בלאט סיכם לשלוש עונות במכבי, או שלא?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בלאט סיכם לשלוש עונות במכבי, או שלא?

הודעהעל ידי EulGam05 » 19 מאי 2012, 13:43

דן שמיר הוא באמת אחלה מאמן, השאלה היא את מי נביא אחרי שהוא יפוטר?
EulGam05

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 13:48

asafb96 כתב:דן שמיר הוא מאמן מצוין לדעתי. באמת. עוד לא ברמה של בלאט, זה בטוח, אבל אם בלאט לא ימשיך (למרות שאני מאמין ומקווה שהוא כן ימשיך), הייתי מנסה אותו

את שרון דרוקר לא הייתי רוצה לראות כאן בשום מצב(לא יודע איך אנשים מעלים את השם שלא בכלל??), האיש אגו-מאנייק, אבל מילא זה, זה לא מוגבה בקבלות! שימשיך בהפועל-ירושלים(אולי עונה הבאה יעלה לפיינל-פור).
הבעיה היא שאני מסתכל על המאמנים היום בליגה הישראלית, ו.. אין אף אחד, אף מאמן שמצליח באופן עקבי לעשות משהו מועיל, שמיר לדעתי צריך עדיין עוד כמה שנים של שיפשוף בקבוצות בדרג ליגת העל. (לא אהבתי את העבודה שלו ברמת השרון, הוא קיבל את כל הכלים שבעולם, יחסית למונחי ליגת העל, ונכשל להגיע לפיינל-פור)
המאמן היחיד שהוכיח את עצמו שנתיים בעקביות זה עופר ברקוביץ, וזה ממש מוזר מהלך כל הקריירה שלו.. ליגת נשים? רומניה?? לא יודע.. אבל יש לי תחושה שיש לו פוטנציאל להיות מאמן טוב, אבל הגיל שלא(והעובדה שעד השנתיים הללו לא ברור מה עבר עליו), כמובן עומד כנגדו.

חוץ מברקוביץ, דן-שמיר, אני לא רואה אף מאמן שבכלל שווה יריקה בליגה הזו, וזה עצוב.
יש כמובן את פרנקו(שנכשל טוטאלית השנה), וליאור ליובלין, אבל שניהם צעירים מדי ובכלל לא באים בחשבון(תסריט קטש הספיק לנו).
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 19 מאי 2012, 13:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי er79 » 19 מאי 2012, 13:51

מדברים פה על שמיר, גודס, ברקוביץ', גרשון, אל תופתעו אם מכבי בכלל יחתימו את שרף אם בלאט עוזב
er79

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 13:56

er79 כתב:מדברים פה על שמיר, גודס, ברקוביץ', גרשון, אל תופתעו אם מכבי בכלל יחתימו את שרף אם בלאט עוזב

אני אישית מדבר על מאמנים, ולא מאמני עבר.. פיני פרש, וצביקה גם כן.. האמת שבמקום צביקה לא הייתי חוזר(מה הוא צריך את זה?) :)
gandya

הודעהעל ידי er79 » 19 מאי 2012, 14:16

אף אחד מהם לא יצא בהצהרה חד משמעית שהוא פרש. זה נכון שהם לא אימנו בשנתיים-שלוש האחרונות, זה לא אומר שהם לא יחזרו. גם לארז אדלשטיין היו איזה שנתיים טיים אאוט או משהו כזה.
er79

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 14:20

er79 כתב:אף אחד מהם לא יצא בהצהרה חד משמעית שהוא פרש. זה נכון שהם לא אימנו בשנתיים-שלוש האחרונות, זה לא אומר שהם לא יחזרו. גם לארז אדלשטיין היו איזה שנתיים טיים אאוט או משהו כזה.

ברור לי שהם עשויים לחזור, אבל לא מאמין שפיני יחזור(כסף וכבוד כבר יש לו בשפע), ועושה רושם שהוא יעדיף שלא לחזור.(הרגשה שלי).
וצביקה סתם חבל עליו(אני אוהב אותו בתור בן-אדם), ולא בא לי לראות אותו עוד הפעם ממלא תפקיד של "סותם חורים זמני".

לא הייתי מתנגד לראות את צביקה בתפקיד הגרנרל-מנגר.
gandya

הודעהעל ידי er79 » 19 מאי 2012, 14:25

אני למדתי שלעולם לא כדאי להגיד לעולם לא. אני גם אוהב את צביקה, הוא פשוט ניחן בחוסר מזל עצום. הוא יודע להביא קבוצות אפורות לבאר, עדיין אין לו את המזל ואולי גם קצת יכולת לשתות ממנה. אני הכי הייתי רוצה בעולם שהוא יקח גביע אירופה עם מכבי, מגיע לו. לעניינו, אני כלל לא אופתע אם פיני או צביקה יקבלו הצעה. בכל מקרה, אם בלאט יעזוב גודס לא יקבל את הקרדיט, לדעתי.
er79

Re: בלאט סיכם לשלוש עונות נוספות במכבי תל אביב

הודעהעל ידי Mta_atic » 19 מאי 2012, 17:56

gandya כתב:
אני מקווה שההנהלה תבין שזה שיקול עסקי לגיטימי ולא תשרוף את הגשר אליו

שטויות, האיש כנראה לעולם לא ידרוך יותר במכבי.
זה לא העניין שהייתה לו הצעה חלומית ועזב ממש לא זאת הבעיה, זה הדרך שהוא עשה זאת, האיש שיחק בהנהלת הקבוצה יותר מדי זמן, האגו של פדרמן לעולם לא ייסלח לזה(ובצדק).
לכל אחד יש תחליף גם לבלאט, שעדיין לא עשה שום דבר גדול(באמת) במכבי.

"האגו" של פדרמן כבר התקפל וקיבל את פיני גרשון חזרה למכבי.
דיוויד פדרמן יודע טוב מאד שאם בלאט עוזב את מכבי זה רשום על שמו, ולא משנה כמה צסק"א הציעה לבלאט כי החוזה הזה היה נסגר כבר מזמן אלמלא הפה הגדול של הבוס.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 19 מאי 2012, 18:25

יש לי עיתון ידיעות אתמול ושימו לב העתקי במפורש מילה במילה:

רפאל נאה
דיוויד בלאט ימשיך לאמן את מכבי ת"א בשנתיים הקרובות עם אופציה לעונה שלישית.
"עקרונית סיכמנו על הכל, חסרה רק החתימה", אמר אמש בלאט שישתכר כ-700אלף דולר נטו לעונה.
"לא התכוונתי לעזוב את מכבי. רציתי להרגיש טוב שאני נשאר. מכבי ת"א היא לא רק קבוצה בשבילי, אלא גם מקום שאני מרגיש חלק ממנו", הוסיף.
במכבי הבהירו שהם מרוצים מעבודתו של בלאט ושבשום שלב לא חשבו לוותר עליו. דרק שארפ יישאר בתפקיד רק אם יסכים להפחית בשכרו.יותם הלפרין יחזור אחרי 4 שנים, אם יפתור את בעיית המיסוי.

אז אני אומר מה קורה כאן? סגר סיכם חתם מה קורה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי doubleM » 19 מאי 2012, 19:05

לא נראה לי שצריך להתרגש יותר מדי מהידעה של one (זה בכל זאת one...). באתרים ברוסיה וביורוסאסקט (מצטער נפלטה לי יציאת אלון מזרחי :grin ), יש הכחשות של בלאט ושל צסק"א.

http://news.sport-express.ru/2012-05-19/511895/

http://www.mlbb.gr/feed-items/russia-cs ... tts-rumors
doubleM

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 19:50

- Предварительные переговоры начались еще два месяца назад, а вчера мы окончательно достигли устной договоренности о новом контракте, который будет подписан в течение нескольких дней по схеме "2+1" с опцией, позволяющей мне перейти в клуб НБА.

תרגום לדבריו של דויד "השיחות נמשכות חודשיים, אתמול סיכמנו סופית את כל הפרטים(בעל פה), פרטי החוזה שסוכמו אתמול הם לשנתיים+אופציה לשנה שלישית+אופציה יציאה לNBA."
בנוסף דווד דיבר על ONE, "צהובון מביש, חבל לי שנאמרים דברים ללא כל בסיס, לא הייתה שום פניה מצסק"א, אבל אין לי דרך לעצור את הכתבות בצהובון הנ"ל"
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 19 מאי 2012, 21:19

gandya כתב:
- Предварительные переговоры начались еще два месяца назад, а вчера мы окончательно достигли устной договоренности о новом контракте, который будет подписан в течение нескольких дней по схеме "2+1" с опцией, позволяющей мне перейти в клуб НБА.

תרגום לדבריו של דויד "השיחות נמשכות חודשיים, אתמול סיכמנו סופית את כל הפרטים(בעל פה), פרטי החוזה שסוכמו אתמול הם לשנתיים+אופציה לשנה שלישית+אופציה יציאה לNBA."
בנוסף דווד דיבר על ONE, "צהובון מביש, חבל לי שנאמרים דברים ללא כל בסיס, לא הייתה שום פניה מצסק"א, אבל אין לי דרך לעצור את הכתבות בצהובון הנ"ל"

דייויד אמר על וואן "צהובון מביש"???

