אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 26 ספטמבר 2011, 11:02

הכל תלוי בפדרמן
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי קובי » 26 ספטמבר 2011, 11:02

יש לי בעייה שכרגע זה קביליו נגד העולם. אולי פעם אחת היא בכל זאת תנחש טוב.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 11:14

yzafrir כתב:לא נראה לי שמישהו פה מסרב לראות את לאנגפורד....הזדמנויות כאלו אסור לפספס...

אתה צודק, זה הזדמנות של פעם ב..
ובכל זאת, אם תחזור אחורה קצת, תראה שיש כאלה שלא כל כך מתלהבים מזה, ומעדיפים שיבוא קומבו. אני מעדיף את פרקינס, פאפאס, שאייר ולאנגפורד שיובלו את הקוו האחורי, מאשר איזה קומבו ברמה פחות טובה
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 26 ספטמבר 2011, 11:23

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:לא נראה לי שמישהו פה מסרב לראות את לאנגפורד....הזדמנויות כאלו אסור לפספס...

אתה צודק, זה הזדמנות של פעם ב..
ובכל זאת, אם תחזור אחורה קצת, תראה שיש כאלה שלא כל כך מתלהבים מזה, ומעדיפים שיבוא קומבו. אני מעדיף את פרקינס, פאפאס, שאייר ולאנגפורד שיובלו את הקוו האחורי, מאשר איזה קומבו ברמה פחות טובה

סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו...
אגב, אם לנגפורד מגיע אפשר להסתדר בלי פרקינס גם לאחר שפרמאר יעזוב. פאפאס, אוחיון ושאייר יחלקו ביניהם את עמדת הרכז ועם כוח אש כמו לנגפורד לידם זה אמור להספיק כדי להגיע רחוק.
סיפור לנגפורד זו פשוט הזדמנות שלא חוזרת יותר מדי ודווקא פדרמן ומזרחי טובים בניצול הזדמנויות (סופו, מרכוס בראון, דורון פרקינס).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 26 ספטמבר 2011, 12:06

אני לא סובל את לאנגפורד... לא שונה מאנדרסון. הוא שחקן טוב, אבל אני לא אוהב שחקנים כאלה
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי קודי » 26 ספטמבר 2011, 12:08

Ido_Maccabi כתב:אני לא סובל את לאנגפורד... לא שונה מאנדרסון. הוא שחקן טוב, אבל אני לא אוהב שחקנים כאלה

הוא כל כך שונה מאנדרסון...טוב ממנו בהרבה. לשניהם יש יכולות אישיות ואתלטיות נהדרות אבל כאן פחות או יותר מסתיים הדמיון ביניהם. לאנגפורד בחור נהדר וגם שחקן חכם עם הובלת כדור טובה מאוד ויכולת מסירה נהדרת. לא ממש מבין מה הקשר ביניהם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ספטמבר 2011, 12:08

Ido_Maccabi כתב:אני לא סובל את לאנגפורד... לא שונה מאנדרסון. הוא שחקן טוב, אבל אני לא אוהב שחקנים כאלה

ממש לא..כבר ראיתי שרשמת את זה בפורום המגעיל..
לעומת אנדרסון יש לו קלאסה כמו בלאט לעומת פיני..
גם יש לו אופי הרבה (הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה) יותר נוח משל אלן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 12:12

אל תזכיר אותם באותו משפט, באמת שאל.. זה סוג שונה
לא רק שלאנגפורד שחקן טוב יותר, לאנגפרוד שחקן בלי בעיות משמעת או בעיות חברתיות. הוא גם ממש לא אגואיסט, מסר העונה 2.5 אסיסטים מעמדת הSG, ולדעתי זה התבטא הכי טוב מול מכבי באחד המשחקים (אני לא זוכר איזה), שפרקינס שמר אותו די טוב, יחד עם עזרה קבוצתית, ובמקום ללכת ראש בקיר, הוא קלע משהו כמו 10 נקודות, וניצל את העזרה של מכבי בשביל למסור לשחקנים חופשיים, וסיים עם משהו כמו 5-6 אסיסטים אם אני לא טועה. אנדרסון, מול פרטיזן ובמקרים אחרים, למרות העזרות בהגנה הלך ראש בקיר. (זה לא מוריד מהאיכות שלו, שלדעתי עם קבוצה כמו שנה שעברה היה מסתדר הרבה יותר טוב, שכן קבוצות לא היו מביאות את הסנטר שיחסום את החדירה של אנדסון וישאיר את סופו לבד..).
אחד מ3 הSG הטובים באירופה לדעתי, מקווה מאוד שההנהלה יפתחו את הכיס עבורו
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 26 ספטמבר 2011, 12:14

השאלה מה יהיה אם פרקינס לא יהיה ופארמר יעזוב? בכל מצב יהיה חסר גארד נוסף שיוכל לפתוח, ופרקינס הוא הפתרון האידיאלי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 12:23

אני חייבת להסכים פה עם עידו..
אני לא יודעת אם לאנגפורד סרטן קבוצתי כמו אנדרסון..הבנתי שהוא לא נפרד מחימקי בדרך הכי נעימה שיש..אבל אני כבר רואה את זה שבינואר פארמר עוזב ולאנגפורד פשוט הופך להיות אנדרסון של מכבי לפני שנתיים..
הוא לא יראה אף אחד ממטר וייקח הכל עליו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 12:24

Chen כתב:השאלה מה יהיה אם פרקינס לא יהיה ופארמר יעזוב? בכל מצב יהיה חסר גארד נוסף שיוכל לפתוח, ופרקינס הוא הפתרון האידיאלי.

יכול ליהיות שפרקניס מתאים כדי לפתוח ולעזור כרכז פותח ל10-20 דקות (תלוי איך יחלים ויחזור). אבל גם בלעדיו, אפשר להסתדר עם שאייר, פאפאס ואוחיון, בטח שלצידים משחקים שחקנים אדירים. לא חייבים 12 כוכבים כדי לקחת את אליפות אירופה. תשאלו את בארסה שעשו את זה עם רוביו האוברייטד בטירוף, סאדה הנגר, ולאקוביץ' הגמלאי.
למרות, שבמצב כזה אני דווקא כן מעדיף את פרקינס. יכול להתאים ליד לאנגפורד בצורה מצוינת. יתן את ההגנה והלחימה, ובהתקפה הוא לא צריך הרבה כדורים, ורוב הכדורים יהיה ביד של לאנגפורד הנפלא.
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 26 ספטמבר 2011, 12:25

LIAV10 כתב:
Ido_Maccabi כתב:אני לא סובל את לאנגפורד... לא שונה בהרבה מאנדרסון. הוא שחקן טוב, אבל אני לא אוהב שחקנים כאלה

ממש לא..כבר ראיתי שרשמת את זה בפורום המגעיל..
לעומת אנדרסון יש לו קלאסה כמו בלאט לעומת פיני..
גם יש לו אופי הרבה (הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה) יותר נוח משל אלן..

במקרה הזה אני לא מדבר על האופי... זה לא שהוא לא שחקן טוב, הוא שחקן מצוין, אבל אני פשוט לא אוהב שחקנים כאלה. הוא לא אגואיסט, אבל גם למסור הוא לא מאוד אוהב.
הוא גם לא בדיוק מה שאנחנו צריכים- מי ירכז אחרי שפארמר ילך? רכז זה התפקיד הכי חשוב במשחק, ואם אתה לא רוצה את פאפא או אוחיון כרכז ראשון אתה צריך רכז.
כרמל (או כל מישהו אחר שיש לו מידע)- אם הוא יבוא, כשתיגמר השביתה יבוא עוד שחקן?

asafb96 כתב:

אל תזכיר אותם באותו משפט, באמת שאל.. זה סוג שונה
לא רק שלאנגפורד שחקן טוב יותר, לאנגפרוד שחקן בלי בעיות משמעת או בעיות חברתיות. הוא גם ממש לא אגואיסט, מסר העונה 2.5 אסיסטים מעמדת הSG, ולדעתי זה התבטא הכי טוב מול מכבי באחד המשחקים (אני לא זוכר איזה), שפרקינס שמר אותו די טוב, יחד עם עזרה קבוצתית, ובמקום ללכת ראש בקיר, הוא קלע משהו כמו 10 נקודות, וניצל את העזרה של מכבי בשביל למסור לשחקנים חופשיים, וסיים עם משהו כמו 5-6 אסיסטים אם אני לא טועה. אנדרסון, מול פרטיזן ובמקרים אחרים, למרות העזרות בהגנה הלך ראש בקיר. (זה לא מוריד מהאיכות שלו, שלדעתי עם קבוצה כמו שנה שעברה היה מסתדר הרבה יותר טוב, שכן קבוצות לא היו מביאות את הסנטר שיחסום את החדירה של אנדסון וישאיר את סופו לבד..).
אחד מ3 הSG הטובים באירופה לדעתי, מקווה מאוד שההנהלה יפתחו את הכיס עבורו

במקרה הזה, כמו עם קובי, זה יותר פאק שלי מפאק של השחקן... אני לא אוהב שחקנים כאלה, שלוקחים על עצמם, לפעמים יותר מדי. נכון, הוא לא אגואיסט, השאלה היא אם כשמכבי תצטרך אותו כרכז הוא ידע לעשות את זה, ולא ישחק כמו SG גם כשהוא אמור לרכז.
עוד כמה בעיות הם- לא תמיד שחקן יודע לעשות את הסוויץ' ממועדון כמו חימקי למועדון כמו מכבי. נכון שזה לא כמו מעבר מגליל למכבי, אבל זה עדיין שינוי גישה. בסוללת השחקנים שיש כרגע, הוא לא יהיה כוכב, מה שהוא היה רגיל אליו מאז גיל מאוד צעיר. חוץ מזה, הוא רוצה הרבה כסף- כסף שיבוא על חשבון שחקן במקרה שפארמר יחזור לNBA.
אני לא רואה מה נעשה עם רכז במקרה כזה...
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 12:26

Holiday_Armadillo כתב:אני חייבת להסכים פה עם עידו..
אני לא יודעת אם לאנגפורד סרטן קבוצתי כמו אנדרסון..הבנתי שהוא לא נפרד מחימקי בדרך הכי נעימה שיש..אבל אני כבר רואה את זה שבינואר פארמר עוזב ולאנגפורד פשוט הופך להיות אנדרסון של מכבי לפני שנתיים..

תמיד יש פרידות לא נעימות, זה לא מעיד על אופי. הפרידה שלו יותר קשורה לקשר שלו עם ההנהלה, ופחות עם השחקנים והקבוצה. גם שאק נפרד מהלייקרס בדרך לא נעימה, אז מה?..
תאמיני לי, שעם בלאט על הקווים, ועם שחקנים כמו סופו, פאפאס, ושאר השחקנים בסגל, אין מצב שהוא לא יראה אף אחד ממטר. אם בחימקי הוא לא לקח הכל רק על עצמו, בטח ובטח שמכבי לא, ועוד שבלאט על הקווים.. אין סיכוי
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 26 ספטמבר 2011, 12:28

Chen כתב:השאלה מה יהיה אם פרקינס לא יהיה ופארמר יעזוב? בכל מצב יהיה חסר גארד נוסף שיוכל לפתוח, ופרקינס הוא הפתרון האידיאלי.

אי אפשר לבנות קבוצה עם אינסוף זרים וגם אין כסף לכל כך הרבה שחקנים. יש בסגל כבר את פאפאס, שאייר ואוחיון שבהחלט יכולים לכסות את עמדת הרכז במידה שלידם יש גארד דומיננטי כמו לנגפורד.
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ספטמבר 2011, 12:30

אני אגיד שיש הבדל בין פיני לבלאט, ואז תגידי שבלאט לא קוסם..
אבל זה נכון..בלאט לא היה נותן לפרטיזן לחזור מ-20 הפרש, הוא היה לוקח טיים אאוט, בלאט לא היה מזלזל, בלאט לא היה אומר כדור לאנדרסון ותסתדרו לבד..
נכון שהפרידה מחימקי לא הייתה נעימה, אבל היא לא הייתה בגלל בעיות אגו או החיבור לקבוצה, בגלל ריב פנימי עם מישהו מהצוות..יכול לקרות לכל בנאדם ובנאדם בעולם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 12:30

asafb96 כתב:

תמיד יש פרידות לא נעימות, זה לא מעיד על אופי. הפרידה שלו יותר קשורה לקשר שלו עם ההנהלה, ופחות עם השחקנים והקבוצה. גם שאק נפרד מהלייקרס בדרך לא נעימה, אז מה?..
תאמיני לי, שעם בלאט על הקווים, ועם שחקנים כמו סופו, פאפאס, ושאר השחקנים בסגל, אין מצב שהוא לא יראה אף אחד ממטר. אם בחימקי הוא לא לקח הכל רק על עצמו, בטח ובטח שמכבי לא, ועוד שבלאט על הקווים.. אין סיכוי

סבבה..אמרתי שאני לא יודעת מה האופי שלו..
על סמית' למשל אמרו שהוא יופי של חבר לקבוצה..על לאנגפורד לא קראתי דבר כזה אז אמרתי שאני לא יודעת..לא לפה ולא לשם אבל רק נתתי דוגמה של משהו שקרה לאחרונה..
אני רוצה להאמין שעם בלאט הוא לא יעשה דבר כזה..קשה לי להאמין אבל..
אולי בגלל השחקן האחרון שהיה במכבי ודומה לסגנון שלו..
אני פשוט כבר..רואה מהלך של ראש בקיר אחרי ראש בקיר במקרים שצריך התקפות מסודרות שהמשחק לא יברח ו..נקבל עוד אנדרסון..
אבל הלוואי ואני טועה(וקודם שיגיע)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 26 ספטמבר 2011, 12:31

