נבחרות ישראל- בוגרת- משחקי הכנה לאליפות אירופה!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרות ישראל- בוגרת- משחקי הכנה לאליפות אירופה!

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2015, 23:19

שתי תובנות עיקריות מצמד המשחקים מבחינת מכבי:
1. גל מקל לא צריך להיות כאן
2. שון דאוסן חייב להיות כאן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוגוסט 2015, 23:26

הייתי בשני המשחקים.
אני כנראה האוהד הכי טוב של הנבחרת הזאת.
או הכי פרייאר?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוגוסט 2015, 23:40

החציל האצטקי כתב:הייתי בשני המשחקים.
או הכי פרייאר?

גם וגם :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוגוסט 2015, 23:43

או הכי פרייאר?

הלכת לראות את סרביה, אל תזייף פה פטריוטיות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוגוסט 2015, 23:43

felix_r כתב:
או הכי פרייאר?

גם וגם :)

^^what she said
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוגוסט 2015, 23:48

MTA2311 כתב:
או הכי פרייאר?

הלכת לראות את סרביה, אל תזייף פה פטריוטיות.

מה שנכון נכון.
היה כיף

ראדוליצה :heart
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוגוסט 2015, 09:36

טוב, אז ההיררכיה המתבקשת, לפחות בעיניי, היא כזו ששמה על המגרש ביחד את עמרי, ליאור ושון כאופציות ההתקפיות העיקריות של הנבחרת.
שון הוא הסקורר הכי טוב בנבחרת הזאת והכי ורסטילי- חדירה מכדרור, מחיתוכים לסל, קליעה טובה יותר מרוב שאר הגארדים וסייז מצויין כדי לשמור בעמדה 2.
יוגב חד משמעית שחקן כדורסל טוב מגל מקל ובעיקר מבין הרבה יותר את תפקידו על המגרש. מנתק את הכדור מהיד מהר ומזין את האחרים היטב.

אני חושב שהנבחרת יכולה לנצל את הסולניות של מקל לטובתה ולתת לו לעלות מהספסל עם הסקנד יוניט הפחות חזקה התקפית.
גם ללימונד מקום של כבוד על הספסל. האהבה המופרזת של ארז לגל ולרביב היא לא פרופורציונלית, מזכיר כמעט את אלי גוטמן וחבורת הפועל העליזה שלו.

צ׳וברביץ׳ הוא נגר עצבני ולדעתי הוא צריך לפתוח בחמישייה ולמכור עבירות. הניסיונות הנואשים שלו להתמודד עם ראדוליצה היו קשים למראה, אבל הוא לפחות מתאמץ ומתיש.
פישר רך כחמאה, נהיה באמת שחקן חלש מאוד כשאפילו הסיומת מתחת לסל כבר לא אתלטית כבעבר וגם היד האבסולוטית מחצי מרחק נעלמה. לגרין יש מקום בסגל ע״ח רותבארט.

לנבחרת הזאת אין סמול-פורוורד מספיק טוב על הספסל, לא בלייזר ולא מנקו שם, ואת דוסון חבל לבזבז כשחקן מחליף כשהוא הסקורר הכי טוב בנבחרת.
דגן הולך לשחק בתפקיד הזה (היה מצחיק לראות אותו נגד קאליניץ׳, 10 ס״מ מעליו) ויהיה מעניין לראות בעיקר מה הוא מצליח להביא לשם בהגנה, כי את הקליעות הפנויות הוא מביא, ברגע שהוא מקבל אותן.
ֿ
ארז סיפסל אתמול את שון מייד אחרי זריקה רעה שהוא לקח וגער בו על הספסל. נראה שהוא מחנך את הילד ורק טוב ייצא מזה.
ההגנה שלנו נראתה הרבה יותר טוב אתמול. גם זו של דוסון אבל בסה״כ היה נחמד לראות את העבודה הקבוצתית.

הטורניר בקרואטיה מתחיל כבר מחר לפי הלו״ז של האיגוד- בוסניה, אסטוניה וקרואטיה זה מדד יותר טוב נגדנו מאשר הסרבים.
אנחנו צריכים לצאת מפה עם 2 נצחונות לפחות, ובעיקר לראות סוף סוף את הנבחרת בסגל מלא, עם רוטציה מגובשת שהולכים איתה לאליפות הזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוגוסט 2015, 09:54

ההחלטה הקשה וההכרחית שארז צריך לקבל זה לשים את יוגב בחמישייה ולשלוח את מקל לספסל. הנבחרת נראית רע מאוד כשמקל פותח.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 24 אוגוסט 2015, 10:37

השאלה אם יש לו את האומץ לקבל את ההחלטה הזאת.
בכל מקרה, טוב לראות את אוחיון חוזר לכושר. מסתבר שאין תחליף לניסיון ודקות משחק ברמות הגבוהות .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אוגוסט 2015, 17:15

טוב אז לפי לוח השידורים, טורניר ההכנה של ישראל בזאגרב יתחיל ביום חמישי נגד אסטוניה (21:55, ספורט 5).
אח"כ מופיעים שני מפגשים נגד קרואטיה בשישי ושבת (22:00, 5 פלוס).

לא יודע אם מדובר בטעות או שהמפגש שתוכנן תחילה עם בוסניה בוטל, אולי בגלל העובדה שאנחנו באותו בית באליפות.
עידכון: ב-"מגרש פתוח" נאמר שיש מפגש מול בוסניה ביום רביעי, אך הוא לא ישודר. כמו כן לא הוזכר מפגש שני מול קרואטיה ביום שבת, כך שזו כנראה טעות בלוח השידורים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוגוסט 2015, 20:28

אדגר פו כתב:השאלה אם יש לו את האומץ לקבל את ההחלטה הזאת.
בכל מקרה, טוב לראות את אוחיון חוזר לכושר. מסתבר שאין תחליף לניסיון ודקות משחק ברמות הגבוהות .

אני מקווה שכן. אם להגיד את האמת, מקל צריך להיות מאחורי בר טימור בכושר הנוכחי שלו. הנבחרת שיחקה מצויין עם בר טימור. הוא יודע לרוץ ומשחק לעומק, לא לרוחב.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוגוסט 2015, 20:41

roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:השאלה אם יש לו את האומץ לקבל את ההחלטה הזאת.

אני מקווה שכן. אם להגיד את האמת, מקל צריך להיות מאחורי בר טימור בכושר הנוכחי שלו. הנבחרת שיחקה מצויין עם בר טימור. הוא יודע לרוץ ומשחק לעומק, לא לרוחב.

סופסוף אני מסכים איתך במשהו. גם לדעתי בכושרו הנוכחי מקל הוא אחרי בר טמור.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוגוסט 2015, 20:42

felix_r כתב:סופסוף אני מסכים איתך במשהו. גם לדעתי בכושרו הנוכחי מקל הוא אחרי בר טמור.

זה לא רק שמקל חלש. בר טימור משחק טוב מאוד וארז צריך לתת לו הזדמנות.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוגוסט 2015, 21:13

roy1000 כתב:
felix_r כתב:סופסוף אני מסכים איתך במשהו. גם לדעתי בכושרו הנוכחי מקל הוא אחרי בר טמור.

זה לא רק שמקל חלש. בר טימור משחק טוב מאוד וארז צריך לתת לו הזדמנות.

בר טימור לא ינצח לך משחקים ביורובאסקט, מקל כן.
אולי כרגע מקל נראה רע מאוד, אבל ברור לכולם שזאת לא היכולת האמיתית שלו. אני מאמין שאחרי טורניר ההכנה הקרוב הוא ייראה הרבה יותר טוב.
הוא לא שכח לשחק כדורסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוגוסט 2015, 21:34

שמואל1 כתב:בר טימור לא ינצח לך משחקים ביורובאסקט, מקל כן.
אולי כרגע מקל נראה רע מאוד, אבל ברור לכולם שזאת לא היכולת האמיתית שלו. אני מאמין שאחרי טורניר ההכנה הקרוב הוא ייראה הרבה יותר טוב.
הוא לא שכח לשחק כדורסל.

אני לא מבין מה זה "לא שכח לשחק כדורסל"? מה זה אומר? הבחור לא משחק כדורסל כבר שנתיים. זה לא רק שהוא משחק גרוע, זה שכל סגנון המשחק שלו לא מתאים לנבחרת. הוא משחק לאט בצורה מחרידה.

מקל לא רק שלא תורם, הוא הורס. בר טימור בכושר מצויין ומשחק יפה. הוא צריך לקבל הזדמנות.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוגוסט 2015, 21:36

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:בר טימור לא ינצח לך משחקים ביורובאסקט, מקל כן.
הוא לא שכח לשחק כדורסל.

אני לא מבין מה זה "לא שכח לשחק כדורסל"? מה זה אומר? הבחור לא משחק כדורסל כבר שנתיים. זה לא רק שהוא משחק גרוע, זה שכל סגנון המשחק שלו לא מתאים לנבחרת. הוא משחק לאט בצורה מחרידה.

מקל לא רק שלא תורם, הוא הורס. בר טימור בכושר מצויין ומשחק יפה. הוא צריך לקבל הזדמנות.

אז איך אתה מסביר את קמפיין המוקדמת לפני בדיוק שנה?
אני אזכיר לך שמקל היה אחד השחקנים המשמעותיים ביותר בקמפיין, כולל טריפל דאבל נגד מונטנגרו וטיילר רוצ'סטי.
אז הטענה שהסגנון שלו לא מתאים לנבחרת , לא בדיוק נכונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוגוסט 2015, 21:41

שמואל1 כתב:אז איך אתה מסביר את קמפיין המוקדמת לפני בדיוק שנה?
אני אזכיר לך שמקל היה אחד השחקנים המשמעותיים ביותר בקמפיין, כולל טריפל דאבל נגד מונטנגרו וטיילר רוצ'סטי.

מאז הקמפיין הקודם הוא ישב שנה בבית. אי אפשר לשבת שנה בבית ואז לחזור בכושר ולשחק ביורובאסקט. גם שחקנים גדולים ממקל לא יכולים לעשות את זה.
בגרסא הנוכחית שלו הוא משחק לאט בצורה מחרידה וזה מחסל את משחק ההתקפה של הנבחרת, ועוד לא דיברתי על זה שהוא לא מסוגל למצוא את הסל.

הנבחרת זה לא קבוצת האימונים של גל מקל. מי שטוב אמור לשחק וכרגע אוחיון וגם טימור טובים בהרבה ממקל.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוגוסט 2015, 22:00

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:אז איך אתה מסביר את קמפיין המוקדמת לפני בדיוק שנה?

מאז הקמפיין הקודם הוא ישב שנה בבית. אי אפשר לשבת שנה בבית ואז לחזור בכושר ולשחק ביורובאסקט. גם שחקנים גדולים ממקל לא יכולים לעשות את זה.
בגרסא הנוכחית שלו הוא משחק לאט בצורה מחרידה וזה מחסל את משחק ההתקפה של הנבחרת, ועוד לא דיברתי על זה שהוא לא מסוגל למצוא את הסל.

הנבחרת זה לא קבוצת האימונים של גל מקל. מי שטוב אמור לשחק וכרגע אוחיון וגם טימור טובים בהרבה ממקל.

שוב, זה עניין של כושר ולא של סגנון משחק. מקל יודע כדורסל והוא לא בכושר.
משחקי ההכנה הללו נועדו בדיוק כדי להוריד את החלודה מהשחקנים ולאפשר להם להגיע בצורה הטובה ביותר ליורובאסקט.
לא צריך כבר לקבור אותו, יש עוד 3 משחקים והחשיבות של גל לנבחרת ברורה. עם כל הכבוד לבר טימור, הוא רחוק מאוד מהרמה שגל מקל יכול להגיע אליה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוגוסט 2015, 22:25

שמואל, אתה אוכל את הלוקשים שהחברים של מקל בתקשורת מספרים לך.
מעולם לא היה בלון נפוח גדול יותר ממקל. בזמנו חשבתי את זה גם על עדי גורדון, אבל לפחות גורדון ידע לעשות דברים
שאף אחד אחר לא ידע.
מקל חייב לחזור לשחק כדורסל סדיר ברמה גבוהה כל השנה, ואז הוא גם יוכל לתרום יותר לנבחרת.. מי שמנהל לו את הקריירה,
אמנם הצליח להביא אותו לNBA, אבל בפועל מדובר בפספוס גדול מאוד עד עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוגוסט 2015, 22:28

שמואל1 כתב:שוב, זה עניין של כושר ולא של סגנון משחק. מקל יודע כדורסל והוא לא בכושר.
משחקי ההכנה הללו נועדו בדיוק כדי להוריד את החלודה מהשחקנים ולאפשר להם להגיע בצורה הטובה ביותר ליורובאסקט.
לא צריך כבר לקבור אותו, יש עוד 3 משחקים והחשיבות של גל לנבחרת ברורה. עם כל הכבוד לבר טימור, הוא רחוק מאוד מהרמה שגל מקל יכול להגיע אליה.

אין שום סיכוי ששחקן שלא משחק שנתיים פתאום חוזר לכושר ומפציץ בנבחרת. נבחרת ישראל היא לא איזה מפעל פרטי של גל מקל. בנבחרת אמורים לשחק השחקנים הכי טובים שנמצאים בכושר הכי טוב, וזה אומר אוחיון וטימור בעמדת הרכז. שמקל יוכיח את עצמו באימונים בינתיים. אני גם לא יודע על מה אתה מדבר כשאתה אומר "הרמה שמקל יכול להגיע אליה". לאיזה רמה הוא הגיע? שיחק חודשיים בניז'ני כמחליף.

הבנאדם כל כך פטתי שהוא אשכרה חשב שאחרי שנתיים בבית הוא הולך לקרוע את היורובאסקט ולקבל חוזה ב- NBA. הביטוי "חי בסרט" אפילו לא מתחיל לתאר אותו.

אני מציע לך לראות את הדקות של בר טימור במשחק מול סרביה. מהיר, אגרסיבי, מניע כדור. איפה הוא ואיפה מקל שמכדרר עצמו לדעת ומטיח בלוקים מקו השלוש פעם אחרי פעם.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], גל גל ו־17 אורחים