כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי גל גל » 02 ספטמבר 2015, 18:03

כוסית, גם חברה שלו נראית לא רע
מכבי 2025
תומפסון/אדווארדס בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאל,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 ספטמבר 2015, 20:17

מתבכיינים על המתאזרחים של מכבי אבל לא על זה שכל יהודי שיודע לכדרר מתאזרח אצל ג'ף רוזן, למה? כי שלנו טובים ושלהם לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 02 ספטמבר 2015, 20:23

Holiday_Armadillo כתב:מתבכיינים על המתאזרחים של מכבי אבל לא על זה שכל יהודי שיודע לכדרר מתאזרח אצל ג'ף רוזן, למה? כי שלנו טובים ושלהם לא

+100
לרוזן גם מותר לתת חוזים כפולים, משהו שאם מזרחי היה עושה היו שוחטים אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 02 ספטמבר 2015, 20:31

אני מבין, ולהפוך את האליפות לשיטת פיינל פור וחוק הצעירים זה ספורטיבי, נכון? חס וחלילה שזה נגד מכבי, נכון? שיילכו קיבינימט, אופרטוניסטים תאבי פרסום. הזיכרון שלהם קצר.
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 ספטמבר 2015, 20:44

לא מספיק חוק הצעירים, החוק הרוסי והגבלת הזרים. צריך לשנות עכשיו גם את חוקי המדינה... חבורה של כלומניקים.
מכבי חייבת למצוא את הדרך לעזוב את הליגה המקומית מבלי לוותר על השתתפות ביורוליג, אפילו לשנה אחת. כל הלוזרים הבכיינים האלה ראויים לשחק בליגה משל עצמם.

פשוט מביך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אדגר פו » 02 ספטמבר 2015, 20:54

מוטי אמסלם, שכידוע יש לו תפקיד באיגוד והוא גם יו"ר הפועל אילת אמר את האמת לגבי חוק הצעירים, הוא יודע משהוא :

"חוק הצעירים-האמת היא שהחוק נועד למנוע ממכבי תא לבנות סגל של 13 ישראלים בכירים שסתם ישבו על הספסל ולקבוצות אחרות לא ישאר כלום היום גם ירושלים הצטרפה ואם החוק יבוטל לא נראה שישארו לקבוצות אחרות שחקנים"

כלומר לא דאגה לצעירים ולא בטיח, נטו נגד מכבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי rc4991 » 02 ספטמבר 2015, 21:01

כמה שאני רוצה שמכבי תעזוב את הליגה ותצטרף ל-VTB
כבר שנים שאני חולם על זה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 02 ספטמבר 2015, 21:07

אתם מדברים על משו ספציפי? מי דיבר על המתאזרחים?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי גל גל » 02 ספטמבר 2015, 21:15

יאאלה שלא יזיינו תשכל זה לא שהחוק הרוסי או החוק של הבזוי הזה של הצעירים בונה או בנה פה איזה משהו מאז החוק הרוסי לא גדל פה ישראלי אחד נורמלי, בימים של קטש ושפר היה חוק רוסי? דיפסיקו לבלבל תמוח אין ישראלים ברמה אז למה לקחת תכדורסל הישראלי צעד אחורה נותנים לכל ילד צעיר לדעת שהוא יכול להיות בקבוצה בגלל חוקים מטופשים במקום שילחם על המעמד שלו וישחק טוב, אני מעדיף שחקן צעיר אחד טוב מאשר 3 פוסטרים על הספסל שמחוייבים להיות שם
מכבי 2025
תומפסון/אדווארדס בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאל,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 ספטמבר 2015, 22:25

קראתי את הכתבה של פיק ועכשיו כל המסך שלי מלא בקיא.
עוד כתבה מביכה, קטנונית, צהובה, עילגת ואינטרסנטית של כתב החצר החדש של אגודת הפועל.
אפס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 ספטמבר 2015, 22:32

אדגר פו כתב:מוטי אמסלם, שכידוע יש לו תפקיד באיגוד והוא גם יו"ר הפועל אילת אמר את האמת לגבי חוק הצעירים, הוא יודע משהוא :

"חוק הצעירים-האמת היא שהחוק נועד למנוע ממכבי תא לבנות סגל של 13 ישראלים בכירים שסתם ישבו על הספסל ולקבוצות אחרות לא ישאר כלום היום גם ירושלים הצטרפה ואם החוק יבוטל לא נראה שישארו לקבוצות אחרות שחקנים"

כשלפעמים אני במבצע רוח מזוכיסטי ויוצא לי לדבר עם פרו-פלסטינים, יש את אלה שאומרים ''צריך להפסיק עם זריקת האבנים ופיגועי ההתאבדות, לא ככה משיגים שלום'' ויש את אלה שאומרים בפה מלא ''הם לוחמי חופש, אין שום דבר פסול במה שהם עושים''

אז רוב הסיכויים שגם אלה שיודעים (ולפעמים אומרים) שהחוקים האלה נועדו רק לפגוע במכבי, חושבים שזה עדיין לגיטימי לחלוטין
יגידו מה שיגידו על הכדורגל, אבל אני חושבת ששם הקולות שמביעים הערכה כלפי מה שמכבי כדורגל עושה הם הרבה יותר חזקים מהבכיינים שרוצים לעשות קיזוזים ותקרות שכר בשביל לפגוע בה
תמיד אומרים שבכדורגל יש ערסים ובכדורסל זה הרוב אשכנזים חמודים אבל בסופו של יום בכדורגל יש הרבה יותר רצון להגיע לרמה של החזקות מאשר להוריד אותן לרמה שלהן
כל איגוד הכדורסל מלא בעסקנים שרק חושבים איך להוריד את הרמה בשביל שהם חס וחלילה לא יצטרכו להעלות את הרמה שלהם
הרי התואר פה בארץ מזמן הפך לאיזה צלחת סדר פסח כי שום שימוש אין בו, רוב הקבוצות (עד השנה) מוותרות באופן קבוע על השתתפות באירופה
אז צלחת האליפות לא קשורה ולא מראה על התקדמות מקצועית, היא איזה סרוויס יפה שהבעלים יוכלו לספר לנכדים שלהם ''רואים את זה? לפני 40 שנה עקצתי מועדון גדול במשחק אחד'' ''ומה קרה אחרי זה סבא?'' ''שנתיים אחרי זה ירדנו ללאומית, אבל זה ממש לא משנה, רואים את זה? לפני 40 שנה עקצתי מועדון גדול במשחק אחד''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 ספטמבר 2015, 23:25

Holiday_Armadillo כתב:
אדגר פו כתב:מוטי אמסלם, שכידוע יש לו תפקיד באיגוד והוא גם יו"ר הפועל אילת אמר את האמת לגבי חוק הצעירים, הוא יודע משהוא :

כשלפעמים אני במבצע רוח מזוכיסטי ויוצא לי לדבר עם פרו-פלסטינים, יש את אלה שאומרים ''צריך להפסיק עם זריקת האבנים ופיגועי ההתאבדות, לא ככה משיגים שלום'' ויש את אלה שאומרים בפה מלא ''הם לוחמי חופש, אין שום דבר פסול במה שהם עושים''

אז רוב הסיכויים שגם אלה שיודעים (ולפעמים אומרים) שהחוקים האלה נועדו רק לפגוע במכבי, חושבים שזה עדיין לגיטימי לחלוטין
יגידו מה שיגידו על הכדורגל, אבל אני חושבת ששם הקולות שמביעים הערכה כלפי מה שמכבי כדורגל עושה הם הרבה יותר חזקים מהבכיינים שרוצים לעשות קיזוזים ותקרות שכר בשביל לפגוע בה
תמיד אומרים שבכדורגל יש ערסים ובכדורסל זה הרוב אשכנזים חמודים אבל בסופו של יום בכדורגל יש הרבה יותר רצון להגיע לרמה של החזקות מאשר להוריד אותן לרמה שלהן
כל איגוד הכדורסל מלא בעסקנים שרק חושבים איך להוריד את הרמה בשביל שהם חס וחלילה לא יצטרכו להעלות את הרמה שלהם
הרי התואר פה בארץ מזמן הפך לאיזה צלחת סדר פסח כי שום שימוש אין בו, רוב הקבוצות (עד השנה) מוותרות באופן קבוע על השתתפות באירופה
אז צלחת האליפות לא קשורה ולא מראה על התקדמות מקצועית, היא איזה סרוויס יפה שהבעלים יוכלו לספר לנכדים שלהם ''רואים את זה? לפני 40 שנה עקצתי מועדון גדול במשחק אחד'' ''ומה קרה אחרי זה סבא?'' ''שנתיים אחרי זה ירדנו ללאומית, אבל זה ממש לא משנה, רואים את זה? לפני 40 שנה עקצתי מועדון גדול במשחק אחד''

את יכולה להיות בטוחה שאם מכבי בכדורגל תשלוט בעתיד בליגה הישראלית כמו מכבי בכדורסל, אז חוקים דומים יגיעו גם לשם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 03 ספטמבר 2015, 00:13

מסתבר שמגדל עשו לקיצ'ן מעשה קובאן לרנדל...

יאללה שיסחוב ויסחוט אותם עכשיו...

עריכה:
ככה כותבים את זה?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ספטמבר 2015, 00:16

my man כתב:מסתבר שמגדל עשו לקיצ'ן מעשה קובאן לרנדל...

יאללה שיסחוב ויסחוט אותם עכשיו...

עריכה:
ככה כותבים את זה?

הוא תמיד התעקש שהוא בריא והם התעקשו שהוא לא יעבור את הבדיקות הרפואיות
אם שחקן לא עובר בדיקות רפואיות אז הצדק עם המועדון, אבל יש טעם רע לשחקן שלא עובר בדיקות רפואיות במועדון שהודיע כבר לפני כמה חודשים שהוא לא רוצה אותו כי הוא פצוע
זה גורם לך לחשוב האם המועדון ''לא העביר'' אותו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 03 ספטמבר 2015, 00:20

MTA2311 כתב:קראתי את הכתבה של פיק ועכשיו כל המסך שלי מלא בקיא.
עוד כתבה מביכה, קטנונית, צהובה, עילגת ואינטרסנטית של כתב החצר החדש של אגודת הפועל.
אפס.

ניסיתי לקרוא ולא הייתי מסוגל...זה לא להאמין גועל האיש הזה מוציא מפרי עטו....
איזו שנאה ואיזו סלידה...

מדהים מאז האליפות של מגדל הוא איבד כל טיפת אובייקטיביות שעוד אולי הייתה לו...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ספטמבר 2015, 00:38

my man כתב:
MTA2311 כתב:קראתי את הכתבה של פיק ועכשיו כל המסך שלי מלא בקיא.
אפס.

ניסיתי לקרוא ולא הייתי מסוגל...זה לא להאמין גועל האיש הזה מוציא מפרי עטו....
איזו שנאה ואיזו סלידה...

מדהים מאז האליפות של מגדל הוא איבד כל טיפת אובייקטיביות שעוד אולי הייתה לו...

אתם צריכים להבין משהו
מכבי זה לא מועדון חם ומזמין
מאוד קשה לייצר שם קשרים ארוכי טווח ולא תמיד כאלה נחמדים אליך
הם מנפקים מידע כזה או אחר כמו רוב המועדונים אבל אין שם בית ז*נות במובן הזה

מועדונים אחרים לעומת זאת, יש שם אנשים שמאוד אוהבים לדבר (ואני אומרת את זה מניסיון אישי)
אז בתור כתב, את מי אתה הולך לסקר בחיוב? את אלה שנחמדים אליך ונותנים לך את כל המידע שאתה צריך או את אלה שמעדיפים לא להתנהל בתקשורת ומנפנפים אותך? ברור שאת הראשון
ברור שזה לא צריך להיות המצב אבל העיתונות היום, בעולם בכלל ובישראל בפרט, זאת לא מקצוע של אנשים אובייקטיבים אלא של כאלה שיכולים להשיג סקופים והטבות
העיתונאים המקצועיים באמת מתקדמים מאוד מאוד לאט ביחס לעיתונאים הפופוליסטים עם הכותרות המפוצצות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ספטמבר 2015, 01:07

ועדיין, את לא רואה עיתונאים אחרים מפגינים כזה חוסר מקצועיות.
גלדסטון ושחרור טיפשים, ורד כהן לא רלוונטית ואפילו גרינוולד שהוא שונא מכבי, לפחות מקצועי (לרוב) ואינטליגנט.
פיק הוא שילוב של כל מה שרע בעיתונאות הספורט בארץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ספטמבר 2015, 01:12

MTA2311 כתב:ועדיין, את לא רואה עיתונאים אחרים מפגינים כזה חוסר מקצועיות.
גלדסטון ושחרור טיפשים, ורד כהן לא רלוונטית ואפילו גרינוולד שהוא שונא מכבי, לפחות מקצועי (לרוב) ואינטליגנט.
פיק הוא שילוב של כל מה שרע בעיתונאות הספורט בארץ.

אתה לא יכול להגיד לי שגרינוולד לא מחפש באופן שיטתי וקבוע דברים רעים לפרסם על מכבי
הוא זה שהתחיל את כל העניין של להפוך מכתב כדורסל ללהיות כתב אנטי-מכבי והוא גם אמר בראיון שהוא ניהנה מזה כי זה ''כמו להילחם בטחנות רוח''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ספטמבר 2015, 01:16

וביחס לפיק, הוא עושה את זה בחן ואלגנטיות.
פיק הוא בהמה שמצא את מקומו בעולם כאחד מכלבלבי הגליצ'ים של אופירה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ספטמבר 2015, 01:21

MTA2311 כתב:וביחס לפיק, הוא עושה את זה בחן ואלגנטיות.
פיק הוא בהמה שמצא את מקומו בעולם כאחד מכלבלבי הגליצ'ים של אופירה.

אני חושבת שאתה שוכח כמה גרינוולד היה נוראי לפני שנה-שנתיים
מאז שורד כהן והאוזמן הגיעו הוא התמתן כי הוא מבין איך זה נראה
פיק לעומת זאת רק מתחיל ואין ממש מישהו שייתן לו קונטרה ויראה/יגיד לו שזה נראה רע כי...................הוא עובד ב-ONE, אתר שלמרות שמנסה להיראות משהו גדול, עדיין בסופו של יום אתר רכילויות צהוב

פיק גם החליט ללכת על המסלול של מקל - הוא יצליח לא רק למרות מכבי אלא על חשבון מכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־30 אורחים