לא יודע, גם על סופו אמרו שיש לו התנהגות בעייתית ושהוא כל הזמן נפצע (אגב, גם לשאראס בזמנו ייחסו בעיות התנהגות...) ואני לא יוגע איפה היינו היום בלעדיו. חימקי גם ויתרה בזמנו על לאמפה ובקיץ הזה הציעה לו הון בשביל שיחזור. אין הרבה גארדים באירופה עם יכולות כמו של לנגפורד ואני מצליח לחשוב אולי על אחד (נבארו) או אולי שניים (לא יודע מי עוד...) שטובים ממנו.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 12:32

עידו
הוא לא יצטרך לעשות את הסוויץ' לרכז, כי הוא לא יהיה רכז. פאפאס, שאייר, אוחיון, ואולי גם פרקינס יעשו את זה. (שוב, אם בכלל תתחיל העונה בNBA, קיים סיכוי לא קטן שהעונה לא תצא לדרך בכלל)
הוא סקורר, כל קבוצה צריכה שחקן כזה. אתה לא יכול לבנות על 12 שחקנים שאוהבים למסור, זה לא קבוצת עידוד ופרגון.
הוא מוסר טוב מאוד, ממש ממש לא אגואיסט, וממש לא לוקח רק על עצמו. הוא זורק יותר מאשר מוסר? כן, ברור, כי זה התקפיד שלו, והוא עושה את זה בצורה נפלא, והוא אחד השחקנים היעילים באירופה בזכות זה. את אותו הדבר אפשר להגיד על קובי, נבארו, נוביצקי,פארקר, ועוד סקוררים רבים וטובים. זה לא עובד ככה, קבוצה צריכה שחקן שיתן גם נקודות, עם כל הכבוד לפרגון ומסירות רוחביות.
ההשוואה לאנדסון לא במקום.
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 26 ספטמבר 2011, 12:40

asafb96 כתב:עידו
הוא לא יצטרך לעשות את הסוויץ' לרכז, כי הוא לא יהיה רכז. פאפאס, שאייר, אוחיון, ואולי גם פרקינס יעשו את זה. (שוב, אם בכלל תתחיל העונה בNBA, קיים סיכוי לא קטן שהעונה לא תצא לדרך בכלל)
הוא סקורר, כל קבוצה צריכה שחקן כזה. אתה לא יכול לבנות על 12 שחקנים שאוהבים למסור, זה לא קבוצת עידוד ופרגון.
הוא מוסר טוב מאוד, ממש ממש לא אגואיסט, וממש לא לוקח רק על עצמו. הוא זורק יותר מאשר מוסר? כן, ברור, כי זה התקפיד שלו, והוא עושה את זה בצורה נפלא, והוא אחד השחקנים היעילים באירופה בזכות זה. את אותו הדבר אפשר להגיד על קובי, נבארו, נוביצקי,פארקר, ועוד סקוררים רבים וטובים. זה לא עובד ככה, קבוצה צריכה שחקן שיתן גם נקודות, עם כל הכבוד לפרגון ומסירות רוחביות.
ההשוואה לאנדסון לא במקום.

זה מה שאני מנסה להסביר לך- אני יודע שצריכים שחקן כזה, פשוט אני לא אוהב כאלה... אולי זה בגלל הטראומה מאנדרסון, אבל אני פשוט לא אוהב שחקנים כאלה.
ברור לי שמכבי צריכה קלעי, אבל לדעתי יותר דחוף רכז למקרה שתיגמר השביתה (הלוואי שלא).
מה שכתבתי עליו כרכז- התכוונתי שאולי בגלל העלות הגבוהה של לאנגפורד לא יביאו רכז, ויסמכו עליו שישתתף בהובלת הכדור- מה שלדעתי הוא לא עושה טוב מספיק.
הנקודה היא שאני לא אוהב סקוררים, לא שהם לא חשובים למשחק, כי ברור שהם כן.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 12:48

קודי כתב:

לא יודע, גם על סופו אמרו שיש לו התנהגות בעייתית ושהוא כל הזמן נפצע (אגב, גם לשאראס בזמנו ייחסו בעיות התנהגות...) ואני לא יוגע איפה היינו היום בלעדיו. חימקי גם ויתרה בזמנו על לאמפה ובקיץ הזה הציעה לו הון בשביל שיחזור. אין הרבה גארדים באירופה עם יכולות כמו של לנגפורד ואני מצליח לחשוב אולי על אחד (נבארו) או אולי שניים (לא יודע מי עוד...) שטובים ממנו.

ההבדל מבחינתי בין סופו ללנגפורד זה שלנגפורד מזכיר לי שחקן שהיה פה לפני שנתיים ושנאתי שנאת מוות..אז הפלאשבקים חוזרים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים