פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים 22/23

15 יוני 2022, 16:59

where is the love? כתב:אני מאוד מקווה שמיליציץ לא יהיה עוזר של קטש... יש גבולות, זה כאילו לא יאמן.
המצב מדרדר מרגע לרגע
להחתים את מיליצ'יץ' עכשיו יעשה רק טוב למכבי

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

15 יוני 2022, 17:05

מילוס כתב:
Rampel כתב:
מילוס כתב:
Rampel כתב:
מילוס כתב:מי ישמע כמה שמות גדולים התעקשו להגיע לידיים של פדרמן בכל העשור האחרון.. אפילו זרים בינוניים מתלבטים בינה לבין כלמני קבוצות יורוקאפ.
לפה מגיעים שמות גדולים לשעבר שנתקעו בלי קבוצה, שחקנים על סף פריצה שיחכו לפריצה עד סוף הקריירה, וכאילו שמות גדולים שמסיבה מסתורית אף קבוצה אחרת לא רצתה.

אין למכבי כסף והישגיות כדי למשוך שחקנים באמת מבוקשים (או אפילו להשאיר את הטובים יותר שכבר פה), אין להם סקאוטינג לגנוב שחקנים על סף פריצה..

וסקוטי וזי'ז'יץ' הם מה בדיוק? סקוטי הגיע בשנות הפריצה שלו והעדיף להגיע לפה במקום לאפס, ז'יז'יץ' הגיע לפה אחרי ה-NBA והעדיף את מכבי על פני ריאל. אחד הגיע לספאחיה ואחד לספרופולוס. לא מאמנים גדולים, אבל פיגורות מוכרות גם באירופה וגם ב-NBA (שימשו כעוזרים).

כשלמכבי היה סקאוטינג והיו גונבים האפמנים ופארקרים מתחת לאף של כולם, איזה ממזר ישראלי כמו פיני גרשון היה תופס. עכשיו הסקאוטינג שווה לתחת והתרגיל הזה לא יעבוד.
התקווה היחידה הייתה למאמן עם שם (רצוי אחד טוב הפעם), שהיה מושך שחקנים וגם אשכרה יודע מה לעשות איתם. כל דבר אחר לא יעבוד כשראש מערך הסקאוטינג הוא אבי אבן ואתה מתעקש לא להבין את זה. העיקר חסכנו להנעלה כמה גרושים אה?

רק אל תספר סיפורים כשגם סקוטי ילך לפנר וכמובן שתחליף ראוי לא יהיה פה.. ובחייאת שחרר את שומאכר. קיבלת את הרוי ניסני שלך. מקווה שאתה מבסוט. בוא נראה איזה פרארי (עלאק) יבנו לו.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

סקוטי אכן היה ע"ס פריצה (ועדיין, עונת פריצה ביורוקאפ), ושילמת ערימות, ערימות של כסף כדי להגיע אליו. זיזיץ' שחקן טוב, רחוק מטופ יורוליג.. ואף אחד מהם לא הגיע בגלל איזה ספאחיה או יאניס, הם הגיעו כי מכבי היתה האופציה הכי סבירה שלהם בזמן הזה.

אתה עדיין מאמין לסיפורי זיזיץ' וריאל? כי סיפרו אותם אותם אנשים שמכרו לנו את פסקוואל, תיאודוסיץ' ורבים אחרים. הכל שטויות.
מכבי גנבה את סקוטי לאפס? איזה אפס, שסיימה אחרונה בעונה שלפני - ושמה באותו זמן את היד על לארקין שהיה 2 רמות מעל סקוטי ובלי ביי-אאוט מפוצץ?

שומאכר? מה עכשיו?
אני לא "רוצה" קטש, אני פשוט לא חושב שהחלופות שעולות באתרי הספקולציות עדיפות. אני חושב שכל מני מאמנים בינוניים, כושלים ויקרים זה עוד "יציאה מידי חובה" של מכבי. זה בדיוק כמו להנחית לפה שחקן כמו וויליאמס. "קחו, הבאנו לכם כוכב יורוליג", למרות שזה פשוט לא נכון.

אתה מעוות דברים גבר.

