17 ינואר 2022, 22:53
עידן כתב:מילוס כתב:וויזארדס ביקשו להקדים את המשחק כדי לא לקבל מבול תלונות מישראלים שקמו באמצע הלילה כדי לראות את דני הופך לשחקן 17 ברוטציה.
לא נעים מה שקורה איתו.
באמת עצוב.
אבל כששחקנים כמו האצ'ימורה ותומאס ברייאנט חוזרים אחרי המון זמן בחוץ וקולעים סל אחרי סל, ודני משחק עם שחקני ג'י ליג במשך 35 דקות וקולע 4 נקודות ב-3 זריקות מהשדה, זה כנראה מה שקורה בסוף.
17 ינואר 2022, 22:56
17 ינואר 2022, 22:59
17 ינואר 2022, 22:59
לא יודע.Blazergun כתב:אני באמת לא חושב שזה עניין מקצועי - יש סיכוי שמתבשל טרייד כי גם ברטאנס לא קיבל דקה וזה לא הגיוני שרק משחק לפני קיבל לא מעט דקות.
קיצר - נראה כבר מה יקרה.
17 ינואר 2022, 23:02
17 ינואר 2022, 23:06
17 ינואר 2022, 23:06
שמואל1 כתב:לא יודע.Blazergun כתב:אני באמת לא חושב שזה עניין מקצועי - יש סיכוי שמתבשל טרייד כי גם ברטאנס לא קיבל דקה וזה לא הגיוני שרק משחק לפני קיבל לא מעט דקות.
קיצר - נראה כבר מה יקרה.
כבר זמן מה בוושינגטון מדברים על העומס בעמדות והרוטציה הארוכה, במיוחד עם חזרתם של הצ'ימורה ובראיינט. שחקנים לא יכולים להתבטא ב 15 דקות, אז פשוט החליטו לקצץ.
ולגמרי הגיוני שאבדיה וברטנס ישלמו המחיר, כי הם הכי פחות טובים.
17 ינואר 2022, 23:09
שמואל1 כתב:דני פרסם באינסטגרם לפני מספר שעות:
Good things take time
עכשיו המשמעות ברורה. דני ידע שהוא מחוץ לרוטציה, ואני חושב שאפילו הוקל לו במידה מסויימת (ולכן החיוכים בחימום). מקווה שבאמת מתבשל טרייד, והוא לא סתם יתייבש על הספסל עד תום העונה.
17 ינואר 2022, 23:10
זה לא היה בבום. המעמד שלו נשחק משמעותית בזמן האחרון, והדקות החלו לרדת. אני לא מופתע לחלוטין.Blazergun כתב:שמואל1 כתב:לא יודע.Blazergun כתב:אני באמת לא חושב שזה עניין מקצועי - יש סיכוי שמתבשל טרייד כי גם ברטאנס לא קיבל דקה וזה לא הגיוני שרק משחק לפני קיבל לא מעט דקות.
קיצר - נראה כבר מה יקרה.
כבר זמן מה בוושינגטון מדברים על העומס בעמדות והרוטציה הארוכה, במיוחד עם חזרתם של הצ'ימורה ובראיינט. שחקנים לא יכולים להתבטא ב 15 דקות, אז פשוט החליטו לקצץ.
לא מקצצים בבום ככה - זה מאוד מוזר אם דבר כזה קורה .
אני לא אומר שמאה אחוז יש טרייד - אבל דברים כאלה כל הזמן קורים באן בי איי.
17 ינואר 2022, 23:11
Blazergun כתב:שמואל1 כתב:לא יודע.Blazergun כתב:אני באמת לא חושב שזה עניין מקצועי - יש סיכוי שמתבשל טרייד כי גם ברטאנס לא קיבל דקה וזה לא הגיוני שרק משחק לפני קיבל לא מעט דקות.
קיצר - נראה כבר מה יקרה.
17 ינואר 2022, 23:11
שמואל1 כתב:זה לא היה בבום. המעמד שלו נשחק משמעותית בזמן האחרון, והדקות החלו לרדת. אני לא מופתע לחלוטין.Blazergun כתב:שמואל1 כתב:לא יודע.Blazergun כתב:אני באמת לא חושב שזה עניין מקצועי - יש סיכוי שמתבשל טרייד כי גם ברטאנס לא קיבל דקה וזה לא הגיוני שרק משחק לפני קיבל לא מעט דקות.
קיצר - נראה כבר מה יקרה.
17 ינואר 2022, 23:14
הוא אולי קיבל 20 דקות אבל המעמד נשחק.Blazergun כתב:שמואל1 כתב:זה לא היה בבום. המעמד שלו נשחק משמעותית בזמן האחרון, והדקות החלו לרדת. אני לא מופתע לחלוטין.Blazergun כתב:שמואל1 כתב:לא יודע.Blazergun כתב:אני באמת לא חושב שזה עניין מקצועי - יש סיכוי שמתבשל טרייד כי גם ברטאנס לא קיבל דקה וזה לא הגיוני שרק משחק לפני קיבל לא מעט דקות.
קיצר - נראה כבר מה יקרה.
חוץ מהמשחק הראשון שבו רוי חזר הוא שיחק בכל שאר המשחקים כ-20 דקות - זה מה שאני מתכוון אליו "בבום".
17 ינואר 2022, 23:19
17 ינואר 2022, 23:20
17 ינואר 2022, 23:27
17 ינואר 2022, 23:31
17 ינואר 2022, 23:45
17 ינואר 2022, 23:46
17 ינואר 2022, 23:48
Rampel כתב:מקווה שהוא לא עובר לפיסטונס. זה אשכרה מן הפח אל הפחת.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
17 ינואר 2022, 23:52
עדיף פיסטונס, לפחות הם בבנייה מחדש וללא שאיפות פלייאוף.Rampel כתב:מקווה שהוא לא עובר לפיסטונס. זה אשכרה מן הפח אל הפחת.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk