המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:דן שמיר הוא מאמן מצוין לדעתי. באמת. עוד לא ברמה של בלאט, זה בטוח, אבל אם בלאט לא ימשיך (למרות שאני מאמין ומקווה שהוא כן ימשיך), הייתי מנסה אותו
er79 כתב:מדברים פה על שמיר, גודס, ברקוביץ', גרשון, אל תופתעו אם מכבי בכלל יחתימו את שרף אם בלאט עוזב
er79 כתב:אף אחד מהם לא יצא בהצהרה חד משמעית שהוא פרש. זה נכון שהם לא אימנו בשנתיים-שלוש האחרונות, זה לא אומר שהם לא יחזרו. גם לארז אדלשטיין היו איזה שנתיים טיים אאוט או משהו כזה.
gandya כתב:אני מקווה שההנהלה תבין שזה שיקול עסקי לגיטימי ולא תשרוף את הגשר אליו
שטויות, האיש כנראה לעולם לא ידרוך יותר במכבי.
זה לא העניין שהייתה לו הצעה חלומית ועזב ממש לא זאת הבעיה, זה הדרך שהוא עשה זאת, האיש שיחק בהנהלת הקבוצה יותר מדי זמן, האגו של פדרמן לעולם לא ייסלח לזה(ובצדק).
לכל אחד יש תחליף גם לבלאט, שעדיין לא עשה שום דבר גדול(באמת) במכבי.
- Предварительные переговоры начались еще два месяца назад, а вчера мы окончательно достигли устной договоренности о новом контракте, который будет подписан в течение нескольких дней по схеме "2+1" с опцией, позволяющей мне перейти в клуб НБА.
gandya כתב:- Предварительные переговоры начались еще два месяца назад, а вчера мы окончательно достигли устной договоренности о новом контракте, который будет подписан в течение нескольких дней по схеме "2+1" с опцией, позволяющей мне перейти в клуб НБА.
תרגום לדבריו של דויד "השיחות נמשכות חודשיים, אתמול סיכמנו סופית את כל הפרטים(בעל פה), פרטי החוזה שסוכמו אתמול הם לשנתיים+אופציה לשנה שלישית+אופציה יציאה לNBA."
בנוסף דווד דיבר על ONE, "צהובון מביש, חבל לי שנאמרים דברים ללא כל בסיס, לא הייתה שום פניה מצסק"א, אבל אין לי דרך לעצור את הכתבות בצהובון הנ"ל"
jol9 כתב:gandya כתב:- Предварительные переговоры начались еще два месяца назад, а вчера мы окончательно достигли устной договоренности о новом контракте, который будет подписан в течение нескольких дней по схеме "2+1" с опцией, позволяющей мне перейти в клуб НБА.
תרגום לדבריו של דויד "השיחות נמשכות חודשיים, אתמול סיכמנו סופית את כל הפרטים(בעל פה), פרטי החוזה שסוכמו אתמול הם לשנתיים+אופציה לשנה שלישית+אופציה יציאה לNBA."
בנוסף דווד דיבר על ONE, "צהובון מביש, חבל לי שנאמרים דברים ללא כל בסיס, לא הייתה שום פניה מצסק"א, אבל אין לי דרך לעצור את הכתבות בצהובון הנ"ל"
דייויד אמר על וואן "צהובון מביש"???
קצת קשה לי להאמין, אבל אם כן, אז הוא הסתכסך עם אופירה, וזה דבר די מסוכן בביצה הקטנה שלנו.
У меня не было совершенно никаких контактов с ЦСКА, - заявил Блатт. - Руководители клуба не выходили со мной на связь, равно как и я с ними
Не было никаких переговоров о моей работе на посту главного тренера ЦСКА. И любые сообщения об этом абсолютно ложны и безответственны
есть один интернет-сайт, который постоянно занимается "желтой" журналистикой, публикуя такие сообщения. Мне жаль, что это происходит, но я никак не могу на это повлиять.
gandya כתב:У меня не было совершенно никаких контактов с ЦСКА, - заявил Блатт. - Руководители клуба не выходили со мной на связь, равно как и я с нимиНе было никаких переговоров о моей работе на посту главного тренера ЦСКА. И любые сообщения об этом абсолютно ложны и безответственны
לא היה שום התקשרות ביני לצסק"א לא אני פניתי אליהם, ולא הם פנו אלי, וכל הידיעות בנושא זה הם שקר מוחלט.есть один интернет-сайт, который постоянно занимается "желтой" журналистикой, публикуя такие сообщения. Мне жаль, что это происходит, но я никак не могу на это повлиять.
"ישנו אתר אינטרנטי צהוב בארץ, שכל הזמן עסוק בפרסום ידיעות מהסוג הזה, אני מצר על כך שזה קורה, אבל אני לא יכול לעשות דבר בנושא זה."
felix_r כתב:נראה לי בלאט ו ONE עובדים ביחד.
ONE פירסמו על צסקא על מנת להלחיץ את מכבי ושתציעה לבלאט יותר כסף...
קודי כתב:בלאט, בראיון מקיף הבוקר ל"ידיעות אחרונות", אומר שהוא ומכבי סגרו הכל והוא יחתום על ההסכם ברגע שמכבי תגיש לו את החוזה לחתימה. כך שהסאגה הזו כנראה הסתיימה ואופירה יכולה להמשיך ולספר סיפורים דמיוניים.
עוד שני דברים מעניינים שהוא אומר הם שכנראה טעו בכך שהיו צריכים לנתח את סופו במהלך העונה ושיקח זמן לבנות את הסגל לעונה הבאה (לדבריו עוד חודש הסגל עוד לא יהיה סגור).