סקוטי לא היה על סף פריצה, אלא דפקטו פרץ. עונה לפני הזכייה ביורוקאפ הוא הגיע לפלייאוף היורוליג והוביל את הקו האחורי של בלאט יחד עם וונאמייקר (אגב, גם ז'יז'יץ' היה באותה קבוצה כן? הוא היה על סף פריצה).
גם הוא וגם ז'יז'יץ' נכון לעונה שעברה הם בטופ 5 בעמדות שלהם ביורוליג. זה מגובה במספרים, אתה מוזמן לבדוק. ואני אגלה לך עוד משהו, יחסית לאלטרנטיבות בעמדות שלהם, ז'יז'יץ' יותר משמעותי מסקוטי.

ואם אותם אנשים שסיפרו את סיפורי פסקוואל ותיאודוסיץ' היו מספרים את סיפורי סקוטי וז'יז'יץ' אז גם הם לא היו פה בסוף.
אולי אתה רומז שספורטאנדו ויורוהופס גם עובדים בשביל מכבי? חייב להגיד שזה הרבה יותר ספקולטיבי מ"אתרי הספקולציות". כי ספורטאנדו ויורוהופס התעקשו בזמנו שסקוטי וז'יז'יץ' לא ישחקו במכבי ושניהם הגיעו לפה אחרי שלפי דיווחים זרים סיכמו במקומות אחרים.
אגב, אנאדולו אמנם סיימה אחרונה ביורוליג עונה לפני כן, אבל הגדילה את התקציב שלה וכיוונה לכוכב שיוביל אותה. סקוטי דאז, היה הפנים של הכדורסל הטורקי, המתאזרח של הנבחרת ונחשב לשחקן עם הפוטנציאל הגבוה יותר. אבל הוא חתם במכבי (10.7) ולארקין חתם באנאדולו כאלטרנטיבה רק שבועיים מאוחר יותר (26.7). נורא קל לגחך על זה בדיעבד, אבל בפועל מדובר בשני כוכבים שקבוצה אחת בנתה נכון סביב הכוכב שלה ואחת שהיא מכבי.

אבל עזוב שטויות, בוא נדבר תכלס. לא רצית את קטש, אבל אתה מעדיף אותו על "החלופות שעלו באתרי הספקולציות".. אז את מי בדיוק רצית פה כמאמן?
ולגבי אותן חלופות, שבעיניך הם "מאמנים בינוניים, כושלים ויקרים" - על מי מבין פראסוביץ', מיטרוביץ' וג'ורג'ביץ', קטש עדיף בעיניך?

ושוב נחזור לקטש. כן, מעדיף אותו ע"פ השמות שעלו. בפעם המאה, לא כי הוא עילוי, כי הוא אותו דבר ברבע מחיר - ובעיקר כי הוא כלי יח"צ חלש יותר עבור ההנהלה.

שם בצד את נושא סקוטי-ז'יז'יץ'. נסכים שלא להסכים. דבר איתי בקיץ הבא כשנסכם את ה"כוכבים" שיהיו פה בהשוואה אליהם.

לגבי קטש.
קודם כל, הוא ממש לא אותו דבר ביחס לאלטרנטיבות הקיימות בשוק.
לא בניסיון, לא בהישגים, לא בותק ולא ברמה. הוא היה יכול להוכיח בפברואר האחרון שאולי הוא ראוי להימור, אבל זה לא קרה. בתחילת עונה, להתחיל עם מאמן כזה, זה לעשות פנאתנייקוס והתוצאות יהיו בהתאם.
לגבי המחיר - אתה כנראה חושב שקטש ממש לא תופס מעצמו אם אתה חושב שהוא יהיה פה ברבע מחיר ממאמני בטן. מזכיר שאחד מהבכירים שבהם הרגע היה פה ועשה 750K. אתה חושב שקטש יהיה פה ב-150K-200K? אם זה יהיה 350K אז או שהוא פראייר או שאפילו הוא לא תופס מעצמו מספיק. כלומר, חצי מחיר במקרה הטוב, בלי רבע מהניסיון של האלטרנטיבות.

ואחרי שביססנו שהוא לא קרוב בכלל להיות "אותו דבר ברבע מחיר", נעבור לטעות הכי גדולה שלך בעיני: "הוא כלי יח"צ חלש יותר עבור ההנהלה" - לא רק שלצערנו זה לא נכון והמון אוהדים נופלים לפופוליזם וטועים לחשוב באמת ובתמים שקטש עדיף, בין אם מקצועית ובין בגלל שטויות של צביון ישראלי - אתה יודע בעיני מי הוא באמת כלי יח"צ חלש? בעיני שחקנים.

שיהיה לנו בהצלחה.

15 יוני 2022, 17:07

מאוד מאוד מאוד משמח אותי לראות מאמן אלוף אירופה נכנס להנהלת מכבי. פחות איכפת לי מהגדרת הג׳וב המדוייקת, אבל דיויד במכבי זה מצויין.

15 יוני 2022, 17:08

גיא כתב:מאוד מאוד מאוד משמח אותי לראות מאמן אלוף אירופה נכנס להנהלת מכבי. פחות איכפת לי מהגדרת הג׳וב המדוייקת, אבל דיויד במכבי זה מצויין.

גם אתה נופל לספין הזה?

15 יוני 2022, 17:10

בלאט: "כל מה שעשיתם עד עכשיו, תעשו הפוך. אה, ותגדילו את התקציב". עלות דקת ייעוץ: 200 אלף דולר.

15 יוני 2022, 17:16

גיא כתב:מאוד מאוד מאוד משמח אותי לראות מאמן אלוף אירופה נכנס להנהלת מכבי. פחות איכפת לי מהגדרת הג׳וב המדוייקת, אבל דיויד במכבי זה מצויין.
הוא ממש לא יהיה בהנהלת מכבי, גוב משרדי עם 0 השפעה אמיתית

אחדשיודע כתב:בלאט: "כל מה שעשיתם עד עכשיו, תעשו הפוך. אה, ותגדילו את התקציב". עלות דקת ייעוץ: 200 אלף דולר.

ואל תשכח שהם אפילו לא ישקלו את העצה שלו

15 יוני 2022, 17:21

יפה, המציאו תפקיד חדש בעולם הכדורסל - "יועץ מקצועי חיצוני"

15 יוני 2022, 17:23

למה לזרוק כסף במקום להגדיל את תקציב השחקנים?

15 יוני 2022, 17:29

"מכבי תל אביב וקטש במגעים, אופטימיות כי התנאים ייסגרו במהרה
המאמן היה המועמד היחיד מלבד פסקואל איתו נכנסו הצהובים לשיחות משמעותיות, הסוגייה שעשויה להיות בעייתית במשא ומתן: אורך החוזה. לוואלה! ספורט נודע כי בלאט היה בין הממליצים על הישראלי"

https://sports.walla.co.il/item/3512469

באמת היה צריך את בלאט כדי להמליץ על קטש כמאמן? בשביל זה ישלמו לו עכשיו כיועץ חיצוני?

15 יוני 2022, 17:32

Rampel כתב:שם בצד את נושא סקוטי-ז'יז'יץ'. נסכים שלא להסכים. דבר איתי בקיץ הבא כשנסכם את ה"כוכבים" שיהיו פה בהשוואה אליהם.

לגבי קטש.
קודם כל, הוא ממש לא אותו דבר ביחס לאלטרנטיבות הקיימות בשוק.
לא בניסיון, לא בהישגים, לא בותק ולא ברמה. הוא היה יכול להוכיח בפברואר האחרון שאולי הוא ראוי להימור, אבל זה לא קרה. בתחילת עונה, להתחיל עם מאמן כזה, זה לעשות פנאתנייקוס והתוצאות יהיו בהתאם.
לגבי המחיר - אתה כנראה חושב שקטש ממש לא תופס מעצמו אם אתה חושב שהוא יהיה פה ברבע מחיר ממאמני בטן. מזכיר שאחד מהבכירים שבהם הרגע היה פה ועשה 750K. אתה חושב שקטש יהיה פה ב-150K-200K? אם זה יהיה 350K אז או שהוא פראייר או שאפילו הוא לא תופס מעצמו מספיק. כלומר, חצי מחיר במקרה הטוב, בלי רבע מהניסיון של האלטרנטיבות.

ואחרי שביססנו שהוא לא קרוב בכלל להיות "אותו דבר ברבע מחיר", נעבור לטעות הכי גדולה שלך בעיני: "הוא כלי יח"צ חלש יותר עבור ההנהלה" - לא רק שלצערנו זה לא נכון והמון אוהדים נופלים לפופוליזם וטועים לחשוב באמת ובתמים שקטש עדיף, בין אם מקצועית ובין בגלל שטויות של צביון ישראלי - אתה יודע בעיני מי הוא באמת כלי יח"צ חלש? בעיני שחקנים.

שיהיה לנו בהצלחה.

קודם כל, אנחנו באותו צד בסוף, אל תשכח.. אז איזי.