קצת קשה לי להאמין, אבל אם כן, אז הוא הסתכסך עם אופירה, וזה דבר די מסוכן בביצה הקטנה שלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מאי 2012, 21:29

jol9 כתב:
gandya כתב:

דייויד אמר על וואן "צהובון מביש"???

קצת קשה לי להאמין, אבל אם כן, אז הוא הסתכסך עם אופירה, וזה דבר די מסוכן בביצה הקטנה שלנו.

בלאט לא סובל את ONE ולא מהיום

אני גם בספק אם הוא מפחד מאופירע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 21:30

У меня не было совершенно никаких контактов с ЦСКА, - заявил Блатт. - Руководители клуба не выходили со мной на связь, равно как и я с ними

Не было никаких переговоров о моей работе на посту главного тренера ЦСКА. И любые сообщения об этом абсолютно ложны и безответственны

לא היה שום התקשרות ביני לצסק"א לא אני פניתי אליהם, ולא הם פנו אלי, וכל הידיעות בנושא זה הם שקר מוחלט.

есть один интернет-сайт, который постоянно занимается "желтой" журналистикой, публикуя такие сообщения. Мне жаль, что это происходит, но я никак не могу на это повлиять.

"ישנו אתר אינטרנטי צהוב בארץ, שכל הזמן עסוק בפרסום ידיעות מהסוג הזה, אני מצר על כך שזה קורה, אבל אני לא יכול לעשות דבר בנושא זה."
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 19 מאי 2012, 21:50

gandya כתב:
У меня не было совершенно никаких контактов с ЦСКА, - заявил Блатт. - Руководители клуба не выходили со мной на связь, равно как и я с ними

Не было никаких переговоров о моей работе на посту главного тренера ЦСКА. И любые сообщения об этом абсолютно ложны и безответственны

לא היה שום התקשרות ביני לצסק"א לא אני פניתי אליהם, ולא הם פנו אלי, וכל הידיעות בנושא זה הם שקר מוחלט.

есть один интернет-сайт, который постоянно занимается "желтой" журналистикой, публикуя такие сообщения. Мне жаль, что это происходит, но я никак не могу на это повлиять.

"ישנו אתר אינטרנטי צהוב בארץ, שכל הזמן עסוק בפרסום ידיעות מהסוג הזה, אני מצר על כך שזה קורה, אבל אני לא יכול לעשות דבר בנושא זה."

טוב, הוא אמר את זה לתקשורת הרוסית... אבל בכל זאת יפה. הלוואי ויגיד את זה גם תקשורת כאן. יש לזה משמעות שונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 מאי 2012, 21:59

חחחחחחחחח צהובון חחח מת על בלאט..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 19 מאי 2012, 22:06

נראה לי בלאט ו ONE עובדים ביחד.
ONE פירסמו על צסקא על מנת להלחיץ את מכבי ושתציעה לבלאט יותר כסף...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 22:24

felix_r כתב:נראה לי בלאט ו ONE עובדים ביחד.
ONE פירסמו על צסקא על מנת להלחיץ את מכבי ושתציעה לבלאט יותר כסף...

לא נכון, זה פדרמן!
כדי שיוכל סוף סוף להיפטר מבלאט(בלי שהקהל יעורר מהומות), ניסה לשדך לו את צסק"א (לא הלך).
gandya

הודעהעל ידי קודי » 20 מאי 2012, 04:07

בלאט, בראיון מקיף הבוקר ל"ידיעות אחרונות", אומר שהוא ומכבי סגרו הכל והוא יחתום על ההסכם ברגע שמכבי תגיש לו את החוזה לחתימה. כך שהסאגה הזו כנראה הסתיימה ואופירה יכולה להמשיך ולספר סיפורים דמיוניים.
עוד שני דברים מעניינים שהוא אומר הם שכנראה טעו בכך שהיו צריכים לנתח את סופו במהלך העונה ושיקח זמן לבנות את הסגל לעונה הבאה (לדבריו עוד חודש הסגל עוד לא יהיה סגור).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מאי 2012, 04:17

קודי כתב:בלאט, בראיון מקיף הבוקר ל"ידיעות אחרונות", אומר שהוא ומכבי סגרו הכל והוא יחתום על ההסכם ברגע שמכבי תגיש לו את החוזה לחתימה. כך שהסאגה הזו כנראה הסתיימה ואופירה יכולה להמשיך ולספר סיפורים דמיוניים.
עוד שני דברים מעניינים שהוא אומר הם שכנראה טעו בכך שהיו צריכים לנתח את סופו במהלך העונה ושיקח זמן לבנות את הסגל לעונה הבאה (לדבריו עוד חודש הסגל עוד לא יהיה סגור).

איך אפשר לדעת עוד כמה זמן יקח לבנות את הסגל?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־16 אורחים