03 יולי 2012, 09:00
03 יולי 2012, 09:05
03 יולי 2012, 09:08
03 יולי 2012, 09:09
03 יולי 2012, 09:10
Assaf M כתב:אפשר להתחיל להיות אופטמיים בעניין אוחיון, כי כנראה שקובאן יורדת ממנו וכן יצליחו להגיע עימו לעמק השווה בחוזה חדש, אך שום דבר עדיין לא סגור
03 יולי 2012, 09:14
Assaf M כתב:אפשר להתחיל להיות אופטמיים בעניין אוחיון, כי כנראה שקובאן יורדת ממנו וכן יצליחו להגיע עימו לעמק השווה בחוזה חדש, אך שום דבר עדיין לא סגור
03 יולי 2012, 09:16
קודי כתב:Assaf M כתב:אפשר להתחיל להיות אופטמיים בעניין אוחיון, כי כנראה שקובאן יורדת ממנו וכן יצליחו להגיע עימו לעמק השווה בחוזה חדש, אך שום דבר עדיין לא סגור
אני אתחיל להיות אופטימי לגבי אוחיון כשאראה תמונה שלו מתאמן עם חולצה של קובאן.
03 יולי 2012, 09:17
03 יולי 2012, 09:22
מקובי כתב:עוד קבוצה שמשום מה מכבי לא מסוגלת להתמודד איתה. זה כבר באמת הופך לעניין משפיל ולא ממש ברור לי איך מכבי יכולה בכלל לחלום על פיינל פור, כשהתקציב שלה נמצא בשליש התחתון של היורוליג, יחד עם קבוצות כמו סופוט וז'אלגיריס.
תקשיב, אתה לא אמיתי.
לקחת 5 מילים שאבי סגל זרק בעיתון היום בבוקר ומכאן הגעת למסקנה שמכבי לא מסוגלת להתמודד עם גלא מבחינה כלכלית.
הרי אם מכבי באמת הייתה רוצה את פופס ומוכנה לשלם לו מיליון- אני בטוח שאתה הראשון שהיית יוצא נגד ההנהלה ואומר שזה סכום גבוה מאוד והוא לא שווה את זה וכו' וכו' וכו'.
אם אני זוכר נכון גם בשנים האחרונות לא היינו בטופ של התקציבים באירופה (רחוק מזה, והיינו בגמר היורוליג בעונה אחת ובעונה אח"כ היה חסר לנו סל מהפיינל פור)
מקובי כתב:קודי כתב:felix_r כתב:נו...? אז איפה ההחתמה הגדולה בתחילת השבוע שהובטחה לנו ? מורן רוט ?
לא הבנת כבר שכל הגמדים למיניהם כבר אבדו מזמן ביער?
הרי ברור לשנינו שמכבי לא תעשה החתמה קטנה. הקבוצה הזו לא מצליחה להחתים שחקנים סבירים כמו הלפרין ואוחיון, בינוניים כמו לנדסברג וגרועים כמו טיוס, אז אתה מצפה שיחתימו כאן שמות גדולים, כשכל איזה קמקוגלו מקבל מיליון יורו? מקסימום יחתימו כאן איזה שחקן עלוב כמו קיצ'ן ויספרו לנו כמה הוא מוכשר עם השוואות לפארגו, מוריס ופרקינס (והס מלהזכיר את סימונס וויליאמס).
מכבי לא תעשה החתמה קטנה. היא תישאר עם 4 שחקנים בסגל.
היא תחתים שחקנים ששווים ליגה ז'.
האשמה היא של מכבי שליותם יש בעיות מיסים ושיוגב החליט להסתנוור מהכסף הגדול של רוסיה (או שאתה חושב שמכבי צריכה להתחרות עם קובאן ולהציע ליוגב 700 אלף נכון?)
האשמה היא של מכבי שבלו החליט לפרוש והיא צריכה גבוה ישראלי נוסף נכון? (שהאלטרנטיבה הכי טובה נכון להיום זה טיוס)
נראה שלא משנה מה יקרה- יהיה כאן על מה לבכות.
עכשיו גם טומיץ' לא מספיק טוב כי הוא רכיכה, במקום לחשוב על הפסימיות שזה לא טוב 2 סנטרים "דקיקים" (ולא ראיתי אותו משחק) אני יכול להגיד שיכול להיות שזה לטובה כי מכבי יוכלו לשחק משחק הרבה יותר מהיר.
