פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: Euroleague Final Four 2012

11 מאי 2012, 17:14

לא מתאים לדיאמנטידיס המהלך האחרון. בכל מקרה, למרות משחק לא טוב של צסק"א, הם עברו את זה, למרות שהיו בבור גדול.
חביב, מה אתה אומר על שאראס אחרי המשחק הזה? היה פשוט ענק.
קירילנקו שחקן מדהים.

11 מאי 2012, 17:17

רוב המשחק לא היה אכפת לי מי תעלה לגמר אבל הדרך בה פאו הפסידה עשה לי טוב על הלב. סוג של קארמה על המשחק החמישי מולנו.

11 מאי 2012, 17:21

jol9 כתב:היה שיפוט של פיינל פור, שמזכיר לי שיפוט של פלייאוף בNBA. אני די אוהב שיפוט כזה, למרות שקשה לשמור על אחידות בעניין הזה, במיוחד בדקות המכריעות.

היה משחק מצויין, בין שתי קבוצות נפלאות (עלק פאו לא ברמה של פיינל פור - היא הכי ברמה, ואם היתה מנצחת היום, היתה לוקחת את הגמר גם).
שחקנים אדירים על המגרש, שנלחמו כאילו אין מחר. איזה כיף היה יכול להיות אם זה היה סדרה של הטוב מ-5...

שאראס פשוט עצום. כל מי שאומר אחרת, פשוט לא מבין מהחיים שלו. שחקן אדיר. אמנם חלש הגנתית, אבל התרומה ההתקפית שלו, הווינריות שלו, החוכמה והבנת המשחק - אין שניה לה.
גם שבד שחקן נהדר. יהיה הרכז מספר אחד ביורוליג תוך שנה-שנתיים.
שני מאמנים נפלאים, כנראה הטובים באירופה היום.

וכמובן אחד - קירילנקו. התמנון האנושי, שעושה הכל על המגרש, ועוד במשחק לא מושלם שלו, הוא עדיין השחקן הכי טוב על המגרש.

מה? מי זה המאמן של הרוסים בכלל ומה הוא עשה עד עכשיו חוץ מלקבל 30 מליון יורו תקציב לסגל?

11 מאי 2012, 17:23

misha כתב:רוב המשחק לא היה אכפת לי מי תעלה לגמר אבל הדרך בה פאו הפסידה עשה לי טוב על הלב. סוג של קארמה על המשחק החמישי מולנו.

יש בזה משהו, אם כי בשביל שאראס רציתי שהם ינצחו.

מעניין מה מכבי היתה מצליחה לעשות מול צסקא.

11 מאי 2012, 17:23

LIAV10 כתב:מה? מי זה המאמן של הרוסים בכלל ומה הוא עשה עד עכשיו חוץ מלקבל 30 מליון יורו תקציב לסגל?

לקחת גביע אירופה עם ז'לגיריס לא נחשב בעיניך?

11 מאי 2012, 17:24

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:היה שיפוט של פיינל פור, שמזכיר לי שיפוט של פלייאוף בNBA. אני די אוהב שיפוט כזה, למרות שקשה לשמור על אחידות בעניין הזה, במיוחד בדקות המכריעות.

היה משחק מצויין, בין שתי קבוצות נפלאות (עלק פאו לא ברמה של פיינל פור - היא הכי ברמה, ואם היתה מנצחת היום, היתה לוקחת את הגמר גם).
שחקנים אדירים על המגרש, שנלחמו כאילו אין מחר. איזה כיף היה יכול להיות אם זה היה סדרה של הטוב מ-5...

שאראס פשוט עצום. כל מי שאומר אחרת, פשוט לא מבין מהחיים שלו. שחקן אדיר. אמנם חלש הגנתית, אבל התרומה ההתקפית שלו, הווינריות שלו, החוכמה והבנת המשחק - אין שניה לה.
גם שבד שחקן נהדר. יהיה הרכז מספר אחד ביורוליג תוך שנה-שנתיים.
שני מאמנים נפלאים, כנראה הטובים באירופה היום.

וכמובן אחד - קירילנקו. התמנון האנושי, שעושה הכל על המגרש, ועוד במשחק לא מושלם שלו, הוא עדיין השחקן הכי טוב על המגרש.

מה? מי זה המאמן של הרוסים בכלל ומה הוא עשה עד עכשיו חוץ מלקבל 30 מליון יורו תקציב לסגל?

קזלאוסקס.... את השאר תחפש בוויקיפדיה.

11 מאי 2012, 17:25

ומי כבודו?
טוב ברור שהוא לא נחשב למאמן בכיר באירופה(לא בין ארבעת המאמנים הבכירים ביבשת), אבל יש לבחור קבלות, בין היתר, משהו שאדון דוייד בלאט עדיין לא השיג, אליפות יורוליג.

11 מאי 2012, 17:28

gandya כתב:

ומי כבודו?
טוב ברור שהוא לא נחשב למאמן בכיר באירופה(לא בין ארבעת המאמנים הבכירים ביבשת), אבל יש לבחור קבלות, בין היתר, משהו שאדון דוייד בלאט עדיין לא השיג, אליפות יורוליג.

למה לא בין הארבע? כשמסינה ופיני לא מאמנים ביורוליג, אז אני לוקח את קזלאוסקס לפני כל מאמן אחר פרט לאוברדוביץ' (ודייויד) ואולי גם את איבקוביץ'.

11 מאי 2012, 17:30

gandya כתב:

ומי כבודו?

בטח, זה היה גם בעונה שכל הגדולות היו בסופרוליג, לא?
ולפי בדיקה מהירה הוא זכה באליפות אסיה לנבחרות, לא אירופה..

11 מאי 2012, 17:35

לינקים לחצי השני

http://www.stream2watch.me/basketball/o ... ive-stream

http://livetv.ru/en/eventinfo/117420_ol ... barcelona/

11 מאי 2012, 17:37

LIAV10 כתב:
gandya כתב:

ומי כבודו?

הוא לקח את היורוליג ב1999, הפיצול היה ב2001.
מי אמר שהוא זכה באליפות אירופה עם נבחרתו? אבל כן יש לו מדליה אולימפית על ליטא.

11 מאי 2012, 17:43

צסק"א בסוף מנצחת במשחק דרמטי. למרות הניצחון, התאכזבתי קצת מהיכולת של צסק"א והייתה תחושה רוב המשחק שפאו קבוצה טובה יותר. המשחק היה בידיים של היוונים, עם 64:60 לאחר שלשה אדירה של שאראס, בערך 2 דקות לסיום. מהשלב הזה הם הפסיקו לשחק. קירילינקו לא היה ביום גדול, אבל עדיין הראה ניצוצות. לפני הפיינל פור חשבתי שצסק"א תיקח את הגביע די בקלות, אבל אחרי המשחק היום אני חושב שמצפה לרוסים משחק מאוד קשה (כנראה נגד ברצלונה).

11 מאי 2012, 17:45

אה כן ושאראס, איזה שחקן. פשוט מדהים איך הוא חזר ממצב שאף קבוצה באירופה לא רוצה אותו, לאחד השחקנים הטובים באירופה. העלה את הרמה שלו ב 10 דרגות ברגעים המכריעים של העונה, וכמעט הביא את פאו לבדו לגמר. השלשה שלו 2 דקות לסיום הייתה שלשת ווינר שוט קלאסית של שאראס, ממש הזכירה לי את השלשה המפורסמת במוסקבה נגד טאו ויטוריה.

11 מאי 2012, 17:51

misha כתב:
LIAV10 כתב:
gandya כתב:

ומי כבודו?

אף אחד לא אמר שהוא זכה באליפות אירופה עם נבחרתו, פשוט אמרו שבניגוד לבלאט הוא לקח יורוליג, אז אני אמרתי שבלאט לקח אליפות אירופנ עם רוסיה..

11 מאי 2012, 17:54

LIAV10 כתב:
misha כתב:
LIAV10 כתב:
gandya כתב:

ומי כבודו?

אף אחד לא אמר שהוא זכה באליפות אירופה עם נבחרתו, פשוט אמרו שבניגוד לבלאט הוא לקח יורוליג, אז אני אמרתי שבלאט לקח אליפות אירופנ עם רוסיה..

אבל זה לא אומר שקזלאוסקאס סתם מאמן

11 מאי 2012, 17:57

אבל זה לא אומר שקזלאוסקאס סתם מאמן

לא אמרתי, אבל אני לא מסכים עם האמירה שהוא מספר 2 באירופה..

11 מאי 2012, 18:04

הנה שידור(עובד) של החצי גמר השני
http://www.oleoletv.com/watch/live/stre ... elona.html

11 מאי 2012, 18:08

מייק באטיסיט שחקן גמור

11 מאי 2012, 18:11

קזלאוסקס מאמן טוב ויסודי אבל לא מספיק קריאטיבי, ובגלל זה הוא תמיד התקשה מול אוברדוביץ'. כשאימן את אולימפיאקוס היה מפסיד סדרות גמר 3:0. כידוע, נגד אוברדוביץ' אתה צריך להיות סופר יצירתי ולהכין לו הפתעות, אחרת הוא אוכל אותך. בדיוק בגלל זה המאמן היחיד שנגדו אובראדוביץ' היה מתקשה, זה פיני גרשון.

11 מאי 2012, 18:18

התלבושת של ברצלונה עושה לי בחילה :throwup2
פרסם תגובה