LIAV10 כתב:מי זה אבא שלו?
ג'ון סטוקטון האגדי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מי זה אבא שלו?
אחדשיודע כתב:לא הייתי בטוח... בכל זאת אתה צעיר.
LIAV10 כתב:אחדשיודע כתב:לא הייתי בטוח... בכל זאת אתה צעיר.
אני חזק בהיסטוריה
LIAV10 כתב:אתה יודע מה הייתה הסיבה לליל הבדולח לטענתם של הנאצים? עאלק ״חזק בהיסטוריה עאלק״.
LIAV10 כתב:חושב שזה היה המקצוע היחיד שאהבתי ואני גם חושב שאני היחיד שאהב אותו.
LIAV10 כתב:הנאצים גירשו אלפי יהודים בעלי אזרחות פולנית לפולין, שסירבה לקבל אותם והם נשארו בשטח הפקר.
יהודי בשם הרשלה רצה לנקום את השפלת משפחתו וניסה להתנקש באיש שגרירות גרמניה בצרפת.
הנאצים טענו שזאת הסיבה לליל הבדולח, שכן זה היה לא יותר מתירוץ לצאת להתקפה אנטישמית כנגד יהודי גרמניה.
מקווה שאתה יודע מה משמעות השם ״ליל הבדולח״. ילד.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:הנאצים גירשו אלפי יהודים בעלי אזרחות פולנית לפולין, שסירבה לקבל אותם והם נשארו בשטח הפקר.
יהודי בשם הרשלה רצה לנקום את השפלת משפחתו וניסה להתנקש באיש שגרירות גרמניה בצרפת.
הנאצים טענו שזאת הסיבה לליל הבדולח, שכן זה היה לא יותר מתירוץ לצאת להתקפה אנטישמית כנגד יהודי גרמניה.
נו, אתה רואה? די צדקתי...
אני גם אוהב היסטוריה, אבל לא ברמה של אובססיה... יותר ברמה של לראות סרטים היסטוריים בטלויזיה וכאלה.
את נושא מלחמת העולם השניה, אני מאוד מאוד אוהב... לקרוא, לראות תכניות, סדרות וכו'...
אור, ההלצה שלך לא נשארה יתומה והיא חביבה ביותר.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:הנאצים גירשו אלפי יהודים בעלי אזרחות פולנית לפולין, שסירבה לקבל אותם והם נשארו בשטח הפקר.
נו, אתה רואה? די צדקתי...
אני גם אוהב היסטוריה, אבל לא ברמה של אובססיה... יותר ברמה של לראות סרטים היסטוריים בטלויזיה וכאלה.
את נושא מלחמת העולם השניה, אני מאוד מאוד אוהב... לקרוא, לראות תכניות, סדרות וכו'...
אור, ההלצה שלך לא נשארה יתומה והיא חביבה ביותר.
הקטע המביך שאתה רואה סרט על ברית המועצות טרום מלחמת העולם השנייה ומגלה תמונות שלך מגיל המעבר.
Knicks Waive Thanasis Antetokounmpo, Atkins, Summers, Trice II, Wesley Saunders
Rockets Waive Chris Walker, Jeremy Tyler, Will Cummings, Denzel Livingston
Pelicans Waive Sean Kilpatrick, Chris Douglas-Roberts
Jonathan Holmes Waived By Lakers
Phil Pressey, Omari Johnson Waived By Blazers
Cavs Waive Austin Daye, D.J. Stephens, Dionte Christmas, Jack Cooley
Pistons Waive Cartier Martin, Adonis Thomas, Jordan Bachynski
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־30 אורחים