המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גמר בוסטון - לייקרס מתקרבאחדשיודע כתב:לוני ווקר משום מקום מנצח ללייקרס את משחק מס׳ 5 עם 15 נק׳ (כל הנקודות שלו במשחק) ברבע הרביעי. 101:104 גדול ללייקרס ו-1:3 בסדרה. גולדן סטייט (שהובילה 84:77 אחרי 3 רבעים) קרובה להדחה.
קרי רשם טריפל דאבל של 31 נק׳ (12 מ-30 מהשדה, 3/14 לשלוש ו-4/4 מהקו), 14 אס׳ ו-10 רב׳ - אך לא הועיל בסוף
אחדשיודע כתב:לוני ווקר משום מקום מנצח ללייקרס את משחק מס׳ 5 עם 15 נק׳ (כל הנקודות שלו במשחק) ברבע הרביעי. 101:104 גדול ללייקרס ו-1:3 בסדרה. גולדן סטייט (שהובילה 84:77 אחרי 3 רבעים) קרובה להדחה.
קרי רשם טריפל דאבל של 31 נק׳ (12 מ-30 מהשדה, 3/14 לשלוש ו-4/4 מהקו), 14 אס׳ ו-10 רב׳ - אך לא הועיל בסוף
שמואל1 כתב:גמר בוסטון - לייקרס מתקרבאחדשיודע כתב:לוני ווקר משום מקום מנצח ללייקרס את משחק מס׳ 5 עם 15 נק׳ (כל הנקודות שלו במשחק) ברבע הרביעי. 101:104 גדול ללייקרס ו-1:3 בסדרה. גולדן סטייט (שהובילה 84:77 אחרי 3 רבעים) קרובה להדחה.
Asf כתב:אחדשיודע כתב:איך הייתם מדרגים עכשיו את הטרייד של פיניקס על דוראנט?
בריימו.
Asf כתב:מי זה האוסטין ריבס הזה ולמה לעזאזל הוא בכח רוצה לגרום לסיוט שלי להתממש?!!?
אחדשיודע כתב:Asf כתב:מי זה האוסטין ריבס הזה ולמה לעזאזל הוא בכח רוצה לגרום לסיוט שלי להתממש?!!?
חוצפן גדול.
חסר רק את בוסטון כדי לשחזר את הגמרים האזוריים של הבועה באורלנדו (דנבר-לייקרס, בוסטון-מיאמי)
אחת העונות המסוייטות.my man כתב:אחדשיודע כתב:Asf כתב:מי זה האוסטין ריבס הזה ולמה לעזאזל הוא בכח רוצה לגרום לסיוט שלי להתממש?!!?
חוצפן גדול.
חסר רק את בוסטון כדי לשחזר את הגמרים האזוריים של הבועה באורלנדו (דנבר-לייקרס, בוסטון-מיאמי)
קונה גם את הסיום של הבועה..
וזהו. ביי. ברחתי לפני שתהרגו אותי..................
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים