודעת אם לאנגפורד סרטן קבוצתי כמו אנדרסון..הבנתי שהוא לא נפרד מחימקי בדרך הכי נעימה שיש..אבל אני כבר רואה את זה שבינואר פארמר עוזב ולאנגפורד פשוט הופך להיות אנדרסון של מכבי לפני שנתיים..
הוא לא יראה אף אחד ממטר וייקח הכל עליו..
Chen כתב:השאלה מה יהיה אם פרקינס לא יהיה ופארמר יעזוב? בכל מצב יהיה חסר גארד נוסף שיוכל לפתוח, ופרקינס הוא הפתרון האידיאלי.
אני לא יודעת אם לאנגפורד סרטן קבוצתי כמו אנדרסון..הבנתי שהוא לא נפרד מחימקי בדרך הכי נעימה שיש..אבל אני כבר רואה את זה שבינואר פארמר עוזב ולאנגפורד פשוט הופך להיות אנדרסון של מכבי לפני שנתיים..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חייבת להסכים פה עם עידו..
תמיד יש פרידות לא נעימות, זה לא מעיד על אופי. הפרידה שלו יותר קשורה לקשר שלו עם ההנהלה, ופחות עם השחקנים והקבוצה. גם שאק נפרד מהלייקרס בדרך לא נעימה, אז מה?..
תאמיני לי, שעם בלאט על הקווים, ועם שחקנים כמו סופו, פאפאס, ושאר השחקנים בסגל, אין מצב שהוא לא יראה אף אחד ממטר. אם בחימקי הוא לא לקח הכל רק על עצמו, בטח ובטח שמכבי לא, ועוד שבלאט על הקווים.. אין סיכוי
asafb96 כתב:עידו
הוא לא יצטרך לעשות את הסוויץ' לרכז, כי הוא לא יהיה רכז. פאפאס, שאייר, אוחיון, ואולי גם פרקינס יעשו את זה. (שוב, אם בכלל תתחיל העונה בNBA, קיים סיכוי לא קטן שהעונה לא תצא לדרך בכלל)
הוא סקורר, כל קבוצה צריכה שחקן כזה. אתה לא יכול לבנות על 12 שחקנים שאוהבים למסור, זה לא קבוצת עידוד ופרגון.
הוא מוסר טוב מאוד, ממש ממש לא אגואיסט, וממש לא לוקח רק על עצמו. הוא זורק יותר מאשר מוסר? כן, ברור, כי זה התקפיד שלו, והוא עושה את זה בצורה נפלא, והוא אחד השחקנים היעילים באירופה בזכות זה. את אותו הדבר אפשר להגיד על קובי, נבארו, נוביצקי,פארקר, ועוד סקוררים רבים וטובים. זה לא עובד ככה, קבוצה צריכה שחקן שיתן גם נקודות, עם כל הכבוד לפרגון ומסירות רוחביות.
ההשוואה לאנדסון לא במקום.
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חייבת להסכים פה עם עידו..
לא יודע, גם על סופו אמרו שיש לו התנהגות בעייתית ושהוא כל הזמן נפצע (אגב, גם לשאראס בזמנו ייחסו בעיות התנהגות...) ואני לא יוגע איפה היינו היום בלעדיו. חימקי גם ויתרה בזמנו על לאמפה ובקיץ הזה הציעה לו הון בשביל שיחזור. אין הרבה גארדים באירופה עם יכולות כמו של לנגפורד ואני מצליח לחשוב אולי על אחד (נבארו) או אולי שניים (לא יודע מי עוד...) שטובים ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים