jol9 כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:האמת היא שאני מאוד מאוד אשמח אם לנגפורד ישאר, אבל די מרגיז שההנהלה שהיתה יכולה לפני חודש או חודשיים לסגור איתו במחיר הזה חוזה סגור (בלי אפשרויות יציאה) ולהוסיף באותו המחיר עוד שנה לחוזה העדיפה למרוח את המו"מ וכרגע לא רק שהחוזה הוא לשנה בלבד אלא שהוא גם יכול לצאת ממנו. הרי היה ברור שלנגפורד לא יתפשר בנושא הזה ולא היתה לו שום סיבה לעשות זאת, אז מה בדיוק ניסו להשיג שם?
מי אמר לך שהיה אפשר להשאיר אותו?
אתה מדבר פה כל הזמן על השחקנים כאילו הם תמימים ולא מבינים מה שאנחנו מבינים. נראה לך שמכבי לא רצו אותו? נראה לך שלאנגפורד טיפש ולא יודע מה הוא שווה?
תאמין לי שגם מכבי רוצים אותו פה לשנתיים-שלוש. אבל הוא יודע כמה הוא שווה, ולא ממהמר לחתום.
כמו שבמצע העונה כל הזמן אתה מתלונן על למה ההנהלה לא מחתימה שחקנים, כי באמצע העונה אנחנו יכולים להחתים שחקנים בחצי מחיר ממה שהם יהיו שווים בקיץ. כאילו אנחנו יודעים כמה כל שחקן יהיה שווה בקיץ, והשחקן עצמו לא יודע.
אני חושב שיש צדק במה שיובל אומר. לפחות באופן חלקי.
העניין הוא שההנהלה לא היתה מוכנה לממש את האופציה, ורצתה לפתוח את החוזה ולחתום על חוזה קצת שונה. עכשיו אחרי שלאנגפורד דחה
את ההצעות, מכבי החליטה לממש את האופציה.
כלומר, כן היה כאן נסיון לשחק כל מיני משחקים ולהציע כל מיני הצעות, שהיו כנראה פחות טובות מ1.1 מליון.
מה שיובל אומר זה בגדר ספקולציה סבירה, שאם היו מציעים ללאנגפורד 1.1 מליון לחוזה לשנתיים, אז סביר להניח שהוא היה חותם על זה.
נו, אז איך עוד אפשר לבוא בטענות להנהלה? הם ניסו להאריך לו את החוזה, הוא לא הסכים, אז מימשו את האופציה. קצת תמים לחשוב שהוא היה מסכים ל1.1 מיליון דולר לשנתיים, אם הוא דחה מיליון דולר לשנתיים. ה100 אלף האלה זה ממש לא ההבדל.
איך אני יודע? כי לנגפורד בעצמו אמר לפני חודש שהוא רוצה להמשיך במחיר האופציה.
על מה אתה מדבר? אני בחיים לא ראיתי שלאנגפורד אמר שהוא מסכים להאריך את החוזה במחיר של האופציה. הוא בחיים לא דיבר על החוזה הבא שלו בשום ריאיון.
מכבי ניסו להאריך לו את החוזה, הוא יודע שהוא שווה יותר (כמוני וכמוך), לא הסכים, מכבי מימשו את האופציה, ואנחנו נצטרך לחכות ולהתפלל שהוא יחליט להישאר. אני מבין שאתה לא ממש אוהב את ההנהלה, אבל אי אפשר להיות קטנוני ולהתלונן על דברים לא אפשריים. זה לא שההנהלה יכולה להכריח אותו לחתום. כמו שאתה יודע כמה הוא שווה, תהיה בטוח שגם הוא יודע, ובגלל זה לא לא הסכים לחתום, וגם לא היה מסכים לחתום על הצעות יותר גבוהות לחוזה ארוך. כי הוא יודע כמה הוא יכול לקבל בחו"ל. פשוט נקווה שהוא יחליט לוותר על הכסף ולהישאר בקבוצה גדולה שלוקחת תארים