אני לא טוען פה שקטש יביא תהילה, ובטח שלא חושב שהוא קלאסי למכבי. אני כן חושב שמי ששופט אותו לפי האפיזודות בפאו ובמכבי 08', מחמיר.
מה ג'ורג'ביץ', שכן קיבל צ'אנס ביורוליג, כדי להוכיח שהוא מאמן יורוליג מעולה?
ומה מיטרוביץ' שפוטר בטונים קשוחים משתי צרפתיות ברצף? איפה הוא הוכיח יותר מדי? ופראסוביץ', כמה הוא הצליח מאז ימי מצ'יאאוסקאס לפני מאה שנה? עונה וחצי טובה מאז, ומחליף קבוצה או מוחלף כל עונה, יש לזה סיבה, לא?
אלה מאמנים שנמצאים פה בנוף היורוליג שנים, ולא הגיעו להישגים ענקיים במקרה הטוב (נכשלו טוטאלית במקרה הרע), הם לא שונים מספאחיה בהרבה. כי אף אחד לא יכול להגיד שהוא התלהב ממוח הכדורסל המבריק של מיטרוביץ, ג'ורג'ביץ' או סשה אוברדוביץ'.

לגבי סכומים, אם מכבי היתה בעניין של להשכיב 1.5מ (פלוס ביי-אאוט מפנק) על פסקוואל, פראסוביץ' אחד יכול בקלות לבקש מיליון, כמו גם יאניס, שחוזה ארוך טווח אולי גרם לו להתפשר.

והאוהדים יפלו לפופוליזם על הרבה פחות ממי המאמן, עובדתית.

15 יוני 2022, 17:35

RomanR כתב:
where is the love? כתב:אני מאוד מקווה שמיליציץ לא יהיה עוזר של קטש... יש גבולות, זה כאילו לא יאמן.
המצב מדרדר מרגע לרגע
להחתים את מיליצ'יץ' עכשיו יעשה רק טוב למכבי

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

אשמח לדעת למה ?

15 יוני 2022, 17:35

ערוץ הספורט במופע לקקנות מרשים להנהלה... לא יאמן

15 יוני 2022, 17:39

ספין מטורף ...גימיק הזוי...לצערי כל האוהדים ירוצו כמו פראירים...לא מחדשים מנוי

15 יוני 2022, 17:40

הזיה אין לתאר.. אשכרה רק עם פאנגוס נוחת פה עם איזה מיקי וכדומה אחדש מנוי..כעת לעולם לא

15 יוני 2022, 17:41

Mmm כתב:הזיה אין לתאר.. אשכרה רק עם פאנגוס נוחת פה עם איזה מיקי וכדומה אחדש מנוי..כעת לעולם לא
+1

15 יוני 2022, 17:45

ווין בולדווין בדרך לחדש חוזה בבסקוניה

15 יוני 2022, 17:51

er79 כתב:
where is the love? כתב:מה זה יועץ חיצוני ? מה זה הדברים המוזרים האלה? מה זה אומר בכלל ? ניקולה מסכים לזה ? מה הם רוצים עוד לעשות.
אם אין מאמן בכיר זר, אני מעדיף את קטש.
אני אוהד של הקבוצה הזאת הרבה שנים, מנוי הרבה שנים. הקבוצה הזאת עשתה כל כך הרבה שטויות שאי אפשר להאמין להם, זה שטויות ברמה שאין לתאר.

עכשיו דווקא שהם צריכים לתקן ולעבוד כמו שצריך הם פשוט מחסלים את הקבוצה.

אני מאוהב בבלאט, מה זה יועץ חיצוני.
ואם הוא יתן להם עיצה להפסיק להתערב ?

אבל על השאלה הכי חשובה פה לא ענית. אתה תעשה מנוי גם שנה הבאה?

לדעתי אני אעשה ולא אלך להרבה משחקים.
אבל אצלי הסיבה היא בגלל חרדות ודכאון שאני סובל מהם. אני לא מתבייש שחטפתי בכי חרדתי כשהבנתי שפסקל לא מגיע. אני גם שמחתי מאוד שמכבי הפסידה להרצליה. אני מדבר כרגע בשיא הרצינות.
הלחץ הרבה פעמים אומר תעזוב את הקבוצה אל תעשה מנוי ואל תתעניין. אבל העניין העיסוק המשחקים חשובים לי מאוד והפחד שלי שהמחב ידרדר עוד יותר מבחינה חרדתית.
אני מתלונן כאן על ההנהלה מהימים שברגע שהייתי מלין על התקציב היו יוצאים עלי ואומרים לי אתה לא מבין כלום. עד שהשגתי את המנוי לקח לי הרבה זמן. לכן כנראה אעשה. אבל בהחלט ייתכן וכמו בשנים האחרונות לא הלכתי למשחקים הרבה.
אני הייתי בחלק פעיל ממחאה קטנה שניסיתי לחלק דפים שרשום עליהם ניקולך ורוצים צוות מקצועי. אבל האנשים בכלל לא התייחסו, לא רק שלא היו בעד שינוי אלא דווקא נגד כל שינוי.
באופן כללי הכדורסל עושה לי הרבה מאוד לחצים, אבל גם דברים טובים. אם יהיה חרם מאורגן בוודאי שאחרים.
אני יודע שכל זה נשמע מוזר.

15 יוני 2022, 18:19

where is the love? כתב:
er79 כתב:
where is the love? כתב:מה זה יועץ חיצוני ? מה זה הדברים המוזרים האלה? מה זה אומר בכלל ? ניקולה מסכים לזה ? מה הם רוצים עוד לעשות.
אם אין מאמן בכיר זר, אני מעדיף את קטש.
אני אוהד של הקבוצה הזאת הרבה שנים, מנוי הרבה שנים. הקבוצה הזאת עשתה כל כך הרבה שטויות שאי אפשר להאמין להם, זה שטויות ברמה שאין לתאר.

עכשיו דווקא שהם צריכים לתקן ולעבוד כמו שצריך הם פשוט מחסלים את הקבוצה.

אני מאוהב בבלאט, מה זה יועץ חיצוני.
ואם הוא יתן להם עיצה להפסיק להתערב ?

אבל על השאלה הכי חשובה פה לא ענית. אתה תעשה מנוי גם שנה הבאה?

לדעתי אני אעשה ולא אלך להרבה משחקים.
אבל אצלי הסיבה היא בגלל חרדות ודכאון שאני סובל מהם. אני לא מתבייש שחטפתי בכי חרדתי כשהבנתי שפסקל לא מגיע. אני גם שמחתי מאוד שמכבי הפסידה להרצליה. אני מדבר כרגע בשיא הרצינות.
הלחץ הרבה פעמים אומר תעזוב את הקבוצה אל תעשה מנוי ואל תתעניין. אבל העניין העיסוק המשחקים חשובים לי מאוד והפחד שלי שהמחב ידרדר עוד יותר מבחינה חרדתית.
אני מתלונן כאן על ההנהלה מהימים שברגע שהייתי מלין על התקציב היו יוצאים עלי ואומרים לי אתה לא מבין כלום. עד שהשגתי את המנוי לקח לי הרבה זמן. לכן כנראה אעשה. אבל בהחלט ייתכן וכמו בשנים האחרונות לא הלכתי למשחקים הרבה.
אני הייתי בחלק פעיל ממחאה קטנה שניסיתי לחלק דפים שרשום עליהם ניקולך ורוצים צוות מקצועי. אבל האנשים בכלל לא התייחסו, לא רק שלא היו בעד שינוי אלא דווקא נגד כל שינוי.
באופן כללי הכדורסל עושה לי הרבה מאוד לחצים, אבל גם דברים טובים. אם יהיה חרם מאורגן בוודאי שאחרים.
אני יודע שכל זה נשמע מוזר.
יכול להבין אותך ומאיפה זה בא, כמו שרשמתי פה בעבר, המנוי של מכבי זה אחד הדברים היחידים שהחזיקו אותי נפשית ורגשית בתקופות קשות, הלכתי לכל משחק במנוי עד היום מבלי לפספס אפילו לא אחד, גם כשאני היום גר שעה וחצי נסיעה בתחבצ מההיכל (וסטודנט) ואני מאוד מחובר לו אבל אחרי זה, אני לא מסוגל לחדש, זה לשלם כסף לראות את המועדון שחשוב לי יותר מהכל מת לי מול העיינים, אני כבר לא מסוגל יותר

נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 15 יוני 2022, 18:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 יוני 2022, 18:24

לא מבין איך יכול להיות שיש אנשים בפייסבוק שפאקינג מאמינים לספין הזה!תמונה

15 יוני 2022, 18:29

מכבי הופכת להיות הארגון הזה שכולם מחוץ למכבי אוהבים לשנוא… רק שהפעם הוא משניא את עצמו גם מבפנים. אני אישית נגעל. ורק על זה אני בחיים לא אסלח לפדרמנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נושא נעול