פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

03 יולי 2012, 09:00

וואו. ליאור כזה חוצפן, זה פשוט לא ייאמן. בחיים לא שנאתי ככה שחקן של מכבי. לא מספיק שאתה מקבל את המשכורת הכי גבוהה בקבוצה(למרות שאתה משחק כמו ילדה בת 6), אתה עוד דורש העלאה במשכורת בגלל האדריאטית?

rc, לא יודע מה איתך, אבל לי כבר ברור הרבה זמן שהמטרה היחידה של ההנהלה היא לעלות לטופ 16(שוב, רק ממניעים כלכליים), ולכן את כל הפעולות שלה היא תעשה בהתאם להגרלה.

03 יולי 2012, 09:05

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23563.html

כנראה שגם מורן רוט יקר מדי...

לא ברור לי איך במכבי חושבים אפילו במקרה להשאיר כאן את אוחיון. עליבות לשמה. עצוב ומבזה שבמכבי מנסים לתת לאוחיון סולמות לרדת כשהוא בעצמו מצהיר שהוא לא מעוניין להישאר כאן.

בינתיים בקיץ הזה במקום שחקנים שחותמים אנחנו מקבלים רשימות של שחקנים שלא חותמים...
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 03 יולי 2012, 09:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 יולי 2012, 09:08

אפשר להתחיל להיות אופטמיים בעניין אוחיון, כי כנראה שקובאן יורדת ממנו וכן יצליחו להגיע עימו לעמק השווה בחוזה חדש, אך שום דבר עדיין לא סגור

03 יולי 2012, 09:09

אני לא בטוח שהבעיה עם מורן רוט היא המחיר שלו, כמו שהיא החוזה שהוא חתום בו עם חולון. אולי מכבי לא רוצים להיכנס למאבקים מלוכלכים עם פיני. לא ברור מה קורה שם. אני כן חושב שהם צריכים להילחם על רוט הרבה יותר מאשר על הפישר הקטן שהשתין עליהם בקשת.

03 יולי 2012, 09:10

Assaf M כתב:אפשר להתחיל להיות אופטמיים בעניין אוחיון, כי כנראה שקובאן יורדת ממנו וכן יצליחו להגיע עימו לעמק השווה בחוזה חדש, אך שום דבר עדיין לא סגור

למה אנחנו צריכים להיות אופטימיים? הוא צריך לקבל שריקות בוז אם הוא ידרוך על הפרקט ביד אליהו! קודם נשמע ממנו התנצלות פומבית במסיבת עיתונאים, אחר כך נראה איך נעבור עם זה על סדר היום.

03 יולי 2012, 09:14

Assaf M כתב:אפשר להתחיל להיות אופטמיים בעניין אוחיון, כי כנראה שקובאן יורדת ממנו וכן יצליחו להגיע עימו לעמק השווה בחוזה חדש, אך שום דבר עדיין לא סגור

אני אתחיל להיות אופטימי לגבי אוחיון כשאראה תמונה שלו מתאמן עם חולצה של קובאן.

03 יולי 2012, 09:16

קודי כתב:

אני אתחיל להיות אופטימי לגבי אוחיון כשאראה תמונה שלו מתאמן עם חולצה של קובאן.

שכחת : Yogi,break a leg

03 יולי 2012, 09:17

עכשיו גם את רוט אי אפשר להחתים ובמכבי רוצים שאוחיון ישאר אחרי מה שהוא עשה לנו
הקיץ הזה מדרדר מרגע לרגע וחבל כי בהתחלה הוא נראה מבטיח

03 יולי 2012, 09:22

מקובי כתב:
עוד קבוצה שמשום מה מכבי לא מסוגלת להתמודד איתה. זה כבר באמת הופך לעניין משפיל ולא ממש ברור לי איך מכבי יכולה בכלל לחלום על פיינל פור, כשהתקציב שלה נמצא בשליש התחתון של היורוליג, יחד עם קבוצות כמו סופוט וז'אלגיריס.

תקשיב, אתה לא אמיתי.
לקחת 5 מילים שאבי סגל זרק בעיתון היום בבוקר ומכאן הגעת למסקנה שמכבי לא מסוגלת להתמודד עם גלא מבחינה כלכלית.
הרי אם מכבי באמת הייתה רוצה את פופס ומוכנה לשלם לו מיליון- אני בטוח שאתה הראשון שהיית יוצא נגד ההנהלה ואומר שזה סכום גבוה מאוד והוא לא שווה את זה וכו' וכו' וכו'.
אם אני זוכר נכון גם בשנים האחרונות לא היינו בטופ של התקציבים באירופה (רחוק מזה, והיינו בגמר היורוליג בעונה אחת ובעונה אח"כ היה חסר לנו סל מהפיינל פור)

האמת שזה די נכון. אני גם לא בעד להתייחס לכל מה שנכתב בעיתון כאמת לאמיתה, וגם לא הייתי רוצה לראות כאן שחקן כמו בונסו בשכר כ"כ גבוה

מקובי כתב:
קודי כתב:
felix_r כתב:נו...? אז איפה ההחתמה הגדולה בתחילת השבוע שהובטחה לנו ? מורן רוט ?

לא הבנת כבר שכל הגמדים למיניהם כבר אבדו מזמן ביער?
הרי ברור לשנינו שמכבי לא תעשה החתמה קטנה. הקבוצה הזו לא מצליחה להחתים שחקנים סבירים כמו הלפרין ואוחיון, בינוניים כמו לנדסברג וגרועים כמו טיוס, אז אתה מצפה שיחתימו כאן שמות גדולים, כשכל איזה קמקוגלו מקבל מיליון יורו? מקסימום יחתימו כאן איזה שחקן עלוב כמו קיצ'ן ויספרו לנו כמה הוא מוכשר עם השוואות לפארגו, מוריס ופרקינס (והס מלהזכיר את סימונס וויליאמס).

מכבי לא תעשה החתמה קטנה. היא תישאר עם 4 שחקנים בסגל.
היא תחתים שחקנים ששווים ליגה ז'.
האשמה היא של מכבי שליותם יש בעיות מיסים ושיוגב החליט להסתנוור מהכסף הגדול של רוסיה (או שאתה חושב שמכבי צריכה להתחרות עם קובאן ולהציע ליוגב 700 אלף נכון?)
האשמה היא של מכבי שבלו החליט לפרוש והיא צריכה גבוה ישראלי נוסף נכון? (שהאלטרנטיבה הכי טובה נכון להיום זה טיוס)

נראה שלא משנה מה יקרה- יהיה כאן על מה לבכות.
עכשיו גם טומיץ' לא מספיק טוב כי הוא רכיכה, במקום לחשוב על הפסימיות שזה לא טוב 2 סנטרים "דקיקים" (ולא ראיתי אותו משחק) אני יכול להגיד שיכול להיות שזה לטובה כי מכבי יוכלו לשחק משחק הרבה יותר מהיר.
בסופו של דבר- כמה סנטרים כבדים כבר יש ביורוליג?.

כאן אני דווקא לא מסכים. מכבי כן אשמה. מכבי חתמה על הסכם דפוק עם אוחיון, וכשהוא ביקש שדרוג בשכר (וממש לא קרוב למה שהציעו לו בקובאן), אז התייחסו אליו בזלזול ובביטול
(וכאן דווקא אני מאמין למה שנכתב בתקשורת).
גם לגבי יותם, העניינים היו יכולים להיסגר הרבה יותר מהר ועם יותר אסרטיביות. כנ"ל לגבי הזרים שעזבו את מכבי.

טומיץ' שחקן טוב, אבל באמת הוא ושרמאדיני, זה קצת דקיק מדי ורך מדי.

03 יולי 2012, 09:28

לא מובן לי למה בלאט החליט לחתום במכבי
איך אפשר לחתום במועדון שכל הזמן שם לך מקלות בגלגלים ומצפה ממך לתוצאות לא פחות ממדהימות ובסוף עוד מאוכזבים ממך
היה עדיף לו לחתום באיזו קבוצה עם תקציב גדול שההנהלה נותנת לו אוטונומיה מלאה ולהתמודד באמת על אליפות היורוליג

03 יולי 2012, 09:32

אני לא חושב שמכבי נקייה מטעויות במקרה של אוחיון, ועם כל הכעס ויש הרבה ממנו, אם יהיה אפשר להגיע להסדר והוא יתנצל ויישאר בשכר נמוך יחסית, אני חושב שהרווח המקצועי יהיה שווה את ההישארות שלו. סך הכל כנראה שמכבי התייחסה אליו בצורה מעליבה שביקש העלאה לא גבוהה. כמובן שהוא אשם בכל המקרה ובבריחה לקובאן, אבל אני חושב שיש מקום לסלוח לו. הוא עוד צעיר והסוכן שלו כנראה יותר מדי דומיננטי.

03 יולי 2012, 09:32

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123563.html

לא ברור לי איך במכבי חושבים אפילו במקרה להשאיר כאן את אוחיון. עליבות לשמה. עצוב ומבזה שבמכבי מנסים לתת לאוחיון סולמות לרדת כשהוא בעצמו מצהיר שהוא לא מעוניין להישאר כאן.

בינתיים בקיץ הזה במקום שחקנים שחותמים אנחנו מקבלים רשימות של שחקנים שלא חותמים...

אני כל כך מאוכזבת שרוט ושאראס לא יהיו בקבוצה :rolleyes

03 יולי 2012, 09:34

rc4991 כתב:לא מובן לי למה בלאט החליט לחתום במכבי
איך אפשר לחתום במועדון שכל הזמן שם לך מקלות בגלגלים ומצפה ממך לתוצאות לא פחות ממדהימות ובסוף עוד מאוכזבים ממך
היה עדיף לו לחתום באיזו קבוצה עם תקציב גדול שההנהלה נותנת לו אוטונומיה מלאה ולהתמודד באמת על אליפות היורוליג

אולי כי בלאט עדיין נשאר מכביסט ולא מתייאש בניגוד לאוהדים מסוימים. אני יודע שיש כאלה שזה נשמע להם מופרך, אבל יכול להיות שבלאט מעריך את הזכות לאמן במכבי ת"א יותר משדרוג במשכורת ותקציב גדול בהרבה!

03 יולי 2012, 09:46

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123563.html

אני כל כך מאוכזבת שרוט ושאראס לא יהיו בקבוצה :rolleyes

גם אותי זה לא ממש מעניין, אבל יאללה שיתחילו להחתים כבר!

03 יולי 2012, 09:55

מה שאני לא מצליח להבין זה איך לעזאזל גם אחרי ש-7-8 שחקנים עוזבים עדיין טוענים במכבי שאין כסף? התקציב מהשנה שעברה לא אמור להשתנות ופשוט במקום 13 שחקנים בכירים שיחתימו 10-11 ויעלו את זלמנסון באופן קבוע לבוגרים.

ולמי שטען פה שבלאט סובל גם מהעובדה שהוא לא בונה קבוצה טובה וגם עם זה לא עומד בציפיות הגבוהות, הבעיה היא שרוב הקהל (עם דגש על המילה קהל) לא עוקב אחרי המתרחש. זה לא באמת מעניין את הסלבריטאים והרולקסים איזה שחקנים מחתימים אלא התוצאות ומבחינתם מנוי למכבי זה משהו שיוצר אצלם ציפיות וגם עם קבוצת נגרים הן יהיו קיימות. ברגע כמובן שהן לא מתממשות אז אותם אוהדים טמבלים (מצטער אבל אין מילה אחרת לתאר אותם) לא מחדשים כי זה כבר לא אטרקטיבי... ההנהלה מעוניינת לרצות את הקהל גם עם סגל של נגרים שישווקו אותו כנוצץ והם יודעים שזה יעשה את העבודה, כי מה לעשות, זה הרוב הגדול של מי שמגיעים למשחקים ולאוהדים האמיתיים או לעכברי הכדורסל שבינינו אין ממש טון שאפשר לתת...

03 יולי 2012, 10:09

הכי באסה אם אלון שטיין יבריז לנו לקבוצה אחרת.

הכתבות האלו על מי לא יגיע הקיץ למכבי הן בדיחה עצובה.

03 יולי 2012, 10:29

Dperk כתב:
rc4991 כתב:לא מובן לי למה בלאט החליט לחתום במכבי

אולי כי בלאט עדיין נשאר מכביסט ולא מתייאש בניגוד לאוהדים מסוימים. אני יודע שיש כאלה שזה נשמע להם מופרך, אבל יכול להיות שבלאט מעריך את הזכות לאמן במכבי ת"א יותר משדרוג במשכורת ותקציב גדול בהרבה!

וזו עוד סיבה מיני רבות למה אני כל כך מעריך את הבן אדם הזה הן כמאמן והן כאדם

03 יולי 2012, 10:40

yarinsaky כתב:הכי באסה אם אלון שטיין יבריז לנו לקבוצה אחרת.

מסכימה
כל כתבה על מי שלא יגיע זה כמו שצביקה אמר:''אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק''
זה לא יגיע וזה לא יגיע וזה לא יגיע..מה עם כתבה על מישהו שכן מגיע? או שרוצים לפרסם כתבות על ספונסרים חדשים ולטעון שאין כסף?

03 יולי 2012, 10:42

Holiday_Armadillo כתב:

מסכימה
זה לא יגיע וזה לא יגיע וזה לא יגיע..מה עם כתבה על מישהו שכן מגיע? או שרוצים לפרסם כתבות על ספונסרים חדשים ולטעון שאין כסף?

מישהו יכול להסביר לי למה מכבי לא מנסה להביא מישהו שישקיע כסף ?(גולדהאר?)

03 יולי 2012, 10:45

tomerp כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מסכימה

מישהו יכול להסביר לי למה מכבי לא מנסה להביא מישהו שישקיע כסף ?(גולדהאר?)

אני מנחשת שזה שילוב של שלושה דברים
1)זה לא כזה פשוט למצוא מישהו שיהיה מוכן להשקיע כסף גדול לטווח ארוך
2)בגלל עניין המניות בן אדם אחד לא יכול לתת 20 מליון דולר על דעת עצמו
3)ראינו מה קרה כשהיה במכבי עוד בעלים..יש אנשים שצריכים להיות בעמדת כוח אבסולוטית ואם תביא בן אדם שישקיע הרבה כסף אז הוא גם ירצה להביע את דעתו
נושא נעול