המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מתבכיינים על המתאזרחים של מכבי אבל לא על זה שכל יהודי שיודע לכדרר מתאזרח אצל ג'ף רוזן, למה? כי שלנו טובים ושלהם לא
אדגר פו כתב:מוטי אמסלם, שכידוע יש לו תפקיד באיגוד והוא גם יו"ר הפועל אילת אמר את האמת לגבי חוק הצעירים, הוא יודע משהוא :
"חוק הצעירים-האמת היא שהחוק נועד למנוע ממכבי תא לבנות סגל של 13 ישראלים בכירים שסתם ישבו על הספסל ולקבוצות אחרות לא ישאר כלום היום גם ירושלים הצטרפה ואם החוק יבוטל לא נראה שישארו לקבוצות אחרות שחקנים"
כלומר לא דאגה לצעירים ולא בטיח, נטו נגד מכבי.
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:מוטי אמסלם, שכידוע יש לו תפקיד באיגוד והוא גם יו"ר הפועל אילת אמר את האמת לגבי חוק הצעירים, הוא יודע משהוא :
"חוק הצעירים-האמת היא שהחוק נועד למנוע ממכבי תא לבנות סגל של 13 ישראלים בכירים שסתם ישבו על הספסל ולקבוצות אחרות לא ישאר כלום היום גם ירושלים הצטרפה ואם החוק יבוטל לא נראה שישארו לקבוצות אחרות שחקנים"
כלומר לא דאגה לצעירים ולא בטיח, נטו נגד מכבי.
כשלפעמים אני במבצע רוח מזוכיסטי ויוצא לי לדבר עם פרו-פלסטינים, יש את אלה שאומרים ''צריך להפסיק עם זריקת האבנים ופיגועי ההתאבדות, לא ככה משיגים שלום'' ויש את אלה שאומרים בפה מלא ''הם לוחמי חופש, אין שום דבר פסול במה שהם עושים''
אז רוב הסיכויים שגם אלה שיודעים (ולפעמים אומרים) שהחוקים האלה נועדו רק לפגוע במכבי, חושבים שזה עדיין לגיטימי לחלוטין
יגידו מה שיגידו על הכדורגל, אבל אני חושבת ששם הקולות שמביעים הערכה כלפי מה שמכבי כדורגל עושה הם הרבה יותר חזקים מהבכיינים שרוצים לעשות קיזוזים ותקרות שכר בשביל לפגוע בה
תמיד אומרים שבכדורגל יש ערסים ובכדורסל זה הרוב אשכנזים חמודים אבל בסופו של יום בכדורגל יש הרבה יותר רצון להגיע לרמה של החזקות מאשר להוריד אותן לרמה שלהן
כל איגוד הכדורסל מלא בעסקנים שרק חושבים איך להוריד את הרמה בשביל שהם חס וחלילה לא יצטרכו להעלות את הרמה שלהם
הרי התואר פה בארץ מזמן הפך לאיזה צלחת סדר פסח כי שום שימוש אין בו, רוב הקבוצות (עד השנה) מוותרות באופן קבוע על השתתפות באירופה
אז צלחת האליפות לא קשורה ולא מראה על התקדמות מקצועית, היא איזה סרוויס יפה שהבעלים יוכלו לספר לנכדים שלהם ''רואים את זה? לפני 40 שנה עקצתי מועדון גדול במשחק אחד'' ''ומה קרה אחרי זה סבא?'' ''שנתיים אחרי זה ירדנו ללאומית, אבל זה ממש לא משנה, רואים את זה? לפני 40 שנה עקצתי מועדון גדול במשחק אחד''
my man כתב:מסתבר שמגדל עשו לקיצ'ן מעשה קובאן לרנדל...
יאללה שיסחוב ויסחוט אותם עכשיו...
עריכה:
ככה כותבים את זה?
MTA2311 כתב:קראתי את הכתבה של פיק ועכשיו כל המסך שלי מלא בקיא.
עוד כתבה מביכה, קטנונית, צהובה, עילגת ואינטרסנטית של כתב החצר החדש של אגודת הפועל.
אפס.
my man כתב:MTA2311 כתב:קראתי את הכתבה של פיק ועכשיו כל המסך שלי מלא בקיא.
עוד כתבה מביכה, קטנונית, צהובה, עילגת ואינטרסנטית של כתב החצר החדש של אגודת הפועל.
אפס.
ניסיתי לקרוא ולא הייתי מסוגל...זה לא להאמין גועל האיש הזה מוציא מפרי עטו....
איזו שנאה ואיזו סלידה...
מדהים מאז האליפות של מגדל הוא איבד כל טיפת אובייקטיביות שעוד אולי הייתה לו...
MTA2311 כתב:ועדיין, את לא רואה עיתונאים אחרים מפגינים כזה חוסר מקצועיות.
גלדסטון ושחרור טיפשים, ורד כהן לא רלוונטית ואפילו גרינוולד שהוא שונא מכבי, לפחות מקצועי (לרוב) ואינטליגנט.
פיק הוא שילוב של כל מה שרע בעיתונאות הספורט בארץ.
MTA2311 כתב:וביחס לפיק, הוא עושה את זה בחן ואלגנטיות.
פיק הוא בהמה שמצא את מקומו בעולם כאחד מכלבלבי הגליצ'ים של אופירה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־30 אורחים