המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:נראה לי יש לקופל חסכים רציניים מהילדות.
לא לקחו אותו ללונה פארק, אז הוא הפך את נאירוע הזה ללונה פארק אחד גדול מלא משחקים מפגרים.
LIAV10 כתב:איזה אדיוט שלח:
"כל הפיינל פור אנחנו עוקבים אחרי התפוקה של הישראלים ואיזה פלא (בזלזול, ציניות),הישראלים של חולון קולעים יותר משל מכבי"
אידיוט, פשוט אדיוט, סתכל על הנתונים כל העונה ותראה בדיוק כמה קולעים הישראלים של שאר הקבוצות מול הישראלים של מכבי, שלח אתה פשוט ז*נה..
Holiday_Armadillo כתב:שלח ורסקין אדיוטים
מה זה ''למה למכבי ללכת על שני סנטרים כשיש לה סנטר מחליף כזה(ג'יימס)''? שג'יימס יהיה הסנטר השני של מכבי? ממש
rc4991 כתב:ממש מעצבן הפיינל פור הזה של המעודדות,למה הן לא מתמודדות בסדרות?
לא הוגן שהמעודדות של מכבי שרוקדות יפה כל השנה יפסידו בגמר למעודדות של נתניה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שלח ורסקין אדיוטים
מה זה ''למה למכבי ללכת על שני סנטרים כשיש לה סנטר מחליף כזה(ג'יימס)''? שג'יימס יהיה הסנטר השני של מכבי? ממש
משהו בי רוצה לראות את ג'יימס ממשיך. נראה לי שיש לו פוטנציאל לא ממומש. בליגה שלנו הוא אדיר, ונראה לי שיש לו גם מה לתת ביורוליג.
felix_r כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שלח ורסקין אדיוטים
משהו בי רוצה לראות את ג'יימס ממשיך. נראה לי שיש לו פוטנציאל לא ממומש. בליגה שלנו הוא אדיר, ונראה לי שיש לו גם מה לתת ביורוליג.
לדעתי, ג'יימס באמת צריך להשאר, אבל לשחק 4 ביורוליג (ולעיתים רחוקות 5 רק באת הצורך) ואילו בליגה שישחק סנטר
felix_r כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שלח ורסקין אדיוטים
לדעתי, ג'יימס באמת צריך להשאר, אבל לשחק 4 ביורוליג (ולעיתים רחוקות 5 רק בעת הצורך) ואילו בליגה שישחק סנטר
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שלח ורסקין אדיוטים
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־42 אורחים