מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי משה » 11 אפריל 2011, 17:37

DELEK כתב:
itai7 כתב:שמועה משעשעת באיטליה שהוארטס החביב מתקרב למכבי

הלוואי

והוא עוד יכול לבוא בתור ישראלי :D

לבוא בתור ישראלי? מה הוא יהודי?
משה

הודעהעל ידי DELEK » 11 אפריל 2011, 17:43

משה כתב:
DELEK כתב:
itai7 כתב:שמועה משעשעת באיטליה שהוארטס החביב מתקרב למכבי

הלוואי

והוא עוד יכול לבוא בתור ישראלי :D

לבוא בתור ישראלי? מה הוא יהודי?

לפי וויקיפדיה הוא התגייר
DELEK

הודעהעל ידי jol9 » 11 אפריל 2011, 18:22

asafb96 כתב:אגב, אני לא מבין פה את ההתלהבות מהנדריקס
הוא שחקן נחמד וטוב, אבל בתור 5 זה לא עובד, אין מה לעשות
לא ברור לי למה כולם מסתנוורים מהסדרה מול קאחה. הוא היה טוב, אבל עם כל הכבוד, שבאראץ היה בריא מול מכבי הוא נראה כמו שאקיל אוניל.
הוא היה בסדר גמור מול באראץ הפצוע ובאטיסטה המסורבל (שגם תפס איזה משחק 1), אבל כולם פה שוכחים את ההצגות של פרוביץ', שרמנידי, לונצ'ר, באראץ ששיחק בריא וכו...
אתם באמת חושבים שהנדרקיס יוכל להתמודד בבוא היום עם מאריץ', בורוסיס, נסטירוביץ', סשה קאון, וכל שאר הסנטרים האמיתיים באירופה? עם כל הכבוד, הוא לא יכול
הנדריקס שחקן טוב, עושה עבודה מצוינת, אבל הוא 4, יכול לשחק מצוין ליד סנטרים שיוצאים גם לקלוע מבחוץ כמו פישר, בורוסיס, באראץ, לישצ'וק, אבל ליד בלו ואליהו, צריך סנטר

הנדריקס עשה עבודה נהדרת השנה כסנטר המחליף. היו לו תקופות לא פשוטות, אבל אם מסתכלים על הצד החיובי, קל מאוד לראות איך הוא משתלב בקבוצה.
אני חושש שהחלפתו בשון ג'יימס עלולה להתברר כטעות גסה, שגם תמשיך לעכב את ההתפתחות של מילאן, וגם לא תחזק את הקבוצה.

הייתי מחכה עוד קצת בהקשר לריצ', אבל הוא באמת אחלה שחקן, ומכבי חייבת לו את משחק 4 מול קאחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 11 אפריל 2011, 18:32

jol9 כתב:
לא ברור לי למה כולם מסתנוורים מהסדרה מול קאחה. הוא היה טוב, אבל עם כל הכבוד, שבאראץ היה בריא מול מכבי הוא נראה כמו שאקיל אוניל.
הוא היה בסדר גמור מול באראץ הפצוע ובאטיסטה המסורבל (שגם תפס איזה משחק 1), אבל כולם פה שוכחים את ההצגות של פרוביץ', שרמנידי, לונצ'ר, באראץ ששיחק בריא וכו...
אתם באמת חושבים שהנדרקיס יוכל להתמודד בבוא היום עם מאריץ', בורוסיס, נסטירוביץ', סשה קאון, וכל שאר הסנטרים האמיתיים באירופה? עם כל הכבוד, הוא לא יכול
הנדריקס שחקן טוב, עושה עבודה מצוינת, אבל הוא 4, יכול לשחק מצוין ליד סנטרים שיוצאים גם לקלוע מבחוץ כמו פישר, בורוסיס, באראץ, לישצ'וק, אבל ליד בלו ואליהו, צריך סנטר

הנדריקס עשה עבודה נהדרת השנה כסנטר המחליף. היו לו תקופות לא פשוטות, אבל אם מסתכלים על הצד החיובי, קל מאוד לראות איך הוא משתלב בקבוצה.
אני חושש שהחלפתו בשון ג'יימס עלולה להתברר כטעות גסה, שגם תמשיך לעכב את ההתפתחות של מילאן, וגם לא תחזק את הקבוצה.

הייתי מחכה עוד קצת בהקשר לריצ', אבל הוא באמת אחלה שחקן, ומכבי חייבת לו את משחק 4 מול קאחה.

מחזק.

הנדריקס הוא סנטר נמוך.
הוא נתן משחקים גדולים העונה, וגם בסידרה דאג לעשות הגנה מצויינת ולחלק לבטיסטה כמו חסימות על הראש.
חוץ מזה, הוא מתמצא מצויין בצבע ויש לו יכולות ריבאונד מהטובות שראיתי (יחסית לגובה שלו, הוא הצליח לשאוב ריבאונדים מול גבוההים כמו באראץ ופרוביץ'). גם בהתקפה הוא משתלב מצויין בזריזות שלו ובפיקנרול.
אני לא רואה שום בעיה (חוץ מתקציבית אולי) שמכבי תביא עוד גבוהה דומיננטי לעמדה 5 בלי לשחרר/להשאיל את הנדריקס.
לקבוצות החזקות באירופה יש 3 שחקנים על עמדות 4-5, וזה עוזר לקיים רוטציה רחבה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי אבי » 11 אפריל 2011, 18:36

אתם בונים על הרבה זרים לעונה הבאה.
שכחתם שבמקרה הטוב יהיה מותר לרשום לליגת קופל רק 5 זרים.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אפריל 2011, 19:11

Mta_atic כתב:
jol9 כתב:

מחזק.

הנדריקס הוא סנטר נמוך.
הוא נתן משחקים גדולים העונה, וגם בסידרה דאג לעשות הגנה מצויינת ולחלק לבטיסטה כמו חסימות על הראש.
חוץ מזה, הוא מתמצא מצויין בצבע ויש לו יכולות ריבאונד מהטובות שראיתי (יחסית לגובה שלו, הוא הצליח לשאוב ריבאונדים מול גבוההים כמו באראץ ופרוביץ'). גם בהתקפה הוא משתלב מצויין בזריזות שלו ובפיקנרול.
אני לא רואה שום בעיה (חוץ מתקציבית אולי) שמכבי תביא עוד גבוהה דומיננטי לעמדה 5 בלי לשחרר/להשאיל את הנדריקס.

שכחתם להוסיף גם את ההגנה הנהדרת שלו כשהוא מקבל גארדים לאחר חילוף ומול ויטוריה זה מנע לנו המון שלשות וכתוצאה מכך יצירת מתפרצות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אפריל 2011, 19:14

משה כתב:
rc4991 כתב:לא התרשמתי כל כך מהסטטיסטיקה של וויליאמס:
הוא לא קולע באחוזים טובים חוץ מלשלוש[40]
והוא גם מאבד מלא[3.5]
אם כבר הייתי באמת רוצה לראות את דוינטה דרייפר שהזכירו פה

40 אחוז מהשלוש זה לא קולע טוב מהשלוש? באיזה אחוז הוא צריך לקלוע מהשלוש כדי שהוא כן יחשב לקלע טוב, 80 אחוז?

לא נעים לי להגיד לך אבל אתה טעית פה
אני כתבתי שהוא לא קולע באחוזים טובים חוץ מלשלוש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 11 אפריל 2011, 20:06

rc4991 כתב:
משה כתב:
rc4991 כתב:לא התרשמתי כל כך מהסטטיסטיקה של וויליאמס:
הוא לא קולע באחוזים טובים חוץ מלשלוש[40]
והוא גם מאבד מלא[3.5]
אם כבר הייתי באמת רוצה לראות את דוינטה דרייפר שהזכירו פה

40 אחוז מהשלוש זה לא קולע טוב מהשלוש? באיזה אחוז הוא צריך לקלוע מהשלוש כדי שהוא כן יחשב לקלע טוב, 80 אחוז?

לא נעים לי להגיד לך אבל אתה טעית פה
אני כתבתי שהוא לא קולע באחוזים טובים חוץ מלשלוש

באמת לא נעים, יצאתי נעל. :oops:
משה

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 20:20

jol9 כתב:

הנדריקס עושה עבודה יפה, אבל זה לא מספיק
מכבי צריכה סנטר מחליף גבוה יותר, אין מה לעשות, לחסום פעם-פעמיים את באטיסטה זה נחמד (למרות שבטיסטה באותו משחק קלע 17 נקודות), אבל שוב, זה לא זה
מספיק לראות את המשחק מול בארצלונה, איך נאברו עושה פיק אנד רול עם פרוביץ' ופשוט זורק את הכדור לשמיים בלי להסתכל, בידיעה שפרוביץ' יקח את הכדור בלי להתאמץ
אם ארון מגי חגג עליו, מה יעשו לו מאריץ', בורוסיס וכל שאר?
בקשר לג'יימס, לא אמרתי שצריך להביא אותו, מכבי צריכה סנטר גבוה, שיתן 10-20 דקות כל ערב, שחקן כמו מוסלי, מאריאנוביץ', ולנצ'יאונס וכו..
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 20:30

Mta_atic כתב:
jol9 כתב:

מחזק.

הנדריקס הוא סנטר נמוך.

כמה סנטרים נמוכים מכבי יכולה להחזיק??
סופו 2.06 הנדריקס 2.03 מאצ'באן 2.06, בנוסף יש את אליהו שהוא חור בריבאונד ובהגנה, ובלו שהוא 2.01
זה לא עובד ככה, אין היום קבוצות באירופה, לפחות לא כאלה שמכוונות גבוה, שלא מחזיקות סנטרים מעל 2.08
לבארסה ואולימפיאקוס יש 4 כאלה, למכבי אין אפילו 1
מבחינת ריבאונד, הוא ריבאונדר טוב לגובה שלו, אבל נראה שלכמה פה יש זיכרון קצר מאוד, רק השנה באראץ לקח פה 13 ריבאונד על הנדריקס וסופו, דפק פה 4 חסימות, ופשוט עשה מה שהוא רצה. אני לא מדבר על הדוגמאות הקודומות שנתתי כמו לונצ'ר, פרוביץ', שרמנידי וכו...
בקשר לרוטציה, סופו, אליהו, בלו, מאצ'באן וסנטר מחליף זה מספיק
asafb96

הודעהעל ידי DELEK » 11 אפריל 2011, 20:35

חברה-שון ג'יימס במקום הנדריקס וזהו
DELEK

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 20:37

DELEK כתב:חברה-שון ג'יימס במקום הנדריקס וזהו

שון ג'יימס באירופה הוא 4, לא חסר כאלה למכבי
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 11 אפריל 2011, 20:45

אתם שוכחים שהנדריקס היה מצויין מול הגדולות וחגג על ברצלונה.
חוצמזה מכבי בפיינל פור... ברסה ואולי' בחוץ.

מכבי שיחקה הרבה שנים עם 2 פורוורדים וסנטר אמיתי (ארנולד ותומאס כמחליפים כל אחד בזמנו לבאסטון וניקולה)
אני חושב שהעדיפות היא ל 2 פורוורדים גבוהים וסנטר אמיתי אחד (מבחינתי סופו סנטר).
אל תשכח שסנטר עולה בד"כ יותר מפורוורד. חוץ מזה שהרכב של 2 פורוורדים וסנטר נותן קומבינציות ייחודיות שלאירופה קשה להתמודד במיוחד עם מדובר בפורוורדים אתלטיים.

הנדריקס שחקן ספסל. לטעמי שחקן ספסל במכבי צריך להיות בסדר גודל הזה ועיקר התקציב צריך ללכת לשחקני החמישייה.
מכבי חייבת 3 גבוהים זרים כאשר 2 מהם שחקני ספסל (אליהו וסופו חייבים להיות בתכנית לחמישייה).
הנדריקס בדיוק היה ברמה הרצויה מבחינתי מצד אחד טוב מול הגדולות ומצד שני לא עשה מספרים גדולים שיגרמו לו לעלייה בתג המחיר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי refael » 11 אפריל 2011, 20:55

אני באמת לא מבין מה הבעיה עם הנדריקס שחקן שנותן פיזיות מתחת לסל ריבאונדר טוב מאוד , יכול לשמור על גארדים בעצם המחליף האולטמטיבי לסופו בדיוק ההפך הוא עושה בנוסף לא משנה כמה דקות הוא משחק אין לבחור הזה אגו משחק בשביל הקבוצה אישיות נהדרת .
ראינו שהוא יכול להתמודד מול הגדולות הוא הוכיח את זה בסדרה מול קאחה וגם נגד ברצלונה בספרד. אני אישית לא הייתי מחליף את הגבוהים משאיר את כולם כולל מאצ'בן .
תמונה
refael

הודעהעל ידי משה » 11 אפריל 2011, 21:05

אתם כל הזמן אומרים הנדריקס נמוך הנדריקס נמוך אבל מה שאתם לא מבינים זה שהמוטות ידיים שלו זה כמו של שחקן 2.10.
משה

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אפריל 2011, 21:18

אנשים מכבי חייבת להביא את ג'ייסי קארול זה בדיוק מה שחסר לה שוטר ברמה גבוהה
לא להאמין איזה קלעי ענק הוא במלא מהמקרים זה אם יד על הפנים
הוא זורק עונשין או שלשות?
הנה כמה סרטונים כדי שתוכלו להתפעל ממנו כמוני:
http://www.youtube.com/watch?v=Mr-AGois ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=w94ogRx8Smc
http://www.youtube.com/watch?v=eFhozazp ... re=related
ממליץ בחום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 11 אפריל 2011, 21:20

משה כתב:אתם כל הזמן אומרים הנדריקס נמוך הנדריקס נמוך אבל מה שאתם לא מבינים זה שהמוטות ידיים שלו זה כמו של שחקן 2.10.

2.20
http://www.draftexpress.com/profile/Ric ... ndrix-229/
itay92

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 21:23

משה כתב:אתם כל הזמן אומרים הנדריקס נמוך הנדריקס נמוך אבל מה שאתם לא מבינים זה שהמוטות ידיים שלו זה כמו של שחקן 2.10.

יש לו מוטת ידיים 3'7, זה די ארוך ביחס לגובה שלו, אבל לא משהו יוצא דופן
לשם השוואה, לפישר יש מוטת ידיים 6'7
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 21:27

6 לב צהוב כתב:אני באמת לא מבין מה הבעיה עם הנדריקס שחקן שנותן פיזיות מתחת לסל ריבאונדר טוב מאוד , יכול לשמור על גארדים בעצם המחליף האולטמטיבי לסופו בדיוק ההפך הוא עושה בנוסף לא משנה כמה דקות הוא משחק אין לבחור הזה אגו משחק בשביל הקבוצה אישיות נהדרת .
ראינו שהוא יכול להתמודד מול הגדולות הוא הוכיח את זה בסדרה מול קאחה וגם נגד ברצלונה בספרד. אני אישית לא הייתי מחליף את הגבוהים משאיר את כולם כולל מאצ'בן .

ממש לא מסכים בקשר לזה שהוא המחליף האולטימטיבי לסופו
מכבי סנטר, לא סנטר נמוך, ולא פורוורד פיזי
הוא עשה עבודה לא רעה מול סנטרים בינוניים, ונתן כמה הצגות יפות גם מול סנטרים אמיתיים, אבל כמעט בכל המאבקים האמיתיים, הוא נכשל
בקשר לאגו, מסכים
זה הדבר הכי חשוב בו, הוא משחק בלי אגו, נותן תחת בשביל הקבוצה ולא בשביל עצמו, וחבל שאין לו עוד איזה 10 ס"מ :)
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 21:31

yellowaura כתב:חוצמזה מכבי בפיינל פור... ברסה ואולי' בחוץ.

מדברים על העונה הבאה
בקשר להרכב של סנטר ו2 פורוורדים, יכול ליהיות שזה מה שיהיה בעונה הבאה אם מכבי ישאירו את הנדריקס, לדעתי זה לא יעבוד מול סנטרים אמיתיים, מה לעשות, לא רואה את הנדריקס עוצר את מאריץ', בורוסיס וכל השאר, כמו שהוא לא עצר את פרוביץ', שרמנידי, באראץ ששיחק בריא, וכו..
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים