המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:הייתי בשני המשחקים.
אני כנראה האוהד הכי טוב של הנבחרת הזאת.
או הכי פרייאר?
החציל האצטקי כתב:הייתי בשני המשחקים.
או הכי פרייאר?
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:הייתי בשני המשחקים.
או הכי פרייאר?
גם וגם
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:הייתי בשני המשחקים.
או הכי פרייאר?
הלכת לראות את סרביה, אל תזייף פה פטריוטיות.
אדגר פו כתב:השאלה אם יש לו את האומץ לקבל את ההחלטה הזאת.
בכל מקרה, טוב לראות את אוחיון חוזר לכושר. מסתבר שאין תחליף לניסיון ודקות משחק ברמות הגבוהות .
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:השאלה אם יש לו את האומץ לקבל את ההחלטה הזאת.
בכל מקרה, טוב לראות את אוחיון חוזר לכושר. מסתבר שאין תחליף לניסיון ודקות משחק ברמות הגבוהות .
אני מקווה שכן. אם להגיד את האמת, מקל צריך להיות מאחורי בר טימור בכושר הנוכחי שלו. הנבחרת שיחקה מצויין עם בר טימור. הוא יודע לרוץ ומשחק לעומק, לא לרוחב.
felix_r כתב:סופסוף אני מסכים איתך במשהו. גם לדעתי בכושרו הנוכחי מקל הוא אחרי בר טמור.
roy1000 כתב:felix_r כתב:סופסוף אני מסכים איתך במשהו. גם לדעתי בכושרו הנוכחי מקל הוא אחרי בר טמור.
זה לא רק שמקל חלש. בר טימור משחק טוב מאוד וארז צריך לתת לו הזדמנות.
שמואל1 כתב:בר טימור לא ינצח לך משחקים ביורובאסקט, מקל כן.
אולי כרגע מקל נראה רע מאוד, אבל ברור לכולם שזאת לא היכולת האמיתית שלו. אני מאמין שאחרי טורניר ההכנה הקרוב הוא ייראה הרבה יותר טוב.
הוא לא שכח לשחק כדורסל.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:בר טימור לא ינצח לך משחקים ביורובאסקט, מקל כן.
אולי כרגע מקל נראה רע מאוד, אבל ברור לכולם שזאת לא היכולת האמיתית שלו. אני מאמין שאחרי טורניר ההכנה הקרוב הוא ייראה הרבה יותר טוב.
הוא לא שכח לשחק כדורסל.
אני לא מבין מה זה "לא שכח לשחק כדורסל"? מה זה אומר? הבחור לא משחק כדורסל כבר שנתיים. זה לא רק שהוא משחק גרוע, זה שכל סגנון המשחק שלו לא מתאים לנבחרת. הוא משחק לאט בצורה מחרידה.
מקל לא רק שלא תורם, הוא הורס. בר טימור בכושר מצויין ומשחק יפה. הוא צריך לקבל הזדמנות.
שמואל1 כתב:אז איך אתה מסביר את קמפיין המוקדמת לפני בדיוק שנה?
אני אזכיר לך שמקל היה אחד השחקנים המשמעותיים ביותר בקמפיין, כולל טריפל דאבל נגד מונטנגרו וטיילר רוצ'סטי.
אז הטענה שהסגנון שלו לא מתאים לנבחרת , לא בדיוק נכונה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אז איך אתה מסביר את קמפיין המוקדמת לפני בדיוק שנה?
אני אזכיר לך שמקל היה אחד השחקנים המשמעותיים ביותר בקמפיין, כולל טריפל דאבל נגד מונטנגרו וטיילר רוצ'סטי.
אז הטענה שהסגנון שלו לא מתאים לנבחרת , לא בדיוק נכונה.
מאז הקמפיין הקודם הוא ישב שנה בבית. אי אפשר לשבת שנה בבית ואז לחזור בכושר ולשחק ביורובאסקט. גם שחקנים גדולים ממקל לא יכולים לעשות את זה.
בגרסא הנוכחית שלו הוא משחק לאט בצורה מחרידה וזה מחסל את משחק ההתקפה של הנבחרת, ועוד לא דיברתי על זה שהוא לא מסוגל למצוא את הסל.
הנבחרת זה לא קבוצת האימונים של גל מקל. מי שטוב אמור לשחק וכרגע אוחיון וגם טימור טובים בהרבה ממקל.
שמואל1 כתב:שוב, זה עניין של כושר ולא של סגנון משחק. מקל יודע כדורסל והוא לא בכושר.
משחקי ההכנה הללו נועדו בדיוק כדי להוריד את החלודה מהשחקנים ולאפשר להם להגיע בצורה הטובה ביותר ליורובאסקט.
לא צריך כבר לקבור אותו, יש עוד 3 משחקים והחשיבות של גל לנבחרת ברורה. עם כל הכבוד לבר טימור, הוא רחוק מאוד מהרמה שגל מקל יכול להגיע אליה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], גל גל ו־17 אורחים