בסופו של דבר- כמה סנטרים כבדים כבר יש ביורוליג?.
03 יולי 2012, 09:28
03 יולי 2012, 09:32
03 יולי 2012, 09:32
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123563.html
כנראה שגם מורן רוט יקר מדי...
לא ברור לי איך במכבי חושבים אפילו במקרה להשאיר כאן את אוחיון. עליבות לשמה. עצוב ומבזה שבמכבי מנסים לתת לאוחיון סולמות לרדת כשהוא בעצמו מצהיר שהוא לא מעוניין להישאר כאן.
בינתיים בקיץ הזה במקום שחקנים שחותמים אנחנו מקבלים רשימות של שחקנים שלא חותמים...
03 יולי 2012, 09:34
rc4991 כתב:לא מובן לי למה בלאט החליט לחתום במכבי
איך אפשר לחתום במועדון שכל הזמן שם לך מקלות בגלגלים ומצפה ממך לתוצאות לא פחות ממדהימות ובסוף עוד מאוכזבים ממך
היה עדיף לו לחתום באיזו קבוצה עם תקציב גדול שההנהלה נותנת לו אוטונומיה מלאה ולהתמודד באמת על אליפות היורוליג
03 יולי 2012, 09:46
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123563.html
כנראה שגם מורן רוט יקר מדי...
לא ברור לי איך במכבי חושבים אפילו במקרה להשאיר כאן את אוחיון. עליבות לשמה. עצוב ומבזה שבמכבי מנסים לתת לאוחיון סולמות לרדת כשהוא בעצמו מצהיר שהוא לא מעוניין להישאר כאן.
בינתיים בקיץ הזה במקום שחקנים שחותמים אנחנו מקבלים רשימות של שחקנים שלא חותמים...
אני כל כך מאוכזבת שרוט ושאראס לא יהיו בקבוצה
03 יולי 2012, 09:55
03 יולי 2012, 10:09
03 יולי 2012, 10:29
Dperk כתב:rc4991 כתב:לא מובן לי למה בלאט החליט לחתום במכבי
איך אפשר לחתום במועדון שכל הזמן שם לך מקלות בגלגלים ומצפה ממך לתוצאות לא פחות ממדהימות ובסוף עוד מאוכזבים ממך
היה עדיף לו לחתום באיזו קבוצה עם תקציב גדול שההנהלה נותנת לו אוטונומיה מלאה ולהתמודד באמת על אליפות היורוליג
אולי כי בלאט עדיין נשאר מכביסט ולא מתייאש בניגוד לאוהדים מסוימים. אני יודע שיש כאלה שזה נשמע להם מופרך, אבל יכול להיות שבלאט מעריך את הזכות לאמן במכבי ת"א יותר משדרוג במשכורת ותקציב גדול בהרבה!
03 יולי 2012, 10:40
yarinsaky כתב:הכי באסה אם אלון שטיין יבריז לנו לקבוצה אחרת.
הכתבות האלו על מי לא יגיע הקיץ למכבי הן בדיחה עצובה.
03 יולי 2012, 10:42
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:הכי באסה אם אלון שטיין יבריז לנו לקבוצה אחרת.
מסכימה
כל כתבה על מי שלא יגיע זה כמו שצביקה אמר:''אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק''
זה לא יגיע וזה לא יגיע וזה לא יגיע..מה עם כתבה על מישהו שכן מגיע? או שרוצים לפרסם כתבות על ספונסרים חדשים ולטעון שאין כסף?
03 יולי 2012, 10:45
tomerp כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:הכי באסה אם אלון שטיין יבריז לנו לקבוצה אחרת.
מסכימה
כל כתבה על מי שלא יגיע זה כמו שצביקה אמר:''אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק''
זה לא יגיע וזה לא יגיע וזה לא יגיע..מה עם כתבה על מישהו שכן מגיע? או שרוצים לפרסם כתבות על ספונסרים חדשים ולטעון שאין כסף?
מישהו יכול להסביר לי למה מכבי לא מנסה להביא מישהו שישקיע כסף ?(גולדהאר?)