סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2012, 18:58

בגלל זה החתימו אותו על חוזה ל5 שנים. רק חבל שעשו את זה בניגוד לרצון המאמן, וחבל שהמאמן לא גילה יותר גמישות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 דצמבר 2012, 19:16

אם כבר מצ'באן, מה מצב החוזה שלו במכבי?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2012, 19:23

שמואל1 כתב:אם כבר מצ'באן, מה מצב החוזה שלו במכבי?

כבר אין לו חוזה במכבי.
קיבלנו איזה 200 אלף דולר מהטורקים, ובלאט הוכיח להנהלה שהוא יותר חזק מהם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2012, 19:35

felix_r כתב:
itay92 כתב:
felix_r כתב:
itay92 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2599120
כרגיל מחלוקות בנוגע לשחקנים...
לא מבין למה בלאט צריך את כל זה,במקומו הייתי עוזב.
פשוט אי אפשר לעבוד ככה שההנהלה לא סופרת אותך ולא נותנת לך לבחור שחקנים,נראה לי לגיטימי בתור מאמן...

אם אתה חושב, שב NBA המאמנים הם אלה שבוחרים את השחקנים, אז אתה טועה בגדול.

אני לא מדבר על הNBA,מדבר על אירופה.
ואם המאמן לא בוחר שחקנים לפחות שיהיה עקבי,אם למאמן אין SAY על שחקנים,אז שלא יבחר אף שחקן.(וגם להיפך...)
אי אפשר ששחקן אחד המאמן יביא ,ואת השני ההנהלה,זה פשוט לא עובד וגורם לקבוצה להיבנות רע...

פשוט מצחיק מה שאתה אומר!
ההנהלה מתיעצת עם בלאט ושומעת את דעתו, אבל היא הקובעת בסוף. לפעמים ההחלטות שלה מתאימות לדעתו של בלאט, ולפעמים לא. ככה זה בכל מקום עבודה.

מה שבלאט כן צריך לעשות, והוא לא עושה, זה לנסות להשתמש גם בשחקנים שהביאו בניגוד לדעתו! תפקידו של בלאט זה להפיק את המקסימום מהסגל הקיים, ולא להפיק את המקסימום רק מהשחקנים שהוא רצה! מה זה הבית זונות הזה?

למה בנבחרת רוסיה הוא כן השתמש בסנטרים כבדים, ובמכבי הוא רוצה לשחק רק עם פורווארדים? דיוויד בלאט פשוט חוצפן!

התפקיד היחיד שיש לבלאט הוא להביא את מכבי להישגים.
בינתיים הוא עושה את זה על הצד הטוב ביותר ומביא את הקבוצה שלו מעל למקום אותו היא שווה מבחינת התקציב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2012, 19:40

מקאדו 3 כתב:אני יודע שאני בדעת מיעוט אבל אני מקווה ודיי מרוצה שבלאט לא מחליט לבד , העדפת הנדריקס על סנטר צעיר וכשרוני ( לפחות פוטנציאלית ולאו דווקא פלאניניץ) היא דיי קיבעון מחשבתי והשלמה עם בינוניות , כל מי שמקבל את דעותיו של בלאט כתורה מסיני אני מציע שיזכר איך הגענו בכלל לסיטואציה הזו שבאמצע העונה מכבי בלי סנטר , זה כי דיוויד בלאט הוא גאון וסופו קצת עיצבן אותו אז הוא זרק אותו ... אבל מה ? אין לו בעיה שהנדריקס האדיר יהיה הסנטר של מכבי מול ברצלונה ושאר נפיליי היבשת , העיקר שהנדריקס בחור טוב ויתן תפוקה מידית כי הוא בכושר נפלא עד עכשיו ולא ירגיז אותו כמו סופו .

אישית אני לא יבכה ביום שבלאט יעזוב , אני חושב שהוא מאמן טוב אבל איתו תמיד יהיו שחקנים שיאבדו ולמכבי תמיד יחסר גרוש ללירה.

אתה לא תבכה, אבל מכבי תהפוך להיות אלבה ברלין ותפסיד תארים מקומיים על ימין ועל שמאל. זה לא דמיוני - זה קרה לכל המאמנים שהיו במכבי מאז פירוק השושלת,
למעט בלאט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 19:44

אני חושב שיש סוג של קונצנזוס שעם מאמן אחר מכבי כנראה לא תגיע להישגים(למעט אצל מיעוט די קטן של אנשים פה). מצד שני, זה לא אומר שבלאט חף מביקורת. סיפור מאצ'באן-מדלי הוא דוגמא לא רעה בעיני. לבלאט היה שחקן של 15 נקודות ביורוליג ביד, והוא העדיף ללכת על שחקן אחר שנכשל טוטאלית.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2012, 19:45

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
שחף כתב:יובל, אתה קצת מגזים. המספרים שלו טובים משל לא מעט סנטרים מובילים באירופה בגיל שלו. פקוביץ' לשם השוואה עשה באדריאטית בגיל 21 9 נקודות למשחק. מעניין כמה אנשים פה היו קוטלים אותו לו היה מוחתם אז במכבי. גם טומיץ' ומאצ'באן שהרשימו לא הגיעו לכמעט 17 נקודות ו-7 ריבאונדים למשחק.

אתה בטוח? שניהם הרשימו יותר מפלאניניץ' , בגיל יותר צעיר.
אנטה טומיץ' רשם 18.4 נקודות ו8.7 ריבאונדים ב 31 דקות בגיל 21.
מילאן מצ'באן רשם 19.2 נקודות, 6.8 ריבאונדים וכמעט 3 אסיסטים למשחק ב 33 דקות בגיל 21.

כל זה לא משנה שום דבר. פקוביץ' כי שאמרת , עשה את הפריצה שלו ביורוליג. יכול להיות שגם דארקו.

וזה עוד בלי לציין את מה שמילאן עשה ביורוקאפ בגילאים האלה.

אין ספק בכלל שמילאן הרבה יותר מוכשר מפלאניניץ', והסיבה היחידה שהוא לא נמצא היום במכבי, היא העובדה שהמאמן שלנו מאוד מקובע. כל מה שלא נופל בדיוק לספקטרום היכולות המאוד מסויים שהוא אוהב, לא זוכה אצלו לצ'אנס.
לכן גם אמרתי, שאני מאוד מקווה שאם הוא יחתום, זאת תהיה החתמה נטו של בלאט שנעשתה לא מהכרח, אלא מאמונה בשחקן, בכשרון שלו וביכולת שלו להצליח במכבי. אם לא כך הדבר, אפשר כבר עכשיו לכתוב על הכסא האחרון בספסל של מכבי את השם שלו, ולהכין את הפרחים שהוא יקבל שנה הבאה כשהוא יגיע לשחק נגדנו.

אז איך זה שליאור כן משחק ומשחק טוב?
לדעתי אתם קצת מגזימים בביקורת על בלאט. הוא מחוייב רק לדבר אחד, וזה הישגים.

אם בלאט יחשוב שפלאניניץ' ייתן לו את מה שהוא צריך, אז הוא יישחק וייקבל הזדמנות. גם מדלי ושרמדיני לא הפכו לשחקני ספסל זוטרים סתם כך. הם פשוט לא עשו עבודה מספיק
טובה, עד שנגמרה לו הסבלנות אליהם. זה לגיטימי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 19:51

על עניין מדלי אף אחד לא מאשים את בלאט. הוא פשוט שחקן אדיש שכנראה ברמה שלו לא מתאים לגבי מכבי. שרמדיני, לעומת זאת, נתן שתי עונות די טובות ביורוליג. אז לא מעט אנשים, וביניהם גם אני, חושבים שבגלל החיבה של בלאט לחרגולים הוא לא ממש עשה מאמץ לשלב אותו.

אני לא טוען שבלאט לא מחויב להישגים. אני חושב שיש שחקנים מסויימים שלא מקבלים ממנו קרדיט כמו אחרים, כמו שהיה עם פאפאלוקאס בשנה שעברה.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 21 דצמבר 2012, 19:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2012, 19:51

שחף כתב:אני חושב שיש סוג של קונצנזוס שעם מאמן אחר מכבי כנראה לא תגיע להישגים(למעט אצל מיעוט די קטן של אנשים פה). מצד שני, זה לא אומר שבלאט חף מביקורת. סיפור מאצ'באן-מדלי הוא דוגמא לא רעה בעיני. לבלאט היה שחקן של 15 נקודות ביורוליג ביד, והוא העדיף ללכת על שחקן אחר שנכשל טוטאלית.

אין לי בעיה עם ביקורת, אבל מה שנאמר כאן זה לא ביקורת - "אני לא אבכה אם הוא יעזוב", "הוא לא עושה את העבודה שלו"...

הסיפור של מצ'באן-מדלי, השחרור של סופו, ההתנהלות מול ליאור, משחק התקפה די בנאלי וכו' - כל אלה דברים שאפשר להתווכח עליהם, והםם ביקורת לגיטימית,
אבל צריך גם לזכור שבלאט רצה כאן את מאריץ' ואת לאנגפורד. וצריך גם לזכור שבלי בלאט, מכבי הייתה משחקת היום עם היקמן כרכז בכיר ויחיד ועם קו אחורי מזעזע.

צריך גם לדעת לתת קרדיט לבלאט על מה שאנחנו רואים ומקבלים מג'יימס וסמית', שני שחקנים שיהיה להם ביקוש גדול בקיץ ושניהם יהיו חייבים לבלאט את החוזה הבא שלהם.

לכל מטבע יש שני צדדים, וצריכים להיות הוגנים ולהגיד את זה, גם כשמבקרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2012, 19:55

שחף כתב:על עניין מדלי אף אחד לא מאשים את בלאט. הוא פשוט שחקן אדיש שכנראה ברמה שלו לא מתאים לגבי מכבי. שרמדיני, לעומת זאת, נתן שתי עונות די טובות ביורוליג. אז לא מעט אנשים, וביניהם גם אני, חושבים שבגלל החיבה של בלאט לחרגולים הוא לא ממש עשה מאמץ לשלב אותו.

אני לא טוען שבלאט לא מחויב להישגים. אני חושב שיש שחקנים מסויימים שלא מקבלים ממנו קרדיט כמו אחרים, כמו שהיה עם פאפאלוקאס בשנה שעברה.

אני מסכים. אבל אסור לשכוח שמדובר בשחקן שהגיע מקסימום להיות הסנטר השני. בלאט היה יכול להפעיל אותו טוב יותר בהתקפה, אבל הבחור מזייף בהגנה,
ועל זה קשה לשלוט.
אי אפשר שבלאט יבנה שיטת משחק שלמה סביב שחקן כמו שרמדיני, שבניגוד לסופו הוא לא שחקן שובר שוויון, אלא עוד סנטר חביב ביורוליג.

בסופו של דבר בלאט מאמין שהשחקנים שלו צריכים להיכנס לתבניות שהוא כמאמן מאמין בהם, ולא להיפך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 20:00

jol9 כתב:
שחף כתב:על עניין מדלי אף אחד לא מאשים את בלאט. הוא פשוט שחקן אדיש שכנראה ברמה שלו לא מתאים לגבי מכבי. שרמדיני, לעומת זאת, נתן שתי עונות די טובות ביורוליג. אז לא מעט אנשים, וביניהם גם אני, חושבים שבגלל החיבה של בלאט לחרגולים הוא לא ממש עשה מאמץ לשלב אותו.

אני מסכים. אבל אסור לשכוח שמדובר בשחקן שהגיע מקסימום להיות הסנטר השני. בלאט היה יכול להפעיל אותו טוב יותר בהתקפה, אבל הבחור מזייף בהגנה,
ועל זה קשה לשלוט.
אי אפשר שבלאט יבנה שיטת משחק שלמה סביב שחקן כמו שרמדיני, שבניגוד לסופו הוא לא שחקן שובר שוויון, אלא עוד סנטר חביב ביורוליג.

בסופו של דבר בלאט מאמין שהשחקנים שלו צריכים להיכנס לתבניות שהוא כמאמן מאמין בהם, ולא להיפך.

זאת בעיה די מהותית, כי אי אפשר לבנות ככה שיטת משחק שעובדת. בשנה שלו עם אידסון ופארגו וסופו זה לא היה ככה. וגם ברוסיה הוא לא עובד ככה. אחרת הוא לא היה מחזיק שם כל כך הרבה.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2012, 20:01

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
שחף כתב:יובל, אתה קצת מגזים. המספרים שלו טובים משל לא מעט סנטרים מובילים באירופה בגיל שלו. פקוביץ' לשם השוואה עשה באדריאטית בגיל 21 9 נקודות למשחק. מעניין כמה אנשים פה היו קוטלים אותו לו היה מוחתם אז במכבי. גם טומיץ' ומאצ'באן שהרשימו לא הגיעו לכמעט 17 נקודות ו-7 ריבאונדים למשחק.

אתה בטוח? שניהם הרשימו יותר מפלאניניץ' , בגיל יותר צעיר.
אנטה טומיץ' רשם 18.4 נקודות ו8.7 ריבאונדים ב 31 דקות בגיל 21.
מילאן מצ'באן רשם 19.2 נקודות, 6.8 ריבאונדים וכמעט 3 אסיסטים למשחק ב 33 דקות בגיל 21.

כל זה לא משנה שום דבר. פקוביץ' כי שאמרת , עשה את הפריצה שלו ביורוליג. יכול להיות שגם דארקו.

וזה עוד בלי לציין את מה שמילאן עשה ביורוקאפ בגילאים האלה.

אין ספק בכלל שמילאן הרבה יותר מוכשר מפלאניניץ', והסיבה היחידה שהוא לא נמצא היום במכבי, היא העובדה שהמאמן שלנו מאוד מקובע. כל מה שלא נופל בדיוק לספקטרום היכולות המאוד מסויים שהוא אוהב, לא זוכה אצלו לצ'אנס.
לכן גם אמרתי, שאני מאוד מקווה שאם הוא יחתום, זאת תהיה החתמה נטו של בלאט שנעשתה לא מהכרח, אלא מאמונה בשחקן, בכשרון שלו וביכולת שלו להצליח במכבי. אם לא כך הדבר, אפשר כבר עכשיו לכתוב על הכסא האחרון בספסל של מכבי את השם שלו, ולהכין את הפרחים שהוא יקבל שנה הבאה כשהוא יגיע לשחק נגדנו.

אז איך זה שליאור כן משחק ומשחק טוב?
לדעתי אתם קצת מגזימים בביקורת על בלאט. הוא מחוייב רק לדבר אחד, וזה הישגים.

אם בלאט יחשוב שפלאניניץ' ייתן לו את מה שהוא צריך, אז הוא יישחק וייקבל הזדמנות. גם מדלי ושרמדיני לא הפכו לשחקני ספסל זוטרים סתם כך. הם פשוט לא עשו עבודה מספיק
טובה, עד שנגמרה לו הסבלנות אליהם. זה לגיטימי.

בשנתיים האחרונות, ככל שהרמה עלתה ככה גם הדקות של ליאור ירדו משמעותית( ואתה גם היית הראשון לציין את זה).
השנה הוא הביא את מדלי במטרה שיהיה השחקן המוביל בעמדה הזאת, ולראייה הקרדיט היחסית גדול שהוא קיבל מבלאט למרות שהיה מזעזע. בלאט לא רצה את ליאור, וסביר להניח שגם היום הוא מעדיף הרבה שחקנים לפניו. כנראה ששם עובר הקו האדום של ההנהלה, שרואה בליאור סוג של פרנצ'ייז פלייר ועל הדקות שלו היא לא מוכנה להתפשר.

לבלאט יש אגו לא קטן, והוא מוכיח את זה בדבקות הילדותית שלו בשחקנים שהוא החתים לבד( מדלי, תומאס, הנדריקס וסמית בתקופה הרעה שלו עונה שעברה), בעוד שלשחקנים שההנהלה החתימה הוא נותן יחס אחר לחלוטין( שארמדיני, מצ'באן, סופו, ליאור וכו').
בוודאי שאם בלאט יחשוב שפלניניץ' ייתן לו את מה שהוא צריך הוא ישחק הרבה, אבל בהתחשב בזה שפלניניץ' הוא לא שחור, קטן ואתלט, כנראה שהוא לא יוכל לתת לבלאט את מה שהוא רוצה.

כל מה שאמרתי, זה שאני מקווה שאם הוא יחתום, זאת תהיה החתמה נטו של בלאט( שזה גם מה שאתה רוצה, רק מסיבות שונות אולי), כי אם לא, הסוף ידוע מראש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2012, 20:11

שחף כתב:
jol9 כתב:

ועל זה קשה לשלוט.

זאת בעיה די מהותית, כי אי אפשר לבנות ככה שיטת משחק שעובדת. בשנה שלו עם אידסון ופארגו וסופו זה לא היה ככה. וגם ברוסיה הוא לא עובד ככה. אחרת הוא לא היה מחזיק שם כל כך הרבה.

לא יודע...
לא רואה מה היה שונה בעונת פארגו-פרקינס. סופו היה כלי נשק התקפי יעיל ביותר, ובלאט השתמש בתכונות שלו היטב, ועם זאת היה ברור שהוא התחבר גם לסנטר הפחות מוכשר
בקבוצה, קיבל לא מעט דקות כמחליפו של סופו.
ברוסיה זה באמת סיפור קצת שונה, ושם אין לו כ"כ הרבה אפשרויות, איזה שחקנים להביא ואיזה לא, וממילא זאת היתה הנבחרת של קירילנקו (והולדן) ואח"כ של קירילנקו ושבד.

חוץ מזה אל תשווה בין שרמדיני לסופו, קאון וטימופייב. הם שחקנים הרבה יותר איכותיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2012, 20:22

MTA2311 כתב:
בשנתיים האחרונות, ככל שהרמה עלתה ככה גם הדקות של ליאור ירדו משמעותית( ואתה גם היית הראשון לציין את זה).
השנה הוא הביא את מדלי במטרה שיהיה השחקן המוביל בעמדה הזאת, ולראייה הקרדיט היחסית גדול שהוא קיבל מבלאט למרות שהיה מזעזע. בלאט לא רצה את ליאור, וסביר להניח שגם היום הוא מעדיף הרבה שחקנים לפניו. כנראה ששם עובר הקו האדום של ההנהלה, שרואה בליאור סוג של פרנצ'ייז פלייר ועל הדקות שלו היא לא מוכנה להתפשר.

לבלאט יש אגו לא קטן, והוא מוכיח את זה בדבקות הילדותית שלו בשחקנים שהוא החתים לבד( מדלי, תומאס, הנדריקס וסמית בתקופה הרעה שלו עונה שעברה), בעוד שלשחקנים שההנהלה החתימה הוא נותן יחס אחר לחלוטין( שארמדיני, מצ'באן, סופו, ליאור וכו').
בוודאי שאם בלאט יחשוב שפלניניץ' ייתן לו את מה שהוא צריך הוא ישחק הרבה, אבל בהתחשב בזה שפלניניץ' הוא לא שחור, קטן ואתלט, כנראה שהוא לא יוכל לתת לבלאט את מה שהוא רוצה.

כל מה שאמרתי, זה שאני מקווה שאם הוא יחתום, זאת תהיה החתמה נטו של בלאט( שזה גם מה שאתה רוצה, רק מסיבות שונות אולי), כי אם לא, הסוף ידוע מראש.

מה שכתבתי היה בתגובה לאמירה שלך שמי שלא מתאים בדיוק לדברים שבלאט רוצה לא יישחק. דווקא ליאור זאת הוכחה הפוכה לטענה הזאת.
אני כמובן מסכים עם מה שכתבת בפסקה הראשונה ויש לי ביקורת על זה.

השורה התחתונה שלך היא נכונה ביותר, אבל לא צריך לקחת את הכתבה של גרינוולד כתורה מסיני, במיוחד לאור ההכחשה הברורה של שני הגורמים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 20:52

דווקא לגבי ליאור וסופו לא ממש הייתה הכחשה. בלאט אפילו הודה שליאור לא ממש היה בתוכניות שלו. דרך אגב, קאון שהזכרת הוא אומנם שחקן הרבה יותר קשוח משרמדיני, אבל התקפית הוא ללא ממש עולה עליו. אין לו משחק פוסט לדוגמא. הוא בעיקר פינישר. ובכל מקרה הוויכוח הוא על התפיסה של בלאט. אם הוא יכול ברוסיה לעבוד טוב אם שחקנים שלא לגמרי מתאימים אליה, גם במכבי הוא יכול לעשות את זה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 07:58

שחף כתב:דווקא לגבי ליאור וסופו לא ממש הייתה הכחשה. בלאט אפילו הודה שליאור לא ממש היה בתוכניות שלו. דרך אגב, קאון שהזכרת הוא אומנם שחקן הרבה יותר קשוח משרמדיני, אבל התקפית הוא ללא ממש עולה עליו. אין לו משחק פוסט לדוגמא. הוא בעיקר פינישר. ובכל מקרה הוויכוח הוא על התפיסה של בלאט. אם הוא יכול ברוסיה לעבוד טוב אם שחקנים שלא לגמרי מתאימים אליה, גם במכבי הוא יכול לעשות את זה.

אבל הוא שחקן הגנה הרבה יותר טוב וזה משהו שהוא דורש מכל השחקנים שלו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 דצמבר 2012, 08:25

יש היום ב-12(לא יודעת איזה שעון)מסיבת עיתונאים של שירוקי לקראת המשחק הבא ופלאניניץ' אמור להיות בה ולדבר..נראה מה יהיה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 דצמבר 2012, 09:09

מתי לעזאזל הם מתכוונים להביא לפה את הבחור? ביום של המשחק נגד סיינה? למה כבר לא מביאים אותו ומתחילים לתרגל אותו בקבוצה? פשוט טמטום ובזבוז זמן משווע
er79

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2012, 09:39

er79 כתב:מתי לעזאזל הם מתכוונים להביא לפה את הבחור? ביום של המשחק נגד סיינה? למה כבר לא מביאים אותו ומתחילים לתרגל אותו בקבוצה? פשוט טמטום ובזבוז זמן משווע

תשמע, מצד אחד אתה צודק, מצד שני זה פחות קריטי העונה כי, בשיטה החדשה בטופ-16 יש 14 משחקים! 14 משחקים זה 3 וחצי חודשים... אז נכון, עדיף להתחיל להריץ את השחקן החדש כמה שיותר מהר, אבל גם אם קצת באיחור, יש זמן לשלב אותו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 22 דצמבר 2012, 09:40

er79 כתב:מתי לעזאזל הם מתכוונים להביא לפה את הבחור? ביום של המשחק נגד סיינה? למה כבר לא מביאים אותו ומתחילים לתרגל אותו בקבוצה? פשוט טמטום ובזבוז זמן משווע

כי פדרמן עוד מתווכח איתו על 20 אלף דולר בעונה הבאה...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים