המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמוליק כתב:השחקנים מפרגנים לו כמו שלא שמעתי על אף מאמן מכבי כולל גרשון:
.....לבסוף בראון התייחס לעזיבה שלו: "זאת תחושה קשה. הקבוצה הזאת הייתה הכי טובה ששיחקתי בה, גם בעונה שעברה, ועודד הוא המאמן הכי טוב שאימן אותי באירופה. יכולנו להגיע רחוק יותר, הדברים נראים אחרת ואי אפשר לשלוט בכל הדברים".....
docariel כתב:מסקנות מהראיון אתמול בחמישיות:
1. קטש היה עונה שעברה עם רגל וחצי בחוץ
2. עם בולדווין כשיר,מכבי היתה עוברת את פאנתיינקוס
3. בשנתיים האחרונות נוצר באמת חיבור
מיוחד בין כל השחקנים
4. קטש הרגיש חוסר ההערכה מההנהלה בחלקים מסוימים בעונה
5. היה פחד גדול שאחרי ההדחה מהיורוליג נסיים בלי תואר בכלל
והחלק הכי הזוי לדעתי,לא יודע אם בעוד קבוצות זה עובד ככה:
6. קטש לא בוחר או יותר נכון לא ממליץ על שחקנים!! יש את אבי אבן וחבריו,הם מניחים על השולחן את המציאות שלהם, כולם יושבים יחד ומחליטים האם השחקן מתאים לקבוצה.
אני אישית לא שמעתי על כזה דבר,אני זוכר שפיני גרשון בזמנו היה מעוניין בשחקנים מקבוצות אחרות עוד במהלך העונה והוא גם היה מצהיר על זה.
אני חושב שפה מתחילה הבעיה שלנו.
where is the love? כתב:docariel כתב:מסקנות מהראיון אתמול בחמישיות:
1. קטש היה עונה שעברה עם רגל וחצי בחוץ
2. עם בולדווין כשיר,מכבי היתה עוברת את פאנתיינקוס
3. בשנתיים האחרונות נוצר באמת חיבור
מיוחד בין כל השחקנים
4. קטש הרגיש חוסר ההערכה מההנהלה בחלקים מסוימים בעונה
5. היה פחד גדול שאחרי ההדחה מהיורוליג נסיים בלי תואר בכלל
והחלק הכי הזוי לדעתי,לא יודע אם בעוד קבוצות זה עובד ככה:
6. קטש לא בוחר או יותר נכון לא ממליץ על שחקנים!! יש את אבי אבן וחבריו,הם מניחים על השולחן את המציאות שלהם, כולם יושבים יחד ומחליטים האם השחקן מתאים לקבוצה.
אני אישית לא שמעתי על כזה דבר,אני זוכר שפיני גרשון בזמנו היה מעוניין בשחקנים מקבוצות אחרות עוד במהלך העונה והוא גם היה מצהיר על זה.
אני חושב שפה מתחילה הבעיה שלנו.
לגבי שהיה רגל וחצי בחוץ הכוונה לעונה שהייתה או מה שהיה בעונה שעברה ?
where is the love? כתב:אני זכרתי דדווקא אחרי ההפסג לבאיירן התחילו הרבה כותרות.. אבל תשמע מה שאתה כתבת בסעיף 6, זה מאוד מאוד חשוב וזאת באמת שאלת השאלות הגדולה ביותר שאני שואל את עצמי לאורך השנים האחרונות.
שפיני אימן אני כמובן ידעתי שהוא אחד כזה שלא יכולים לעשות לו תרגילי אבי אבן... אותו דבר לגבי בלאט.
אחרי שבלאט עזב התחילו להגיע מאמנים פחות טובים, וויציץ ואבי אבן ניהלו בעיקר את הצד המקצועי ואני לא צריך להזכיר לכם לאיזה מקומות קשים הגענו...
שבלאט היה אמור לחזור למכבי מאוד שמחתי כי ידעתי שהוא יכול לעמוד איתן ליד וויציץ ואבן, אך אחרי כמה ימים שהכל היה סגור בסוף בלאט לא הגיע, והגיע ספאחיה.
לאחר מכן כמעט חתם פסקאל(לפחות ככה אמרו באתרי הספורט) ושמחתי כי ידעתי שגם פסקאל יוכל לעמוד איתן מולם.
כמובן שכמה שנים לפני זה היה את הלילה ההוא שאני זוכר טוב, הלכתי לישון בתחושה שצביקה חוזר, והתעוררתי עם בגאצקיס...
שיאניס הגיע, ידעתי שהוא חזק, איתן, אך גם עליו עשו כל מיני תרגילי אבן...
שבלאט חזר בתור יועץ הרגשתי שמשהו משתנה, הוא גם התראיין לדעתי בתחילת אותה עונה וסיפר שהיה מעורב בבחירת השחקנים שזה טוב. ונראה כאילו השנה שוב חזרנו לאחורה...ואם בסעיף 6 שתארת הדברים נכונים זה ממשיך להיות חמור. ואני חושב שהצד המקצועי של ההחלטות במכבי לא טוב בכלל, האם אתם מכירים את הצניחה המהירה למטה ? הרי רצו את לידי...רצו לשלם הרבה כסף ולא יצא, מה עשו צנחו למטה להביא לנו את ווב... אותו דבר עם סנטרים שהיו מועמדים, צנחו למטה והביאו את ריברו.
נראה שאין להם שום תוכניות, הם לא יודעים את מי להביא, אין להם תכניות מגירה.
רק השנה שמעתי משהו שאולי הוא נכון אבל לא נראה הגיוני למכבי...מכבי ילכו חזק על טרביון וויליאמס ואם זה לא יסתדר יסגרו עם מוטלי... ולי נראה שזה לא יסתדר ויצנחו ממוטלי הישר למטה... אין להם תוכניות מגירה, אין להם דברים מסודרים וזאת בעיה קשה מאוד יותר מאשר הכסף.
ולמרות שאני נגד הצורה המקצועית הנוראית הזו, אני שואל עד כמה המילה של קטש חשובה ? ואם עושים לו משהו כנגדו למה הוא לא מתנגד (ברור לי שרוצה לשמור על המשרה שלו, אך אני חושב שקטש כבר הראה בשנתיים האחרונות שהוא לא סתם מאמן ואני מקווה שאם ישגעו אותו בלהחתים שחקנים שהוא לא רוצה , אני מקווה שהוא ירגיש שווה ושהוא יכול לומר לא !
felix_r כתב:אני ממש לא מבין למה אתה כזה מופתע. ככה זה עובד ברוב הקבוצות המסודרות. יש את ה-GM שתפקידו לבנות סגל. ויש את המאמן שתפקידו לאמן. רק בקבוצות קטנות, שאין להן כסף עבור כול התפקידים, המאמן הוא גם הסקאוט וגם ה-GM.
בזמנו דיוויד בלאט היה מאוד נגד החתמתו של סופו, אבל הנחיתו לו את שחורצי בניגוד לרצונו. לא נורא, זכינו ביורוליג.
where is the love? כתב:השאלה גם מה המאמן יכול לעשות אם מנחיתים עליו שחקן...עד כמה הוא יכול לשבור את הכלים...
Shay_uzan כתב:מרגיש כבר תקופה מאוד ארוכה שקטש הוא היחידי שמחזיק את המועדון הזה בחיים.
אם יקרה משהו טוב השנה הוא היחיד שיכול לקחת קרדיט על זה
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־24 אורחים